Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעצה, רכב עד 5000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מחפש רכב, הוא נהג חדש שרק הוציא רשיון נהיגה, רשמו לפי דעתכם איזה רכב עדיף לא עד 4500 גג 5000, רצוי ביותר מנוע עד 1500 גיר רגיל, תודה לכל העוזרים.

המשך יום נעים לכולם:)

FIAT BRAVO

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע אם כדאי לרכוש רכב בסכום כה נמוך, ההוצאות הנלוות יהיה גבוהות יותר. שאתה קונה רכב כזה זול כדי להשאיר אותו נוסע תצתרך להשקיע סכום יפה ביישור קו ותיקון תקלות..

שיחכה ויכסוך עוד כסף..

פורסם

סיאט איביזה מודל 88, אני נוסע על האוטו הזה, רכב מצויין אמין חסכוני (מנוע 1200) ידני, באמת שמומלץ בתקציב הזה..

פורסם

מאוד ממומלץ רנו 5 אוטו אמין חלקים לא ממש יקרים ועמידים מאוד אפשר למצוא במצב טוב יש המון כאלה אוטו נוח מאוד ... הוא לא ימצא יותר נוח מרנו 5 בתקציב הזה .. מבחינת דלק הוא חסכוני .. יש לי אחת בתור רכב ראשון הוא סבבה של רכב אני נוסע עליה כבר קרוב לשנתיים ללא תקלות מיוחדות.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
שלומקה מה המחירון של איביזה בשנתון כמו שלך?

אם אני לא טועה המחירון המדוייק הוא 4 או 4.5

ושוב פעם באמת שמומלץ.

פורסם

רכב בסכום כזה הוא ביזבוז רציני.

הוא יוציא כל כך הרבה כסף על תיקונים שכבר היה עדיף לקנות רכב חדש יותר בסכום יקר יותר.

לדעתי או שיעלה את המחיר, או שיוותר על הרעיון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
רכב בסכום כזה הוא ביזבוז רציני.

הוא יוציא כל כך הרבה כסף על תיקונים שכבר היה עדיף לקנות רכב חדש יותר בסכום יקר יותר.

לדעתי או שיעלה את המחיר, או שיוותר על הרעיון.

אני לא לגמרי מסכים עם המשיבים כאן - מי אמר שרכב ב10000 ש"ח יתקלקל פחות מרכב ב 5000 ש"ח ?

לדעתי , ניתן לרכוש ולהחזיק מכונית נוסעת ושמישה בסכום כזה , כאשר מתקיימים מס' תנאים :

1)יש ידע בסיסי במכונאות וחשמל ולא על כל דבר קטן ניגשים

למוסך , או שיש מישהוא בעל ידע וניסיון שיעזור בבחירה ואחזקת הרכב

2)מודעים לכך שיש להוסיף עוד כ2500 ש"ח לביטוח חובה + צד גי

3)הרכב עם טסט לפחות לחצי שנה, אם יותר - יותר טוב

4)אין משמעות לתכונות שונות של הרכב , כשהיה חדש ולמעשה גם לדגם הרכב עצמו - מצב מכאני נוכחי קובע הכל .

5)לא מתכוונים לנסוע הרבה, ולא נסיעות ארוכות על בסיס קבוע.

6)זה לא הרכב היחיד במשפחה .

7)מוכנים להשבתה של הרכב עקב תאונה קלה או תקלה שיכולה לעלות יותר מערכו .

פורסם

מסכים עם BUKI ואם כל התנאים שהוא כתב מתקיימים ניתן גם לשקול חיפושית אספנות וכך לחסוך בטסט וביטוח. אתה מתפשר על נוחות ובטיחות אבל מרוויח אוטו זול וכיפי.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...