Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קטלנית - לא יאמן!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם!

נשלח אליי סרטון של תאונה קשה במייל, שימו לב מה קורה לרכב, ויותר חשוב - עד לאיזה מרחק מתעופף הנהג...

מסקנה: תמיד לשים לב לכביש ולא לנסוע מהר (נהפך לקלישאה אה?)...אז סעו בזהירות בבקשה.

הנה הלינק: http://v2.vidman.ca/video/thrown.html

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אחד הסירטונים היותר קשים שיצא לי לראות בזמן האחרון..

לא רק שהבחור עף מהאוטו לגובה רב ונחבט על הכביש הוא גם מגוהץ ע"י רכב מהניב הנגדי, קשה!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

א. בתור נהג ובן אדם, הסרטון מאוד מזעזע!

ב.שימו חגורות בטיחות!:nono:

ג. נראה לי שאחרי הדריסה ע"י המכונית השחורה, נתלשה לו כל הרגל :-(

לא מומלץ לילדים ולבעלי לב חלש :?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כתוב בכתבה שהוא מת, זה כבר לא כ"כ משנה מה מצב הרגל שלו.

אגב, שמתם לב שכתוב שהמשטרה מחפשת את נהג הרכב השחור, שדרס את אותו הבחור, וברח אחרי זה?

פורסם

עזוב אותך מהרגל, עוד מהקטע שהוא מתעופף עשרות מטרים באויר מהרכב המתהפך כמו קופסת גפרורים - הוא כבר גמור (הוא התעופף באויר כמו בובה) ורק מהקטע של הפגיעה בכביש - הוא כבר מת לפי דעתי, גם אם לא - בהכרה הוא בטח ובטח לא היה.

DRX - לגבי הנהג ברכב השחור, בחור מסכן שהיה במקום הלא נכון, בזמן הלא נכון, ברכב הלא נכון...למזלו יש וידאו שמזכה אותו מכל ספק כלשהו. (לא שהוא אשם חלילה במשהו)... מעניין מדוע באמת המשטרה מחפשת אותו, מה זו אשמתו ומה רוצים ממנו לעזאזל?! (?!?!).

ליאור

פורסם
מעניין מדוע באמת המשטרה מחפשת אותו, מה זו אשמתו ומה רוצים ממנו לעזאזל?! (?!?!).

ליאור

פגע וברח, לא משנה אם הוא אשם או לא, הוא היה חייב לעצור

פורסם

אתה באמת מאמין שבאמצע כביש מהיר שאתה נוהג על 130 קמ"ש אתה גם מסוגל לראות על מה אתה עובר או דורס? למשל: כלב או בהמה כלשהי שצצות לפעמים בכבישים מהירים. הוא יכל לחשוב באותה מידה שמדובר בבהמה או בחיה כלשהי, זה קרה במהירות עתק, הוא לא יכל לדעת אפילו שמדובר בבנאדם ובטח לא יודע על מה הוא עלה/דרס, במיוחד שזה קרה כל כך מהר מבחינתו לפחות.

ליאור

פורסם

קודם כל המשטרה כבר לא מחפשת אותו, זה היה ב 2002.

מה שיפה שהאיש עף מהאוטו עוד לפני המכה בגדר בטון.

כאשר הרכב גומר את הסלטה הראשונה ופוגע בכביש הוא עף מהחלון.

כמו כן נראה שהוא לא עלה לגובה של יותר מ 4-5 מטר במעופו, ולכן יכול להיות שהוא כן היה בהכרה בנחיתה, פצוע קשה כמובן.

כמו כן יפה לראות איך ה SUV הלא יציב מתהפך בדיוק כאשר גוף הרכב ניצב לכיוון ההחלקה.

פורסם

וואי...מפחיד לחשוב שדברים כאלה לצערי רחוקים מלהיות חד פעמיים.

רק הבוקר דיווחו על תאונה קשה בין שתי מכוניות...

חייבים להזהר חיים נקטפים כאן בצורה מסחררת !!!

שימו חגורות בטיחות !!!!

אני לא אומרת חלילה לא להנות גם אני אוהבת מהירות אבל תשמרו על החיים שלכם

אין דבר יותר יקר מזה...

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם

אכן סרטון מזעזע ביותר.

לגבי המכונית השחורה, בהתחלה חשבתי שאין סיבה שהיא תעצור בכביש מהיר ותגרום לתאונת שרשרת אבל אחרי שראיתי את הסרטון שוב ראיתי שיש שוליים מאוד רחבים שמאפשרים עצירה, אבל זה בכלל לא אשמתו לא היה לו הרבה מה לעשות כנראה שאין לו ממש אינסטינקטים לקלוט אותו ולסטות מהדרך כי אני בטוח שבן אדם ממוצע לא נהנה לדרוס בן אדם.

פורסם

זה לא הסרטון הראשון של מרדפים שאני רואה אשר נגמרים בתאונה קטלנית.

יש כאלו שבעד מרדפים יש כאלו שנגד.

אני חושב שמרדפים מסוכנים גם לבורח וגם לסביבה!

• תוכן חדש...