Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה סובארו ברחובות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגנבה סובארו GL (ניראת כמו DL) שנת 88 צבע אפור עכבר יש לה דפיקה בצד שמאל ומכסה מנוע עקום עם גגון נגנבה מליד הבית ברחוב נורדאו ברחובות

פקח טען שראה אחת ברחוב גלזר

כל מי שראה אנא השאר הודעה אני לא אוכל לראות זאת עד מוצאי שבת

לזה שנגנבה החיפושית אספנות האם נמצאו הגנבים ?? (הוא גר קרוב אלי)

שבת שלום ושיהיה טוב

גובה רכב.JPG

אחור.JPG

דפיקה.JPG

פנים.JPG

פורסם

לזה שנגנבה החיפושית האדומה, מצאו את החיפושית אחרי שנערים גנבו אותה ונסעו בה בשדות..

בהצלחה באיתור הרכב.

פורסם

מהם אמצעי המיגון שהיו לך ברכב אם בכלל?

מנעול הילוכים,מנעול הגה...אימובילייזר...?

זה ידוע שסובארו הוא הרכב הכי נדרש בשוק עזה , ומאוד קל לגנוב אותם, ודווקא בגלל זה רצוי למגן אותו כמה שיותר.

פורסם
מי לעזאזל גונב סובארו DL חבוטה לגמרי?
מהחבוטה הזאת המגרשים בפירוקיות מרוויחים ים של כסף, רק הגאנטים מגנזיום הנדירים האלה נמכרים ב קרוב לאלפייה, מושבים של גיאל זה מצרך מאוד מבוקש, כמו כן כל הפיצפקייס שאין ב דיאל ויש ב גיאל...

אם תסתובב בפירוקיות בכפרים, אתה תראה שברגע שמגיעה לשם סובארו , עוד באותו היום היא כבר לא שם יותר כי מפרקים אותה , והחלקים שלה נמכרים במהירות הבזק מכיוון שזה רכב כ"כ נפוץ שם שזה פשוט מדהים!

לכן אם אתה מחפש חלקים של סובארו, אז קשה מאוד למצא אותם בפירוקיות בכפרים, אלה אם כן יש לך מזל.

בקיצור.....אני מקווה שהאבדה תחזור לבעל הרכב.

פורסם
מי לעזאזל גונב סובארו DL חבוטה לגמרי?
.

אנשים שרוצים לפירוק

או נערים משועממים

:-) {את הטוב אנחנו מקבלים מה' ואת הרע לא נקבל?!?}:twisted:

ברשותי:

מזדה לאנטיס 1999 אוט'

ביואיק רנדוו 2004 אוט' (בעיקרון של ההורים)

פורסם

או שאלה נערים משועממים כמו במקרה של החיפושת מאז או שהרכב כבר מפורק לגורמים. ה-DL מאוד מבוקשת בקרב גנבי הרכב.

פורסם

יש הבדל בין גניבת רכב ישן/אספנות בגלל תפיסה מעובתת שזה נעשה סתם בישביל הכיף. לבין גניבת רכב לצורך פירוק.

לחבר גנבו כזו מבציר 1985 וממש מצער לשמוע שעוד אחת הלכה.......

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אל תאבד תקווה!

לחבר גנבו רכב דומה ליד בלומפילד לפני כחודש וחצי. לאחר שבועיים תוך כדי נסיעה ביפו החבר זיהה את הרכב שלו חונה במגרש עפר. הקטע העצוב היחידי בכל הסיפור הוא שהגנבים עשו תאונה עם האוטו והיה צריך להחליף פנס קדמי וטמבון (ונשארה גם מכה מגעילה בכנף מאחורה).

אסף

פורסם

אם תסתובב בפירוקיות בכפרים, אתה תראה שברגע שמגיעה לשם סובארו , עוד באותו היום היא כבר לא שם יותר כי מפרקים אותה , והחלקים שלה נמכרים במהירות הבזק מכיוון שזה רכב כ"כ נפוץ שם שזה פשוט מדהים!

בקיצור.....אני מקווה שהאבדה תחזור לבעל הרכב.

תודה על הניחום

הרכב עם אימובילייזר וזה לא עזר לו להגנב מתחת לבית באור יום

אם הרכב נגנב בשביל לחלקים אז הגנב לא ממש הרוויח אבל תכולת האוטו היא מה שחשוב

תודה בכל מקרה

פורסם

יש סיכוי שהיא השתתפה ב"מירוץ" ביריחו , ראה כמה שרשורים קודם :?

כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103403

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תוכן חדש...