Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי רמקולים 6*9 של חברת street sound חברה לא מוכרת, רמקולים שכתוב עליהם 650w, הרמקולים הם 4way וחוץ מזה לא ידוע לי כלום עליהם (שווי הרמקולים בערך 100-150 שקל יד שניה).

מישהו יכול לפרט לי קצת עליהם? ברור שזה לא מוראל או אפילו פיוניר אבל בכל זאת?

פורסם

100ש"ח עבור רמקולים משומשים בעלי מותג לא ידוע זה הרבה כסף..... חוץ מזה רמקולים הם אחד המוצרים שלא כדאי לקנות יד שניה- הם יכולים להיראות 100% ותכל'ס להיות גמורים\צרודים\קרועים

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

פורסם
ראיתי רמקולים 6*9 של חברת street sound חברה לא מוכרת, רמקולים שכתוב עליהם 650w, הרמקולים הם 4way וחוץ מזה לא ידוע לי כלום עליהם (שווי הרמקולים בערך 100-150 שקל יד שניה).

מישהו יכול לפרט לי קצת עליהם? ברור שזה לא מוראל או אפילו פיוניר אבל בכל זאת?

מצאתי שרשור בפורום שבו נשאלה בדיוק אותה שאלה ואותם נתונים לפני 3 שנים...

יש מצב שאותו אחד עדיין לא מכר?? :lol:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=10312&highlight=street+sound

אני לא ממליץ, בכל מקרה.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

הרמקולים חדשים, לא הותקנו עדיין בשום רכב (ככה שזה לא אלה מלפני 3 שנים :) ).

אבל אם אתם מציעים לוותר, מי אני להתווכח

פורסם

אתה יכול למצוא ב150 שקל רמקולים יד שניה של קנווד. שזה הרבה יותר טוב מאלה שראית. תבדוק פשוט שהם מנגנים נקי וטוב ולא תהיה לך בעיה, אפילו שהז יד שניה....

סם.

• תוכן חדש...