Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחותי יש כרגע פג'ו 205 שנת 95 1400

והיא הייתה מעוניינת לרכוש רכב חדש ,יד שנייה .

אני חשבתי אולי על ה206 שנת 2002 (אשמח אם תוכלו להביא לי קצת מידע אליה כמו כ"ס , סמ"ק,נוחות וכו'), ושמעתי ממישהו שרכש את הרכב הנ"ל במחיר 60-70 אלף ש"ח (לפני כה ימים ספורים) ...

אתם אומרים שהיא תענה על הצרכים של אחותי ?(נסיעה רגוע בעיר קטנה (אילת , 20 דקות מקסימום נסיעה)).

כמובן שירד קצת מהמחיר עקב מחירה של ה-205 , כבר יש הצעת מחיר דיי טובה מאחד המוסכניקים.

אם יש הצעות טובות יותר אני אשמח לשמוע (בשביל זה אני כאן :-) )

תודה וחג שמח לכולם ,

אלי.

פורסם

לא ציינת אם היא מעוניינת ברכב ידני או אוטומטי.

לדעתי רכב מתאים יכול להיות טויוטה יאריס שנת 2000-2001 שבהחלט ייתן אמינות טובה, צריכת דלק נמוכה (בייחוד הדגם עם מנוע ה 1000 שהוא די והותר לנסיעות כאלה).

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם

שכחת לציין שחייב אבל חייב מזגן חזזק :wink: .דרך אגב ב206 מנסיון הוא בסדר גמור.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אכן חייב מזגן חזק ...

אה , ראיתי באחד השירשורים שלאון 2002 עולה 74K , מדובר על חדש? אם הוא שווה יותר מה206 ?

פורסם
מדובר על חדש?
מה ז"א חדש? יד שניה.

אם הוא שווה יותר מה206 ?

מדובר ברכבים משני קטגוריות שונות לגמרי, הליאון חזק יותר ומרווח יותר

לעומת ה 206. הדרישות שלך לא מספיק ברורות וחבל.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם

הדרישות הן כאלה : רכב אמין , חסכוני , נוח לנסיעות קצרות, שלא יבלה הרבה במוסך , שהיה כמה שיותר זול ובלי קילומטרז' גבוהה .

מחיר מקסימום 70K.

תודה .

• תוכן חדש...