Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מהמיפגש 24-2-06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר בבקשה פרטים על המכונית?

צרן, דגם, שנה, נפח מנוע icon_smile.gif

כאמור זוהי Triumph TR6.

מצ"ב ציטוט על ה- TR6 ממאמר שכתב עבדך הנאמן על כל סידרת ה-TR של טריומף. את הכתבה המלאה אפשר לקרוא באתר Classiccar בקישור הבא:

http://www.classiccar.co.il/articles/article.asp?A_ID=294

"בשנת 1969 הגיע תור המרכב לעבור שידרוג – על בסיס המכניקה והשלדה של ה- TR5 תכננה סדנת העיצוב קארמן מגרמניה מרכב חדש ומודרני. למעשה לא חדש לגמרי, משום שהחלק המרכזי של המכונית כמעט זהה ל- TR5. עיקר השינויים היו בחלק הקדמי והאחורי ויצרו עיצוב מודרני וזורם. המכונית נקראה כמובן TR6, וצוידה באותם מנועי 6 בוכנות בנפח 2.5 ליטר – עם קרבורטורים לאמריקה (112 כ"ס), והזרקת דלק לשאר העולם (150 כ"ס - לא רע...). מעניין לציין שהדגם האמריקאי לא נקרא בשם נפרד כמו שנעשה עם ה- TR250. ה- TR6 נחשבת לאחרונת מכוניות הספורט הבריטיות הקלאסיות ה"אמיתיות". מכונית קשוחה וחזקה, ביצועים מצוינים וישבן שניתן היה לכשכש בו לצדדים תוך שימוש במנוע האדיר. בשנת 1972 נאלצה טריומף לרסן קצת את המנוע העצבני לטובת פעולה חלקה יותר בסל"ד נמוך, וההספק ירד בגרסה המוזרקת ל- 125 כ"ס. עדיין לא רע בכלל... TR6 היתה להיט אמיתי – יוצרו כ- 95,000 מכוניות. הייצור הופסק רק בשנת 1976 לאחר שדרישות הבטיחות האמריקאיות חייבו פגושים המסוגלים לספוג חבטה במהירות של 5 מייל לשעה מבלי שתהיה פגיעה במרכב ובפנסים. לא היה ניתן לשדרג את ה-TR6 לדרישה זו. אגב, המתחרים מ- MG הצליחו להתאים ל- MGB פגושים שחורים ומכוערים להפליא מפוליאתילן ע"מ לעמוד בתקן. הטריומף ניצלה מגורל אכזר זה במחיר מותה בטרם-עת."

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• אחראי פורום
פורסם
יש מחיר\טלפון?

קצת פרטים? המכונית מקורית ישראלית?

אלעד

הדואטו הגיעה בייבוא אישי, נדמה לי מארה"ב.

התמונות עושות איתה עוול...ראיתי אותה פעמיים במציאות

והיא פשוט מהממת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יוליה, הגעת ללא המצלמה והסטינגריי נותרה מיותמת ללא תיעוד...:|

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

ראובן, שוב, אני מצטערת על הפשלה :mm_blush:

השבוע - היא תקבל את התיעוד הראוי לה (מי יודע, אולי גם תגיע מוקדם כדי שאני אספיק לתפוס אותה בשמש... )

יהיה בסיידר :)

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
יוליה, הגעת ללא המצלמה והסטינגריי נותרה מיותמת ללא תיעוד...:|

היא יותר חזקה מהג'וניור? סוף סוף תוכל לעמוד בקצב שלי? :wink:

פורסם

טוב, לא עמדתי מול האי-צדק החברתי!:-P:-D

קבלו:

1.JPG

2.JPG

3.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

WOW sorry I was away

but I will be next Friday

hoping to see the Corvette

big hugs from snowy Carnival in Koeln

people are totaly Mishegas here coz of the booze

rosen1.JPG

Irit

פורסם
אילן - אל תהרוס את השמחה - זה היה שרשור כל כך כיפי לפני שבאת להרוס את המסיבה...

יש למישהו תמונות של 2 הסטינגריי?

OK, חיכיתי, מה-24 לא פורסמה אף הודעה, אני מבין שהשרשור מיצה את עצמו, ואני מקווה שהיה לך כיף, אז אני חוזר:

המקום קטן מדי, העירו על זה, הרבה פעמים, הרבה חברים- אי אפשר היה לזוז, חנו במעברים וביציאות.

עד מתי תתעלם הנהלתנו מהמצב ?

מישהו מוכן להוציא את הראש מהחול, לתמוך או להתנגד ?

פורסם

השאלה - איפה יש מקום יותר גדול? - אני מאמין, שאף אחד לא היה מתנגד ליותר מרווח, אבל שוב - צריך למצוא מקום, שיש בית-קפה, ורצוי גם, שתהיה "סלקציה" מינימלית בכניסה - בלי זה - מקום, אפילו ענק, לא שווה כלום - במקום הענתיקות יעמדו לך שורות של לנטיסים של אלה, שבאו לראות, וכדי באמת להגיע לראות איזו ענתיקה, נצטרך לחפש אותן בין השורות של רכבי ליסינג החדשים! אז, מה עשינו?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מסכן בעל המשאית שהצטרך להתנייד איתה במפגש הצפוף שהיה בשישי.:roll:

לא נורא - הוא חיכה עד הסוף, ויצא ללא כל בעיה... הלוואי ועלינו את המיומנות שלו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...