טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,315 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 344 צפיות
בוקר טוב כשאני מפעיל מזגן על קירור, אחרי 2-3 דקות אני מרגיש חום גבוה מאוד (ממש רותח כשקירבתי לשם את היד) מאזור הפילטר מזגן (ליד הדוושות) והמזגן מתחיל להוציא אוויר לא קר מפתחי האוורור. זה קורה בעיקר בנסיעה מהירה, אחרי כמה האצות. השבוע קרה לי שהמזגן הוציא אוויר חם לכמה שניות בזמן נסיעה מאומצת. בעמידה זה גם קורה אבל לוקח יותר זמן. (לא בטוח-אבל נראה שזה גם משפיע על ביצועי המנוע) הפילטר נקי, ומילאתי גז מחדש למרות שבדיעבד לא היה חוסר. גם נוזל קירור לא חסר אם זה קשור. המזגניסט אמר שיכול להיות שיש זליגה בין הצנרות, מה הכוונה? פורד מונדאו 2012 בנזין טורבו, 2.0 תודה
הודעה אחרונה מאת סלבדורוס, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 565 צפיות
שלום חבר מעוניין לקנות את הרכב של סבתא שלי סבתא שלי היא יד 00 של הרכב לרכב יש היסטורית טיפולים מלאה מהמוסך המורשה כל שנה הרכב מטופל כל שנה במורשה מאזדה כמובן שהכל מתועד ויש חשבוניות לרכב יש 45000 קמ אמיתיים הרכב ללא אף תאונה עד היום ! הרכב עבר צבע לפני שנתיים (הצבע היה שרוף) אני בעצמי לקחתי לצבע איך הבדיקה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Ido Porat, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מנסה לעזור לחבר. נקרע לו צמיג של טסלה 3. לא ניתן לנסוע כך. צריך לפרק ג'אנט ולנסוע אתו לפנצ'ריה. יש משהו שונה בפירוק והרכבה של הג'אנט של טסלה מרכב אחר?
הודעה אחרונה מאת waterman, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 623 צפיות
שלום וברכה התעקם לי הגאנט בצורה רצינית . ניסיתי בכמה פנצריות ולא מצאתי את הגלגל שלי. הלכתי להיפר חלף בתלפיות וגם לא היה להם. איפה אני יכול למצוא חוץ מזה במקום אחר? יש עוד מגרש של מכוניות מפורקות כמו היפר חלף? המידה של הצמיג זה 17 אינצ' 215/45
הודעה אחרונה מאת Aviv13467, -
- 7 עוקבים
- 31 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
טויוטה קורולה 2012 לא מתניע, אחרי מעל 30 שעות שמנורה פנימית היתה דלוקה. האם זה במאה אחוז מצבר? ומה עושים הלאה?
הודעה אחרונה מאת נהג שודים2, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שברולט סוניק 2013 קוד תקלה P0171 system too lean, bank 1 לפני שאלך למוסך, איזה דברים אפשר לבדוק עצמאית וזה לא טרחה גדולה מאוד? בדקתי ויזואלית את הצינורות באיזור פילטר האוויר, הבנתי שאפשר לנסות לנקות את חיישן MAF - עם מה מנקים אותו? ספריי מגעים? תודה
הודעה אחרונה מאת GKME, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 279 צפיות
לאחר שבירת ראש תקופה ארוכה שחששתי שיש לי בעיה באטם ראש מנוע מאיפה נעלם נוזל קירור מהמיכל עיבוי הצצצתי כרגע מתחת לאוטו וראיתי רטיבות של נוזל קירור הוא נוזל בדיוק איפה שסימנתי בתמונה מה שמוזר אין טבעת יש סוגר עם בורג שכנראה לא סגרו טוב או הצינור עייף השאלה עדיף להחליף צינור או להחליף את הסוגר בטבעת ? זה צינור שיוצא מהטרמוסטט לתוך הרכב מה אומרים ?
הודעה אחרונה מאת sonego78, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 270 צפיות
קניתי טיוטא ורסו לא מזמן ולפתע נדלקו לי 4 נורות של ה ABS, ההחלקה, סימן קריאה, ועוד נורה של תקלה, הלכתי למוסך מצוין ואמין והוא ניסה לתקן דרך המחשב, ואחרי שנסעתי מהמוסך ככמה קילומטרים הנורות שוב נדלקו, מישהו מחברי הפורום אולי נתקל בבעיה כזאת? ומה האפשריות לתיקון?
הודעה אחרונה מאת מייקל ז, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 757 צפיות
שלום, מחפש מוסך לטיפולים שגרתיים, ברמה גבוהה ולא יקר.
הודעה אחרונה מאת dani666, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 239 צפיות
קניתי לא מזמן מאזדה 3 2015 דגם ספיריט והלחץ שמניעים איתו (זה הנעה בכפתור) מהבהב כתום בזמן נסיעה ואחרי חיפושים באינטרנט הבנתי שזה או סוללה חלשה בשלט או בעיה במצבר או בעיה במערכת הנעה, עכשיו החלפתי סוללה בשלט וזה לא עזר(הנעתי כמו שצריך אחרי החלפת סוללה) המבצר במצב טוב נקנה לפני שנה בערך והאוטו אצלי כבר חודשיים בערך ומניע מצוין, מישהו יודע אולי למה זה יכול לקרות? מישהו אמר לי שצריך לחבר אולי את המבצר מחדש בדרך מסוימת או משהו כזה
הודעה אחרונה מאת Ron Damri, -
- 5 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בוקר טוב, רכשתי לפני חודש שברולט אורלנדו 1.4 טורבו 2014 150000 ק"מ הרכב נסע מצויין כמו חדש, פתאום אין לו כוח בכלל, כביש מישורי נוסע מצויין, מרגישים שיש כוח אבל כשמגיעים לעלייה אפילו לא רצינית נגמר לו הכח הוא לא מסוגל לעבור 40קמ"ש ונדלקת הודעה בלוח שעונים sevice soon שום נורת מנוע לא נדלקת ושסורקים תקלה ישנה תקלה p0299 , ראיתי מלא סרטונים ביוטיוב שמראים שזה אקטואטור טורבו וכבר הזמנתי כמה חלפים וצינורות להחלפה כי נראה שהם עדיין המקוריים של הרכב, עברתי בכמה מוסכים שבלי לבדוק את הרכב בכלל רוצים להחליף לי טורבו חדש או משופץ. ההצעה שלי לכולם הייתה שאני נותן להם צ'ק דחוי לחודש, במקרה שהתקלה היא לא בגלל הטורבו הם מחזירים לי את הטורבו הישן והצ'ק מבוטל אף אחד לא מסכים לזה, א…
הודעה אחרונה מאת אורלנדו השמן, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 816 צפיות
יודע שהשאלה הזאת נשאלה כבר מספר פעמים, אבל לא מצאתי משהו רלוונטי עבורי חוץ מהמרינה בהרצליה שאני לא קרוב אליה בשום צורה. רוצה לפנות אליכם החברה שעושים טיפולים לבד בבית. אתמול עשיתי טיפול לרכב ובין היתר החלפתי שמן מנוע, עד כה היה לי מישהו שיכלתי למסור אליו את השמן לאחר כל טיפול שהביא זה למכונאי בחברה שלו. כרגע אין לי למי לתת את השמן. התקשרתי למוסך שקניתי ממנו את השמן והוא אמר שהוא לא מקבל שמן למחזור. מה האופציות? בין היתר גם יש את הפילטר שמן המשומש, צלחות ורפידות שהחלפתי. האם את הצלחות ורפידות אפשר לזרוק לפח? מה לגבי הפילטר שמן בהנחה שספגתי ממנו את כל השאריות שמן? בחור בפייסבוק בקבוצה של מוסכניקים אמר לי שיש מיכל למחזור בכל מרינה, יצא לי …
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 539 צפיות
שלום! התחמם לחבר היום הרכב כשהמזגן עבד והרכב עמד, כשכבה את המזגן החום ירד, ובנסיעה עם מזגן לא עלה החום, מציין שבדקתי ורק מאוורר אחד דלק, האם שני המאווררים צריכים לעבוד? מה הבעיה? וסתם בכל רכב שיש שתי מאווררים האם שניהם צריכים לעבוד ?ומתי? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת קצת נהג יותר אוטו, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 782 צפיות
שלום, מדובר באודי a1 2013 מנוע 1.4 tsi. רוב הזמן הרכב נוסע מצויין, אבל רק אחרי שלוחצים על הגז עד הסוף, פתאום הרכב הופך למאוד חלש, מרגיש שהוא חלש ב50%... זה ממשיך עד כיבוי והתנעה מחדש. אחרי התנעה הרכב עוד פעם נוסע רגיל וחזק. למה זה קורה?
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 396 צפיות
היי, שוב אני. 8 שנים עם ידני ועדיין עושה פאדיחות עם הקלאץ' 😅 נסעתי אתמול ביציאה מרמזור (לא נתתי יותר מידי גז או משהו) אבל לחצתי קצת על הגז לפני היציאה בשביל לעלות סלד (אל תשאלו למה, לא יודע למה עשיתי את הדבר הטיפשי הזה) אבל כשהרמתי את הקלאץ וכנראה הרמתי מהר מידי, הוא ממש נתקע ולא הצליח לשלב להילוך (ממש הדוושה הייתה תקועה למטה ולא השתחררה), בסופו של דבר הורדתי את הרגל מהגז מה שהוריד סלד והוא חזר לעצמו. אבל לאחר מכן הרחתי ריח שרוף ממנו שהגעתי הביתה, וגם לאחר כמה שעות שהגעתי לרכב ונסעתי קצת, עדיין היה ממנו ריח שרוף. אפילו היום כשהתחלתי לסוע, הרחתי אבל פחות מאתמול. רציתי לשאול - האם זה אומר שהקלאץ בדרך למות עקב מה שעשיתי לו? - שמעתי לא …
הודעה אחרונה מאת Stylo, -
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 1 אלף צפיות
ניסיתי להחליף היום גוז'ונים ברכב, לצערי כנראה שלא חיפשתי מספיק טוב ביוטיוב בכדי להבין שברכב שלי אין פתח ייעודי להוצאת והכנסת גוז'ון חדש ואני צריך לפרק את האום צירייה כדי להוציא את הנאבה. אין לי לצערי בוקסה 32 ממ שצריך, מישהו יודע איפה ניתן להשיג? אני יודע שבהום סנטר מוכרים בודדים אבל הסניף הקרוב רחוק חצי שעה מהבית שלי, האם בדרכ בחנויות חומרי בניין יש כאלו בודדים?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 564 צפיות
שלום, באוגוסט אני צריכה לעשות טסט וטיפול שנתי לקיה סיד שנת 2011 (בערך 110 אלף קמ). אני בדרך כלל מזמינה שירות ממוסך קיה, לוקחים לי את הרכב, עושים טיפול ומעבירים טסט. אני מצרפת את פירוט הטיפול שעשו שנה שעברה - האם הטיפולים נכונים? מיותרים? איך המחירים שנתנו לי?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
צריך להחליף את הצמיגים בפיז׳ו 308 שנת 2011. המידה היא: 91V 205/55/16. ראיתי באתר של אוטו דיפו 3 חלופות לרבעיה זולה, ואחת יקרה יותר: Roadx, Grenlander, Arcron - 680 Tigar - 980 האם ההפרש לחלופה היקרה מצדיק עוד 50% במחיר? מהחלופות הזולות, יש בכלל הבדל בין היצרנים או כולם זה פירמות מדבקות של איזה יצרן סיני?
הודעה אחרונה מאת פיקל, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 324 צפיות
אפשר בבקשה המלצה למוסך באיזור זכרון- חיפה עבור סקודה קארוק 2020. מישהו מכיר את מוסך עמית בבנימינה או את גרישה בקריות? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Soren, -
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
הפקק של הדיאטור שלי קצת "התעייף". אני רוצה להחליף אותו. עד כמה שידוע לי אמור להיות כתוב עליו כמה לחץ הוא צריך אבל אני לא מוצא. מדובר ברדיאטור של סובארו B3 2008. לדעתי מדובר ברדיאטור חילופי. מצורפות תמונות.
הודעה אחרונה מאת yosefy, -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי שלום חברים! קניתי הונדה FRV 2008 עם 160.000 ק"מ המממ במישור או ירידות חום מנוע תקין גם אחרי כמה שעות מתחיל עליות (אם או בלי מזגן אין הבדל) הוא מתחמם עד למעלה דוגמא עליות של ירושלים עוצר בצד פעמיים עשיתי את כל הרשימה הזאת: א. משאבה מים ב. תרמוסטט ג. רדיאטור (יפני) ד.פלאשינג ה. מאווררים תקינים (ע"פ מכונאי) ו. שמן גיר (כתוב פה בפורום) מה עוד יכול ליהות?! אחרי 4 מוסכים.....
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 421 צפיות
היי אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ על רפידות וצלחות קידמי לאוטלנדר 2013 חברות לא סיניות..
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 613 צפיות
שלום חברים היום במקרה נתקלתי במישהי שביקשה ממני כבלים כדי להניע את הרכב במקרה היה לי בוסטר כמובן שחיברתי . אבל שמתי לב שזאת לא הבעיה , יש סטרטר יש חשמל מייד הבחנתי בבעיה או בקודן או בצ'יפ של המפתח . אמרתי לה להביא את המפתח ספר ואיתו הרכב נדלק (טויוטה לא זוכר דגם ) המלצתי לה על החלפת השבב והיא ביקשה ממני לבדוק עלות כולל המלצה לתיקון המפתח באיזור ירושלים אשמח לדעת טווח מחירים כולל המלצה תודה והמשך יום טוב לכולם !
הודעה אחרונה מאת ELI001, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 641 צפיות
שלום למומחים היקרים, צריך עזרה בפירוק פנל הדל לאחר שהמראה של צד נהג נשברה לא מצליח במשימה מצאתי 2 ברגים ( אומים גודל 8 ) פירקתי אותם והדלת עדיין תפוסה כמו דבק, צריךבבקשה רעיונות ( כנראה זה לא הפאנל פיקוד חלונות כי הוא לא יוצא בשום דרך ככה נראה) תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת 4646475457, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 499 צפיות
בוקר טוב בעיה במזגן שאני שובר את הראש כל הקיץ . כבר הגעתי כמעט להחלפת מדחס שמתי לב בבדיקה שערכתי הדלקתי מזגן על כל הכח כמובן שה AC דלוק יצאתי להציץ על המאוורר ( יש 2 אחד קטן אחד גדול ) ולא ראיתי שהוא נכנס לפעולה , הגיוני ? אולי בסיטראון DS4 זה כך ? יש עוד רדיאטור קטן בגודל מלבן ללא מאוורר
הודעה אחרונה מאת 4646475457, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 992 צפיות
שלום לכולם האם מפלס הנוזל הקירור במיכל עיבוי אמור לרדת מתחת למינימום כשהרכב חם ? ושהרכב מתקרר הוא אמור לחזור למצב לפני ? אני מנסה להבין משהו לגבי חשד לנזילה תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת sonego78, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 638 צפיות
שלום לכולם יש לי 2 קודי תקלה po380 po299 הרכב גם סוחב ממש חלש, ומאד מתאמץ בעיקר במעבר הילוכים, צריך למשוך הילוכים כדי שיצליח לתפוס תנופה בדקתי ויזואלית לא רואה שום חיבור רופף או סדק בצינורות הטורבו החשש שלי שהשסתום סלנואיד הזה שגורם לwestgate להיפתח ולהיסגר תקוע במצב פתוח, ולכן כל הלחץ של הטורבו בורח לאגזוז אשמח לחוות דעת או רעיון וגם איך ניתן לבדוק את התקינות שלו, ע"י ניתוק או משהו, שיגרום לו לסגור את המעבר בטורבו ולוודא אם אכן הוא האשם בתקלה בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת rami.v, -
ברישיון כתוב לי חתך 70 בפנצ'ריה הציעו לי שגם 65 טוב האם זה נכון ועובר חלק בטסט אגב זה יונדאי I20 2011
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
שלום, לפני כמה ימים המזגן ברכב(דאציה דאסטר 2018 דיזל, צורה ישנה) הפסיק לקרר: הרכב עמד מונע עם מזגן פועל, יש לציין שהמזגן תמיד קירר מצויין ולא היו בעיות איתו, פתאום התחיל להוציא אוויר חם ולא שומעים שהמדחס נכנס לפעולה. בדקתי פיוזים וממסר - הכל תקין, החשד המרכזי זה הסליל של הקלאץ. מחפש מקום מומלץ באיזור פתח תקווה וגוש דן על מנת לסדר את הבעיה וכמה בערך אמור לעלות תיקון כזה?
הודעה אחרונה מאת KirilK, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 438 צפיות
מרגשי לאחרונה שהרכב שותה יותר דלק [לא יותר דרסטי אבל כן מרגיש משום מה שהפסים בדלק יורדים מהר מידי למרות שהנסיעות לא השתנו]- מחפש טיפים לחיסכון בצריכה תודה
הודעה אחרונה מאת zvigolden,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 1,040 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yohai71
- פאר האורה
- 1enzo
- FuriousLift
- - XM -
- קוסקוס
- memilavi
- axSupreme
- SlowRide
- Jeka88
- איציק נ.
- אורי מ.