טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,325 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי רנו גרנד קופה 2018 דיזל אני מאפס מנורה השירות וזה מתאפס רק ל400 קם בלבד מישהוא יכול לעזור
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי. קבלתי הצעת מחיר על רביעיית צמיגים מישלן פרימסי 4 פלוס במחיר של 1600 כולל איזון והרכבה האם כדאי? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 818 צפיות
שמעו סיפור. הייתי צריך כיוון פרונט לרכב.הלכתי למוסך שעשה את הכיוון וזה עלה באזור ה300 שקלים (250 + מע"מ) ולקח באזור ה5-10 דק. אחרי יום יומיים הרגשתי שההגה מושך וחזרתי למוסך. המכונאי אמר לי שלרכב שלי צריך לכייל את החיישן של ההגה והפרונט תקין. חיבר מחשב ועבד עליו לפחות רבע שעה + סיבוב בדיקה. בסיום המכונאי דרש לשלם לו תוספת של 100 שקל בטענה שזה לא כלול בכיוון פרונט. והציוד שלו יקר. התחלנו להתווכח. האם הוא צודק או שזאת עקיצה?
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 821 צפיות
שלום, הזמנתי פנס אחורי חדש לסיאט איביזה 2010 תואם מקורי מאותו יצרן של הפנס המקורי Valeo במק"ט שמתאים לנסיעה בצד ימין בחצי עלות ממה שמצאתי בארץ. המוצר נשלח בדואר, ורציתי לשאול אם צריך אישור משרד תחבורה לזה ? אם כן מה עליי לעשות כדי לזרז תהליכים כשיגיע לארץ ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Alberrto, -
- 0 תגובות
- 411 צפיות
היי, עשיתי טסט להונדה סיויק 2005 ונפלתי על זה שחלון הנהג וחלון ימני אחורי לא נפתחים. בבזמנו ניסיתי לברור מה התקלה ולהחליף את הכפתורים בצד הנהג בכאלה שהזמנתי מעלי אקספרס. זה פתח חלון אחד והשניים האחרים עדיין לא נפתחים. הייתי במוסך מורשה כדי לסדר תקלה שאורות הברקס לא נכבים ובמהלך העבודה הם פתחו בטעות את חלון הנהג באיזושהי צורה והצליחו גם להרים אותו בחזרה, מבלי לפרק שום דבר אבל בלי שימוש בכפתורים - ככה שאני לא חושב שזו תקלה במנגנון. האם זו מחלה ידועה בסיויק 2005? יש למישהו רעיון מה כדאי לבדוק ומה תהיה העלות? אני צריך לסדר את זה שבוע קדימה כדי לגשת לטסט חוזר. תודה!
הודעה אחרונה מאת shemtow, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 761 צפיות
רכב: איביזה 2016, 80000 ק"מ מערכת קירור- רעשים במנוע + מגלגלות ואביזרים, צריכת שמן מבלאי, נזילות שמן בין גיר למנוע, חוסר שמן במנוע, תושבת מנוע פגומה ויברציה מערכת קירור- לתקן קורוזיה וסימני נזילה, לנקות/לתקן מערכת קירור מערכת דלק- מגדש טורבו נוזל / רועש מערכת הצתה- תקין מערכת פליטה- תקין סרן קדמי ומערכת היגוי- נקישות במתלה קדמי לבדוק תותבים, חופש קל במערכת היגוי קפיצים - בולמי זעזועים קדמיים חלשים שילדה ומרכב (ליקויים בעלי משמעות נמוכה)- תיקוני פגיעות תאונות פח בגוף הרכב, תיקונים במרכב פח וצבע כולל דופן אחורית שמאל סף ומשקופים פנימי וחיצוני, עמוד רק תיקון צבע, הוחלפו חלקי מרכב בברגים, מעיכות בתחתית, מעיכות סף ימין/שמאל, פגושים פגומי…
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום תודה לכל מי שיעזור לי בענין התחדשתי בניסאן נוט 2011 עם 100,000 ק"מ הקודמת היתה גם נוט 2008 עם 300,000 והייתי ממש מרוצה. הבעיה שהרכב שותה הרבה יותר דלק, בקודם הייתי עושה בערך 1 ל11.8 זה היה כותב במחשב רכב 8.6 ל110 ק"מ, עכשיו זה כותב לי 10.5 ליטר ל100 ק"מ ולדעתי זה שותה 1 ל8-9. אציין שזה נראה שהרכב עמד תקופה. ויש רעש מהרצועת אלטרנטור שאני יסדר אותה בימים הקרובים.
הודעה אחרונה מאת tamir3000, -
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב. אמא שלי קנתה לפני כחודשיים רכב פיג׳ו 2008 שנת יצור 2017. עם 120 אלף קילומטרים עליו. הוצאתי היסטוריית טיפולים לרכב וראיתי שכל הטיפולים היו בחברה ושהרכב טופל היטב. הוחלף טורבו לפני קנייה. מנוע 1200 טורבו בנזין רמת גימור go active. גיר אוטומט הנהיגה על הרכב מרגישה כמו תיבת הילוכים ידנית האם זה גיר רובוטי ? כאילו בהאטה של הרכב הרכב תחיל לרעוד טיפה ונכבה. בנסיעה של שעה אוליי נכבה כמה פעמים. הייתי במוסך איפסו את המערכת ואמרו לנסוע ולבדוק אם זה קורה שוב. אבל הבעייה לא עברה. והרכב אוכל מלא שמן. משהו כמו 2 ליטרים בחודש בנסיעה רק בתוך העיר. ואין נזילה גלויה ( אין שמן מתחת לרכב) רציתי לשאול אם מישהו עב…
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 835 צפיות
הי חברים היום התנעתי את הרכב והוא לא התניע חיברתי כבלים והוא התניע ושמתי לב שההתנעה שלו חלשה ונדלק נורה של היגוי כח צהובה אשמח לדעת מה זה אומר אין לי בנסיעה נורה לפני שאני מתניע היא נשארת על הלוח
הודעה אחרונה מאת de, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 540 צפיות
זה כנראה זוטות, ובכל זאת. אחרי הרבה דחיינות התפנתי היום להתקין את המצלמת דרך. הבעיה, הכבל של המצלמה האחורית ארוך מאוד והרכב המדובר הוא סוויפט. נשאר לי בערך מטר וחצי ספייר. השאלה היא, איפה לתקוע אותם? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת topop, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 689 צפיות
שלום, אחרי שהוחלף הטורבו באופל זאפירה 2017 עם 170,000 ק"מ , במוסך אמרו לי שאני צריך להחליף את חיישן הטורבו - חדש עלות 3200. המק"ט שלו הוא 55587751 - אני רואה המון כאלה באמאזון ואיביי במחירים של 100 $ וגם פחות . איך אני יודע איזה חלק מתאים לי? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Aviv13467, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 403 צפיות
שלום לכולם, כאשר לוחצים על דוושת הגז ברכב יש תחושה של רעד מהדוושה ובהגה וכן רעש קל. *בלחיצה על דרייב וברקס רואים ממכסה המנוע תזוזה רצינית של המנוע קדימה/ אחור* [בהתאם לדרייב/ רוורס]. בבדיקה ברכישת הרכב צוין תושבת גיר פגומה. הוחלפה *תושבת מנוע תחתונה* ל*תחליפית תאילנדית* [ראו תמונה] הבעיה לא נפתרה. הוחלפו היום התושבות הנותרות למקוריות [2 תושבות קדמיות - תושבת מנוע ותושבת גיר] הבעיה עדיין לא נפתרה. האם ייתכן שהדבר נובע מהתושבת התחתונה התחליפית? או שכדאי לחפש בכיוון אחר?
הודעה אחרונה מאת matanS, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי דליפה יחסית קטנה במערכת (נדרש מילוי בכל כחצי שנה בערך), ביקרתי כבר ב2 מוסכים בזמנים שונים שהטילו את האשמה על הרדיאטור הפנימי ללא בדיקה מיוחדת, אלא בטענה "שזו מחלה בכל הרכבים", תשובה שהרגישה לי רמה נמוכה של מקצועיות,או רצון להתעסקות. שני המוסכים הם דיי מומלצים בפורום. מאחר והערכת העלות לתיקון היחידה הפנימית היא סביב ה3.5-4K ש"ח , שניהם המליצו על מילוי גז בכל חצי שנה. אני מנסה להבין אם זו הרמה של המוסכים בארץ בתחום, או שיש כאלו שכן ניתן לפנות אליהם לבדיקה מעמיקה, והאם יש לי אופציות אחרות למיקוד התקלה ,ואולי לפתרון שלה גם אם באמת מדובר ביחידה הפנימית מבלי לפרק חצי רכב או לשלם 10% משוויו. ראיתי פה בפורום שחלק משתמשים במעין אוטם למערכת שמגיע במזרק, אבל הבנתי ש…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 579 צפיות
הי, לאחר החלפת נוזל בלם (לפני כמה חודשים) הדוושת בלם נהיית רכה חזרתי למי שעשה את החלפה כמה שבועות לאחר מכן והוא עשה ניקוז אוויר ע"י זה שיישבתי בתא הנהג (רכב כבוי) ולחצתי על דוושת הבלם מספר פעמים והחזקתי אותה לחוצה והוא הוציא נוזל מכל הגלגלים (לדעתי הנוהל הרגיל) כרגע המצב הוא שהפעם הראשונה שלוחצים על הבלם הלחיצה הראשונה זה עד סוף מהלך הבלם ובלחיצה השניה עובד כמו שצריך אפילו שהרכב כבוי זה קורה. למישהו יש רעיון מה הבעיה או מה הדיאגנוסיקה כדי לבדוק, זה הרעיונות הרגילים א. עדיין נשאר אוויר במערכת ב. משאבת בלם לא תקינה ג. בעיה ב abs
הודעה אחרונה מאת רפאל ק., -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הרכב מתקרב ל-135K ק"מ והגיע זמן טיפול. שמן גיר לא הוחלף עדיין, העברת ההילוכים חלקה ותקינה. בספר רכב לא רשום מתי להחליף שמן תיבת הילוכים, ברשת מצאתי שזה lifetime. מצד שני כל שמן מתבלה עם הזמן ובסרטונים שונים מכונאים ממליצים להחליף. מומלץ להחליף או לא לגעת ? יכולות להיגרם בעיות בהחלפה ? במידה וכן, רשום בספר רכב שמן בעל צמיגות 75W/85 בתקן GL-4 כל שמן בצמיגות הזאת ובתקן הזה יתאימו או שצריך לחפש מקורי ?
הודעה אחרונה מאת yor2, -
-
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי לכולם, יש לי ליאנה ישנה (2006) בבית ולצערי נפלתי על זיהום אוויר בטסט (אם אני זוכר נכון 0.45% במצב שהיה מותר 0.3%). יש לי קצת אשמה כאן לא הכרתי את הנושא שצריך להגיע עם רכב חם, אני הגעתי לטסט אחרי כולה 3 דקות נסיעה, נכנסתי ישר, וכל זה אחרי ששבוע לא נהגו ברכב. בכל מקרה על מנת לא להיכנס לצרות ולהגדיל את הסיכויים לעבור מחר (ראשון) קניתי תוסף באחת מהחנויות רכבים. לצערי לא זוכר את השם, אבל בגדול תוסף למיכל דלק שאמור לעשות ניקיון וכך להוריד זמנית את הזיהום אוויר לפי הבנתי.. אני מנסה להבין איך הכי טוב יהיה להגיע לטסט מחר שוב - את התוסף שמתי אתמול בצהריים כשהיה לי חצי מיכל. עכשיו יש לי בערך רבע מיכל. האם עדיף לי להגיע ככה לטסט, או שאולי לתדלק היום קצת ואז ל…
הודעה אחרונה מאת WE988244, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 348 צפיות
באמצע נסיעה מאד קצרה בבוקר, פתאום אני נותן גז והרכב לא זז. בלוח הוא מראה שנכנס להילוך דרייב או רוורס אבל הוא לא זז אפילו סנטימטר, כאילו הוא בניוטרל. שלחתי אותו עם גרר למכון גירים, והם עדכנו שהרכב נוסע כרגיל. השאירו אותו עוד יומיים לבדיקות בנסיעה, אחרי התקררות התחממות, ובדיקות במחשב ולא מצאו כלום. עכשיו לקחתי אותו מהמכון ובאמת נוסע רגיל. אני צריך לחשוש עכשיו כל הזמן שהוא ייתקע שוב? והאם יש עוד מה לעשות? (הרכב עם בערך 70000 ק"מ)
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 688 צפיות
שלום רב. יש לי ניסאן מיקרה 2016. בתקופה אחרונה אחרי כמה דקות נסיעה נדלקת לי מנורה צהובה של ESP (החלקה) ודלוקה קבוע עד שמכבה את האוטו. מניע שוב, היא לא דלוקה, ואחרי כמה דקות נדלקת. לפעמים לא נדלקת. לרב כן. מה יכולה להיות הסיבה? רכב עבר בסך הכל 40 אלף....
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 397 צפיות
שלום לפני כחודש החלפתי את השינן במנוע החשמלי של ההגה בעקבות נקישות, אחרי ההחלפה הנקישות פסקו אבל נורית הESP OFF נדלקה, לא ייחסתי חשיבות כי הרבה פעמים היא נדלקת כשמתעסקים עם הלחצנים שלה או בהחלפת מצבר ונעלמת לאחמ"כ. הענין הוא שאחרי כמה ימים נדלקה גם נורת EPS (של ההגה), ההגה מתפקד כרגיל, אך ישנה תופעה מוזרה מאוד שאין לי דרך להסביר אותה, כשאני מכבה את הרכב התגבור החשמלי עדיין עובד!! לאחר כמה שעות בחנייה ההגה מתקשה. את כל השלבים של ההחלפה עשיתי בדייקנות כשהמצבר לא היה מחובר, (אבל חיברתי את המצבר לפני הפאנל עם הכפתור של הESP), לא נראה לי שעשיתי טעות בתהליך. בסריקת תקלות ע"י סורק פשוט לא נמצאה תקלה קשורה. ניסיתי לאפס את הנורות ע"י הו…
הודעה אחרונה מאת ELI001, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 381 צפיות
מעניין אותי להבין איך עובדת בלימת מנוע שלא ע"י הורדת הילוך, יש לי בקרת שיוט אדפטיבית שמסוגלת להאט מעט במקרה הצורך, או שמירה על מהירות בירידה, המערכת לא משתמשת בבלמים ואם צריך בלימה משמעותית יותר אני צריך להתערב, אבל האטות עדינות מתבצעות ע"י המערכת, לפעמים ע"י הורדת הילוך, ולפעמים ע"י המנוע בלי קשר להילוך. אני שם לב למשל שבגלישה בירידה המחשב דרך מראה צריכת דלק 999 ק"מ לליטר (שזה כנראה אומר כמעט 0 רק שזה הערך הגבוה ביותר המוגדר במחשב), אבל ברגע שהמערכת מנסה להוריד מהירות הצריכת דלק עולה לאיזור ה-30 קמ"ל האם זה עובד ע"י שחרור / נעילת ממיר ממומנט? או ע"י הגבלת כניסת אוויר לצילינדרים? או משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת chezik, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 232 צפיות
היי , אתמול בערב , בנסיעה עירונית, לאחר סיבוב בכיכר , התחילו רעשי חריקה חזקים בנסיעה (מהירות נמוכה - 20-30 קמ"ש) , שהפסיקו לגמרי כאשר עומדים בצד במצב סרק. זה המשיך כל פעם שניסינו להמשיך לנסוע וכל פעם עצרתי בצד , ובעמידה בסרק הכל היה בסדר. לאחר כיבוי הרכב והתנעה מחדש - הכל חזר להיות רגיל , כאילו לא היה כלום , רכב נוסע רגיל , מאיץ מהר , מעביר הילוכים חלק, ללא שום רעשים בדרך חזרה הכל היה תקין לחלוטין , בבדיקה מתחת למכסה מנוע , יש שמן , מים , הטרמוסטט תקין ולא נשבר (אני מודע ל"מחלה" של הדגם הזה). מה זה יכול להיות? ממה יכול להגרם רעש כזה ואז להעלם כאילו כלום? תודה.
הודעה אחרונה מאת Uri82, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ברצוני לרכוש מכסה שסתומים לסיטרואן DS חיפשתי מחירים בגוגל לקניה בארץ .לא מצאתי . מצאתי ב ebay מקורי חדש כולל גומיות ב 70$ . + משלוח 38 $ קישור למוצר מישהו מכיר מחירים בלובינסקי או בכלל בארץ ?
הודעה אחרונה מאת sonego78, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 647 צפיות
שלום, קבלתי הצעה ממוסך מורשה יבואן בעלות של 5,300 עבודה + חלפים - החלפים מקוריים. סט מצמד + מחזירי שמן + אום + שמן גיר. הצעה זו נראית לי יקרה. ייתכן שאני טועה. 1. מה דעתכם? 2. האם יש סיבה שלא להעדיף חלפים תואמים? 3. וזה הכי חשוב: האם יש המלצה על מוסך אחר, לא חייב להיום מורשה יבואן, שפחות "יפנק"? תודה.
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 574 צפיות
היי, לאחרונה הופיעו סוג של חבטות מהגיר כנראה. הן מופיעות לאחר האטה והצורך להאיץ. לדוגמא בפנייה או בנסיעה איטית בפקק . הרכב עבר מעט יותר מ45000 בשני מוסכים בהם ביקרתי אמרו שהכל בסדר ושאין שום דבר לאוטו. אם הכל היה בסדר, לא הייתי מביא את הרכב למוסך. תודה
הודעה אחרונה מאת SunshineGC38, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 316 צפיות
היי יש לי טויוטה אייגו 2013 והמצב הכי חזק במזגן לא עובד , בשאר המצבים כן עובד, ניסיתי לפתוח לראות מה קורה שם, ועל פניו אין משהו מיוחד אשמח אם יש למישהו עצה איתך לתקן
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי צריך להחליף בולמים לרכב. לפי מה שראיתי יש צורך בבוקסה מיוחדת כדי לפתוח את הבולם. בוקסה שנכנס לתוכה הלן. איפה אפשר למצוא את הבוקסה הזאת? . והאם צריך לעשות כיוון פרונט אחרי ? (עשיתי ממש לא מזמן)
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, האם אפשרי להחליף לבד גומיה לציריה? מאזדה 3 2009 האצ'בק. גומיה חיצונית צד נהג. 1. אני יודע שחלקכם יגידו עזוב תשלם קצת ותלך למוסך- א. אני אוהב לחסוך. ב. אני נהנה לעבוד לבד על הרכב (ולדאוג לו כמו שאף מוסכניק לא ידאג לו). 2. אני יודע שיש את הגומיות האלה שחצויות. אמינות? מחזיקות? או שעדיף שלא? 3. חייב את העכביש או שיש דרך לפרק את מפרק הציריה?
הודעה אחרונה מאת שחר 1, -
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים אשמח לחילוץ . בעל רכב טיוטה ספייס ורסו 2012 שעושה בממוצע 70 ק"מ ביום (עבודה, חוגים לילדים) צריך להחליף 2 צמיגים, התחלתי לבדוק וככל שקראתי יותר רק הלכתי לאיבוד (תאריך ייצור, ארץ ייצור, ובטוח שעוד דברים שאני עדיין לא מודע ) כיום אני עם 4 סינים שהחזיקו אחלה 5 שנים (האחוריים נראים עדין חדשים) - בקיצור הציעו לי את הצמיגים האלו (מעדיף לרכוש מאלו כי יש לי זיכוי בחנות) ואשמח לעצת המומחים מה עדיף ובמיוחד אם שווה להוסיף עוד 100 שח: goodyear eagle sport 2 - ב 754 ש"ח goodyear efficientgrip performance - ב 850 ש"ח DUNLOP SPFM800 - ב 750 ש"ח TIGER HIGH PERFORMANCE - ב 650 ש"ח * מוכרח להודות שנראה לי ש 850 לזוג נשמע גבו…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 518 צפיות
היי. פאגרו 2008 ישנה תופעה ברכב שהתחזקה בזמן האחרון. יש כמו הרגשה של דפיקות/פעימות קטנות בלחיצה על הברקס. מורגש יותר בהאטה חזקה במהירות גבוהה/שהרכב עמוס לא הרגשה של abs אלא כמו פאם פאם פאם (לא מהיר. אלא 2 פעימות בשניה) הרכב בולם מצויין. היום היה בטסט ועבר נפלא את מבחן הבלמים. לא מצליח למצוא ממה ההתופעה אשמח לרעיונות בכל מקרה אני אלך למוסך בימים הקרובים כדי לוודא ולתקן את זה. אבל רוצה לדעת למה להתכונן
הודעה אחרונה מאת topop, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי מרצדס ויטו 2009 ואני מעוניין להחליף את הפילטר מזגן האם מישהו יודע היכן הוא נמצא כי לפי מה שבדקתי הוא לא נמצא מאחורי התא כפפות כמו בכל רכב תודה רבה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 819 אורחים (הצג רשימה מלאה)