Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני עכשיו נמצא במצב של קניית רכב חדש.. לאחר אינסוף חיפושים למכונית שמתאימה לי (ולצרכים שלי) הגעתי למסקנה שאלו המכוניות המתאימות (לאחר חיפוש של חודשיים) חשוב לצין שכרגע יש לי פאסאט 1999. אני שובר את הראש מה לקנות אני ממש מבקש עזרו לי לבחור רכב כי אני כבר משתגע.... בבקשה לא להתיחס לתקציב. אנא מכם תעשו לעצמכם חישובים ורק תכתבו לי את שם האוטו (כי אני כבר משתגע) תחשבו כאילו נתנו לכם עכשיו כסף לאחת מ4 המכוניות הבאות! איזה האיתם לוקחים?.

הנה המכוניות המובילות שבחרתי

1. טויוטה אוונסיס

2. פולקסווגן פאסאט 2006

3. טויוטה פיריוס

4. הונדה אקורד

בבקשה זה נורא חשוב לי אני חושב שלפי הסקר הזה אני אבחר את האוטו הבא שלי (אני סומך עליכם ב100%)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תסמוך על אנשים בפורום הזה ב-100%.

גם לא ב40%, תיקח כל מה שאומרים לך בערבון מוגבל, רוצה עיצה טובה?

תעשה נסיעת מבחן על כל אחת ואחת מהמכוניות שאתה מעוניין לקנות, ותחליט מה יותר מתאים לך.

זאת העיצה הכי טובה שתוכל לקבל כאן.

רוצה לדעת למה?

טוב, לנו מתאים סיאט לאון טורבו, מהסיבות שלנו.

לסקורניס מתאים יותר את הקליאו, שהם בערך אותו המחיר.

כל אחד וההעדפות שלו, רכב שיתאים לי לא בהכרח יתאים לך.

אנחנו רק מספקים לך "מידע" על הרכבים ממה שידוע (מה יותר נוח, מרווח, אוחז, מתקשר, חזק וכו')

אתה זה שצריך להחליט מה נוח לך.

חוץ מזה שיש כמה אנשים שלא יודעים מה הם אומרים ויכולים להטעות אותך ותקלל על כך הרבה זמן, זה הרבה כסף ה"טעות" הזאת.

פורסם

מסכים עם קודמיי, הדבר הכי טוב זה לבצע נסיעת מבחן בכל אחד מהרכבים שציינת.

אישית אני הייתי מוריד את הטויוטה פיריוס מהרשימה (אם הוצאות דלק לא בראש סדר העדיפויות שלך, והם לא אם כתבת את שאר הרכבים שברשימה), היא פחות, נוחה, מפנקת, מרווחת וחזקה משאר הרכבים..

אני אישית הייתה הולך על סובארו B4! נותת את התמורה הטובה ביותר לכסף בקבוצה הזו של רכבי המנהלים.

אבל שוב, זו העדפה שלי. לך אולי יתאים רכב אחר יותר.

תלוי מה סדר העדיפויות שלך.. דרישות מהרכב?

פורסם

שלום, קודם כול סליחה שכתבתי את ההודעה במקום הלא נכון!! אכן עשיתי נסיעת מבחן בכול המכוניות וכולן מדהימות!!!

בבקשה תעשו כאילו נתנו לכם לבחור במתנה מכונית אחת מהרשימה הזאת איזו האיתם בוחרים עזבו את מה שמתאים ומה שלא מה האיתם לוקחים (תרשמו לי בבקשה רק את שם המכונית)

תודה רבה ושבוע טוב,נועם

פורסם

אני הייתי בוחר לפי הסדר הבא בהנחה ששיקול המחיר לא משחק,

1. פאסאט

2. אקורד

3. אונסיס

4. בפריוס לא בקטגוריה של הראשונות ותישקל בעיקר עבור חיסכון בדלק ורצון הפרט להיות "ירוק"

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אז בעצם אתה מחפש רכב שאחרים יאהבו?

אני לא מבין, אתה קונה את הרכב בשבילנו או בשבילך?

מבחינת ביצועים לדעתי האקורד תהיה הטובה יותר

מבחינת נוכחות הפסאט, אבל היא עולה הרבה יותר...

ישנם עוד מספר רכבים בקטגורייה הזאת

אך אם אתה מחפש פוזה נסה לבדוק את הביואיק להקרוס...

יש לרכב הזה נוכחות מרשימה מאד..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם המחיר הוא באמת לא שיקול אז את הפאסאט... אבל לא בהפרש גדול לפני האקורד.

אם הייתי צריך לקנות אחת מהן הייתי הולך או על האקורד או על הסובארו B4 עם ההנעה הכפולה (שלא נמצאת ברשימה, אבל קשה לי למצוא סיבה טובה לכך)

נ.ב. אני מרגיש שאני חייב להבהיר כי אין לי ניסיון ממשי עם אף אחת מהמכוניות הנ"ל.. ההחלטה שלי נובעת מקריאת חומר בנוגע אליהן כאן בפורום או בעיתונים למיניהם..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

נשמע מ-א-ו-ד מוזר. האחריות על המצברים היא 8 שנים, אז הסיכוי שצריך להחליף אותם אחרי 3 שנים היא אפסית. בקיצור זה נשמע יותר כמו שמועה ופחות כמו עובדות.

פורסם

אם אינני טועה הם הגדילו את האחריות למצברים בעקבות הידיעות האלה.

אני לא זוכר איפה קראתי את זה ולכן אני מסייג את עצמי...

פורסם

הם הגדילו את האחריות בגלל חשש של הרוכשים הפוטנציאלים מהחלפת המצברים לאחר זמן קצר יחסית, הגיוני שחשש זה לא היה מוצדק, כי אז יבואן טויוטה לא היה מציע אחריות של שמונה שנים...

ניתן לשער שעלות החלפת המצברים תהיה גבוהה מאוד, אבל 8 שנים אחריות זה באמת הרבה זמן.

גיא

פורסם

מהרשימה שלך:

1. פאסאט (ללא עוררין, שמוציאים את השיקול הכספי)

2. אקורד

3. אונסיס.

מרשימה יותר רלוונטית וכדאית הייתי הולך בסדר הנ"ל:

1.פאסאט

2.אקורד

3.מאזדה 6

4.B4/מונדיאו

5.שוקל בחיוב גם C5

אם ביצעת נסיעות מבחן על המכוניות שרשמת, רשום את הרשמים שלך מהנסיעה בכל רכב וכך תוכל לעזור לנו לכוון אותך לרכב המתאים ביותר.

אמיר.

פורסם

הפאסאט נראית לי מצועצעת עם כל הלדים האלו. אבל אין לי נסיון עמה.

לפי דעתי, עשה גם השוואה קטנה בין המכוניות שאתה מעוניין בהן ב-"נט קאר" יש לרוני אחלה מנגנון השוואה, אולי זה יעזור לך להחליט. www.netcar.co.il

אולי גם תפרט לנו מה אתה דורש מהרכב. אני בטוח שאנשים יוכלו לסייע לך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...