Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מתחמם 626 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום קרה לי משהו מוזר

נסעתי עם האוטו מאזדה 626 מנוע 2000 שנת 2000

ולאחר נסיעה ממושכת הרגשתי בעיה בסכיבה ורעשים מוזרים מהמנוע ובכל פעם שרציתי לעצור או לגלוש הרגשתי רעידה כיאלו ההאוטו מתכבה

אך שום דבר לא ציפצף או משו

בכל מיקרה לאחר נסיעה ממושכת של לפחות חצי שעה ככה שמתי לב שהמחוג החום עולה לאט לאט

עצרתי בצד ותוך כדי עצירה האוטו כבה

שמתי לב שאין מים ברדיאטור למרות שאני בטוח שהיו מים (אחרת איך נסעתי כל כך הרבה זמן בלי)

בכל מיקרה הוספתי מים ... (הרדיאטור הקיא חלק מהן) התנעתי (עם קאבלים ) והגעתי הביתה

השאלה מה זה יכול להיות

האם ראש מנוע? (חס וחלילה)

או אולי רדיאטור סתום? (חס ושלום * - אבל בגלל שהרדאטור זרק את המים בהתחלה זה נראה לי הגיוני)

אולי זה דווקא צינור מים או משהו כזה

בקיצור תנו לי רעיונות אני אבדוק מחר \

תודה לכולם

סובארו DL - חיים רק פעם אחת - מטפלים רק פעם אחת

בית"ר ירושלים אהבת חיי

למלחמה ונצחון - עוצמה חולון

פורסם

לרכב בעבודה שלי היו בעיות התחממות קשות. החליפו חצי אוטו בהוצאה מצטברת של הרבה אלפים וכלום לא עזר.

בסוף היה לי רעיון וקניתי מכסה חדש למיכל ההתפשטות (מילוי מים) ב65 ש"ח והכל הסתדר.

באוטו הקודם שלי ההתחממות נבעה מטרמוסטט תקוע. ניתן לזהות זאת ע"י שהזרנוקים מהמנוע למשאבת מים יהיו חמים ואלה מהמשאבה והמנוע לרדיאטור לא חמים.

פורסם

שלום.

תן למנוע להתקרר לגמרי מלא מים ואז תתחיל לבדוק .

א) נזילות לבדוק מתחת לרכב אם רואים שלולית מים.

ב) להניע במקום לא למהר ושוב לבדוק נזילות.

ג) לתת למנוע לעבוד בסרק במקום לשים לב לשעון החום ולראות אם המאוררים ניכנסים לפעולה בזמן.

כמו כן יש בעיה ידועה במזדה שהראדיאטור המקורי נידפק (נהיה כמו מסננת).

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תודה אחים שלי אני אבדוק

לדעתי זה רדיאטור אבל תודה בכל מיקרה

סובארו DL - חיים רק פעם אחת - מטפלים רק פעם אחת

בית"ר ירושלים אהבת חיי

למלחמה ונצחון - עוצמה חולון

• תוכן חדש...