Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי ...

ברצוני לברר איפה אני יכול להשיג את הסט הנ"ל :Infinity Kappa 60.7CS

בארץ.. ומה המחיר שלו...

היתי רוצה לקבל קישורים...

ושאלה נוספת..

איך הסט הזה לדעתכם..? למוזיקת: רוק כבד, תרנסים, קלאב וכדומה... כל משה פסיכודלי...:wink:

תודה לכל העוזרים...

מנואל...

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

בגדול לסגנונות האלה הוא אולי פחות יתאים , מכיוון שיש לו טויטר ממש עדין (אבל יש כאלה שאוהבים רק כזה טויטר , אני לדוגמא..)

המחיר שלו 900 ש"ח + - והוא סט מאוד מומלץ .

סטים שאולי יתאימו יותר לסגנונות האלה הם של סאונד סטרים ושל פוקל . (אבל שוב כדאי שתשמע לפני שאתה מחליט..).

פורסם

לי דווקא יש העדפה לטוויטר לא צורם... אבל חזק...

תודה לך...

עכשיו תוכל לתת לי קישור/מידע למקום בו מוכרים את הסט הנ"ל... במחיר טוב...

פורסם

באמת תודה שאתה ככה מזמין אותי לשמוע ת'סט הנ"ל... אני מקרית-גת... אולי אני יצליח להגיע אלייך לשמוע ת'סט

..

תוכל בבקשה לומר לי איפה קנית אותו ובכמה? אם זה לא סוד...חחח

ואלוי תתן מקום שאני יוכל להשיג את הסט הנ"ל...במחיר טוב...

תודה לכולם...

פורסם

המחיר שלו 900 ש"ח + - והוא סט מאוד מומלץ .

נראה לי שאתה מתבלבל במחירים או בסטים,

המחיר של הרפרנס נע בסביבות + - 900 ש"ח.

אין מצב שהקאפה יעלה באותו מחיר של הרפרנס,

בייחוד כשהקאפה-פרפקט עובר את ה2,000 ש"ח.

ZZR

פורסם

המחיר של האינפיניטי קאפה כשהוא חדש הוא בסביבות 1300-1400 ש"ח.

אני קניתי אותו מיד שנייה ולכן אני לא יכול להגיד לך בדיוק.

פורסם

מישהו כאן בבקשה יוכל לכוון אותי למקום בו אפשר לקנות את הסט הנ"ל במחיר נורמלי....?

(1200+-)

ושוב תודה לכל מי שמנסה לעזור....:roll::wink::smile:

פורסם

מוזר לי קצת שאתה אומר שאתה מעדיף טוויטר לא צורם והשם של בפורום הוא דראגסטר... הממממ:shock:

לגבי האינפיניטי - לי יש את הרפרנס 6.5 החדש - הוא סט טוב

הקאפה לדעתי סט מדהים, אבל הוא לא במקרה ישן יותר מהסט שלי? - refernce cs6510 החדש...

אם אתה אוהב טוויטרים חזקים לדעתי אתה מחפש משהו אחר, כי הטוויטרים של הסטים שאתה מזכיר הם לחלוטין רגועים - הם חדים ומדוייקים למדי אבל הם ממש רחוקים בשנות אור מלהיות צעקניים.

מה דעתך על פוקל או על סדרה גבוהה של mb quart או סדרה גבוהה של מאגנט

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפוקל יש לדעתי את הצליל שמעביר הכי יפה את התחושה של הגברה בהופעה חיה - הבעיה היא שלדעתי הגברה מקצועית בהופעות חיות מתאפיינות בטוויטרים כואבים ובמיד שמוגבה הרבה מעבר לתחום הגבוה והנמוך. ואם כל זה אני לא יכול להסביר את זה, למרות ההעדפה שלי לצליל הרבה יותר רגוע - הצליל שלהם באמת - מדהים ומכל הדברים שעד היום שמעתי - נשמע הכי קרוב למציאות של הופעה חיה, במילים אחרות אני מנסה לאמר שאני לא אוהב את הצורה שבה מגבירים בהופעות.

אני אוהב מיד קצת יותר רגוע וטוויטרים קצת פחות כואבים - בגלל זה בחרתי אינפיניטי, האפשרות השניה היתה מוראל דוטק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התיאור של הצליל טיפה מוטעה.

הדירוג בצלילים שלהם הוא המון טרבל (אבל לא מציק,נשמע טוב למרות שלא מציאותי),הרבה מיד,אבל פחות מהטרבל ובאס עדין לא כמו המוראל למשל שמפרקים את הדלת.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

למוראל יש פחות טרבל בהבדל רציני מהפוקל, טיפ טיפה פחות מיד מהפוקל ובאמת - באאאאאססססס ובגלל זה אני כל כך אוהב את מוראל - כי המיד שלהם מצויין, הטרבל רגוע וזה בדיוק מה שאני אוהב והבאס עמוק ומלטף. אני אוהב את הצליל הרך יותר.

ובסוף בגלל זה בחרתי באינפיניטי - שהוא קצת פחות רגוע מהמוראל אבל לא בזה שהוא צורם - אלא קצת יותר חד בטוויטרים.

Pioneer TS-X150

פורסם

ת'אמת אני התחלתי להבין את דבריכם כאן... באמת תודה...

אני כנראה חייב לשמוע את האינפיניטי Infinity Kappa 60.7CS

• תוכן חדש...