Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום אטמתי עם דיינמיט אקסטרים את הדלתות באוטו שלי,הנה כמה תמונות לפניכם,חוויות שמיעה עדיין אין לי כי לא היה לי מספיק זמן כדי לשמוע ולהתרשם לאחר ההתקנה.

שלבי עבודה:

ניקוי טוב טוב עם מיים בתוך הדלת את כל הג'יפה שהצטברה שם עם השנים ולאחר הייבוש ניקוי טוב טוב עם מדלל כלשהו על מנת לנקות את השטח משומנים וליכלוכים ואז ריסוס פנים הדלת בחומר דמוי זפת.

לאחר מכן מנקים את החלק החציוני(שעליו מודבק הדיינמיט) של הדלת מ"דביקי"(חומר גומי שחור שמדביק כיסוי מניילון לדלת) וכמו כן מנקים את כל החלק החיצוני מליכלוכים ושומנים גם כן עם מדלל.

חותכים חתיכות דיינמיט לגודל הרצוי ומתחילים בהדבקה,לאחר ההדבקה עם רולר מיוחד מצמידים טוב טוב לדלת את האיטום.

08042006(001).jpg

08042006(002).jpg

08042006(003).jpg

08042006(004).jpg

08042006.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יפה יפה!

צפה לשינוי משמעותי בסאונד :-P.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סחתיין עלייך סלבה ,כרגיל אתה יודע מה אתה עושה..

אגב בקשר למה ששאלת אותי בטלפון היום אז אין לא מצאתי ככל הניראה זה חירטוט של היצרן אבל שאלתי מישהו הוא אמר שהכוונה אצלם זה ל CLASS AB..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
יפה יפה, תתחדש סלבה!

כמה זמן לקח לך כל העבודה?

אם לא הייתי שורף את המנוע של המרים החלון של הנהג אז הייתי מסיים את העבודה בתוך 3-4 שעות,עצה שלי לכל אלו שיש להם מרים חלונות אוטומטי לא מקורי שסוגר את החלונות בזמן סגירת האזעקה להעיף אותו ומהר כי היום נוכחתי לראות מה הוא עושה לפחמים של המנוע של החלון,לא נשאר מהפחמים כלום לאומת הפחמים של המנועים שלא היו מחוברים ליחידה הזו.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

המערכת שלו מותקנת ברמה ובסטנדרטים גבוהים ונקיים,אתמול שהייתי אצלו פשוט נידהמתי שוב מחדש לראות את רמת הגימור וההשקעה שהבחור נתן מעצמו .

כל מה שנישאר הוא שסלבה יקפוץ לדני לכוון אחרון ומקצועי של ההגברות וסלאמת'ק...:-)

פורסם

האמת זה שהמערכת שלו לא מכוונת זה פאדיחה שלי אני מודה,

יצאתי מעפן סלאבה מצטער.

מבטיח לך שאני ודני נשב ביחד ונכוון לך הכל כמו שכיוונו לחברה שלך,

יותר נכון אני יכוון ודני יהנה וישמע מוזיקה:-D .

רק תגיע לחיפה.

פורסם

כן מתן שמעתי על הפאדיחה שלך ושיצאת נקניק ...[בנאדם הבחור סידרת לך 600.1 במחיר זנות -כבוד]

פורסם

בפסח אני מגיע לחיפה לדני תקפוץ נכוון!

פורסם

עבודת איטום יפהיפיה! השקעה של 100 אחוז!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...