Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה על ה 206RC ב"חדשות הספורט"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ב"חדשות הספורט" בערוץ חמש+ היה החלק הראשון (מחר השני) בכתבה על ה 206RC כאשר מי שנהג ברכב הוא אלי אילדיס (המגיש) בהשקה בצרפת.

בכתבה גם משולבים תמונות מקורס נהיגה שהוא עבר לפני הנסיעה אצל ראם סמואל.

כמובן שהכתבה אינה ברמה של סקירה מקצועית אבל גם מה שיש זה יותר טוב מכלום

ונקווה שערוץ הספורט ימשיך בסקירות כאלה(רק שבפעם הבאה ישלחו לפחות את און יעקובסון אם הוא כבר עובד אצלם) .

*שידורים חוזרים יש במשך הלילה ומחר בבוקר.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

מה שכן בנוגע לאון יעקבסון, היה לו רצף מעניין מאוד של כתבות במגזין "מכוניות" האחרון . זה מתחיל ב206RC, ממשיך בSTi המחודשת (רוני :roll: ?),

עובר למבחן משולש : WRX נגד Civic Type-R נגד אוקטביה RS ומקנח בכתבת התרשמות מהEVO 6 של ג'וני ווסטברג ומהSTi של נדב דותן .

הבחור יודע לכתוב, אין ספק . אגב, יש שם גם כתבה מתורגמת מתוך מגזין Top-Gear על הקליאו V6 המחודשת .

בד"כ רוב הכתבות המעניינות בעיתון הזה הן המתורגמות, אבל תסכימו איתי שאין כמו כתבה כתובה היטב של כתב מקומי על מכוניות ספורטיביות שאפשר

(לפחות לחלקנו, או בעתיד גם לי אני מקווה) לקנות כאן .

מה שכן, אני לא אוהב את הפארודיה שלהם על רוני אהרונוביץ' . חשבתי שהגועל-נפש הזה ייעלם אחרי 2-3 גליונות .

בכל מקרה לקנות, לא הייתי קונה אף עיתון שנערך כאן, זה מגיע חינם עם הגלובס של אבאל'ה :wink: .

טל.

פורסם
ממשיך בSTi המחודשת (רוני :roll:

מה עשיתי? :shock::wink:8)

ובנוגע לאון, הוא גם אחלה בנאדם ואפשר ללמוד ממנו הרבה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חייב לציין שמאד התרשמתי מהמושב בRC וזאת עוד רק מישיבה בה ושמחתי לראות שגם במכוניות הזכירו את המושב כמה פעמים. אחחח איזה מושב :yum: (טוב יותר לדעתי מאשר ברוב ההוטהאטץ' העכשויות).

פורסם
מה שכן בנוגע לאון יעקבסון, היה לו רצף מעניין מאוד של כתבות במגזין "מכוניות" האחרון . זה מתחיל ב206RC, ממשיך בSTi המחודשת (רוני :roll: ?),

עובר למבחן משולש : WRX נגד Civic Type-R נגד אוקטביה RS ומקנח בכתבת התרשמות מהEVO 6 של ג'וני ווסטברג ומהSTi של נדב דותן .

הבחור יודע לכתוב, אין ספק . אגב, יש שם גם כתבה מתורגמת מתוך מגזין Top-Gear על הקליאו V6 המחודשת .

בד"כ רוב הכתבות המעניינות בעיתון הזה הן המתורגמות, אבל תסכימו איתי שאין כמו כתבה כתובה היטב של כתב מקומי על מכוניות ספורטיביות שאפשר

מה שכן, אני לא אוהב את הפארודיה שלהם על רוני אהרונוביץ' . חשבתי שהגועל-נפש הזה ייעלם אחרי 2-3 גליונות .

בכל מקרה לקנות, לא הייתי קונה אף עיתון שנערך כאן, זה מגיע חינם עם הגלובס של אבאל'ה :wink: .

טל.

אני דווקא הייתי מאוד נהנה לראות מבחן של חיים הכט ב-206 RC !!! :shock::shock::shock:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

טל.

אני דווקא הייתי מאוד נהנה לראות מבחן של חיים הכט ב-206 RC !!! :shock::shock::shock:

עזוב לא שווה, הבנאדם לא יעבור את ה100 קמ"ש והוא ינהג כמו הנהג של מיס דייזי. אתה תירדם בזמן הצפיה :roll:.

מצמץ מתאר תרחיש בזמן המבחן:

זקנה בסקסו ( :wink: ) עוברת את חיים בתוך העיר בנתיב השמאלי במהירות של 80 קמ"ש, חיים שולף מצלמה מתעד ועוצר לידה ברמזור. פותח את החלון וישר מפזם לה "את טרוריסטית, את פושעת, אותך למשטרה!!!" וכך חוזר חלילה..... :roll:

פורסם

בכתבה גם משולבים תמונות מקורס נהיגה שהוא עבר לפני הנסיעה אצל ראם סמואל.

*שידורים חוזרים יש במשך הלילה ומחר בבוקר.

אם כך חבל שהוא עדיין בולם עם ההילוך...

אולי בשבוע הבא יתנו לסמואל להגיש את חדשות הספורט, להשלמת חווית המקצוענות של ערוץ הספורט. ובקיצור, שכל אחד יתעסק במה שהוא מבין...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...