Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן קליאו 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אשמח לעזרה , 

לאחרונה קניתי קליאו דור 4 עם מנוע 1150 ו75 כס 

סהכ מרוצה מהרכב , אבל כרגע יש בעיה במזגן שיש לו תפוס ממש מוזר, מקרר לפעמים רק בצל ואז פתאום לא מקרר בנסיעה ואם עוברים את ה50 קמש אז פתאום כן מקרר ,בערב מקרר טוב 

הייתי היום במוסך ועשו לי ואקום וגז אבל זאת לא עזר אותו דבר

קראתי בפורום שהיה בעיה עם המזגן בקילאו 4 

למי שכן היה את הדגם יכול להגיד מה מה צריך להחליף? 

הבנתי ממש שקראתי שסתום מדחס 

במוסך אמרו לי שיש רגש בקיר האש שיכול להיות הבעיה .

פורסם

יש לי קליאו 4 2018 גרנדטור טורבו דיזל (סטיישן)

בגדול המזגן שלו לא משהו עד דרגת מפוח 3, משם כבר מקרר נחמד.

אבל הפנל מיזוג שהוא קצת מתחרפן אצלי בעקבות כנראה פלאג שלא מחובר טוב. שכשאני שם מפוח דרגה 2 הוא לא מאורר ואז מפסיק לרגע ואז שוב חוזר לעצמו

בערב מדליק אורות אז הלד שנותן את התאורה הפנימית לא עובד, מכה קלה עליו מסדרת אותו, בטוח בעיית חיבור לא תקין

אבל לפי מה ששמעתי מעוד דגמים כמו קפצ'ור יש להם קטע עם מזגן חלש שלא מספיק לקיץ הישראלי.

פורסם

הבעיה שתיארת היא בדיוק התסמין של שסתום ספיקה משתנה תקול,

שיהיה לך בהצלחה למצוא קליאו עם בעיה זהה, בסוף תמצא והוא יגיד לך שאצלו החליפו את כל המדחס, אז תחליף את המדחס?

4 עסקי מיזוג רכב עשו לי ואקום גז ואחרי זה טענו שצריך להחליף מדחס, והם לא טועים, המחדס החדש מגיע עם שסתום חדש אז הבעיה תיפתר,

השסתום עלה בערך 10% מעלות של מדחס אם לא פחות, ההחלפה שלו פתרה את הבעיה (כבר שנתיים מזגן מקפיא ברצף).

מנסה לעזור לך לפתור את הבעיה מהר בחום הזה

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם

היום העברתי את המזגן לחום ולא יצא חום 

נשאר על מצב קר למרות שעברתי לחום 

האם זה קשור גם לזה?

פורסם

תודה לכולם על התשובות 

איך אני יכול לאתר מקט? 

נסתי דרך מרכז שרות של רנו ולא מעוניינים לעזור אלה אם כן אני יקנה מהם את החלק 

אני רוצה להזמין