טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,322 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 513 צפיות
יש לי את הבנד הזה: אפשר לכווץ אותו עם פלייר רגיל? או שחייב את הכלי המיוחד שמכווץ?
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 5 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב, יש לי יונדאי i10, שנת 2019, כ- 35,800 ק"מ. אני נהגת יחידה ברכב. הרכב נוסע מצוין ונכנס למוסך רק לטיפול שנתי. אתמול העברתי את הרכב טיפול שנתי (לא נעשה שום דבר מיוחד בטיפול - רק החליפו שמן מנוע ואגן בורק ריקון אגן שמן). לאחר מכן נהג מהמוסך העביר את הרכב טסט. הכל בטסט היה תקין. כשיצאתי מהמוסך התחלתי לשמוע רעש נקישות בהגה, שלא היה לפני שנכנסתי למוסך. זה קרה לעיתים בסיבוב של ההגה (אני אף פעם לא עושה סיבוב מלא בהגה) או בחזרה של ההגה. אותו הדבר קרה גם כשנסעתי היום - לא כל הזמן - אבל בכ- 30% מסיבובי ההגה או חזרה של ההגה יש רעש של נקישה. אני לא מרגישה שינוי בנסיעה, פרט לנקישות הללו. מה זה יכול להיות? האם לחזור ל…
הודעה אחרונה מאת dorit84, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 204 צפיות
שלום לכולם. מאיפה אני יכול להשיג גאנטים רגילים לא מגנזיום לאופל אסטרה 2015 מפירוק או משהו כזה. והאם יש אפשרות להשיג לא מקורי? תודה . אם יש למישהו פה באתר אשמח מאוד אפילו בתשלום.
הודעה אחרונה מאת 4646475457, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי מישהו יכול לשתף את הספר רכב של מאזדה CX5 EXECUTIVE שנתון 2021? לא מוצא ברשת והיבואן לא עונה. תודה
הודעה אחרונה מאת zaf, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 612 צפיות
שלום חברים יקרים!!! אני צריך את עזרתכם בבקשה. שמתי לב לאחרונה. כאשר אני מאט בעיקר ממהירות גבוהה, בזמן שהרכב מגיע למהירות שבין 0-40 קמ"ש נורת בלם יד נדלקת, ואם אני חוזר להאיץ ולוחץ על דוושת הדלק הנורה נכבית. מה זה אומר??? ברשותי מאזדה 3 2006
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
-
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש ברשותי רנו פלואנס שנת 2014 דיזל שעד היום נסעה ממש טוב. מידי פעם באמצע נסיעה בשמש הגיר היה מקפיץ הודעה על תקלה והוא היה מסרב להכנס להילוך שלישי. הפתרון היה לעצור רגע בצד להתניע מחדש את הרכב והבעיה היתה מסתדרת. לאחרונה פתאום באמצע נסיעה הגיר הרובוטי החליף לי בעצמו מD לN. נאלצתי לעצור בצד והבעיה הסדרה בעצמה אבל אחרי כמה קמ שוב הבעיה חזרה. מאז כבר כמה ימים שהרכב נוסע סבבה אבל פתאום הגיר מחליט שכרגע הוא מעוניין להכנס לN ולא לD כשזה קורה קופצות לי כל מיני בעיות, או בעיה בגיר, או בעיה הזינוק בעליה או בעיה אחרת. בכל מקרה אני רוצה למכור את הרכב אבל אני לא רוצה למכור רכב עם גיר לא תקין. מישהו שמע על בעיה כזו? אני לא פונה למוסך רשמי כי מניסיון שלי בעבר א…
הודעה אחרונה מאת el-ray, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 736 צפיות
החלפתי ידית פנימית בדלת הנהג (יונדאי i20 שנת 2012), מאז כשאני נועל את האוטו עם השלט כל הדלתות ננעלות פרט לדלת של הנהג. נעילה עם המפתח כן נועלת את הדלת הסוררת. מה קרה לדלת ואיך ניתן לתקן? אגב החזרתי לידית הישנה והתקלה עדיין קיימת. מצרף תמונה של המנגנון שהוחלף (האזיקונים היו שם במקור, כנראה נעשה שם משהו לפני שקניתי את האוטו ב2018. שמתי חדשים אחרת החוט מתכת יוצא מהמקום בנעילה)
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 282 צפיות
קניתי לא מזמן פיאט טיפו עם 100 אלף קילומטר. חיברתי דיאגנוסטיק וראיתי משהו מוזר. הabsolute load value מציג למעלה מ1000 אחוז בזמן נסיעה ובמעמידה ברמזור יורד לאזור ה400-500 מה זה אומר? לא מצאתי יותר מידי מידע באינטרנט. תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
מוסך מומלץ
מאת gargar- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 468 צפיות
הי, אז ככה. ברשותי פיאט פונטו 2010 שלא עברה טסט שנה ורבע. הייתה מלחמה וכו'. על כל מקרה, הרכב עבר הכנה לטסט לפני אבל היה צריך להתקין ממיר קטליטי נוסף כדי לפתור בעיית זיהום אוויר. אני בתחילת החודש הבא אני טס ל3 ימים ורוצה להשאיר אותו איפשהו כדי שיטפלו בו ויעבירו אוטו טסט. בנוסף, מזגן לא מקרר בשיט ובבדיקה אמרו שצריך להחליף מדחס מזגן. יש מקום שיכול לעשות הכל ובמחיר סביר? אגב, מצאתי מדחס אצל מחסן חלקים, עוד לא קניתי.
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב יש ברשותי מאזדה 3 שנת 2014 יש 2 נוריות של סירקולציה במזגן נורית אחת שזה נראה שהאוויר נשאר ברכב ונורית שנייה שזה נראה שזה לוקח את האוויר מבחוץ אני מצרף תמונה (בתמונה רואים את אחת הנוריות דולקות אז אני לא מתכוון לזאת שדולקת אלא לשנייה כשהנורית השנייה דולקת יש ריח רע מהמזגן אבל שיש את הנורית שדולקת כמו בתמונה אין ריח רע הפילטר של המזגן נקי יכול להיות שזה קשור לפתח אוויר שיש ליד המכסה מנוע? אני יודע שגם שם יש פתח איוורור/מזגן
הודעה אחרונה מאת lior00, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 321 צפיות
שלום נהגים, ברשותי סקודה פאביה ספייס 2014. ניתן לפתוח/לסגור את שני החלונות החשמליים האחוריים מהמתגים ליד מושב הנהג. אבל לא מהמתגים בדלתות האחוריות עצמן. שחקתי עם כפתור נעילת החלונות ליד הנהג - לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה? הרי החלונות מאחור מתפקדים, רק לא מהמתגים בדלתות האחוריות....
הודעה אחרונה מאת bewinboy, -
נורת מנוע??
מאת משה. ט- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום וברכה למבינים פה נדלקה אצלי נורה כזו: בספר רכב שלי (הונדה סיויק האצ'בק 2010) כתוב שזה או בעיה בבקרה של פליטת המנוע, או שזה בעיה בחיישן מפלס השמן, (בדקתי שמן והכל תקין) שתי שאלות, א. האם זה יכול להמתין כמה ימים עד שאגיע למוסך או כדאי לדחות הכל ולטפל מידית? ב. האם בנתיים יותר טוב ליסוע יותר לאט או בלי להאיץ מידי וכדו' או שאין קשר בכלל? ג. הנורה נדלקה לפני כמה שעות, מאז יצא לי להתניע כמה פעמים ועדיין היא נשארה, אבל בפעם האחרונה היא נעלמה ולא הופיעה, זה אומר שסתם היה כריזה לרכב או שכן כדאי להתאמץ ליכנס למוסך?
הודעה אחרונה מאת של, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 632 צפיות
שלום לכולם ברשותי קיה ספורטאז׳ 2020, קניתי לאחרונה מצלמת דרך שמומלצת פה בפורום (z40) ויצא לי לראות את הסרטון בלינק, שם הבחור משתמש במפצל מהמראה המרכזית כדי להעביר מתח למצלמת דרך. מכיוון שאני חושב שחלק מהמערכות בטיחות האקטיביות מתופעלות מהאיזור הזה, רציתי לשאול האם יש סיכון כלשהו להעביר מתח משם?
הודעה אחרונה מאת yor2, -
- 10 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום, האם יש למישהו נסיון טוב לביצוע של החלפת רצועת טיימינג + רצועות מנוע בפורד פיאסטה 1.25 ידנית? הרכב הוא 2013 עם 60,000 ק"מ, פעם ראשונה מוחלף הטיימינג. אני מחפש מוסך מורשה יבואן באיזור מרכז הארץ לביצוע העבודה. בעבר קיבלתי הצעה ממוסך כללי מורשה משרד התחבורה לעבודה זאת עם קיט טיימינג ורצועות מקוריות ב1,500 ש"ח. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
אינטרנט ברכב
מאת מטורפת- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 592 צפיות
היי יש לי יונדאי I25 וקניתי סים דאטה למערכת והוא מראה לי שהוא פועל עם קליטה וגם מראה שמוריד אינטרנט אבל כשאני פותחת את האפליקציות זה לא נותן חיבור, בגוגל זה מראה כאילו כן יש חיבור אבל הוא חושב הרבה ולא מגיע לתוצאות חיפוש וכך גם בוויז. נראה לי שיש לי בעיה באנטנה כי זה לא נותן לי רדיו השאלה אם זה קשור גם לאינטרנט? או שאולי בעיה אחרת אם אתם יודעים?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 407 צפיות
שלום לכולם מדובר ברכב שהוחלף רדיאטור לפני 3 שנים בטוח שבעלים הקודמים שמו מים רגילים תקופה די ארוכה כדאי לעשות פלאש לרדיאטור ? אין חלודה נראת לעין או נזילות והמים שיוצאים ממנו די נקיים יתן משהו ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 289 צפיות
החלפתי פנס אחורי ועכשיו שניהם לא עובדים כולל האור ברקס באמצע מה יכולה להיות הבעיה בדקתי פיוזים ליד המנוע וכולם עובדים
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
האם קיים בוסטר התנעה לרכב, שאפשר להשאיר באופן קבוע בתא המטען של הרכב? + בקשה להמלצה 1 2
מאת Ben Gordon-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש לי טויוטה קורולה היברידית שנת 2021 מנוע 1.8, היא נוסעת מקסימום פעם בשבוע ואם זה לא קורה, אז צריך להניע אותה עם בוסטר. הטויוטה חונה באופן קבוע בחניה פרטית תת קרקעית. יש לי את המוצר שבתמונה משנת 2018 (רכשתי בארה"ב), הזהירו אותי שאם אשמור אותו באופן קבוע בתא המטען, אז החום יהרוס את המוצר, אבל במשך שנים זה לא קרה, המוצר עבד מצויין גם אחרי 6 שנים בתא המטען, כאשר אני דואג להטעין אותו כל מספר חודשים. כעת הפלסטיק נפתח ונראה שהסוללה התנפחה מעט, למרות שבכל זאת נדלקה והצליחה להניע את הרכב, אבל אני מניח שזמנה קצוב. 1. אשמח להמלצה על בוסטר חדש, בחיפוש בפורום קראתי המלצות על NOCO GB20, על Stanley SXAE00125 ועל Utrai Jstar 8 3000A, האם…
הודעה אחרונה מאת Pavlik, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 575 צפיות
שלום מקווה שזה המקום הנכון לשאול מחפש חנות לחלפי רכב איכותיים בירושלים (גבעת שאול) בעיקר לפילטרים של מאן וכד'
הודעה אחרונה מאת קוסקוס, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז נכון שבכותרת אופל אסטרה, אבל הדבר נכון לכל סוגי הרכבים ורק פירוק פאנל הדלת והמק״טים שבפוסט זה יהיו שונים. מי מכם ששומע רעש מעצבן כל פעם שהוא פותח או סוגר את הדלת, 99.9% מהזמן זה המעצור דלת, הדבר הזה שמחזיק את הדלת שלכם. אני סבלתי מהרעש המעצבן הזה מספר שנים, יום אחד התעצבנתי וחקרתי והבנתי שזה החלק שעליי להחליף אבל לא היה לי כוח לחפש והוא עלה בכל מיני אתרים (למשל cars245) באזור ה20-25$. יותר מדיי כסף כדי שיהיה לסטודנט רצון להתעסק בזה עבור משהו ששומעים רק פעמיים בכל נסיעה. לאחרונה שוטטתי באליאקספרס ופתאום קפץ לי החלק, השוותי מק״טים לוודא שאכן זהו החלק המתאים והזמנתי. ב27.14 שקלים חדשים בלבד לעומת 508.12 דרך היבואן. (נכון ל23/07/24) היום הגיע ב…
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני רוצה לעשות טיפול לרכב שלי כמה שאלות חברים, אשמח לעזרתכם אני רוצה להחליף שמן, פילטר שמן, ופלאגים (פילטר אוויר נקי, בדקתי) עכשיו… 1) איזה שמן אני צריך ? (יש המלצה על איזה חברה?) 2) מומלץ להוסיף תוספות לשמן? אם כן, איזה? 3) פלאגים, לא הצלחתי למצוא את הדגם שאני צריך, מישהו יכול להמליץ? 4) פילטר שמן, צריך דגם מסוים לרכב שלי, אם כן איזה? 5) יש משהו שפספסתי שאני צריך להחליף? שברולט קרוז 2010
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 929 צפיות
בוסטר התנעה בן 6, נשמר כל הזמן בתא המטען של הרכב, כעת הפלסטיק נפתח (אי אפשר לסגור) ונראה שהסוללה התנפחה מעט (מצ"ב תמונות). חשוב לציין שהבוסטר נדלק ואפילו עובד, התנעתי איתו כך את הרכב. אקנה בוסטר חדש (NOCO GB20) לפי ההמלצות שקיבלתי כאן), אבל אשמח לדעת 1. האם אפשר לשמור, אפילו בבית ולא בחום של הרכב, את הבוסטר הנוכחי שעדיין עובד, או שזה מסוכן והוא עלול להתלקח? 2. את הבוסטר החדש אאחסן ברכב, קראתי כאן שעדיף לאחסן אותו מתחת לכיסא הנהג במקום בתא המטען, כי כך יגיע אליו מזגן בנסיעה - האמנם עדיף? 3. לאחר קבלת הבוסטר החדש, כיצד אני יכול לבדוק שהוא תקין? חוץ מאשר לחפש רכב תקוע תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Ben Gordon, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 572 צפיות
קניתי פיג'ו 5008 למרות כל האזהרות שלא לגעת. התחילה בעיה במזגן שהוא מקרר ממש חלש, ובשעות החום אנחנו מזיעים ברכב. מילאנו גז, בדקו מאייד, מדחס תקין, שמו מדחס חליפי, מאוורר עובד. לא מצליחים לאתר את התקלה, אשמח אם למישהו יש ניסיון עם הדבר הזה ויכול לעזור, תודה
הודעה אחרונה מאת yan.v, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, נסענו מהמרכז אל הדרום, והמזגן עבד בסדר, גם בעוצמת האוויר וגם בדרגות הקור, באמצע הדרך, התחלנו לשמוע רעשים מכיוון תא הכפפות היכן שהפילטר נמצא, ולאט לאט כמות האוויר התמעטה אפילו שהמתג היה עד הסוף. אחרי שהגענו לדרום, עשינו הפסקה של שעה, והמזגן עובד רגיל, בעוצמה, ניגשנו למוסך שמתמחה במזגנים שאמר שהוא לא מכיר את הנושא, ואם זה היה בעיה של מדחס אז האוויר בכלל לא היה יוצא... בדרך חזרה למרכז המזגן עבד בסדר, אבל שהגענו כמעט למרכז אותה בעיה... פילטר הוחלף לפני מספר חודשים, רכב שברולט ספארק? מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 416 צפיות
שלום, לאחרונה, מידי פעם, בזמן שמניעים את הרכב - יש התרעה הגה כח בצג בלוח השעונים power steering (לא זוכר את המלל המדוייק). הנקודה היא שאין שום בעיה בהגה הוא מתנהג מעולה כרגיל, ואחרי 2 שניות ההודעה נעלמת והכל כרגיל. זה קרה כבר 5 פעמים. לא מוצא ברשת מקרים דומים לזה. מה מומלץ לעשות?
הודעה אחרונה מאת ergoz, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 859 צפיות
שלום חברות.ים רוצה לרכוש מאדם פרטי סיטרואן C3 2019, ממש מעט קילומטראז', רק שמדובר בנהגת שלא טיפלה במורשה ולא הקפידה על רישום היסטוריית טיפולים. בכל מקרה, נראית עסקה טובה. אבל...ככל שאני קוראת אני מבינה שיש בעיה עם רצועת הטיימינג ולעיתים מדובר בנזק ממשי. האם יש למישהוא.היא אבחנה/עצה/הדרכה איך להתנהל בעניין הזה? האם מספיק לקחת את הרכב לבדיקה, או שיש להתעקש על החלפת רצועת טיימינג במידה ולא ידוע מתי הוחלפה (וככל הנראה לא הוחלפה)? האם החלפת הרצועה תמנע את הבעיות האחרות שיכולות להגרם ושבעתיין הוחזרו רכבים לחברה? כל מידע/טיפ יתקבל בהכרת תודה ענקית :)
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 694 צפיות
היי. אני לקראת טיפול לרכב. אני רוצה להחליף רפידות ואני מתלבט בין 2 החברות מדובר על בוקסטר 2011 יש דעות לפה ולפה תודה
הודעה אחרונה מאת eyal1985a, -
-
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 983 צפיות
ערב טוב יש לי קורולה 2008 כבר כמה שנים, ואף פעם לא היה חסר לי נוזל במיכל קירור, לפני שנתיים שמתי לב פעם אחת שמפלס הנוזל הגיע למינימום, אז מילאתי נוזל אדום לא מקורי.. והכל היה בסדר באופן כללי, ואולי פעם באיזה חצי שנה כשירד שוב למינימום מילאתי שוב. עכשיו לאחרונה אני שם לב שהמפלס שוב ירד למינימום, וגם שאני ממלא, עדיין אחרי כמה ימים זה יורד חזרה למינימום😐 אבל אף פעם לא יותר מזה. אני מבין, שקיימת נזילה, אוקי אבל למה תמיד היא נעצרת במינימום? ואיך כ"כ מהר בורחים המים שאני שם? ואיך אני יכול לדעת מהיכן הנזילה? תודה לקוראים ולעוזרים, לילה שקט
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 852 צפיות
עד שתגיע הגומיה החדשה שהזמנתי, המלצה לתיקון זמני שלא יצא כל הגריז? קרע לא לכל היקף הגומיה.
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום וברכה. ברשותי שני רכבים, מאזדה ורנו. בהוראות היצרן של רנו, בעת הרכבת הקוילים, אמורים למרוח גריז דיאלקטרי על הגומי (סביב הפתח שעולה על הפלאג). בהוראות היצרן של מאזדה, אין שום אזכור לגריז דיאלקטרי - פשוט מתקינים את הקויל על הפלאג וזהו. אני מנסה להבין את חשיבות הגריז הדיאלקטרי בקונטקסט הזה, ורואה כאן מס' אפשרויות: זו פעולה חשובה עם השלכות חיוביות (מהנדסי רנו צודקים) - כלומר, כדאי להתחיל לבצע אותה גם במאזדה זו פעולה ממש לא קריטית ולא משמעותית (מהנדסי מאזדה צודקים) - כלומר, אפשר לוותר עליה גם ברנו יש הבדל משמעותי (שאני לא רואה/לא מבין) בתכנון ההנדסי של הקוילים בין רנו ומאזדה, והמהנדסים של שתי היצרניות צודקים -…
הודעה אחרונה מאת chrono,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 855 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לירון .ה.
- עדי17
- שימי 85
- ברנד
- spidrman
- Camaro 92
- tomerR
- ניקו פ.
- gadik6
- Jeka88
- אורי מ.
- תנטוש.