Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעצה, רכב עד 5000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית לא אמרתי שרכב ב10 אלף יהיה יותר טוב.. זה גם סכום נמוך מדי לדעתי!

כמו כן, למרות שאני מסכים עם Buki בקשר לתנאים שהוא רשם, אני גם חולק על דעתו במקצת: התנאים האלה די אומרים במילים אחרות "אתה קונה משהו שאתה יודע שעוד כמה זמן תחליף".

אבל כמובן הכל תלוי בקונה.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לקנות יופי של אוטו גם ב- 2000 (מניסיון של שני מכרים מאוד-מאוד קרובים עם דייהטסו שרייד שנת 86). זה עניין של מזל נטו. (טוב, נו, כמעט נטו. עדיין לא כדאי להיות אהבל).

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שאני מקפיץ אבל פשוט לא ראיתי טעם לפתוח שרשור נוסף.

האם רכבים בסגנון הפיאסטה של שנות ה80 והג'אסטי ידרשו הרבה הוצאות החזקה?

?ושאלה נוספת - יש דרך כלשהיא לברר עלות של טסט לרכבים האלו

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

shellcase

לשאלתך לגבי ההוצאות - באופן כללי ההוצאות עליהם נמוכות ביותר (דהיינו חלפים, צריכת דלק וכיוב') אבל יחסית למחיר הרכבים באחוזים - הן גבוהות לאין תקדים.

לגבי עלות אגרת הרכב השנתית - http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/0?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_18#7_0_CT

פורסם

השאלה היא האם הרכב יגרום לי לעשות מנוי למוסך...?

הרכבים האלה=2 טסטים בשנה - משמע פעמיים אגרה?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
חבר מחפש רכב, הוא נהג חדש שרק הוציא רשיון נהיגה, רשמו לפי דעתכם איזה רכב עדיף לא עד 4500 גג 5000, רצוי ביותר מנוע עד 1500 גיר רגיל, תודה לכל העוזרים.

המשך יום נעים לכולם:)

אפשר לנסות לחפש רכב שמור ותקין, יש לי חבר שקנה פיאט אונו שנת 94 מנוע 1000 ב-3000 ש"ח - האוטו? כמו חדש, ממש הכל, פשוט קשה להאמין (כל החשמל והדברים הקטנים במצב עשר). בנוסף לכך, החלפים לאונו מאוד זולים, בכל פירוקיה תמצא אונו.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
הרכבים האלה=2 טסטים בשנה - משמע פעמיים אגרה?
לא.....

אתה משלם חצי אגרה כל פעם.......נגיד זה 800 לשנה.....אז כל טסט תשלם 400

אבל בסך הכל זה יותא טיפה יותר יקר בגלל כל האישורי ברקסים ושאר ירקות...אבל זה בקטנה

תכלס לא כזה משנה חוץ מהטרחה

ולכל הפסימיים פה.. אפשר לקנות אוטו ב 300 שקל (כמו שכן שלי) וליסוע בו כמו גדול...

צאו מזה! המחיר שבו קונים את האוטו לא משפיע על איכות האוטו/תדירות ההתקלקלויות

פשוט צריך "ליפול" על אוטו טוב יעני אוטו שמור שלא פתחו אותו

כמו שאני מתכוון לקנות עכשיו פיאסטה....

(אני גם נהג חדש)

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

פיאסטה משנות השמונים הן מצויינות יחסית. רצוי לעלות לשנתון של 87-88 אבל אני לא בטוח שזה יכנס בתקציב.

טיפ קטן למקפיץ ההודעה:

בשביל למצוא רכב בזול שווה לך לחפש רכבים עם פגיעות שלדה. רכב שתקנה ב3000 שקל הוא לא השקעה שצריך לתכנן את המכירה שלה, והרבה פעמים תמצא מציאות טובות ובזול שבעליהם תקועים איתם כבר הרבה זמן ומשלמים עליהם ביטוחים ואגרות רישוי כי הם לא מוצאים מי שיקנה את רכבם פגוע השסי.

רק תוודא שהפגיעה בשלדה לא מהווה סיכון בטיחותי.

פורסם

פורד פיאסטה שנים 86-90 אמינה מאוד.

אופל קורסה 87-91, רכב מאוד נוח למחירו, איכות חומר טובה, וחסכונית.

פולקסוואגן חיפושית/פולו 88-90 (לגבי הפולו)

אופל קדט שנת 90, כבר מראה מודרני, מנוע 1300 או 1600, דיי מאובזרת ונוחה למחירה.

סובארו dl שנת 88-91, רכב מאוד אמין, הכי מומלץ מהרשימה, כבר בא עם איבזור רציני לגילו.

פג'ו 205 מודל 88-91 צרפתי, הרבה תקלות, אבל מתאים לצעירים שרוצים קצת פוזה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לגבי ה205 ,אתה מכליל קצת.

אם הרכב טופל בראוי מהתחלה אז אין שום בעיות יוצאות דופן שצריך להתכונן אליהם[כמו החלפת מצבורים כתוצאה מעייפות חומר ובלאי טיבעי,וטיפולים בזמן] אני נהג יחסית צעיר ,בעל פגו 205 כבר שנתיים [כמובן ניקנתה יד 1 עם 90K על השעון מטופלת במוסך מורשה עם ספר מראשית 92 ] הרכב מיום הקניה ועד היום לא ביקר במוסך חץ מהחלפת טיימינג,טיפולים אני עושה בזמן וכמו שצריך,בודק שמן מים ,לא קורע את האוטו כמו כל הצעירים-ומקבל בהתאם תמורה מהרכב בראש שקט נטול בעיות רבות כדברייך בנוגע ל205.

שוב כל אוטו צרפתי,יפני וכדומה -אם טופל כראוי ,אין שום סיבה לבעיות מוגזמות .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אסף, הזכרת טיימינג, מה העלויות של זה ברכבים בגילאים האלה?

כמו-כן האם בפיאסטה\ג'אסטי יש טיימינג?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לרכבים בתקציב הזה לא עושים יישור קו! מה יש לישר באוטו של 5000 שקל? מה שצריך לדאוג זה שהאוטו יהיה תקין וחוקי לנסיעה.

הצעה שלי סובארו ג'אסטי חבר שלי קנה אחת בסכום דומה והתנייד איתה במשך כמעט שנה בלי הרבה בעיות התקלקל משהו הוא תיקן, לא שמעתי ממנו שום תלונות על עלויות גבוהות או מנוע ששבק.

גם השרייד שהציעו היא אופציה טובה וגם הסוויפט.

עוד אופציה זולה מאוד לאחזקה ולתיקון היא הפיאסטה אחת משנות ה80 יכולה להיות אופציה מצויינת לרכב בתקציב הנ"ל.

מה שכן כשהוא קונה את הרכב כדאי שיקח אותו להסתכלות אצל מוסך שיבדוק לו את המנוע הגיר ושאר המכלולים החשובים(יקרים לתיקון).

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...