טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,326 נושאים בפורום הזה
-
מזגן לא מקרר
מאת RAZI1989- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 381 צפיות
היי חברים בימים האחרונים שמתי לב שהמזגן אצלי הולך ונחלש, ועכשיו גיליתי שהצינור מתכת שמתואר בתמונה - צינור לחץ נמוך של המזגן כמעט ולא מתקרר, לפני כמה ימים בדקתי אותו והוא היה קפוא. אני שומע שהמדחס נכנס לפעולה בהפעלת המזגן, מאוורר הרדיאטור מתחיל לעבוד, אך הצינור הזה לא מתקרר. מה לדעתכם הסיבה לכך? מילוי גז יפתור הבעיה? דרך אגב שלחצתי על לחצן הגז של הצינור יצא משם גז אבל לא יודע אם זאת אינדיקציה מספיקה בשביל לדעת האם הכמות מספיקה.
הודעה אחרונה מאת tribel, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 458 צפיות
יש לי הצעה של רכב יונדאי גטס 2008 שעשה 20,100 ק"מ ומצד שני זה יד רביעית האם זה אומר שהרכב לא סוחב או שהסוג רכב הזה לא עובר את ה 20,000 - 30,000 ק"מ?
הודעה אחרונה מאת Uri82, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 738 צפיות
שלום חברים שאלה שעלתה: האם ספי הזיהום המותרים שנבדקים בטסט לרכב, זהים עבור כל הרכבים? (בהנחה והם רכבי בנזין והם מאותה השנה) אם ניקח קורולה הייבריד 2020 אל מול סיוויק טייפ R 2020 האם שתיהן יידרשו לעמוד באותם הספים? ברור כי רכב משנת 94 ורכב משנת 2003 נדרשים לעמוד בסף שונה אבל מה קורה אם שני הרכבים מאותה השנה? הסתכלתי כאן: https://www.gov.il/he/pages/procedure_examination_vehicles_pollution_licensing ומצאתי כי כתוב: ואלה ערכי ברירת המחדל של ערכי הסף החל משנת 95: בפועל, מעולם לא ראיתי בטסט שרכבים משנת 2004 ומעלה הם בעלי ספים שונים כתלות ברכב. תמיד נראה כי מדובר על 0.3 בסרק ו0.2 בסלד גבוה…
הודעה אחרונה מאת barak5915, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 693 צפיות
שלום חברים, רציתי לדעת האם קיים קשר בין סוג נוזל הקירור לעוצמת הקירור של המזגן. כי לאחרונה הוחלף אצלי רדיאטור מים, והמכונאי שם לי נוזל קירור ירוק, כאשר תמיד היה בו בעבר אדום. אני לא יודע אם הימים החמים מטעים אותי אבל יש תחושה שהמזגן פחות מקרר. בדקתי עם מד חום מפתח יציאת האוויר והגעתי לטמפ' של כ13 מעלות בשעות הערב. חשוב לציין שחום המנוע תקין כמו שהיה תמיד. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Gauss, -
-
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צהרים טובים ושלום לכולם! נדלקה לחבר נורת חום מנוע, בדקתי וראיתי שצינור עליון רותח ותחתון קר, הוצאתי תרמוסטט וכמובן הכל הסתדר היום התקנתי תרמוסטט חדש מקורי ושוב הבעיה חזרה והרכב התחמם, מה יכולה להיות הבעיה? יש משהו שצריך לעשות לתרמוסטט לפני שמכניסים לרכב? יכול להיות שהתרמוסטט תקול? תודה
הודעה אחרונה מאת קצת נהג יותר אוטו, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 392 צפיות
היי צהרים טובים, אחרי שהייתי בכמה מוסכים ניסו לבצע ואקום גז , בטענה שהלחצים תקינים ואין בעיה בשסתום מזגן החלטתי להחליף לבד , אז בקליאו 4 שלי ,השסתום נמצא בבלוק והשאלה שלי היא כזו האם בפירוק 2 הצינורות מזגן שמתחברים לשסתום , חייב לפני לשאוב אז הגז ואז לפרק את החלק? או שכאשר הרכב כבוי הגז מתנקז למקום אחר ואז אפשר לפרק ללא שאיבת גז? מצורף תמונה.
הודעה אחרונה מאת Ben1111, -
-
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תספרו לי אם יש לי מה לעשות, יש לי ביטוח פנסים ומראות דרך הפניקס, המוסך בהסדר הוא אוטוגלס. לפני תקופה עשיתי תאונה עם רכב לפני, ושברתי את שני הפנסים הקדמיים, נגשתי לאוטוגלס כדי לתקן, ומאז התחושה שהם עושים הכל כדי להתיש אותי, בוא כדי לבדוק שהנזק לא מבלאי טבעי, באתי, צילמו ושלחו למחלקת פנסים ומראות, אחרי כמה ימים שהייתי צריך להתקשר כמה פעמים עם המתנות של 10 דקות ומעלה, (חוקי?) קיבלתי תשובה שאני צריך לבוא שוב להמשך הערכת נזק, באתי, שוב צילמו ושלחו למחלקת פנסים, (למה? הרי כבר עשו זאת בדיוק בפעם הראשונה?) שוב המתנה וטלפונים, ואז צריך לשלוח ביטוח של שנה קודמת כדי לבדוק רצף ביטוחי, (למה? הנזק קרה בשנה האחרונה!) שוב המתנה, ו...לשלוח ביטוח משנה קודמת כדי לבד…
הודעה אחרונה מאת ירון דורפמן, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 348 צפיות
מישהו פגע בחלקו האחורי של רכב מיצובישי ASX של ידידה בנתניה, והיא מתלבטת לגבי מוסך הסדר של הביטוח של הפוגע. סה"כ נראה נזק שלא הגיע לפגיעת שילדה - מצורף צילומים. אשמח להמלצות למוסך מהרשימה בלינק המצורף לתיקון הרכב (מאיזור המרכז). האם יש לה לחשוש ששמאי של חברת הביטוח לא יהיה אובייקטיבי ושמאי מטעמה ייתן חוות דעת שבסופו של דבר התיקון יהיה איכותי יותר? https://www.lbr.co.il/שירות-ותביעות/מוסכים/
הודעה אחרונה מאת bnaya029, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 565 צפיות
איזה שמן מומלץ לפי יצרן לסיטרואן פיקאסו 2018 ? במוסך מציעים לי כמו בתמונה. האם להסכים או להתרחק ?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי אני רוצה להזמין חלקים למיצובישי לנסר 2011 מנוע 1499 אבל לא מצליח למצוא את המספר דגם המדויק באתרים בחו"ל הם רוצים דגם כמו c61a או משהו דומה אני לא מוצא כזה סדרת ספרות בשום מקום לא ברישיון רכב לא ברכב עצמו . מישהו יכול לעזור לי בזה ? תודה רבה .
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 878 צפיות
חברה אני חייב את עזרתכם, מזה שנתיים או יותר בערך שהרכב עושה את הבעיה הזאת, המזגן עובד פיקס, ״מקפיא את התחת״ ולרוב אני אפילו לא שם אותו על המצב הכי נמוך, הטווח הוא 16-30 מעלות ואני שם בדרכ על 21-23 ועל מאורר אחד, זה מספיק לי כי הוא באמת עובד אחלה. בדקתי גז במוסך לפני שנה וחצי והוא טען שהכל פיקס ואין מה למלא. לפעמים המזגן פשוט מפסיק לקרר, הוא ממשיך לעבוד אבל הוא מתחיל להוציא אוויר פושר/חם לא נעים ובקיץ זה פשוט סיוט. הצלחתי פחות או יותר באמת לבודד את המקרים בהם זה קורה, זה לא מדויק במאה אחוז אבל הנה המסקנות זה קורה בדר״כ לאחר שהרכב חונה בחוץ בשמש, עם זאת, אדגיש שהמזגן מתחיל לעבוד ישר שנכנסים לרכב, המזגן מפסיק לקרר בהמשך הנסיעה. ככה שאפשר להוריד מהפרק …
הודעה אחרונה מאת yairw, -
שמן מנוע 5W30 1 2
מאת S77T33- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום לכולם. מחפש שמן מנוע 5W30 שמחזיק מעמד באמת אבל מעל 10000. לפני חודשיים ביצעתי טיפול עשר אלף,מדובר על מאזדה 2 2011,אני עושה 120 קילו ליום,בעת הטיפול רכשתי שמן איכותי של ליקווי מולי איכותי מאוד. לאחר 7000 קילומטר המנוע העלה את צריכת הדלק,אתן דוג' במצב לאחר טיפול הרכב עושה 450 קילומטר למיכל ורוב נסיעותי חסכוניות מאוד,לאחר הק"מ שציינתי הרכב בקושי עובר 390 קילו. אציין שהרכב מטופל תמיד בזמן ועבר כבר 193 אלף קילומטר.
הודעה אחרונה מאת ראש הממשלה הבא, -
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים . מדובר בניסן טידה 2009. קצת ארוך אבל מעניין... יודע ומודה מראש שההתנהלות שלי היתה קצת(הרבה) חאפרית... זה התחיל שהמזגן הפסיק לקרר. ניגשתי לאחד המוסכים בואדי ג'וז והוא פשוט מילא גז שולח אותי לדרכי (200 שקל) אחרי 4 ימים ראיתי ששוב לא קירר חזרתי לחאפר שמילא גז בלי לבדוק דליפה. הכניס לחץ אויר בדק כמה מקומות ואז הגיע למסקנה שיש דליפה מהמאייד הפנימי(טען ששמע רעש של אויר בורח) . ביקש על התיקון 1500 שקל בגלל שצריך לפרק דשבורד. אמרתי לו לא לעשות כלום. נכנסתי ליו טיוב ראיתי סרטון איך מפרקים את המאייד בלי לפרק דשבורד. (יש לי קצת ידיים) . החלפנו אני ואחי את המאייד לחדש(500 שח למאייד) ניגשתי למלא גז במוסך שהמליצו…
הודעה אחרונה מאת גיאאא, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 309 צפיות
חברים יקרים שלום, אני מעוניין להזמין תושבות מקוריות לרכב. 1. מאיזה אתר מומלץ להזמין? 2. איך אני יודע בוודאות שאיתרתי את החלק הנכון? לדעתי איתרתי את המקטים של שתי התושבות העליונות, אך לא ברור לי מהי התחתונה.. באתר https://partsouq.com/ זה נראה כך [ראו תמונה] האם המקטים הנכונים הם: 218102Y800 218302S601
הודעה אחרונה מאת של, -
טמפרטורת מזגן רכב 1 2
מאת sagi1806-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, מהי הטמפרטורה שאמורה להיות של מזגן ברכב? בדקתי עם מד טמפרטורה ובנסיעה נותן לי סביב ה 4 , 4.5 מעלות ובעמידה סביב ה 7,8 ,האם זה נחשב תקין?
הודעה אחרונה מאת chrono, -
-
- 6 עוקבים
- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, במהלך נסיעה המזגן חדל מלקרר והופיע ריח שרוף ומעט עשן ממכסה המנוע. עצרתי בצד, פתחתי מכסה מנוע וראיתי שהמדחס(אאלט) לא מסתובב ביחד עם רצועת האביזרים גם כשהוא אמור(AC on). בנוסף, כעת בתחילת נסיעה כאשר אני מדליק את הac, ישנו רעש חריקה שנשמע ממש כמו רעש של רצועת אביזרים מחליקה. האם בוודאות מדובר במדחס תקוע? האם הגיוני שעלה ריח שרוף ומעט עשן ממכסה המנוע? שמתי לב שרק אחד משני המאווררים הגדולים שנמצאים הכי קרוב לגריל הרכב עובד, לא יודע אם יש קשר. יש לציין שכרגע המזגן לא מקרר. מצרף סרטון של המדחס(אאלט) כשהרכב מונע ולחצן המדחס במזגן לחוץ(עובד) מדובר בסוזוקי sx4 hatchback, 2012 1.6 אוטומט. VID_20240625144619.mp4
הודעה אחרונה מאת Alberrto, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 731 צפיות
בס"ד ערב טוב רכשתי רכיב odb. האם יש המלצה לאפליקציה חינמית טובה - אם בעברית הכי טוב. אבל גם אם לא - זה בסדר. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת של, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם, קיבלתי הצעה על צמיג LAUFENN 165/65 R14 300 ש"ח לצמיג. אשמח לדעת האם הצמיגים האלה מומלצים, עמידים בחום הישראלי נגד התייבשות, והאם באופן כללי שווים את המחיר? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 483 צפיות
שלום חברים מאזדה 5 2008 מזגן לא מקרר בכלל נבדקו פיוזים והם תקינים נורת הA/C נדלקת אחרי ההנעה הראשונית למשך כמה שניות ואז נכבית מה לבדוק? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת beatman1, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 987 צפיות
שלום לכולם שוב אני עם ה DS4 2013 לאחר נסיעה של חצי שעה מאיזור ביתי לאיזור התעשיה באיזור מגורי החנתי את הרכב כשחזרתי נסיתי להניע הרכב סירב לאחר מספר נסיונות הרכב נדלק ומיד גימגם והתכבה שוב לאחר מספר נסיונות הרכב נדלק טסתי איתו לכיוון המוסך 5 דקות נסיעה הרכב רצה להתכבות שוב אבל לחצתי גז כדי שלא .רק להגיע למוסך בדיוק כשעגעתי לפתח המוסך יצא עשן לבן עם ריח של שמן שרוף מכיוון מכסה השסתומים . (לא היה חסר שמן בבוקר ) מעדכן כשקבלתי את הרכב לראשונה שמתי לב שמתי לב על הזעת שמן בדיוק איפה המחזירי שמן( התכווננתי לסדר) בקיצור גם סליל הצתה אחד יצא ממקומו אני יודע שדרך האתר אי אפשר לתקן אבל …
הודעה אחרונה מאת Alberrto, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 849 צפיות
אשמח לעצות לגבי פתרון הבעיה. קיה פורטה 2011. הגה חשמלי לא עובד בתחילת כל נסיעה כמעט. יכול לקחת חמש דקות או דקה או עשר עד שמשתחרר. אחרי שמשתחרר עובד רגיל. מצבר הוחלף. מה יכולה להיות התקלה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת 2013yeho, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 905 צפיות
שלום לכולם, ברשותי מאזדה 6 מודל 2013 (דגם פרימיום, 2.5 ליטר) עם 180 אלף קילומטר על השעון. הרכב היה שייך לאבי וטופל מההתחלה במוסך מורשה בלבד בהתאם לנסועה. הגיעה העת לטיפול 180,000. האם לדעתכם עדיין כדאי לטפל במוסך מורשה ברכב עם מספר קילומטר גבוה יחסית? האם הערך של מוסך מורשה ("טיפולים לפי הספר", יתן יתרון במכירה וכו') עדיין יבוא לידי ביטוי עם מספר קילומטרים כזה? מבדיקה שערכתי מדובר בטיפול קטן ולא מסובך - שמן, פילטרים, מזגן וזהו. ייתכן ויהיה צורך בהחלפת מותחן רצועות - כך נאמר לי בפעם האחרונה לא האמנתי למוסכניק, הוא היה נראה כאילו רוצה להוציא ממני כמה שיותר (למשל אמר שצריך להחליף ברקסים למרות שהחלפתי שלושה חודשים לפני...). א…
הודעה אחרונה מאת BassDriver, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 868 צפיות
לכמה קילומטרים יעיל התוסף?
הודעה אחרונה מאת zaf, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 556 צפיות
היי כולם, נתלש לי הפלסטיק מהכנף הקדמית הימנית ברכב מאזדה CX-30. כמו כן יש כמה לחיצות בפגוש הקדמי. בהתייעצות עם המוסך שלי (גולדמוטורס שילת) אמרו פשוט לבוא ולקבל הצעת מחיר ממנהל הפחחות. שלוש שאלות ברשותכם: 1. האם קניית הכנף החסרה בעצמי תחסוך משהו מעלות הטיפול? מצאתי אותה למשל כאן DFR5-51W71 , מה שנראה כמו חלקים מפירוק. 2. האם כל פחח רכב (לא רק במוסך מאזדה) יכול להזמין ולהתקין את הכנף? 3. האם לדעתכם ניתן לתקן את המכות/לחיצות בפגוש בקלות? בכל מקרה אציין שאני לא מתכוון להחליף או לתקן בעצמי. כמובן אשמח להמלצה על פחח ובכלל המלצה למוסך מתאים לCX-30 באזור בקעת אונו. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת pl7410, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 374 צפיות
שלום לכולם, ברצוני לבטל את הקודנית ברכב, יש לי קיה סטוניק. אשמח לעזרתכם באם ניתן לבצע את זה באופן עצמאי?
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 966 צפיות
היכן נמצא הפילטר של המזגן תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 780 צפיות
צהריים טובים! אני רוצה לקנות בלון גז למזגן רכב, מישהו יכול להמליץ לי על מקום שמוכרים, כמה צריך לעלות כזה בלון? אני ממדבר על R134
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 277 צפיות
הרעש מתרחש כאשר אני לוחץ על מצערת הגז לאחר שילוב הילוך 1 או 2. רק לחיצה איטית ומתונה מנטרלת את הרעש. הרעש נשמע כמו לגימה רועשת מבקבוק, במידה ואני מנסה לבצע חילוף הילוך מהיר - אשמע בום והרכב יבצע רעידה קטנה. מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 547 צפיות
מישהו יודע מה ההבדלים בין המנועים ואיך השיגו את ההספק הנוסף?
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 336 צפיות
האם חייבים להחליף את הצמיג שבתמונה? עובר טסט? תודה
הודעה אחרונה מאת yuvk,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 477 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- asix
- עודדון
- ארז 1
- אורי מ.
- יוס123
- daniel.asu
- Night Driver
- עדי-אל
- malcishua
- פינדר
- SlowRide
- מחכה