טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,326 נושאים בפורום הזה
-
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
במקום לקנות נוזל שמשות פשוט מוסיפים מים וטבליה. כדאי? עלי אקספרס הציע לי וזה נשמע טוב
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
הרכב שלי (ג'טה) עשה 200000 ק''מ, הגיר המקורי עבר שיפוץ פעמיים בטווח של שנתיים וחצי. מעבר לכך אין היסטוריה טראומטית לרכב. (אשמח ללמוד איך לשמור על הגיר, איך להשתמש נכון בטורבו) מה יותר כלכלי - 1) להשקיע ברכב ולקנות גיר חדש, וסיכוי שבהמשך גם מנוע חדש ו/או מחשב ותקלות נוספות, האם התמורה שווה את ההשקעה או לחפש לקנות רכב. 2) האם כלכלי לקנות רכב יד 2 כלשהו אמין, בתקציב 40-50-60k, ולוותר על איכות הנסיעה, נוסף על כך הקושי למצוא מציאה בסכום כזה. דעתכם בנושא ?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 863 צפיות
אני מדבר על התביעה הייצוגית בנוגע למנועי פיור טק. בנוסף יש לי שאלות נוספות לגבי המנוע, אשמח לתשובות מאנשים שיודעים באמת ולא חוזרים על דברים שהם שמעו. הבנתי שהיה ריקול לרכבים עם המנועם הבעייתי והוחלפה להם רצועת טיימינג, האם הריקול הזה פתר את הבעיה של הרצועת טיימינג, או שהיא עדיין בעייתית? כמו כן בהנחה שהרכב מטופל כמו שצריך, האם עדיין יש חשש למנוע? האם חוץ מהבעיה עם הרצועת טיימינג ישנן בעיות משמעותיות נוספות? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Renaultrap, -
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
רכשתי מהתחנת דלק נוזל קירור בשם 'פז לונג לייף קולנט' זה בצבע ורוד האם זה מתאים לקיה פורטה 2017?
הודעה אחרונה מאת liplenny, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החלפתי אטם מכסה שסתומים.. האטם הישן היה כל כך בלוי ויבש שכבר נהפך לפלסטיק קשיח והיה צריך לשלוף אותו בחתיכות ממכסה השסתומים. בכל אופן החלפתי לאטם חדש... מרחתי קצת סיליקון RTV בפינות, בינתיים הכול טוב... עד כמה זמן לאחר החלפת האטם החדש אפשר לפתוח את מכסה השסתומים ולסגור בלי חשש שיהיה נזילה בגלל הפתיחה מחדש???? ביחד עם האטם מכסה שסתומים קיבלתי גם חלק חצי עגול לא מובן ממתכת בגודל של 2 ס"מ. לא מובן למה זה משמש?? אוליי ללחיצה וקיבוע האטם למגרעת/חריץ של מכסה השסתומים?? או שאוליי זה גם חלק שצריך לשלב אותו אפשהו בתוך מכסה השסתומים...🤔???
הודעה אחרונה מאת אורח לרגע, -
-
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי ברשותי טויוטה פריוס 2013, הצופר לא עובד לי, בבדיקה במוסך אחרי ששלל פיוז וצופר, הוחלט שסליל כרית אויר הלך. בארץ הרכיב הזה עולה 2000+ ש"ח. אני לא מצליח להוציא מק"ט של זה. מישהו יכול לעזור? תודה
הודעה אחרונה מאת הטויוטה, -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 939 צפיות
שלום פיג'ו 208 מנוע 1.2 אטמוספרי (גיר רובוטי) הרכב של בת הזוג שלי. לא מטפלת בו באופן מסודר. כשהתעניינתי ושאלתי על החלפת נוזל בלמים אין לה מושג על מה מדובר, אז אני מניח שהנוזל לא הוחלף שנים (אם בכלל) רציתי לקחת את הרכב בעצמי למוסך ולהחליף. התקשרתי למוסך מורשה יבואן, והאם אמרו שזה לא משהו שהם עושים, רק אם יש תקלה או נזילה. אציין שלא מזמן כשלקחה את הרכב לטיפול (במוסך אחר) אמרתי לה לבקש להחליף נוזל בלמים וגם שם הם אמרו לה שלא צריך. זה מוזר לי. אני נוסע ב- VAG כל חיי ושם היצרן מנחה להחליף כל שנתיים זה שונה בפיג'ו ? (אין ספר רכב) אני יודע שזה משהו שמוסכים לא אוהבים, אבל עד כדי כך ... ואם אכן יש להחליף, איזה מוסך אני צריך לחפש (בירושליים) …
הודעה אחרונה מאת Aviv13467, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 417 צפיות
שלום לכולם אם יש פה בעלי הונדה,ספציפית לי יש אקורד,איזה צלחות או רפידות מומלצות ששמתם?
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
- 7 עוקבים
- 19 תגובות
- 5 אלף צפיות
היי איפה אפשר לקנות צמיג לגלגל ספייר מוקטן? מגובר על הצמיג עם הגבלת מהירות ל 80 קמ"ש ומה הטווח המחירים של צמיג כזה?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 6 עוקבים
- 4 תגובות
- 637 צפיות
איזה מותג הכי מומלץ בין השלושה בתמונה? זה יצרנים סיני הכל? תודה.
הודעה אחרונה מאת Basko, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 801 צפיות
שלום לחברים כאן יש לנו במשפחה 2 מכוניות פורד טרנזיט קוסטום 1. 2018 עם 41 אלף קמ 2. 2019 עם 110 אלף קמ מתי כדאי להחליף את הרצועה היצרן ממליץ כל 240 אלף או 10 שנים דגם מנוע YMFS השאלה האם כדאי להקדים ומתי ? טיפולים לדוגמה היצרן ממליץ כל 30 אלף ואני מטפל כל 15 תודה רבה
הודעה אחרונה מאת שלמה 30, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 866 צפיות
ברצוני לקנות את הדגם הנ"ל האם מתאים לעשות לו מערכת גז והאם זה משתלם - אם כן האם יש הבדל בין השנתונים?
הודעה אחרונה מאת של, -
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שבוע טוב ובוקר טוב לכולם, שבוע שעבר כיביתי את הרכב והמאוורר המשיך לעבוד פתחתי מכסה מנוע וראיתי שהמים גולשים ממיכל המים דרך חור הניקוז, שזה אומר בעצם שהרכב התחמם ולכן המים גולשים, מציין שלא נדלקה לי מנורה חום מנוע בלוח שעונים, עוד אני מציין שעשיתי לו ראש מנוע לפני חצי שנה לבד, ומאז עד עכשיו הכל היה תקין לא יצא גרגיר מים, ואולי גם אז הוא התחמם בגלל שלא נדלקה הנורה בלוח שעונים, בדקתי את חום הצינורות והצינור עליון היה רותח והתחתון לא היה חם, החלפתי לו תרמוסטט אבל עדיין לא הסתדר,🤥😪 המאוורר פועל כרגיל, וכאן אני פונה אליכם תותחי הפורום מאיפה להמשיך מה יכול להיות הבעיה רדיאטור? יוניט? משאבה? יוניט מקולקל לא גורם לצינור התחתון להישאר קר נכון? אשמח לכ…
הודעה אחרונה מאת שחר 1, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, קניתי מאזדה 2 2014 עם 40,000 ק"מ מסבא חביב ואני מעוניין לקחת את הרכב למוסך לטיפול של יישור קו. לקחתי את הרכב למכון בדיקה לפני הקנייה. בבדיקה ציינו מספר תקלות (לגיטימי לרכב בן 10 שנים). ברור לי שללכת למוסך עם תוצאת הבדיקה זה כמו ללכת עם צ'ק פתוח. אשמח לדעת מהם הדברים הכי חשובים לטפל בהם במוסך רגע אחרי קניית הרכב. מצרף לכאן את תוצאות הבדיקה. נ.ב אשמח להמלצה על מוסך שמתמחה במאזדה במרכז (מלבד מוסך מורשה). תודה רבה
הודעה אחרונה מאת בודק עובדות, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 389 צפיות
שלום רב תודה מראש על העזרה מעוניין לנקות את המצערת בקרייזלר ולא מצליח לפתוח אותה לחצתי על דוושת הגז פתחתי סוויץ' העברתי ל D המצערת לא נפתחה מה עושים ?
הודעה אחרונה מאת של, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 726 צפיות
שלום חברים חייב עזרה מדובר על יונדאי סונטה שנת 2016 נידלקה לי נורה של Check hybrid system בכתום מה יכולה להיות הבעיה ? אשמח לעזרה שלכם
הודעה אחרונה מאת shlomiiq, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 374 צפיות
שלום לכולם, אני בעיצומו של פרויקט פירוק ראש מנוע לאלטו שלי, שעברה התחממות לפני שנה. נתקעתי בשלב פירוק מכסה הטיימינג, כאשר כל הברגים שלו בחוץ, והוא תקוע בחלק התחתון הפנימי (הקרוב יותר לקבינה), לא ברור למה. ניסיתי להכניס מברג ארוך ולום בין המכסה לבלוק, ללא תוצאות. מה יכול להחזיק אותו שם? אין לי ספר שירות זמין, רק קובץ שירות עבור המנוע שלא מצאתי בו תשובה לעניין.
הודעה אחרונה מאת chrono, -
תיקון ג'אנט
מאת efistr70- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 717 צפיות
שלום לכולם, מצ"ב תמונה של ג'אנט שנפגע, האם אפשרי לתקן? אשמח להמלצה על מישהו מאזור חיפה. תודה
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
היי דאציה ס סטפווי דיזל 2017 טופלה במוסך גבע שלא הצליח לאפס את הנורת טיפול, האם למשהו פה יש מחשב מקורי של רנו ויכול לאפס לי את הנורת טיפול שדולקת?
הודעה אחרונה מאת URI_L, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום מנסה לעזור לחבר נדלקה תקלת מנוע כללית, נכנס למואשה היבואן ובחיבור למחשב צפו הקודים הבאים: e017200, c128381 במוסך טוענים לתערובת דלק עשירה ונדרש ניקוי מזרקים או החלפה, עניין של אלפי שקלים, לא באחריות לדבריהם (הסיפור עם האחריות לא ברור לי כי הרכב אמור להיות באחריות מורחבת) אשמח לשמוע חוות דעתכם, והאם יש מכנואי מומלץ סטייל רון/גבע אבל לקיה, באזור המרכז תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום. הרכב מאבד מים ויש לחץ בצינורות (אין מים בשמן הרכב לא מעשן) עשיתי בדיקת גזים במערכת קירור יצא תקין. עשיתי את הבדיקה הזאת והפסיקו הבועות ברגע שניתקתי את הטורבו . היכן אפשר למצוא קולר חדש/משומש אשמח לכיוון תודה. מקט - 284202A600
הודעה אחרונה מאת של, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 34.3 אלף צפיות
שלום לכולם,ניכנסתי היום לרכב ופיתאום אני רואה מנורה מהבהבת שהצורה שלה אוטו עם מפתח כזה באמצע. אפעם לא היה לי את זה בדקתי בספר רכב ראיתי שמנורת אבטחה לא יודע מה לעשות הלכתי לחברה רצו 300 שקל בישביל שהמנורה תפסיק לעבוד יש למישהו פיתרון
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 215 צפיות
שלום חברים יקרים, קניתי יונדאי פאליסייד לפני כ3 חודשים, רכב מעולה, נדיר, מפנק וגם לא שתיין אם עדינים איתו.. מלפני כחודש אני מרגיש רעידות לפעמים לדעתי לרוב בהאצה מעט מוגברת, בכל מהירות,( לדעתי קשור משהו למנוע וכו, ולא לגלגלים), ראשית מה נראה לכם הבעיה, שנית בדקתי עם מוסך מורשה אחד בירושלים, אמרו לי שרק המוסך שטיפל עד היום ברכב יטפל לי בבעיה, נשמע לי מוזר, טופל עד היום במורשה בתל אביב וזה פחות נח לי..
הודעה אחרונה מאת טרבלסקי, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, לפני כמה שבועות הקודן פשוט נפל פנימה. הוא נימצא על הפלסטיק ליד המצית. הצלחתי להוציא אותו, אבל כל הפד של המקשים התפרק ומאז אני פשוט לוחץ על החלק האלקטרוני של הקודן. לאחרונה הוא פשוט התחיל להשתגע, ברגע שאני לוחץ על הכפתור האמצעי הוא ננעל. לפעמים זה משתחרר אחרי כמה שניות, לפעמים צריך לנעול את הרכב ולחכות כמה דקות. בקיצור לא עובד כמו שצריך. האם החלפת הלוח יסדר אותו ? או פשוט לנתק את הקודן וזהו ? אם מתנקים צריך להודיע לפני לחברת הביטוח ? האם יש שירות של הביטוח לניתוק כזה ?
הודעה אחרונה מאת עמנואל חרמון, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 570 צפיות
שלום לכולם יש לי כריות בולם שאני מעוניין להרכיב ברכב שלי מרצדס ויטו 2009 האם מישהו יודע היכן אפשר להרכיב אותם בזול? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת שקור, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 354 צפיות
אהלן, אני רוצה להזמין את המוטות האלה של MOOG ולהרכיב לבד. https://www.amazon.com/Moog-K750751-K750752-Stabilizer-Link/dp/B01M02NLCY/ref=mp_s_a_1_2?af=eyJ2ZWhpY2xlTmFtZSI6IjIwMTYgTWF6ZGEgMyIsInZlaGljbGUiOiIyMDE2LTgwLTI0MzUtMzQ3OS0tMS02LTUtMjQyMzEtMjAxNy0xLTEtNDY0MC0tNSJ9&dib=eyJ2IjoiMSJ9.WKS3Z1OyLbAg90hV5IePtLjLCKiWnNlEs8myHbgyrqd5qyGYMFvY_5_enV5iKwQpztnctBLFRz5NUaW6SGhaHY629kxg9q3JdkDhCXTvC8-jHfIJ8GqXL_KllZthUTMckN1XlV5uz9bfv2Yr7Gr0xglGQEBYtiLOb1KzD9DGuwER_GpY1IZCCJSbesH2qth2FL7mFMGiTumfNcZA0UoBpg.SeOqcRb-DkUrnNvU13rrCWG1TtaZnOgqNj1M7upwcdo&dib_tag=se&qid=1719234918&s=automotive&sr=1-2&vehicle=2016-80-2435-3479--1-6-5-24231-2017-…
הודעה אחרונה מאת Alberrto, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 333 צפיות
מאזדה 2 2015 (דור חדש). חלון נהג נפתח בחזרה כשסוגרים אותו בפונקציה "סגירה אוטומטית" - לחיצה אחת על הכפתור. כשמחזיקים את הכפתור וסוגרים רגיל החלון נסגר בלי בעיה. המוסך סידר את העניין לפני כחודש חודשיים, וזה עכשיו שוב חזר לאחר שהשארתי את החלונות פתוחים ונעלתי את האוטו. מישהו יודע מה יכול להיות הפתרון?
הודעה אחרונה מאת פאר האורה, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 421 צפיות
הי, שלום לכולם מאזדה 5 2013 ביום שישי, 2 השלטים של הרכב, חלון של הנהג, ונעילת דלתות מהכפתור ליד הנהג הפסיקו לעבוד (פתיחת דלתות מהכפתור עובד כרגיל) הרכב ננעל ונפתח תקין עם המפתחות ולא נצפו עוד בעיות בדקתי ויש פיוז אחד שלא עובד בתא פיוזים בתוך הרכב, אבל הוא תקין ולא קרוע (החלפתי אותו עם פיוז אחר) יש עוד כמה פיוזים שלא עובדים בתא מנוע אבל הם לא שבורים יש למישהו רעיון מה התקלה ? כמו כן איפה מתקנים דבר כזה ? במוסך, חשמלאי רכב, או בחנות שמתקנים מערכות ודברים כאלה תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת רפאל ק., -
יונדאי איוניק, קרה לי אתמול באמצע כיכר ברכב איבד שליטה, ב:ה הצלחתי לאחר 10 שניות לייצב, ובהמשך נסע בסדר, אתמול שוב קרה לי בכיכר שהיה קצת מבריק אולי ממים או משהו, הרגשתי כאילו הרכב שט על הכיכר, בדקתי גלגלים נראים בסדר, לא מושך ימינה או שמאלה, בקיצור לא יודע מה הבעיה.
הודעה אחרונה מאת SlowRide,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 477 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- asix
- עודדון
- ארז 1
- אורי מ.
- יוס123
- daniel.asu
- Night Driver
- עדי-אל
- malcishua
- פינדר
- SlowRide
- מחכה