טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,344 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
1. הזן קוד מקורי (מבלי להניע את הרכב) 2. לחץ לחיצה ארוכה על 3 עד הישמע צפצוף 3. הזן קוד חדש 4. הזן קוד חדש והנע את הרכב לבדיקה
הודעה אחרונה מאת meathook, -
סוללה לבוסטר pac
מאת של- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 436 צפיות
אשמח לעזרה יש לי בוסטר pac es 2500 בוסטר ממש חזק וטוב ששווה לי להשקיע עליו הבעיה היא שהסוללה שלו גמורה והוא כבר לא יכול להניע איתה מחיפוש ברשת סוללה תחליפית לזה עולה בין 35-70 דולר הבעיה שבשום מקום לא שולחים את זה לישראל רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה סוללה זה צריך ואם מוכרים כזה דבר בארץ מצרף תמונות של הבוסטר והסוללה אשמח לעזרה תודה רבה רבה
הודעה אחרונה מאת של, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי הסיריון תיכף מגיעה ל 190 אלף ק"מ ולטסט שנתי (טפו טפו נוסעת חלק חוץ מטיפולים תקופתיים..) מעוניין לעשות טיפול מקיף 190 אלף מה מומלץ להחליף בטיפול? ואיזה שמן מנוע (וגם איזו חברה?) ונוזל קירור צריך לשים? תודה
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 958 צפיות
שלום לחברי הפורום ותודה מראש על העזרה! יש ברשותי סוזוקי סוויפט 2008 עם כמעט 200,000 ק״מ. הרכב התחיל לעשות בעיה בהעברת הילוך 3-4. במקביל שמתי לב לבעיה של חום מנוע. הרכב נע בין מנוע חם לקר במהלך הנסיעה . מצב הנסיעה מבחינת חום מנוע נראה ככה: 1. לאחר נסיעה במהירות גבוהה (כ-100 קמ״ש) במשך כ-5 דקות המנוע נשאר די קר (מד חום השליש ראשון) 2.לאחר זחילה בפקק של כ-10 דק׳ חום המנוע עולה לאיזור החצי במד החום מנוע. 3.לאחר נסיעה על כביש מהיר במהירות גבוהה של כ-120 קמ״ש חום המנוע יורד לאיזור השליש בצד החום מנוע. 4.בסוף הנסיעה בעמידה עם הרכב מונע בחניה חום המנוע עולה שוב לחצי במד חום המנוע. אשמח לתובנות בנוגע לגורם לבעיה וכיצד ניתן לטפל.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 898 צפיות
אהלן, רכשתי סובארו פורסטר 2019 יד ראשונה פרטית. עוד 5,000 ק"מ צריך טיפול. רכשתי בסוכנות סובארו ברזילי בירושלים והם נותנים שנה וחצי אחריות על גיר ומנוע. 3 שאלות: 1.להבנתי בירושלים מדובר ביבואן סמלת, האם במידה ויש לי 20 אחוז הנחה שם, הם רשת יחד עם סובארו סמלת בפתח תקווה? או שמדובר במקומות שונים לגמרי. אני גר בראש העין ורחוק לנסוע עד ירושלים לטיפול. 2.האם יש מוסכים שהם מומחים ומומלצים לסובארו במרכז? כמו שיש את מוסך גבע שהוא מומחה לפיג'ו לטיפולים עתידיים? הבנתי שמוסך מורשה שוחט במחיר ואם ממילא תיגמר האחריות על הרכב אין לי סיבה ללכת למוסך המורשה של סמלת 3. 7,200₪ על ביטוח חובה ומקיף, וזאת הצעת המחיר הזולה ביותר שקיבלתי. זה …
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב ושבוע טוב לכולם! הבוקר בעודי נוסע אני קולט שנדלקה לי נורה, מזה אומר ומה דרכי הטיפול? תודה! הדגם: יונדאי איוניק 2018
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 983 צפיות
שלום אני נוסע בדו מצמדי מעל עשור. העברות ההילוכים חלקות ומהירות לאחרונה נסעתי לראשונה בפי'גו 206 עם גיר רובוטי חד מצמדי של חברה שלי. ההילוכים עוברים לאט, שזה צפוי, אבל גם בכלל לא חלק. לוקח להחליף הילוך בערך שניה שלמה, אולי שניה וחצי, ובזמן הזה התנודתיות של הפסקת ההאצה מורגשת נורא. זה נורמלי ? או שאולי היא צריכה להחליף מצמד ?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 500 צפיות
שלום, עם איזה דבק ניתן להדביק את הגומי לאחר שכולו יצא? והאם בכלל כדאי להדביק לבד או שעדיף עבודה מקצועית? תודה לכם.
הודעה אחרונה מאת Sharon Asif, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שבוע טוב החלפתי בשעה טובה שני פנסים קדמיים דהוים/צהובים בגולף 2015 הפנסים החלופיים הגעו מפירוק מחול (פנסים מקוריים של VALEO) ונראו חדשים לאחר ההתקנה, בעת נהיגת לילה, שמתי לב שאלומת האור אינה שווה בשני הצדדים, כאשר האלומה בצד הנוסע, ממש 3-4 מטר מעל הקרקע כיונון הברגים עג הפנס לא עזרו, לא ניתן להרים את אלומת הרפלקטור (תאורה ראשית) למעלה, אני כרגע במקס בדקתי שהקונקטור יושב הייטב בסוקט ואכן הכל תקין, האם יש משהו שאני מפספס? או שפשוט "נפלתי" על פנס עם מנגנון תקול?😒 צרפתי תמונות של האלומה בשני הצדדים + הברגים(בצבע לבן) עג הפנס
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
נקודות חשובות שיהיו בו: מנגנון נגד גניבות איכותי בגשם איכותי בשמש מכסה גם את הצמיגים (עבור קיה סורנטו /SUV) תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת nadavd4, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 768 צפיות
מאזדה 3 2015 105000קמ מנוע 2.0 לא ידוע אם הוחלף שמן גיר בעבר, האם מומלץ להחליף ? אין תקלות בגיר, אין קפיצות או כל דבר אחר. האם להשאיר כך? ההחלפה עלולה לגרום לבעיות?
הודעה אחרונה מאת Aviv1010, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, במפרט של אתר השוואת מכוניות רשום שהקיה ריו כביכול יותר חסכנית, אבל אני נוסע בשני הרכבים ואין מה להשוות!!! אני כל הזמן מזין את הקיה ריו בדלק והיא זוללת!!!... גם בנסיעות עירוניות וגם בבין עירוניות ובמזדה 2 אני צריך למלא פעם ב... אולי לא הבנתי משהו בהשוואה? ( צירפתי תמונה - למה יש חלקים בלי מידע בתמונה למזדה 2? ) אולי יש משהו שאני יכול לשנות או לבדוק בקיה ריו כדי להבין למה היא שותה ככה דלק? (אופי הנהיגה שלי דומה בשתי המכוניות) תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
היי לכולם יש לי הונדה סיוויק 17 עם נורות h11 רגילות בפנס הראשי ואני רוצה לשים נורות לד מקוריות (ולא הטורבו לד האלה שהם חיקויי לדבר האמיתי) הבעיה שבהונדה הפנסים מגיעים עם לד מובנה האם מישהו יודע איזה חברה שיש לרכבים שלה נורות לד יכולה להתאים להונדה שלי???
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נשבר לי הג'וזון בגלגל האחורי איפה אפשר לקנות את החלק במיידי? איפה אני יכול למצוא הדרכה איך להחליף את הבורג ואיזה כלים אני צריך? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Basko, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי חברים, לאחרונה קניתי i10 2012 ידני. לפני בערך כחודש התפוצץ לי הרדיאטור תוך כדי נסיעה. גררתי את הרכב למוסך שהחליף לי רדיאטור וטען שבדק וראה שככל הנראה לא נגרם נזק לראש מנוע. כשבאתי לאסוף את הרכב המוסכניק זרק משהו על זה שאולי יתרוקן לי המיכל מים קצת אז הוא השאיר לי קצת מים ירוקים. עכשיו מאז אני בודק מים כמעט כל יום ושמתי לב לתופעה שהמים מידי כמה ימים יורדים בבת אחת לL אחרי כמה ימים שהם היו על F. מה שמוזר לי זה שהמים לא יורדים בהדרגה אלא בבת אחת אחרי נסיעה אחת או שתיים ככל הנראה. בפעם הראשונה והשנייה חשבתי שאולי זה תקין אבל עכשיו זה קרה כבר בפעם הרביעית ואני מתחיל להילחץ. לפני שאני ניגש למוסך רציתי לשאול אם יש לכם רעיון לגבי מה יכול…
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- 0 תגובות
- 260 צפיות
שלום חברים הפולו הישנה (2007) והטובה שלי עושה לי מהיום שאני זוכר אותה בעיות עם החלון נהג השמאלי, כאשר אני מעלה את החלון באופן אוטומטי(וגם לא) החלון מרגיש התנגדות נעצר וחוזר למטה ורק לאחר נסיון שני או שלשי עולה עד הסוף, עד לפני שנה זה היה עוד נסבל וקורה פעם בכמה פעמים אבל עכשיו החלון עושה את הבעיה הזו כל פעם פירקתי את הדלת הגעתי למנגנון אין שיניים שבורות בנגנון, שימנתי את המסילות של החלון ועדיין יש את הבעיה הזו. אני די אובד עצות, האם יש פיתרון אחר חוץ מלהחליף את המנוע של החלון ואם כן איפה ניתן להשיג אחד כזה והאם הוא קשור למחשב בקרה של החלון(ראיתי איזה משהו כזה בפרסום אחר) והאם מישהו יכול לפרט לי על הפרוצדורה תודה!!
הודעה אחרונה מאת itailom, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 937 צפיות
נפח - 1.598 נדלקת נורית Check Engine עם קוד P000B (הקוד היחיד שנדלק), לאחר ניסיון איפוס נורית היא חוזרת אחרי כמה שבועות הנה מה שמצאתי באינטרנט לגבי התקלה - כתבה על הנורית מנוע - Obd-Codes ואיזה סרטון של החלפת VVT - מאפליקציית OBD שזיהתה את קוד התקלה הייתם ממליצים על החלפת סנסור? תודה
הודעה אחרונה מאת c3, -
שלום רב, אני נהג חדש וקניתי לפני כשלושה שבועות רכב ראשון, סוזוקי סוויפט 2009 1.5 עם 50K (היה בשימוש עיקרי אצל אישה מבוגרת, ואחרי זה בשימוש של בחור צעיר שמוכר כי הוא טס לחו''ל) תהליך הקנייה היה תקין, הרכב נסע נהדר, הכל היה בסדר, גם בבדיקה בקומפיוטסט אמרו שהרכב נהדר והבודק גם התלהב מרכב במצב כזה נדיר. עשיתי יישור קו, שמן, נוזל קירור, פילטרים, פלאגים וגם תושבת מנוע אחת, פלאגים ותושבות מקוריים של סוזוקי במוסך יבואן. ואחרי זה גם מוטות קישור ותושבות בולמים במוסך ליד הבית שאני סומך עליו וקיבלתי המלצות חמות, שם גם ביקשתי שיבדוק את העניין עם ההילוכים, חיברו מחשב ובדקו גם בטיפול והוא אמר שלא מצאו כלום. לרכב היסטוריית טיפולים של היד הראשונה, של הגברת, ב25K…
הודעה אחרונה מאת ציקציק, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הי לכולם, קבלתי רכב חדש IONIQ 2020 אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך מנטרלים את מערכת לשמירת נתיב באופן קבוע מה שקורה עכשיו , בכל התנעה של הרכב המערכת דלוקה בDEFAULT וכל נסיעה צריך לבטל אותה. ניסיתי גם דרך מחשב דרך לבטל אבל זה חוזר עם התנעה.... אשמח לעזרתכם, תודה
הודעה אחרונה מאת חייםש, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, זה מה שכתוב בספר רכב. לפי זה אני יכול להיות בטוח שהשמן הזה מתאים?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמה אמורים לעלות 4 צמיגים 215/60r16? מדובר בצמיגים רגילים לפורסטר 2008 צורה ישנה אם זה משנה. מה אמורה להיות העלות של סינים? והאם יש מותג מומלץ קצת יותר איכותי ומה מחירו? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת zaf, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 591 צפיות
שלום איזה תוסף דלק עדיף לי לשים ברכב מאזדה לאנטיס 2003 270 אלף קילומטר יש ריח של דלק מהאגזוז.. k44 או גולד לייבל? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת נהג מירוצים ותיק, -
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
מצבר של וולטה, מיוצר ע"י TAB סלובניה, 50AH/400A. נקנה לפני 3 שנים וקצת. לפני שבוע התרוקן עד הסוף בגלל אורות מצוקה דולקים. כרגע רכב מניע בנגיעה, ופונקציאונלים 100%, אבל מתח לאחר מנוחה, עומד עד 12.2V, עם אורות דלוקים 12V. טעינה וזליגה נבדקה. מים מזוקקים כנראה לא נבדקו מעולם (טופל במוסך מורשה) מה עושים? מתעלמים וממשכים או ממלאים מים מזוקקים או קונים חדש? קבלתי הצעת מחיר טובה על מצבר WALTER - מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
צמיגים 205/60/16 1 2
מאת דניאל2369- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
התחדשתי בהונדה אקורד ושני הצמיגים האחוריים שלה גמורים מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידות כאלה במחיר שפוי?
הודעה אחרונה מאת דניאל2369, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 873 צפיות
רכים בצורה שמקשה על הנסיעה כל באמפר הרכב קופץ כאילו עלה על דיונה השאלה היא איך אני יכול לדעת האם הבולמים בעיתיים או שככה זה ברכב הזה ? והאם יש אפשרות להקשיח את הבולמים הקיימים ? ואולי זה בכלל משהו אחר לא בולמים?
הודעה אחרונה מאת yor2, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 826 צפיות
הבעיה שנתקלתי בה היא לאפס חיישן לחץ אויר. כדי לעשות זאת צריך להיכנס לתפריט ומשם לגלול למקום המתאים, אבל .......... כל זה במסך המקורי של פורד. במולטימדיה המצ'וקמקת שמותקנת שם (בעברית) אין שום אופציות כאלה. רעיון איך בכל זאת אפשר להתגבר על זה?
הודעה אחרונה מאת milser, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 504 צפיות
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות גגון לטויוטה שלי, דגם קורולה ספייס 2022,ואני מתלבט איזה גגון לקנות. המטרה היא בעיקר לשאת גלשנים וציוד טיולים קל, האם זה פרקטי לחפש גגון שמתפרק בקלות או שכבר להשקיע בגגון יקר וקבוע? אני מודה שבעיקר חושש מרעש נלווה מהגגון וצריכת דלק עודפת... אני חונה בחניית חוץ, בנגב הצפוני,האוטו חשוף לשמש רוב שעות היום... האם יש למישהו המלצה על גגון ספציפי למודל הרכב הזה? אשמח לכל תובנה, כל טוב, ע
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 846 צפיות
בוקר טוב אשמח לעזרה ממי שהתנסה/מכיר את הבעיה... ברשותי פיג'ו 308SW 2015, כיום עומדת על 201א' ק"מ. היתה בליסינג כמה שנים ואח"כ עברה לפרטי שכנראה לא טיפל בה כמעט בכלל... שפך מנוע, סוחר ממגרש בירושלים קנה אותו, החליף מנוע וממנו אני קניתי. לצערי לא עשיתי בדיקה לפני קניה וחבל כי בטיפול הראשון שעשיתי לו כמובן אצל גבע התגלתה נזילת שמן ממחזיר השמן וכן נזילה קלה מהמנוע עצמו. כמו כן המוכר טען שזה מנוע חדש 0 ק"מ ויוסי מגבע אמר לי מיד שהיבואן שממנו לקחו את המנוע בדר"כ לא מביא מנועים חדשים אלא רק משומשים... חוויית קניה נהדרת ממגרש... בכל אופן לדברי יוסי שגם לקח אותו לנסיעה קצרה - "הרכב מרגיש בריא", וגם עם הנזילה אפשר למשוך עוד קצת. כשקניתי אותו היתה קופצת מידיי פעם נורת סרווי…
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 701 צפיות
ברכב שהיה ברשותי בעבר היה רשום שלרכב מלאו 15 שנים ,שנדרש ברשיון רכב אישור בלמים , תחת "תנאים והגבלות" ברכב הנוכחי שלי ששנת ייצורו 2008 לא רשום ע"ג הרשיון רכב המשולם שצריך אישור בלמים , מדוע ?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, במילוי מים למגבים הבחנתי שחסר לי נוזל קירור(מתחת לlow) מודה שאישית לא התעסקתי עם זה. לא היו שום התראות חום עד כה. העיניין הוא שאני ברביעי נוסע לאילת מהמרכז וחזרה כמובן. איזה נוזל קירור אני צריך והיכן יהיה ניתן לרכוש אותו היום/ רביעי בבוקר? האם ניתן לקחת סיכון ולדחות את המילוי לשבוע הבא? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת DoniD, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 329 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- WideFocus
- elibaba
- pooh-bear
- ניקו פ.
- EladOs34
- asix
- gadik6
- yoav911gt2
- yahaga
- xdmanxd99
- יבגניפ