טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,332 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 306 צפיות
היי, בדיוק נרכשה סיטרואן c3 2019. המסך מולטימדיה לפעמים מפסיק לעבוד. איך מומלץ לפתור את הבעיה? הרכב עדיין באחריות, איזה מוסך מורשה מומלץ באיזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת eyalgr, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 378 צפיות
שלום חברים. יש לי רעש מעצבן בדלת נהג.(במהירות מעל 60 קמ"ש) רעש של שייבה או משהו מתכתי משוחרר .לאחר שפירקתי את כיסוי הדלת הגעתי לבעיה מין קפיץ ושייבה .שמחוברים לידית הפתיחה החיצונית אין גישה טובה לקפיץ הזה .מישהו נתקל בתופעה במיוחד שהיא היתה גם במגאן הקודמת שלי. תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת DIVON, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 693 צפיות
שלום, ברשותי אאוטלנדר 2020 פרימיום. מצלמת הרוורס מראה תמונה בגווני סגול וגם מרצדת. צירפתי והעליתי סירטון להמחשה. מה יכולה להיות הבעיה, והאם זה משהו שניתן לסדר לבד או שיש צורך בחשמלאי רכב? רב תודות! VID-20240530-WA0008.mp4
הודעה אחרונה מאת topop, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 343 צפיות
הי, ברשותי מגאן דיזל 2019 116 כ"ס שנסעה פחות מ 70000 קמ , החלפת רצועה מומלצת לאחר כ 100000 קמ או 5 שנים , האם חובה להחליף כבר עכשו או אפשר למשוך עקב הקמ הנמוך , יש ניסיון עם כשל הרצועה במנוע הזה ? יש המלצות על מוסך מומלץ אמין לביצוע העבודה , מורשה / מומחה תודה
הודעה אחרונה מאת נהג מירוצים ותיק, -
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 907 צפיות
לפני כמה ימים שאלתי פה על המזגן, אבל הגורל החליט שכנראה הרכב צריך לשבת במוסך כמה ימים אז היום עשיתי תאונה (אני אשם לכל מי ששואל), ב"ה יצאתי בלי פגע, הפגיעה בצד שמאל גלגל ופנס בזווית כנראה שעיקר הפגיעה הייתה בגלגל, והוא נכנס פנימה, ההגה עובד על ריק, אין חיבור לגלגלים/(גלגל אחד ישר והשני עקום כלפי פנים) קצת פחחות פנס שבור כמובן כל עוד לא עלה על הליפט אין לדעת מה עוד מחכה לנו. כמה שאלות ברשותכם הרכב נגרר למוסך, לפי המוסכניק בטלפון + תמונות, הוא טוען שהלך המתלה השמאלי (ויתכן דברים נוספים זה נדע אח"כ) טווח התיקון נע בין 5-7 K, אלא א"כ יהיה הפתעות לטובה/רעה מחירון הרכב יד 2, 12K הבחור אמר שאם אני רוצה הו…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 430 צפיות
הי, הצמיג התפוצץ מעליה על המדרכה - האם ניתן לתקן את הג'אנט הזה? בפנצ'ריה שהייתי אמרו שלא . איפה ניתן למצוא בחיפה ג'אנט לפיקנטו 2013? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת helpa246, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 488 צפיות
אני אשמח לעזרה😀
הודעה אחרונה מאת ch28566, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, ברשותי מיצובישי אאוטלנדר 2017 כאשר הרכב במצב עצירה כמו רמזור או פקק בימים חמים המזגן מתחיל להוציא איוורר במקום קירור, מדגיש שבכל תחילת נסיעה אני מבטל את הסטופ/סע כך שהמנוע נשאר דולק. לפני כשבועיים הלכתי למוסך שעשה לי מילוי גז, ובדק את המערכת, אך המצב נשאר אותו דבר. הדרך היחידה להתגבר על זה היא להעביר את ההילוך לנוטרל/פרקינג ולהרים את הסל"ד באופן מאולץ וכך המזגן חוזר לקרר. האם יתכן וככה זה בדגמים האלה? או שבהכרח משהו לא תקין.
הודעה אחרונה מאת מנחם מיצובישי, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן אני עכשיו צריך לעשות טיפול 70 אלף קבעתי תור במוסך מורשה שברולט umi בראשון לציון ברחוב נפתלי אולי מישהו היה שם ויכול להביא חוות דעת? מה המחירים בדרך כלל שלוקחים על טיפול תקופתי במוסך מורשה כזה לעומת מוסך רגיל והאם זה שווה את העבודה ברמה המקצועית? יש לי שברולט אקווינוקס 2020 ממש שמורה ואני רוצה לשמור עליה ככה השאלה אם באמת יש הבדל ברמה המקצועית בין מוסך מורשה לרגיל בטיפולים תקופתיים?
הודעה אחרונה מאת GM0011, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 900 צפיות
שוב שלום, הייתי שמחה לשמוע דעת יודעי דבר, מכיון שהקשר שלי לרכבים שלי הוא תחושתי ואינטואיטיבי בלבד (ומוכיח את עצמו לא פעם כנכון), והרבה פעמים בעלי מקצוע לא מתייחסים אלי ברצינות. הבלמים שלי היו ממש בסדר, ואז הלכתי למוסך שאני לא מכירה, לעשות טיפול תקופתי. גם שם נאמר לי שהבלמים תקינים לחלוטין. כשיצאתי מהטיפול, מד החום של הרכב התנהג בצורה מוזרה ולא כמו שהיה קודם. לא עשיתי עם זה דבר ( דחיינות מוסכים). אולי יש לזה קשר להמשך.. לאחר כחודש הדוושה של הברקס ירדה פתאום, תוך כדי נסיעה. פמפמתי וזה די הסתדר, ככה כמה פעמים בנסיעה עד שהתייצב לעוד כחודש. ואז הדוושה שוב ירדה. חזרתי לאותו מוסך, הם אמרו שלא יכול להיות שזה עניין של אויר כי זו מערכת סגורה ושצריך לה…
הודעה אחרונה מאת Ravita, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 398 צפיות
תקציר הפרקים הקודמים: בינואר נקרעה רצועת טיימינג באמצע נסיעה והוחלף מנוע [50k ו2.5 שנים לאחר החלפה של הרצועה במורשה...], לאחר החלפת המנוע המזגן לא קירר חזרתי למוסך שהחליף והם מילאו גז מזגנים (טענו שלא קשור להחלפת מנוע וגבו תשלום בנפרד.....) אתמול אחרי תלונה מהגברת שהמזגן מתחיל לקרר אחרי איזה 20 דק' רק ורעש מוזר הלכתי לבדוק והמדחס מרעיש די חזק כשנכנס לפעולה (נקישות קבועות כאלה). השאלות: 1. יש בדיקות שאני יכול לבצע כדאי לוודא שזה כשל של המדחס עצמו ולא נגרם ממשהו אחר שיהרוס מדחס נוסף ? 2. לרוב מטפל ברכב לבד האם יש משהו חריג בהחלפת מדחס (נראה די נגיש סה''כ ועבודה לא מסובכת מידי מהסרטונים ביוטיוב) אשמח לתובונות ו/או הפניות ב…
הודעה אחרונה מאת YosiSB, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 348 צפיות
שלום, מחפש המלצה למוסך טוב ברמה של "רמי שרותי רכב" רק באזור נתניה או ראשון לציון לטיפול רגיל ליונדאי i20 2015... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת TDI, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 505 צפיות
שלום, בשלט המפתחות של היונדאי i10 שלי, נשחקו כפתורי הגומי. רכשתי מאליאקספרס בית מפתח חדש. העברתי את המפתח עצמו, את הכרטיס ואת הבטריה לבית המפתח החדש. עגשיו משום מה השלט פותח ונועל את הרכב, אבל אני לא מצליח להניע את האוטו. מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת gadyh, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 793 צפיות
הונדה אקורד 2012 מנוע 2000 אוטומט מישהו מבין מזה איזה שמן אני צריך? חלק אומרים 10W40 וחלק 5W30 דרך אגב אני מאשקלון(אולי רלוונטי לטמפ')
הודעה אחרונה מאת Coro, -
הרכב עם כ- 130,000 ק"מ, ובעת הרכישה נמצאה נזילת שמן מבית קאמשאפט (תופעה מוכרת מ 2016 ואילך). החלטנו שאם כבר פותחים הכל, עושים גם טיימינג מלא כולל משאבת מים, כי לא ממש בא לנו לפתוח שוב בעוד 35,000 ק"מ. אז מה בעצם צריך ? כלי עבודה בסיסיים של כל מכונאי חובב כמעט: 1. סט בוקסת 1/4" מלא (כולל בוקסות טורקס מ T20 ועד T40) 2. סט בוקסות 1/2" מלא (כולל בוקסה טורקס T50\T55) 3. מפתחות רינג+פתוחים ממידה 8 עד 22 4. סט "דוקרנים" קטן ופשוט מאליאקספרס (4 דוקרנים פשוטים שעוזרים לחלץ תקעים\שקעים\קליפסים וכד') 5. חולץ קליפסים 6. פנס נטען חזק וקטן (רצוי לשלב לפחות 2, אחד חשמלי ואחד נטען) 7. ידית טורק 1/4" ו 3/8" (ה-1/4 היא קריטית, אפשר לחיות גם בלי ה…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 473 צפיות
שלום לכולם, פיג'ו 3008 165 2015, בהנעה בעמידה בפארקינג מעט רעידות ורעש קצת יותר חזק מהרגיל, מיד לאחר שאני מעביר לדרייב הכל כרגיל וגם אחרי החזרה לפארקינג אין שוב דבר. תיארתי את הבעיה למוסך גבע בטיפול השנתי והוא אמר שלא מצא משהו. הפחד שלי זה שרשרת טיימינג, האם זה יכול להיות זה? חשוב לציין שלא תמיד זה קורה, אבל ברוב ההנעות זה כן. תןדה לכולם
הודעה אחרונה מאת זה עולם מסובך, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 603 צפיות
אהלן שלום ברשותי שברולט אבאו 2006 עקב שינויים במקום מגורים השימוש שלי ברכב פחת לכפעם בחודש גג. אני עדיין מעדיף לשמור אותו, מפירוק אקבל סביבות 1000 שח-בדקתי, ואין בשביל מה למכור אותו. בחודש האחרון חבר עזר לי כבר פעמיים להתניע אותו עם בוסטר, עשיתי סיבובים בכל העיר ומחוצה לה, אך זה לא עזר למצבר להתמלא. כנראה המצבר כבר לא במיטבו- בן שנתיים. אני לא רוצה להטריח כל פעם את החבר הזה. אני מתלבט אם לקנות לי בוסטר ולהתניע אותו מדי פעם, או להחליף מצבר. קצת חבל לי להחליף מצבר - הרבה כסף והשימוש ברכב גם ככה מועט. כרגע האוטו שוכב בחנייה הפרטית שלי. הצעות? תודה רבה וכול טוב.
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 613 צפיות
היי חברים אשמח לעצתכם ברשותי טויוטה יאריס 2004, 160,000 ק"מ, נרכשה באפריל שנה שעברה המזגן לא מקרר, בשונה משנה שעברה שהיה מקרר באיכות נמוכה, השנה הוא כבר לא מגיב בכלל (אפי ' בצל ביום נעים) נגשתי למוסכניק שאני מטפל אצלו, הבחור בדק גז, וכל הערכים נכונים, בדק מדחס אמר עובד יופי, אה ממה עדין המזגן לא מקרר, באיזה שלב הבחור נוגע בצינור, ויש משהו מוזר הצינור מתקרר, אך מייד מתחמם שוב, מלמל משהו על הפיקוד, ושהוא צריך להתייעץ אם מישהו שמבין גדול במזגנים, לקח 250 ש"ח על מעט הגז שלטענתו היה קצת חסר ושלח אותי לדרכי והמזגן אותו מזגן לפני שאני פונה ל"מבין הגדול במזגנים" שהוא הספיק להזהיר אותי שהוא לוקח יקר אשמח לתובנות, מה יכול להי…
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 787 צפיות
חבר ילדות קיבל הצעת מחיר לשיפוץ ממיר וכו. שברולט קפטיבה מ 2013. אמרתי לו לא ללכת למוסך מורשה. מה דעתכם על המחיר? איפה יש מוסך טוב באזור קרית אונו?
הודעה אחרונה מאת husky, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 430 צפיות
שלום נוסע על ספורטאז 16, יש לי בעיה במראה בצד הנהג השמאלית, היא לא מתקפלת, מרעישה בעיקר, כנראה הגלגל שיניים בגיר שבור, אני מחפש את הגלגל שיניים הזה באינטרנט ועליאקספרס ולא מוצא, אשמח לעזרה תודה
הודעה אחרונה מאת Shayyyyyy, -
צמיגים 175/65/14
מאת פלה- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 649 צפיות
היי, יש לי הונדה גאז 2007 לפי מה שרשום הצמיג 175/65/14 אשמח להמלצות ל4 צמיגים באזור ה1000 ש"ח לא רוצה משהו סיני וחשוב לי אחיזה וצריכת דלק. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 684 צפיות
האם בפורד פוקוס שנת 2021 שמשלבים להילוך אחורי יש רק תאורת רוורס אחת? (האור הלבן) הרכב היה במוסך על זה ונאמר לי שיש רק אור אחד לבן ברוורס ולא שתיים יש אמת בדבר? לא מצאתי מידע באינטרנט..
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 490 צפיות
שלום לכולם (מתנצל אם הנושא נחפר אך שואל כדי להבהיר ) אני לפני טיפול בטויוטה RAV4 היברידי ורציתי לשאול לגבי המלצה לשמן טוב ומומלץ עד היום מטפל עם Castrol Edge 5w30 M אך שוקל לעבור לMOTUL 0w20 Hybrid או שמן מתאים(למשל המקורי של טויוטה) בצמיגות 5w20 או 0w20 שמעט נפוץ יותר ומגוון בארץ ורציתי לשאול מה חשוב יותר וטוב יותר לנסועה בין-עירונית בעיקר עם שילוב מועט של נסועה עירונית,תוך התחשבות באקלים הישראלי ושמירה על חיי מנוע. בנוסף יש מס׳ סוגי פילטר שמן שמתאימים (שילמתי יקר מאוד לפילטר מקורי תוצרת יפן,אך מאז לא מוצא) ולכן אשמח להמלצות/מקט״ים *מבצע טיפול כל .7.5-k. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת shainov, -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש לי סובארו B3 2008. בזמנו קיבלתי אותה עם רביעיית מישלנים והחלפתי אותם אחרי כמה שנים ל4 סינים בשקל תשעים. אני רוצה להחליף את ארבעתם למשהו נורמלי יותר. סדרי עדיפות: 1. נוחות נסיעה. 2. שקט. 3. צריכת דלק. משער שלא אקנה את הצמיגים היקרים ביותר בשוק ברכב כזה ישן, מחפש VFM. התכנון הוא להחליף את ארבעתם + איזון. אשמח להמלצות, עדיף לאיזור השרון.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רכב פגע ברכב שלי מאחורה בצד עשה ממש שקע עמוק מה העלות של תיקון לכזה דבר?? מזדה 3 2008
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 615 צפיות
לאחרונה נדלקה נורת אזהרה (משולש אדום) בנושא חוסר במים. לאחר מילוי הנורה כבתה.אך התופעה חזרה שוב לאחר כחודש . אני לא נוסע הרבה ולא יודע מה הסיבה לתופעה. מבקש עצות מה לבדוק או לעשות. תודה.
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 256 צפיות
שלום יש לי רעשים של נקישות וצפצופים כשעולים על במפרים או נסיעה על כביש משובש. בנוסף גם בסיבוב ההגה במקום מימין לשמאל ישנו רעש. נאמר על ידי המכונאי שנדרש להחליף בולמים ותושבות בולמים. האם יש יתרון לקחת בולמים מקוריים (עולים כפול) מאדר תואם מקור של קאיאבה? אם כבר תחליפי אז האם קאיאבה זאת הבחירה או עדיף חברות אחרות עבור הרכב הזה? איזה חברה מייצרת את הבולם המקורי? אגב הרכב עבר 66000 ובן 4וחצי.
הודעה אחרונה מאת saltkach, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 463 צפיות
שלום וברכה. חדש כאן בפורום (ובכלל, נהג חדש) ואשמח להתייעץ אתכם. קניתי לפני כחצי שנה רכב יונדאי i30 cw, שנת 2011. כיום עומד על 177,000 ק"מ. תיבת הילוכים אוטומטית. היום כשהתנעתי את הרכב והעברתי ל-d. הוא התחיל לזוז ברוורס. ניסיתי לבלום והדוושה לא נלחצה, וגם ההגה היה נעול. למזלי הייתי ממש קרוב לגדר אז רק התנגשתי בה בעדינות. רק כשכיביתי את המנוע והתנעתי מחדש הרכב חזר לעצמו. מה עבר על האוטו שלי?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
גומיות /,אטמים
מאת כונן- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 332 צפיות
יש לי נזילת מים בחיבור של הבלוק מנוע לצינור התחתון של אני מחפש גומיה שמחבר בין הבלוק של המנוע לצינור שעליו מתחבר הצינור הגמיש התחתון של הרדיאטור לא הצלחתי למצוא .יונדאי i25 2012
הודעה אחרונה מאת כונן, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 712 צפיות
יש לי נזילה של גז מהמזגן, והלכתי למוסך והוא אמר שהוא לא מתעסק עם היברידי (יונדאי איוניק 2020). השאלה שלי אם בשביל לתקן את המזגן יש בכלל הבדל בין היברידי וצריך ללכת למוסך מיוחד \ מורשה שמתעסק בהיברידי, או שזה אותו דבר והמוסכניק סתם לא רוצה להתעסק עם זה ואפשר למצוא מוסך אחר שכן?
הודעה אחרונה מאת redroze,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 293 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Camaro 92
- thebaron
- גור אדם
- גולדן191
- nv123
- Zacka
- `Infinity
- davemustaine87
- הרקוליטו
- דוד אלרואי
- SlowRide
- VVWpolo