Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שאני מתכנן להתקין - סתם מסקרן אותי.

יש לא מעט יצרניות לפגושים (קדמיים/אחוריים), חצאיות, ספוילרים וכו'. אותם חלקים מיוצרים ייעודית עבור כל דגם של רכב (למשל "חצאיות יעודיות ל - A3 2002"). אני מניח שהחלקים יוצאים מהיצרן בצבע יסוד - האם מעבר לעבודת הצביעה דרושה עבודת פחחות כלשהי על מנת להתקין את החצאיות/פגושים/ספוילרים, או שמדובר בעבודה פשוטה (לדוגמא הברגת ברגים :-D )? כלומר בסגנון Plug & Play :-P .

תודה.

פורסם

אני ראיתי סיוויק 96 (דור שלישי) שבעצם הבודי קיט לא ממש היה מתאים ודווקא היו נראים שם התאמות של פחחות.

אני לא מאמין שזה כמו שאתה אומר, האמת זה תלוי בצורת הפגוש הקיים של הרכב

Polo 2012

פורסם

אלא אם הבודי קיט מיוצר ע"י היצרן עצמו, לדוגמא בודי קיט שהונדה עצמם מייצרים לסיוויק, נדיר שבודי קיט יראה טוב מבחינת הפיניש, ההרכבה ואיך שהוא יושב על הרכב טוב כמו חלק מקורי אלא אם נעשתה עליו עבודת פחחות מ-א-ו-ד יסודית וצביעה באיכות גבוהה... וזו הסיבה מספר אחד כנראה שרוב המכוניות שיש עליהן בודי קיט פשוט נראות זוועה.

מוטי

פורסם

יש פעמים שצריך עבודת פחחות

בדרך כלל זה עם קיטים שלא בנויים לרכב ספציפי אז חותכים ועושים שיפוץ קטן בשביל שיתאים

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
יש פעמים שצריך עבודת פחחות

בדרך כלל זה עם קיטים שלא בנויים לרכב ספציפי אז חותכים ועושים שיפוץ קטן בשביל שיתאים

בדיוק!!! ואותו חיתוך קטן היה נראה ממש עקום על אותה סיוויק, קיצור העבודה הייתה נראית ממש חובבנית אני אישית ממש לא אהבתי.

הבודי היה דווקא די מוכר וכשהסתכלתי בעסק מקרוב זה היה נראה ממש רע

אני אישית מעדיף הכל מקורי בלי דברים פיראטיים כאלה זה יותר מכער את האוטו מאשר מייפה אותו

Polo 2012

פורסם

אולי לא הייתי ברור כ"כ בשאלה - הקיט ייעודי לדגם. לדוגמא, קיט של AC Schnitzer ייעודי ל - BMW סדרה 3 מודל 2005 (E91). כשמתקינים את החצאיות, האם מדובר בסה"כ בהברגות או שעושים גם החלקות/טישטוש וכו', דברים שרק פחח עושה? אם אני היום מזמין קיט ייעודי לרכב שלי, האם אני יכול לבצע את העבודה לבד או שיש צורך במיומנויות של פחח?

תודה למי שהשיב בינתיים :grin:.

פורסם
אולי לא הייתי ברור כ"כ בשאלה - הקיט ייעודי לדגם. לדוגמא, קיט של AC Schnitzer ייעודי ל - BMW סדרה 3 מודל 2005 (E91). כשמתקינים את החצאיות, האם מדובר בסה"כ בהברגות או שעושים גם החלקות/טישטוש וכו', דברים שרק פחח עושה? אם אני היום מזמין קיט ייעודי לרכב שלי, האם אני יכול לבצע את העבודה לבד או שיש צורך במיומנויות של פחח?

תודה למי שהשיב בינתיים :grin:.

אם אתה מזמין קיט יעודי של "שניצר מיזוג אוויר" לב.מ.וו החדשה שלך אני מציע לך שלא תחסוך את השני שקל להתקנה...

מצד שני, אם אתה מזמין בודי קיט אוניברסלי כלשהו שעלותו זהה למכונית עליה יולבש [למשל, פיאט אונו או סופר לאנסר] אז אני חושב שהתוצאה לא תהיה שונה ממש אם תבזבז שעתיים מחייך שלך להתקין אותו או שתלך למישהו שיבזבז הוא את הזמן...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• אחראי פורום
פורסם

אני מאמין שאם זה קיט יעודי - יהיו מחברים/ברגים/סנאפים בדיוק באותם

מקומות שיש בפגוש המקורי של הרכב.

למי שיש קצת ידע טכני וידיים טובות, יצליח בעצמו.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

קיט ייעודי סובל לעיתים קרובות מחוסר התאמה מושלם,דבר שיוביל לשימוש מועט בבונדו או קצת חיתוכים ועיקומים,אבל לא משהוא רציני. בעיקרון רק קיטים שיוצרו ע"י היצרן של הרכב מותאמים 100% לרכב,והשאר בסביבות ה-90%.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...