Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מכרנו גולף מודל 2000 1.6 אוט' קומפורטליין לפני 3 חודשים כשהמחירון שלה דאז היה גבוה מחיר של לאנטיס בכ- 10K.

כמשומשת בת 3 שנים התמורה לדעתי די טובה, אבל לא לחובב ההגה.

אני מעדיף פוקוס משומשת בכל מצב.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
אנחנו מכרנו גולף מודל 2000 1.6 אוט' קומפורטליין לפני 3 חודשים כשהמחירון שלה דאז היה גבוה מחיר של לאנטיס בכ- 10K.

כמשומשת בת 3 שנים התמורה לדעתי די טובה, אבל לא לחובב ההגה.

אני מעדיף פוקוס משומשת בכל מצב.

עבור הנהג המשפחתי, הגולף אכן עדיפה על פני לאנטיכס ודומותיה.

מאידך, לך תמצא פוקוס האצ'בק ידנית משומשת במצב טוב... :roll:

אוף-טופיק קטן, יש איזה שלוש 156 ידניות למכירה (סביבות 99',

2.5 ליטר) למכירה בידיעות.

קונה :?::wink:

MCS 2008

פורסם
אה..... זאת הייתה עקיפה מקרית ? זה לא נחשב, אולי הוא לא לחץ עד הסוף ? זה מסביר כמה דברים... ואני אישית הכי אוהב את אלא שלא נותנים... גזון קטן והם במראה :D

בקיצור, זאת לא בדיקה, אני לא אומר שבדיקה יהיו תוצאות שונות, אבל עד שלא תהיה בדיקה לא נדע, אל תשכח שאתה גם היית בתנופה עד שהוא שם לב, כלומר הוא לחץ אחריך.

זאת לא הייתה עקיפה מקרית!

אמרתי שזה אוטו של חבר, נסענו אחד ליד השני, אני צופר, הוא צופר, שוב אני צופר ומדביקים את הדוושה.

שאלת באיזה פער, אז אמרתי לך שהייית יכול לעקוף אוות עם הוא לא היה רוצה לתת לי לעקוף.

נכון, זה בדיוק מה ש-VW מנסים לעשות... וקונים הרבה פחות גולפים, יש ירידה של 60% במכירות VW, ואני יודע שיש ירידות אצל כולם חוץ ממאזדה ועוד כמה, אבל הירידה אצל VW היא הגדולה ביותר נדמה לי ובעיקר בגלל המחירים.

וזה לא שהיא סתם לא שווה את המחיר 139K, הקטע הוא שפחות כסף אתה מקבל משהו יותר טוב.

אולי היא לא שווה את המחיר אבל הם מנסים לעשות לעצמם תדמית של רכב יוקרתי.

אני לא בטוח שכשאתה קונה משפחתית אחרת בפחות מחיר אתה מקבל משהו יותר טוב ....

אתם אגב עשיתם עיסקה טובה, וגם בגלל עליית המחירים הגדולה בשנה וחצי האחרונות השווי של הרכב שלך עלה והרווחתם מזה, גם אני קניתי את הרכב שלי ב-2002 ואז הוא היה הרבה יותר משתלם, גם וולוו העלו מחירים לא מעט ומשלמים על זה בפגיעה במכירות ובצדק.

צודק, באמת עשינו עסקה טובה, אם אני לא טועה מחירון הרכב של ההורים שלי מעל המחיר ששילמנו עליו כשקנינו אותו.

שוב, אתה לוקח את גירסת הכניסה... זה קצת שונה פה, אבל גם היא נותנת יותר מסתם מנהלים 2 ליטר, בכל מקרה אני מדבר על הגירסאות הבכירות והיותר יקרות, שם למרות מחירים של 300K+ אתה מקבל הרבה הרבה יותר מרכב רגיל ולמי שיכול להרשות לעצמו זה שווה את זה.

BMW סדרה 3 זה מנהלים? ממתי?

סדרה 5 זה מנהלים לדעתי. סדרה 3 בגודל של בורה בערך.

וגם עם תשווה אותה מול מנהלים (פאסאט) ב 180K אתה יכול לקנות את ה 1.8 טורבו שתיהיה חזקה יותר מה 2.0 של BMW.

בקשר לאבזור אני לא בטוח ......

אני גם לא מבין למה אתה משווה את ה S40 לפאסאט, לדעתי S60 מקבליה לפסאט.

ורועי גם ציין את זה....

מה גם שמניסיון (לאמא שלי היתה בורה ולדודה שלי T4) הוולוו פחות אלגנטית/יוקרתית מבתוכו, ובפער לא קטן.

אני זוכר שעברתי מה-A8 של דוד שלי אל הבורה, ולא הורגשה נפילה ברמת הסלון של האוטו.

לעומת זאת בוולוו היתה נפילה (לא משמעותית, זאת עדיין לא מאזדה אפורה).

ראיתי גולף שנראית בערך כמו בתמונה ואפילו חיפשתי ומצאתי תמונה באת של VW בשבילך

http://www.vw.com/art/golf/gallery/gal_lg_int_2.jpg

זה שהאורך שלה 4.5 וקצת לא אומר שצריך לשייך אותה למכוניות המנהלים, לדעתי.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
כולם כאן תוקפים את המחירון של רכבי WV על כך שהוא גבוהה ולא מוצדק.

אבל שימו לב שלבורה/גולף יש למשל 4 כריות אוויר כאשר למשפחתיות המקבילות יש רק 2.

לפי מה שידוע לי מחיר של כל כרית אוויר הוא באיזור ה 10 אלף שקל. והנה בערך ההבדל במחיר.

בטיחות גם עולה כסף, ויש אנשים שזה אחד העדיפויות העליונות שלהם כאשר הם קונים רכב.

בנוסף יש עוד דברים כמו למשל ג'נטים וצמיגים גדולים(16") שמייקרים את הרכב אבל לזה אני כבר לא אכנס .......

לך כרית אויר עולה 10k אחרי שהיא נפתחה לך ואתה זורק אותה.

אני מאמין שליצרן היא עולה בערך רבע מחיר.

תודה מראש.

פורסם

כמו שאמרו פה רבים וטובים, במחיר הזה של הגולף והבורה אני לא רואה שום סיבה לקנות אותם. בכסף הזה אפשר לקנות קורולה, קסארה, מונדיאו,307, לאון ועוד הרבה מכוניות שעולות על הגולף בכל פרמטר.

פורסם
כמו שאמרו פה רבים וטובים, במחיר הזה של הגולף והבורה אני לא רואה שום סיבה לקנות אותם. בכסף הזה אפשר לקנות קורולה, קסארה, מונדיאו,307, לאון ועוד הרבה מכוניות שעולות על הגולף בכל פרמטר.

נתחיל מזה שמחירי פלוץ ואודי לא כדאיים בכלל בקניית רכב חדש

אבל קחו לדוגמא, את גולף GTI שלי שרכשתי לפני חודש רכשתי עם פחות מ60K קמ בכמעט חצי ממחיר גולף GTI חדשה, מסקנה רכבי פלוץ כדאיים מאוד כרכבי יד שניה בזכות עמידות עם השנים.

לגבי האמירה שלך שקורולה או קאסרה או מונדיאו וכו טובות יותר אז תרשה לי לומר לך

לאון = גולף ולא יותר

307 בהחלט מרשימה באיבזור שלה וכמובן גם בתקלות שלה

קורולה, נו באמת, תשווה תא נוסעים של רכב גרמני לקורולה?, מי שמחפש רכב גרמני יודע מה הוא מחפש ורכב יפני לא נותן את זה.

לגבי מונדאו אני בכלל לא מגיב כי היא קבוצה אחת למעלה.

לסיום, אני כל יום מגחך שאני רואה גולפים עם סיומת 36 (זאת אומרת שנת 2002-2003) על הכביש ומסתכל טוב טוב על הפרייאר שקנה אותה, אבל כרכב יד שניה היא מאוד משתלמת.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
לסיום, אני כל יום מגחך שאני רואה גולפים עם סיומת 36 (זאת אומרת שנת 2002-2003) על הכביש ומסתכל טוב טוב על הפרייאר שקנה אותה, אבל כרכב יד שניה היא מאוד משתלמת.

שי

:mm_yeah: בדיוק מה שאני אומר.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אבל קחו לדוגמא, את גולף GTI שלי שרכשתי לפני חודש רכשתי עם פחות מ60K קמ בכמעט חצי ממחיר גולף GTI חדשה, מסקנה רכבי פלוץ כדאיים מאוד כרכבי יד שניה בזכות אמידות עם השנים.

שי

אני מסכים איתך שכרכב יד שניה הגולף משתלמת לקנייה, אבל כרכב חדש לתת 133 K על גולף 1.6 אוטומטית? אני אישית הייתי מעדיף את הלאון ספורט או את האיביזה ספורט. ובכלל במחיר כזה של 133K יש מכוניות הרבה יותר טובות כגון: 307,פוקוס,מגאן, (להוסיף עוד 5 אלף ולקבל לגונה 1.8 הרבה יותר מאובזרת ובטוחה) ועוד הרבה מכוניות שעולות על הגולף והבורה.

ואני לא קולט איך בפולצווגן לא מבינים שהמחירים שלהם פשוט משוגעים, ולא כדאיים, ובכלל המכירות שלהם צנחו ביותר מ 60%.

פורסם

אבל קחו לדוגמא, את גולף GTI שלי שרכשתי לפני חודש רכשתי עם פחות מ60K קמ בכמעט חצי ממחיר גולף GTI חדשה, מסקנה רכבי פלוץ כדאיים מאוד כרכבי יד שניה בזכות אמידות עם השנים.

שי

אני מסכים איתך שכרכב יד שניה הגולף משתלמת לקנייה, אבל כרכב חדש לתת 133 K על גולף 1.6 אוטומטית? אני אישית הייתי מעדיף את הלאון ספורט או את האיביזה ספורט. ובכלל במחיר כזה של 133K יש מכוניות הרבה יותר טובות כגון: 307,פוקוס,מגאן, (להוסיף עוד 5 אלף ולקבל לגונה 1.8 הרבה יותר מאובזרת ובטוחה) ועוד הרבה מכוניות שעולות על הגולף והבורה.

ואני לא קולט איך בפולצווגן לא מבינים שהמחירים שלהם פשוט משוגעים, ולא כדאיים, ובכלל המכירות שלהם צנחו ביותר מ 60%.

הם כנראה כן הבינו כי הם הורידו את המחירים ב10 אחוז לפני כחודש בערך.

לדעתי השאיפה שלהם זה לא להיות זולים או להתחרות בחברות אחרות בזכות המחיר אלא לשווק מוצר שהוא יותר יוקרתי ועל יוקרה משלמים.

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תוכן חדש...