Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים,

בנסיעה הקרובה לארה"ב, אני מעוניין להחזיר איתי מערכת לרכב (כולל שלט להגה).

אני יודע שצריך לוודא שהמערכת תומכת בתדרי AM ישראליים.

האם יש עוד מאפיינים מיוחדים שאני צריך לבדוק לפני הקנייה על מנת למנוע תקלות בהתקנה ?

תודה,

בן

פורסם

רק לצורך ההשכלה הכללית גם ב - AM יש הבדל בקפיצות התדרים בין ארה"ב לאירופה. בארה"ב הקפיצות כל 10KHZ ובאירופה הקפיצות כל 9KHZ. אבל מי מאזין היום לרדיו ב - AM? תשובה: אף אחד ולכן המידע הוא כפי שכתבתי רק לצורך ההשכלה הכללית. מה שחשוב זה קפיצות התדרים ב - FM, יש להקפיד שהם יתאימו לאירופה כלומר קפיצות של 50KHZ.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לא בטוח שבדגם שאתה תרצה להביא לארץ יהיה כבר כיול לתדרים של הארץ , אז תקח את זה בחשבון

אבל מקסימום ניתן לעשות כיול בארץ זה משהו כמו 150 ש"ח

פורסם
לא בטוח שבדגם שאתה תרצה להביא לארץ יהיה כבר כיול לתדרים של הארץ , אז תקח את זה בחשבון

אבל מקסימום ניתן לעשות כיול בארץ זה משהו כמו 150 ש"ח

לגבי הכיול - איתרתי דגמים חדשים של Alpine שמוצאים חן בעיני (CDA-9856 או CDA-9857) בעיקר בגלל שהם מאפשרים חיבור קל ומהיר לאייפוד.

באתר של החברה (וב Manual) אין התייחסות להתאמה לתדרים האירופאיים (ז"א אני חושש שהמרווח בין תחנות הוא 200KHz כמו בארה"ב ולא 100KHz כמו בארץ).

האם אתה בטוח לגבי היכולת לשנות את זה ?

האם התצוגה ברדיו תראה את התדר הנכון (לאחר שינוי הכיול) ?

תודה,

בן

פורסם

אתה צריך למצוא אתרים שכתוב בהם אם יש European Tuning

הנה כמה:

http://www.hookedontronics.com

www.crutchfield.com

החיבור שאתה מדבר עליו עולה 29.90 $ הוא קיים רק בדגמים חדשים,באתר crutchfield על רובם לא כתוב אם הם מתאימים לארץ

ל-Blaupunkt יש חיבור ב 79.90 $ וכל הדגמים שלהם מתאימים לארץ.

אייל

פורסם

לדעתי האישית בכל הנושא של "יבוא אישי" של מערכות שמע לרכב אין חסכון אמיתי, כי אם זה מתקלק, לך תחפש את החברים שלך...(מעבר לכיול שגם הוא בלבול מח לא קטן לעיתים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ZVIT היקר

בוא תגיד לי אם אין חסכון - אני הבאתי Alpin 9833 לפני שנה לערך. התדרים מתאימים (גם אם לא חשוב לי). זהו מכשיר ברמה גבוהה מאד ובסה"כ עלה לי 300 דולר. מחירו בארץ בזמנו היה 3500 ש"ח לערך.

אז יש חסכון או לא?

הבאתי מגבר של Zapco וכן של JL Audio ורמקולים. השקעתי 9K כאשר בארץ היה עולה לי לפחות כפול (ואז לא הייתי משקיע ברכיבים איכותיים כאלה).

אז מה אתה אומר?

דרך אגב - הכל עובד ושום דבר לא מקולקל.

פורסם

בן אני מעודד אותך להביא רדיו דיסק מחו"ל כי זה מאד משתלם אבל תעשה את זה בשכל.

אל תאמין למה שכתוב באתרים שונים לא בגלל שהם משקרים אלא בגלל שהם טועים לפעמים ( כולנו בני אדם ). אם בחרת דגם מסויים אז תמצא את חוברת הפעלה שלו ותבדוק שם את הטווח של התדרים במפרט טכני בסוף החוברת הוא אמריקאי וגם אירופאי. חוברות הפעלה אפשר להוריד באתרי הבית של החברה או באתר של www.crutchfield.com - נכנסים למוצר מסויים אחרי זה בRESEARCH יש ריבוע מצד ימין ושם יש לינק הורדה לחוברת הפעלה.

*אם אתה מסתבך / לא בטוח תרשום דגמים שאתה מעוניין בהם ואני יגיד לך אם מתאימים או לא.

פורסם
בן אני מעודד אותך להביא רדיו דיסק מחו"ל כי זה מאד משתלם אבל תעשה את זה בשכל.

אל תאמין למה שכתוב באתרים שונים לא בגלל שהם משקרים אלא בגלל שהם טועים לפעמים ( כולנו בני אדם ). אם בחרת דגם מסויים אז תמצא את חוברת הפעלה שלו ותבדוק שם את הטווח של התדרים במפרט טכני בסוף החוברת הוא אמריקאי וגם אירופאי. חוברות הפעלה אפשר להוריד באתרי הבית של החברה או באתר של www.crutchfield.com - נכנסים למוצר מסויים אחרי זה בRESEARCH יש ריבוע מצד ימין ושם יש לינק הורדה לחוברת הפעלה.

*אם אתה מסתבך / לא בטוח תרשום דגמים שאתה מעוניין בהם ואני יגיד לך אם מתאימים או לא.

תודה רבה.

אני אקנה את ה Alpine CDA-9855 (http://www.crutchfield.com/S-i1dlHA7gbSu/cgi-bin/ProdView.asp?a=&s=0&cc=01&g=300&id=review&i=500CDA9855&pg=2) ואת המתאם ל Aux (עבור האיפוד שלי).

מישהו מכיר את הדגם הזה ?

תודה על עזרתכם.

בן

פורסם
לדעתי האישית בכל הנושא של "יבוא אישי" של מערכות שמע לרכב אין חסכון אמיתי, כי אם זה מתקלק, לך תחפש את החברים שלך...(מעבר לכיול שגם הוא בלבול מח לא קטן לעיתים...
מסכים בהחלט. ברוב הדברים, אם אתה מביא ביבוא אישי . אבל אם אתה מצליח בלי מכס אזי התמונה שונה במקצת

ועובדה שהמכשיר שהוא רוצה להביא אלפיין 9855 עולה בקרטשפילד 400 דולר תוסיפו משלוח ומכס ותכפילו בשער הדולר ותגיעו ל2900 ש"ח יש הרבה חנוית שמוכרות ב2600 , ועוד יתנו לכם 12 תשלומים ואחריות לשנה

בברכה יהודה.

בברכה יהודה

פורסם

benler

אני רכשתי באתר הזה ( Crutchfield) כאשר שלחתי לחבר שגר בארה"ב. האתר אמין (החבר המליץ עליו) גם אם קצת יקר. שווה את הבטחון שתקבל מוצר תקין עם חוברות התקנה לרכב שלך ומתאם אם צריך.

מומלץ.

האם אתה שולח מהאתר לארץ או שאתה שולח למישהו בארה"ב?

אם אתה שולח למישהו בארה"ב תדע שאתה אפילו יכול לשלם בכרטיס האשראי שלך ולתת את הכתובת של תושב ארה"ב (לא כל אתר מאפשר זאת).

• תוכן חדש...