טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,325 נושאים בפורום הזה
-
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לילה טוב, בבעלותי הגולף הנ״ל, נרכשה חדשה מהיבואן, גמעה כ-55,000 קילומטר. קוד מנוע DADA (EA211 evo) בקרוב יחלפו 5 שנים מאז עלתה על הכביש, וברצוני לדעת מהן הוראות היצרן בנוגע להחלפת רצועת תזמון. חייב להודות שניסיתי לדוג מידע ברשת... אבל יצאתי מבולבל (יתכן שלפי הנחיית היצרן מדובר ברצועה לכל חיי הרכב?) תודה למגיבים.
הודעה אחרונה מאת chrono, -
מערכת movon
מאת אורח.- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 448 צפיות
יש לי מערכת movon באוטו, והמערכת יתאפסה, חיברתי מחשב והוא מבקש שם משתמש וסיסמה, מישהו יודע את השם משתמש וסיסמה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת אורח., -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ביום חמישי, החייל הניע את המאזדה אי-שם ליד צומת גולני. אחרי צומת אליקים, נדלקה הנורה הזו, של הארנק המתרוקן. עצר בתחנת דלק, סרק תקלה-קיבל את התוצאה לעיל. הוא צריך לחזור מחר לבסיס. 1. זה נורא אם הוא יסע מחר לבסיס עם האוטו (ויחזור בעז"ה לחדרה) לפני שנתקן את העניין? 2. יש טעם לנסות תוספים ושאר שיקויי פלא לפני שנלך לקנות ממיר? 3. אם מישהו יודע צפי עלויות- אשמח. *הסתכלתי על הממיר (לוודא שהוא עדיין שם😁) - חסר לו מגן החום שעוטף אותו, והאיזור של המרכב שגם היה מצופה בחומר נגד-חום, מקולף כולו. לא נראה לי קשור, אבל מציין למען הפרוטוקול... לו
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 461 צפיות
שלום מישהו יודע איפה נמצא פילטר מזגן בסיאט אלמברה זה הרכב עם ה7 מקומות
הודעה אחרונה מאת קצת נהג יותר אוטו, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 770 צפיות
אני צריך להחליף את זרועות תא המטען רוצה להזמין מחול כדי לצמצם עלויות לא מצליח להבין מהתמונה מה המקט שאני צריך לחפש. והאם הבולמים זה סטנדרטי או שבגלל שזה סטיישן זה מידה שונה. אשמח לקבל הכוונה תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 313 צפיות
היי, הרכב משמש את אשתי כרכב שני לנסיעות קצרות יחסית. לפני 3-4 חודשים הוחלפו משולשים, מסרק הגה, תפוחים ותפוחים תחתונים עקב רעש מההגה בעת הפניה שלו ורעידות. מפה לשם יום חמישי ביצעתי ברכב נסיעה ארוכה, אני מרגיש שבבלימה בעיקולים חדים יחסית (כביש 367 מגוש עציון לבית שמש) יש רעידות לא נעימות בהגה וברכב. זה לא קורה בבלימה במישור או בסיבובים ברדיוס רחב כמו שיש בכבישים מהירים. בנוסף אני שם לב שבתמרוני חניה כשמסובבים את ההגה יש ממש רעש מוזר כאילו הרעש של המנוע מתגבר (אבל הסל”ד לא עולה..), לא רעש של חריקות או משהו. למיטב ידיעתי הדלה יש קטע לסובארו בשנים האלה עם ההגה (גם לאחותי ב-B4 בזמנו היה סיפור), יש משהו שכדאי לבקש ספציפית…
הודעה אחרונה מאת netco, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 277 צפיות
אהלן חברים מדובר בסקודה אוקטביה מנוע 1.8 לאחר תאונה קלה אפשר לומר נשבר התושבת גיר והמנוע יושב במצב אופסייד חוץ מזה חיצונית לא נגרם נזק . המצבר מחובר כרגיל .. משום מה הרכב נכנס למצב "תאונה" ואין אפשרות לפתוח סוויצ , אין אורות בסקלה , האורות מצוקה עובדים קבוע מבלי ללחוץ על הכפתור .. מישהו יכול לשפוך לי קצת אור מה ניתן לעשות כדי להוציא אותו מהמצב תאונה הזה ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 468 צפיות
טויוטה קורולה 2013 כשאני מניע את הרכב אז הסל״ד נורמלי ואז כמה דקות אחרי זה כשהמנוע כבר לא קר הסל״ד צונח וברגע שאני מעביר הילוך ל-D או ל-R הרכב רועד ממש והסל״ד על 500, בנסיעה הרכב נורמלי אבל ברגע שאני מוריד את הרגל מהגז הסל״ד שוב צונח וגורם לרעידות הייתה פעם אחת שעצרתי בחניון ולאחר דקה הרכב נכבה לי. החלפתי קויל ומצתים והבעיה עדיין קיימת אשמח לעזרה ועצות יתקבלו בברכה תודה.
הודעה אחרונה מאת יגיל, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 888 צפיות
ראיתי חברות אפטר מרקט באתרים למיניהם: KAMOKA, DECKEMANN ,JNP, MAXGEAR, ALCO, UFI, JP GROP A/S, יש למישהו ניסיון או המלצות?
הודעה אחרונה מאת ALX, -
לא ממש יודע איך לקרוא לתופעה, אבל במהירות נמוכה יחסית (40 קמש) למשל בירידה כאשר אני ממש נוגע בבלמים בצורה עדינה אני מרגיש כאילו הבלמים מדשדשים, כאילו מרגיש את הABS עובד בslo-mo כלומר לחצי שניה מרגיש שהרכב בולם, חצי שניה מתגלגל, חצי שני בולם. רציתי לדעת האם התופעה תקינה ואם לא, מה יכול לגרום לדבר כזה את הרפידות החלפתי לפני בערך שנה וחצי (אחוריות וקדמיות) ואני נוסע יחסית רגוע לכן לדעתי יש להם עוד הרבה בשר. את הצלחות לא יודע מתי החליפו, אני יודע שהן צריכות כבר החלפה ותכננתי בטיפול הבא, אם יהיה לי זמן בימים הקרובים אמדוד את קוטר הצלחות כדי לקבל תשובה חד משמעית. השאלה אם זה באמת הצלחות או שזה משהו אחר? עוד השערה שלי אולי הcaliper guide pins, לא גירזתי אותם שהח…
הודעה אחרונה מאת beatman1, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 661 צפיות
שלום ישלי לנסר 2009 צורה חדשה עם הגיר הרציף ואתמול בהנעה בראשונה בבוקר הופיע לי נורת מנוע צהובה שהלכתי למוסך הופיע לו תקלה מספר p0841. הוא אמר שזה משהו מהגיר ושהוא לא רואה שום תקלה בגיר. יש לציין שהרכב נוסע רגיל. איפס את הנורה ואמר לי אם תידלק שוב לחזור אליו מה לדעתכם זה אומר התקלה והאם זה בסדר לסוע ככה.
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 496 צפיות
שלום, קרה ככה שלפני כחודש בלי ששמתי לב, נפל הפלסטיק של דוושת הבלם בין המתג של התאורה של הבלם. גיליתי את זה בדיעבד וכנראה זה נפל באיזה יום שישי ותאורת הבלמים הייתה דלוקה עד שנגמר המצבר ואז כשהנעתי הנורות דלקו לבד. סידרתי את זה. אבל רק לפני כשבועיים גיליתי שכנראה בגלל שהתאורה דלקה כל כך הרבה זמן, הפלסטיק האדום של התאורה מאחורי השמשה קצת נמס, ורואים באמצע חלק קטן לבן(כלומר הנורה הלבנה לא מאירה דרך הפלסטיק האדום בדיוק באמצע). מה האופציות שלי? האם אני צריך עכשיו להחליף את כל היחידה הזאת שזה בטח יעלה איזה 400 שקל. או שאין לחץ לתקן את זה למרות שאסטתית זה לא נראה 100%? כלומר האם זה עובר טסט? הריי לא מדובר בפנס שבור(כמו פנסים חיצוניים).
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 357 צפיות
היי י שלי יונדאי גטס 2008 ברגע שאני מניע אותה יש רעידות... זה לאורך כל הנסיעה, מה שכן מורגש פחות במהירויות מעל 70 קמ"ש. אני לא מבין כמעט כלום ברכיבים ותמיד חש שמערבבים אותי המוסכים עם כל מיני חארטות... לכן אני מבקש ממי שמכיר יודע מה צריך לבדוק
הודעה אחרונה מאת RoeyBilya, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
מאזדה 3 2009 2.0 גיר אוטומטי במעברים מהילוך שני ולהילוך שני יש רעש גריסה לשנייה. אני רוצה לבדוק את הסולנואידים ולעשות ניקוי מוח גיר (הבנתי שאפשר באמבטית בנזין). על הדרך אני אחליף גם שמן גיר ופילטר גיר. יש לי את הספר טיפולים של הרכב, אבל לא כתוב שם איך להפריד את המוח עצמו או את המומנט של הברגים של המוח עצמו. (כן כתוב איך להפריד את המוח מהגיר). מישהו התנסה בזה? זה בסדר לפתוח את המוח עצמו? אולי להכניס את כל המוח מחובר לאמבטית בנזין? בנוסף, יש אטמים בין החלקים של המוח, מצרף תמונה. מניח שכדאי להחליף. יש עוד חלקים בפנים שאני צריך להיות מודע אליהם? ראיתי שיש מוחות עם מין כדורי ברזל בתוכם. תודה זה החלקים של המוח עצמו, לברגים בין בית הסולנאודים למוח…
הודעה אחרונה מאת יגיל, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 271 צפיות
ספוילר
הודעה אחרונה מאת tango15, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 328 צפיות
שלום רציתי להתייעץ בקשר לתקלה במזגן ברכב, לא מקרר כבר כמה חודשים הלכתי לבדיקה במוסך, הומלץ קודם לשים גז ולראות מה קורה, אחרי בערך חודש המזגן שוב לא קירר בבדיקה לא מצאו את מקור הבעיה, הוחלט לשים גז עם זרחן, לאחר חודש נוסף שוב הגז דלף. בבדיקה גילו שזו היחידה הפנימית (המאייד), עלות תיקון שהוצאה היא 5K כולל גז. המחיר נשמע הגיוני? או שכדאי לקבל עוד הצעות? הבנתי שהתיקון מורכב, אולי עדיף מוסך מורשה?
הודעה אחרונה מאת zaf, -
- 5 עוקבים
- 26 תגובות
- 7 אלף צפיות
ערב טוב כבר לפני חודש הרגשתי שאין קירור, והאוויר מסריח. היום הסתכלתי על מדחס ולאורך הצנרת אין נזילה נראית לעין עד קיר האש מכיוון המנוע. שהתכופפתי מתחת לתא כפפות ופירקתי את פנל פלסטיק שמשמאלו ,ראיתי על הפנל בחלק הפנימי נוזל ירוק ושהעברתי יד לאורך היחידה שהמפוח יושב בתוכה, הכל שמנוני וירוק. כמו שנראה המאייד נוזל, למרות שלא ראיתי אותו בעיניים. לאחר חיפוש באינטרנט, זה רק מחזק את האבחון שלי, אבל ההחלפה היא פשוט מטורפת, כפי שניתן לראות בלינק הבא, פירוק טוטאלי של כל הדשבורד נראה סיפור שיכול להגיע לחמש ספרות תיקון. מה שאני מבקש ממכם זה מקצוען אמיתי שיכול לעזור מאזור הצפון ,שאגש אליו לאיבחון ותיקון. תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת eranm, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי יש לי כתם מעצבן בזכוכית שמול ההגה איפה שהלוח מחוונים, ממה זה נגרם? ואיך מטפלים? קניתי את הרכב לפני חודשיים וקצת וזה הגיע ככה אשמח לעצות והסברים מצ"ב תמונה
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 15.9 אלף צפיות
מאיפה בירושלים ובסביבה (מעלה אדומים) אני יכול לקנות היום שמן מנוע איכותי לרנו פלואנס דיזל טורבו 1.5 ? הבנתי שחשוב שהשמן יהיה עם מסנן חלקיקים, אז איזה שמן הכי טוב למנוע שיש לי ?
הודעה אחרונה מאת בנימין12, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 501 צפיות
שלום חברים אחד הרכבים בעבודה המנורות רוורס דלוקות קבוע ברלינגו 2012 ידני יש כפתור שמפעיל את זה או שמדובר בתקלת חיישן ? ודבר שני בברלינגו שאני נוסע אין כבל אוקס קניתי באלי אקספרס כבל שמתחבר למערכת וכנראה אני מפספס משהו הפונקציה לא עובדת בקסם ... תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 706 צפיות
עשיתי בדיקה לפני קניה לרכב בקומפיוטסט. כששאלתי איך הפלאגים הבוחן אמר שלא מוציאים אותם יותר, אז שאלתי אותו איך הוא עשה בדיקת קומפרסיה? בדוח יש חלק שכתוב בו Compression Test ושם מצויין רמת הביצועים לכל בוכנה. שאלתי אותו אם הוא פירק את הפלאג וחיבר מד לחץ לבוכנה - הוא אומר שלא. כבר לא עושים את זה היום, הוא טוען שהוא התחבר חשמלית ובדק. אז איך אפשר למדוד קומפרסיה בצורה חשמלית? ותגידו זה לא מוזר שלא מוציאים את הפלאג לבדיקה ויזואלית?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 860 צפיות
היי חברים מחפש מוסך מומלץ באזור המרכז, לצערי צריך מורשה מכיוון שהרכב זכאי לתיקון ללא עלות במסגרת הסדר פשרה. התיקון הוא החלפת מאייד פנימי, לכן חשוב מאוד מוסך לא פחות ממצויין מכיוון שהולכים לפרק את הדשבורד וכו'. אם יש יותר ממוסך אחד אשמח לדעת את כולם תודה!
הודעה אחרונה מאת dorgo, -
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 553 צפיות
שלום אש ח לקבל המלצות לרכישת חיישני רוורס לרכב + מקום מומלץ להתקנה באזור באר שבע. האם כדאי להזמין מאתרים מחו"ל? יש המון סוגים באתרים כמו עלי אקספרס. אם למישהו יש המלצה ספציפית אשמח. תודה
הודעה אחרונה מאת הטויוטה, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 399 צפיות
או ממקום אחר ? איכות? לא ממהרים,זה דלת נוסע והבחור נוסע לבד ערירי. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת shlomiko, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 893 צפיות
מאזדה 3 2008 לפעמיים אני מנסה כמה פעמיים שומע קליק אבל לא מניע מצבר זה לא הבעיה מה יכול להיות? יש קודן ברכב
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
ראיתי שזה טרנד לפתוח כאלו אז למה לא פורד פיאסטה 1.4 שנת 2012 לפני מתיחת הפנים כדי להימנע מגיר הpowershift האיום והנורא שבא ב2013. נרכש מיד שנייה במרץ 20 עם 81 אלף קילומטר וכיום עומד על 102 אלף. בנסיעות היומיומיות שלי האוטו עושה 1 ל13 (נמדד מהמשאבה) שזה יפה מאוד ל4 הילוכים ו1.4. נוח, אבזור בסדר, סוחב בהתאם לציפיות, די מרוצה. כשקניתי את הרכב הייתה לא רק בעיה אחת, שקע המצת לא עבד ולא בגלל חיווט אז התקנתי מאליאקספרס בבערך 5 או 10 שקל שקע חדש. מאז לא היו שום בעיות עם האוטו חוץ מהחיישני רוורס שהיו בהתקנה מקומית (40 שקל), מיכל התפשטות שנסדק ודלף באופן מינורי והוחלף לחדש (140 שקל) ואטם שסתומים שדלף טיפה ותוקן ע…
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 671 צפיות
לאחר איתור מקור לרעידות שכתבתי בשרשור אחר, המקור צמיג אחורי ימני. מידה 215-55-18 המלצת יצרן 95H המקוריים שהגיעו TOYO R56 הוחלפו ב 40,000 בגלל ירידה משמעותית באחיזה על יבש. התקנתי Goodyear EfficientGrip Performance 2 99V XL. לפי התוית הם היו עם 71Db. אחיזה מצוינת, התנגדות גלגול נמוכה מאוד. אבל הנסיעה על כביש 6 הייתה כל כך רועשת, שנאלצתי להחליף את כל הסט בזיכוי מינימלי ל Michelin Primacy 4 VOL (דגם OE של וולוו). המישלין הגיעו 99V XL 68Db. הם אוחזים מצוין (אם כי פחות מה Goodyear) ונוחים. מורגש שיפור מה בצריכת דלק. חלפו 18,000, ואחד הצמיגים נפגם בצורה שלא ניתן לאזן אותו - האוטו רועד בצורה קיצונית. לא ברור כיצד נגרם הנזק - אולי משיבושים בכביש/באמפרים (שאני נוסע על…
הודעה אחרונה מאת BassDriver, -
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 916 צפיות
מאזדה 3 2006 מנוע 1.6 נורת מנוע כתומה מהבהבת. רשום בעיה בצילינדר מספר 3. לא זוכר קוד תקלה. פלאגים הוחלפו לפני 4 חודשים. הרכב מקרטע. ושמפעילים מזגן בכלל מגמגם. אני חושב שהמנוע עובד על 3 צילינדרים. מה צריך להחליף שם סליל הצתה? מה המחיר לחלק מקורי? או איכותי תואם ואיזה? צריך להחליף את כולם או רק אחד? תודה.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 646 צפיות
יש ברכב מסך קטן ופשוט, עם אופציה לרדיו מוזיקה וטלפון. רציתי לברר אצל בעלי רכב כזה, האם יש אפשרות להתקין מצלמת רוורס ולחבר אותה למסך הנוכחי?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 854 צפיות
היי ברשותי יונדאי I25 שנת 2014 מנוע 1600. אני צריך להחליף פלאגים ברכב מישהו יודע איזה סוג פלאגים צריך? פשוט כבר עבדו עלי פעם אחת בנושא וקיבלתי פלאגים לא טובים אשמח בבקשה למענה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת רפי לין,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,053 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- flytomars
- אלי122
- sperial
- ronrobin
- יוס123
- במבליק
- אלעדיקו
- yuvk
- malcishua
- Pika007
- amosbmw
- lanosforce