טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,329 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 14.5 אלף צפיות
שלום לכולם בהמשך לבקשתי במציאת בית המצערת באלטו, נפגשתי היום עם asafasaf שלימד אותי כיצד לעשות זאת. לבקשתו אני מעלה מדריך קצרצר לביצוע הפעולה. כמעט כמו תמיד, עיקר העבודה הוא פירוק מכלולים כדי להגיע לאובייקט עצמו אז נתחיל 1. תא המנוע הקטנטן והחמוד של האלטו 2. פותחים את החיפוי, מוציאים את פילטר האוויר ומפרקים את חיפוי הפלסטיק ע"י משיכה קלה. החיפוי מחובר ב2 "פקקי גומי" לראש המנוע ובנקודת אחת לרזונטור (למדתי מלה חדשה היום ) 3. פירוק הרזונטור מצנרת הגומי שמאחוריו, ע"י שיחרור שני הבנדים עם מברג פיליפס 4. ניתוק שני קונקטורים. יש עוד אחד מאחורי החלק האחורי של בית פילטר האוויר (ר' תמונה 6) 5. שיחרור בנדים מצנרת הגומי, אחד למ…
הודעה אחרונה מאת יורי3333, -
-
תקלה מערכת abs
מאת תותח01- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 687 צפיות
היי אשמח לקבל עזרה ברכב מאזדה 3 נדלק לי נורה אדומה מערכת abs ובלם יד,הייתי במוסך הם אמרו שיש בעיה במשאבת abs כמה עולה לתקן והאם אפשר לקבל פתרון יעיל לתקלה תודה
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי מחפשת מוסך אמין ולא יקר לסיטרואן פיקאסו 2012. באיזור מודיעין / צומת שילת או בני ברק אשמח להמלצתכם. 2. לאחרונה יש לי תופעה שמפלס המים במיכל המים יורד. אם אני נוסעת ברכב כל יום אין לי את הבעיה אף אם לא נסעתי ברכב מספר יים ויצאתי לנסיעה בגמר הנסיעה (כ- 30 ק"מ), אני רואה כי מפלס המים ירד במיכל (לפני הנסיעה היה מלא...) אינני מוצאת שום דליפה וכפי שכתבתי זה קורה לאחר שלא נסעתי ברכב מספר ימים. יש הסבר לתופעה?
הודעה אחרונה מאת לולי בר, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם רכשתי קיה ספורטז שנדרש לעשות לה יישור קו משמעותי יחסית 75,000 ק"מ, טופלה במוסך מרכזי בטיפולי 15, 30,45, על 60 ככל הנראה דלגו. קיבלתי הצעת מחיר מלקוח של המשרד בו אני עובד, מכונאי וותיק שעובד גם פחח. הצעת המחיר נבנתה בהתאם לדו"ח הבדיקה המצ"ב. אשמח לחוות דעתכם על העלויות. תודה רבה! יישור קו טיפול גדול 75000 קמ עי מישל אשור.pdf
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 602 צפיות
שלום לכולם מדובר ב citroen ds4 2013 אוטו שמתי לב כשהרכב עומד שההילוך ב D הרכב רועד.כשעובר ל N הרכב שקט האם מדובר בתושבת גיר/ מנוע ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת dani666, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 315 צפיות
שלום חברים, החל מהימים האחרונים השלט כבר לא פותח וסוגר את הרכב. יש משהו שאני יכול לנסות ולעשות? (סוללה החלפתי)
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שבוע טוב חברים, הגיע הזמן לעשות טיפול תקופתי למאזדה שלי מנוע 2500 שנתון 2019, טיפול אחרון "75" אלף נעשה ב70 אלף, כרגע עומד על 83 לא הייתי במוסך מאז שקניתי אותה ואני עדיין לא בטוח למי ללכת, נראה לי למוסך "עד" רעננה? יש למישהו המלצות על מוסכים למאזדה באזור כפר סבא-פתח תקווה-ראש העין? אם אני קורא את זה נכון https://owners-manual.mazda.com/gen/en/mazda6/mazda6_8fk7ee16f/contents/07020100.html מה שצריך לעשות זה שמן מנוע + מסנן מסנן דלק נוזל בלמים +הידוקים כאלה ואחרים שאני יודע שאין מוסך אחד בישראל שאפילו חושב על דברים כאלה? בהיסטורית טיפולים (של הבעלים הקודם) כל טיפול הופיעו שורות של "חומר ניקוי מערכת דלק",…
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 706 צפיות
שלום אני התבלבלתי לגמרי !! מישהו יכול למקם אותי איפה נמצא תרמוסטט בפיאסטה 2012 יכול להיות שזה כזה דבר? (עיין בתמונה /קישור) https://he.aliexpress.com/item/1005005709387073.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.527a1uBA1uBASn&algo_pvid=4f2c74ef-106d-4a58-a900-8272e31e87d8&algo_exp_id=4f2c74ef-106d-4a58-a900-8272e31e87d8-0&pdp_npi=4%40dis!ILS!79.11!53.79!!!20.75!14.11!%40211b801817177539371674252eac98!12000034080973659!sea!IL!722941342!&curPageLogUid=R8hhhC8a4IVN&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 755 צפיות
מסנן של בוש עולה 13$. מסנן של MAHLE עולה 23$. שתי חברות מכובדות, הפרש מחירים לא של דולר או שניים שיראה אולי על איכות זהה. מה אתם מסיקים מהפרש המחירים? שהמסנן של בוש נחות יותר, ולכן זול יותר? משלוח "רגיל" ל-CARS245 שעלותו מועברת לרוכש, כשאיכות המסננים בעצם זהה? איזה מסנן הייתם רוכשים?
הודעה אחרונה מאת דג, -
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום, ברשותי ניסאן נוט 2012. לאחר בירור - מפוח נהרס. הבעיה שאיתו גם נשרף לי חיבור הקונטקטור למפוח. מצרף תמונה. (המצב הנוכחי חמור אף מהתמונה) הלכתי לחשמלאי שאמר שיבצע מהחוטים הלחמה ישירה למפוח החדש. שאלתי היא - האם יש אפשרות לחתוך את החוטים, לחבר אותם לחתיכת ברזל קטנה שתתחבר לחיבור המפוח? רוצה לחתוך את הכבלים האדום והשחור, ולחבר משם נעלי כבל ישירות למפוח. רק לא ברור לי כי על הקונטקטור הקיים יש רכיב צהוב עם מספרים 1k 63 , ולחבר 2 נעלי כבל ישירות למפוח
הודעה אחרונה מאת אביavi, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 232 צפיות
אודה על המלצה למוסך מאזדה מורשה/לא מורשה יבואן באזור נהריה. תודה.
הודעה אחרונה מאת Basko, -
תקר בגלגל ?
מאת Nep35- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 776 צפיות
שלום רב, ֿהבוקר גיליתי את זה על הגלגל שלי ֶ מעין חתך קטן בצד שמאל לא יודע אם צריך להחליף או שזה חיצוני וחסר משמעות
הודעה אחרונה מאת Nep35, -
היי חברים אשמח לעזרתכם , רכשתי לא מזמן את הרכב וגיליתי שכבר פצעו אותו. יש דרך להשיג את החלק הזה במחיר שפוי? מהארץ? EBAY? המוסך טוען שצריך להחליף את כל הגריל במחיר הזוי דגם וולוו XC60 T8 תודה מראש לכל העונים אחלה פורום הכי מקצועי שיש חג שמח!
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 423 צפיות
שלום מחפש ידית להפעלת הוישרים משומשת. לרכב סקודה פביה 2016
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
אאוטלנדר "מגמגם"
מאת עמו- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 561 צפיות
שלום ותודה מראש על העזרה : אני נוהג באאוטלנדר 2016 שכבר עשה 210K ק"מ. בשנה האחרונה שמתי לב שהרכב "מגמגם" קצת בתחילת הנסיעה. התופעה מורגשת פחות כאשר הרכב קר. ראיתי שמישהו כבר פירסם שאילתא כזו בפורום באפריל אבל לא קיבל תשובה . למישהו יש רעיון/ידיעה?
הודעה אחרונה מאת עמו, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 514 צפיות
הורדתי את הצלחת של הגלגל ואני רואה שהגלגל חטף מכה, ויש קצת עיקום בדופן. זה גלגל ברזל פשוט, אפשר לתקן בפטיש? יש לזה השפעה בטיחותית? אני יכול גם להחליף עם הגלגל הרזרבי, הוא חדש לחלוטין. ואת זה לשמור בתור ספייר.
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו באמת הלך ובדק מה קורה התוך המנוע כשממלאים יותר מדי שמן? הגובה התקין הוא כמובן עד קו המקסימום אך יש מוסכים שממלאים מיכל של 5 ליטר במנועים שמכילים רק 4.5 שזה חצי ליטר עודף או כאלה שלא ממש מקפידים או ממלאים יותר"שלא יחסר" כי הרכב שורף שמן בין טיפול לטיפול רובם לא עוברים את החצי ליטר עודף אז מישהו כאן "הרים את הכפפה" וביצע ניסוי עם כמויות של פי 2 ויותר מהנפח המוצהר צפיה נעימה
הודעה אחרונה מאת רוןS, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 848 צפיות
אהלן, מיציבושי לנסר, לא הוחלף נוזל כמה שנים לפי מה שאני קורא פה בפורום החלפה תקינה היא שאיבת הנוזל מ 4 הגלגלים ומילוי חדש. התקשרתי לכמה מוסכים מורשים ולא מוצא מי שמחליף ככה, רק אחד אחרי שלחצתי אותו אמר 1000 שקל כי אין להם זמן לזה. השאלה שלי היא, האם שאיבה מהכוסית נוזל , לא עד הסוף, ומילוי חדש אמורה לעזור בצורה כלשהיא ? לפי מה שאני מבין בהרבה אם לא רוב הרכבים זה מה שמבצעים בפועל (יכול להיות שלוקחים מחיר מלא אבל זה מה יש) , זה תקני ? איך יכול להיות שבבלמים לא מחליפים כמו שצריך? אין לי בעיה להחליף בצורה תקנית, אם אמצא מי עושה במחיר סביר כי זה לא עבודה מסובכת פשוט צריך לרצות לעשות, אבל עושה רושם שלא כולם עושים את הפרו…
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 623 צפיות
הי ברשותי ברלינגו 2012 , עד השנה המזגן היה מקפיא ,כרגע אני בודק עם מד לייזר טמפרטורה ואני מקבל 13 מעלות בביצאה מפתח המזגן ברכב,יש דרך לבדוק תקינות המדחס?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני איזה חצי שעה הופיעה לי נורית עגולה אדומה מהבהבת ליד מד המהירות ומאז היא לא נכבית. מדובר על הונדה ג'אז היברידית. למישהו יש מושג מה זה אומר? תודות ושבוע טוב 🌷💐
הודעה אחרונה מאת shlomiko, -
-
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, הרכב המדובר: יונדאי I25 שנת 2012. מטופלת בקביעות במוסך מורשה. ביום ראשון של השבוע נסעתי מהבית לעבודה (מרחק של רבע שעה לערך). לאחר חמש דק' הבחנתי לפתע בעשן דליל עם ריח לא חזק (אבל עדיין ריח) שיוצא מפתחי המזגן. לאחר כמה דק' נדלקה נורית מפלס מי קירור, כאשר במקביל אליה מד חום עלה משמעותית (במצב תקין הוא יציב על חצי מהסקאלה מבחינת השנתות). הנורית נכבתה לאחר דקה מעצמה. מייד נסעתי למוסך, מכיוון שהם היו עמוסים שם, החשד הראשוני שהיה להם (ללא בדיקה) הוא שזה עיבוי של טל מהלילה ואמרו לי לנסוע רגיל ולהשגיח אם זה קורה שוב. הגעתי לעבודה, ויחד עם חבר והקצין רכב שלנו, הם סברו שחסר לי מים במיכל (היה גם קשה לראות כי המיכל ע…
הודעה אחרונה מאת אלעדית, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 624 צפיות
יש לי רכב טיוטה שחור [2010] ואני גר בהרי הצפון וכששם יש שמש זה צולה את הרכב אני שם כיסוי ולפעמים משאיר חלק חלונות פתוחים- ועם כל זה יש ימים שהרכב פשוט לוהט לוקח לרכב להתקרר רק אחרי כ 10 דקות עם מזגן פול יכול להיות שזה המצב התקין--רציתי לשאול אם יש אופציות נוספות שיתקרר יותר מהר תודה רבה
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי איביזה 2019 1 ליטר טורבו (דגם מנוע DKR) שקניתי קצת לפני פחות משנה מצ׳פיונס. בנסיעה חזרה מים המלח הרכב החל ״לגמגם״ (להשתנק, לקרטע, יו ניים איט...) בהאצה. ללא קשר להילוך שהייתי עליו. כשהגעתי לת״א החלה גם נורת המנוע להצטרף למופע - הבהבה לכמה רגעים ואז נעלמה ולא הופיע שום הודעה במסך של הרכב. למזלי כבר הייתי בבית. אם מישהו מכיר את התופעה ויודע על מה מדובר, ואיך לפעול מכאן. אשמח לשמוע. בתודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Nitzotz, -
מזגן קליאו 4
מאת Ben1111- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 775 צפיות
היי אשמח לעזרה , לאחרונה קניתי קליאו דור 4 עם מנוע 1150 ו75 כס סהכ מרוצה מהרכב , אבל כרגע יש בעיה במזגן שיש לו תפוס ממש מוזר, מקרר לפעמים רק בצל ואז פתאום לא מקרר בנסיעה ואם עוברים את ה50 קמש אז פתאום כן מקרר ,בערב מקרר טוב הייתי היום במוסך ועשו לי ואקום וגז אבל זאת לא עזר אותו דבר קראתי בפורום שהיה בעיה עם המזגן בקילאו 4 למי שכן היה את הדגם יכול להגיד מה מה צריך להחליף? הבנתי ממש שקראתי שסתום מדחס במוסך אמרו לי שיש רגש בקיר האש שיכול להיות הבעיה .
הודעה אחרונה מאת Ben1111, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 545 צפיות
🤐
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 438 צפיות
שלום רב לחברי הפורום היקרים, מדובר בפיאט דובלו 2018 1.3 סולר עם 150 אלף קילומטר. רכשתי את הרכב לאחרונה ואני מעוניין לטפל ברכב וליישר קו. יש לי תקלה שנורא מטרידה אותי, בהתנעה קרה המנוע רועד למספר שניות וכשמתחמם הכל עובד תקין. מהבהבת נורה צהובה עם סימן התלתל ונעלמת לאחר כמה שניות, בצג מופיע check glow plug אני מבין שזה נובע ממצתי הלהט אך לא נשמע הגיוני כי לא באמת קר בחוץ, האם מישהו מכיר את התקלה ויודע להצביע שהחלפת הפלאגים תפתור את בעיית הרעידות? אני פונה אליכם מתסכול מכיוון שביקשו ממנו במוסך מורשה 1500 שח על בדיקה בלבד!!! לאחרונה הוחלפו לרכב תושבות מנוע, גיר ותחתונה, בנוסף בוצע טיפול. אודה לעצתכם, תומר.
הודעה אחרונה מאת pronella, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 358 צפיות
בוקר טוב, אני מחפש מידע לגבי טווח החום מנוע התקין ברכב (מיצובישי גרנדיס). משיטוט במרחבי הרשת לא מצאתי מידע חוץ מזה שהטרמוסטט מתחיל להפתח ב-82° (מק"ט md315301). אני רוצה לדעת באיזה חום הוא בפתיחה מלאה. ומאיזה חום המחוג בלוח השעונים עולה מעבר למותר. הלחיץ אותי שביום שישי האחרון החום טיפס ל-104 מעלות (בטורק),עצרתי בצד וחיכיתי כמה דקות שהחום ירד. המחוג בלוח השעונים עמד במקומו, אבל הרגיש לי שעוד רגע הוא מתחיל לטפס. רק מציין ש: בעמידה עם מזגן, החום לא עולה מעבר ל-85° ובלי מזגן לא עולה מעבר ל-96°. הוחלף טרמוסטט לפני כחודש. משאבת מים הוחלפה עם רדיאטור לפני כשנה וחצי. תודה מראש על התגובות 🥰
הודעה אחרונה מאת Avi135, -
כותרת
הודעה אחרונה מאת Gauss, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם, לחברה שלי יש יונדאי i30 שנת 2014( הצורה החדשה ) הרכב עם 80 אלף קילומטר ובמצב ממש טוב, השבוע היא הלכה לעשות טסט ואחרי שעה התקשרה אליי שיצאה עם נזק של 2300 שקל עם משהו שנקרא קליפרים... על מה מדובר? מה זה הדבר הזה? לא מצאתי שום דבר ברשת שמדבר על תקלות הבלמים עובדים היטב ברכב וגם הבלם יד. יש מצב שהיא פשוט לא משכה מספיק חזק בטסט? יש מצב שכל מה שהיה צריך זה למתוח את הכבל? קיצר, אשמח להבין על מה היא הוציאה 2200 שח. כשהיא התקשרה אליי חשבתי שהחליפו לה את כל הבלמים בכל ברכב. אני מרגיש שעבדו עליה וזה מעצבן אותי ממש. תודה. מצורפת הקבלה
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 796 צפיות
שלום רציתי לברר לגבי עלות החלפה של הבוסטר של הדוושת בלם. בדוושה יש איזו בוכנה שעוזרת לבלום וברכב יש חור כנראה בבוכנה או משהו כזה שבורח אוויר והבלימה קשה. רציתי לשאול אם טיפול בדבר הזה דורש החלפה של כל המערכת או יש אפשרות גם לעשות טיפול אחזקה. בנוסף מה העלות לסדר דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת רפי לין,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 924 אורחים (הצג רשימה מלאה)