Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קלאץ' קצת בעייתי במכונית החמודה שלי (306 ידנית).

ללא יוצא מן הכלל, כל אדם שנהג עליה הצליח לכבות את המנוע בפעם הראשונה שהוא ניסה לחבר את הקלאץ'.

בכל אופן, לפעמים כשאני עדיין ב-mode של בוקר גם אני קצת מפספס - הקלאץ' לא לגמרי מתנתק ואני מכניס הילוך כשהקלאץ' עדיין מחובר.

*קחחחחחחחחחחקקקק*

רעשים נוראים של מתכת נוגעת במתכת גורמים לי לרצות להרביץ לעצמי על הטמטום שלי.

השאלה היא - עד כמה נזק מדבר כזה יכול לפגום בתיבה? עד כמה זה בכלל משנה?

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

פורסם

מקום השאלה הוא בפורום הטכני, לא בכללי.

מה שאתה בעצם עושה הוא מעביר הילוכים בכוח ושוחק לגמריי את תיבת ההילוכים.

אם תמשיך ככה - בקרוב מאוד תמצא את עצמך עומד מול החלפת \ שיפוץ תיבת הילוכים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אהלן.

לך למוסך לבדיקה. אצלי הייתה בעייה דומה בפולו 2002, והיה מדובר בהחלפת קלאץ' ומיסבים.

אגב, בדוק מה מצב שמן הגיר, אולי חסר, או ששמו לך שמן גיר לא מתאים (אם הבעייה קיימת רק במזג אויר קר אז אולי צמיגות הבסיס גבוהה מדי).

בהצלחה,

איתמר ג'ורג'.

• תוכן חדש...