Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשימת מוהלי הדלק 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורסמה ב-YNET תוצאות בדיקה נוספת של משרד התשתיות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3204509,00.html#n

אני חושב שכדאי לשים כאן שרשור "דביק" שיהווה רשימה שחורה של תחנות דלק שנתפסו מוהלות !

ובכלל מומלץ בכל פורום רכב בארץ.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיד טוב לדעת, ולהתעדכן מחדש לצערנו....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חלק מהתחנות מופיעות ברשימות שוב ושוב. למשל: פז בגני התערוכה.

האם זה אומר שהקנסות לא כבדים מספיק, או שפשוט אין קנסות בכלל?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתחנת פז תלפיות בירושלים תמיד נכנס לי יותר ממה שצפוי ע"פ מחשב הדרך.

פעם הצלחתי למלא שם 2 ליטר יותר מקיבולת מיכל הדלק :evil:.

אני אמנם מדיר רגלי (וגלגלי) משם, אבל כל כמה חודשים אני שוכח ונזכר מיד אחרי התידלוק...

פורסם

ש*ט!!! אתמול בנסיעה שלי חזרה מהחרמון תדלקתי בסונול מג'דל שמס, אחת התחנות שמופיעות ברשימת המוהלים ומסווגת כ"תוצאות חמורות"... מה עושים???

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

כדאי לכולם להמנע מלתדלק בתחנת פז שבצומת עלית (מול הבורסה ברמת גן).

הדלק מהול שם (לצערי מנסיון אישי ויקר..)

פורסם

עצוב, עצוב...

הייתי מוהל את החמצן של בעלי התחנות בגז אמונייה (מי שמכיר - יבין).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אתה מדבר על זאת שנמצאת ממש מול המפעל?

או על זאת שנמצאת ליד ביניניי התאומים?

פורסם

לדעתי תחנה שנמצאה מוהלת דלק פשוט צריכה להיסגר לתקופה ובאותה תקופה להציב שלטים גדולים שבהם רשום "תחנה זו נמצאה מוהלת דלק"...זה קצת יותר ירתיע מקנסות ..לא?

:-)
פורסם

עדיף עם מנהל התחנה צלוב מתחת לשלט.

בכל מקרה - מה דינו של הסולר, למה אף פעם לא בודקים/מפרסמים תוצאות בדיקה לסולר? האם לא מוהלים סולר...?

פורסם

שים לב טוב טוב לפני שאתה משמיץ!

נסיון אישי ופרטי אינו ערובה לשום דבר!

כדאי שתגדיר את העניין שלך עם התחנה המסויימת הזו כמשהו פרטי ואישי!

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

רגע שאני אבין, לכל אחד מאלה שכותבים שעל סמך נסיונם האישי הדלק מהול איפשהו, יש מתקן מיוחד באוטו שמראה להם את אחוז המהילה?

אולי תפסיקו לקשקש?

מאיפה לעזאזל אתם יודעים את מצב הדלק בלי לבדוק אותו במעבדה?

על סמך זה ש"היום נסעתי לעבודה והמחוג ירד טיפה יותר מהרגיל"?

האוטו סחב לכם פחות? אולי האוויר היה יותר חם בחוץ? אולי גם המדחס של המזגן עבד יותר? אולי תפסיקו להעלות השערות ולהשמיץ סתם בשביל לעשות רעש?

לא שיש לי תחנת דלק או משהו, אני חושב שאתם מגזימים.

ובנימה אופטימית זו, תחנת תדלוק גפ"מ במוסך השחר בכרמיאל מוכרת גז לא אוטומטיבי אשר תקע כבר שתי מכוניות בשבוע שעבר, והגז היה מהול במים, הרבה מים. ובאותה נימה, ההתקנות שם לא חוקיות. אל תתפתו.

פורסם

טוב אז לכל המתעניינים, מדובר בתחנת הדלק "פז" שבחלק הדרום מזרחי לצומת עלית.

ולעניין השמצות למניהן- לא זו בלבד שהיתה זו התחנה היחידה בה תדלקתי משך כמה חודשים, כך שאחוז הוודאות לעניין נזק כתוצאה מדלק מהול ביחס לתחנה סביר עד סביר מאוד.. לאחר תגובות מוזרות של הרכב כגון: רעידות מוזרות, צריכת דלק לא סבירה משמעותית, וירידה בביצועי הרכב נלקח הרכב למוסך משום שמה שהחל כאנומליה מינורית בביצועי הרכב הלך והחמיר מהר מאוד.

המכונאי הראשי במוסך אמר לי שהכל מתחיל ונגמר בדלק מהול ומנסיונו ומקשריו התחנה הנ"ל אכן ידועה כבעייתית.

הפסקתי לתדלק בתחנת הבורסה (יש ממול תחנה של "דור" שממש טובה) וראה זה פלא, הרכב חזר תוך זמן קצר יחסית לתפקוד נורמלי ותקין מבלי שום זכר לסימפטומים שהוזכרו לעיל.

אז נכון מדען אני לא, בדיוק כמו שאף אחד פה אינו נשיא הליגה נגד השמצה ובסופו של דבר רובם ככולם של דברי הכותבים כאן מבוססים על ידע קודם והתנסות אישית ועל כן אין צורך להלאות בהטפות חוזרות ונשנות לגבי כללי התנסחות נכונה.

פורסם

תשמע, מעבר לעובדה שאין לי מושג על איזה תחנה של דור אתה מדבר (התחנה הקרובה ביותר של דור שאני מכיר נמצאת בבני-ברק) - אני מודה לך על הטיפ.

• תוכן חדש...