טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,334 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 643 צפיות
אהלן חבר'ה!!! שאלה לי אליכם... העמסתי המון ציוד בתא מטען ובמושב האחורי. לנסיעה קצת ארוכה. אני חושש שהרווח בין הצמיג לשלד של האוטו יתקצר... האם אפשר לתקן את זה? וכמה זה יעלה בערך?
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 273 צפיות
מנוע I30.mp4 מנוע I30.mp4 רעשים מהמנוע.. מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור? האם הלך המנוע😔? הרכב נוסע חלק ומתנהג כרגיל
הודעה אחרונה מאת עידן אברהם, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, ברשותי פיג'ו 208 מנוע 1.6 טורבו דיזל. החלפת שמן אחרונה ביצעתי אני בעצמי לפני שנה ו11 חודשים(נעגל לשנתיים) כאשר לרכב היה 58000 קילומטרז. אמה מה, הרכב בשנה וחצי האחרון בעקרון עומד בחניה מקורה מתחת לבית... אני רק יוצא איתו פעם בשבועיים בערך לסיבוב בכביש מהיר 30 קמ בערך כדי שהגומיות במנוע לא יתייבשו ורכיבים אחרים לא יתפגרו, בנסיעה הזאת אני לא עובר 3000 טורים ולא מאמץ את המנוע בעיקר שיוט במהירות שנעה בין 90ל120 קמש... לכן יוצא שהרכב בשנה וחצי האחרונות נסע רק 2000 קמ בסהכ. ובכללי הקילומטרז היום עומד על כמעט 65000. כלומר עבר 7000 מהחלפת שמן שבוצעה לפני שנתיים. בקיצור אסכם שהשמן הוחלף לפני שנתיים והרכב נסע רק 7000 בשנתיים האלה כאשר שנה וחצי אח…
הודעה אחרונה מאת topop, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
בוקר טוב המדבקה על הרכב קצת קרועה ואני צריכה לדעת כמה לחץ אויר למלא בצמיג. רכב יונדאי וניו פרימיום שנת 2021 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברשותי סקודה אוקטביה 2015, נפח מנוע 1.4, האוויר של המזגן הפסיק לצאת מהיציאה הראשית קרי ממרכז הרכב מעל למערכת המולטימדיה. בצדדים יוצא בצורה תקינה וטובה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הסיבה? כמובן שהפתחים באמצע פתוחים אבל האוויר יוצא רק מהצדדים... אשמח לקבל רעיונות מה לבדוק. תודה רבה , אייל
הודעה אחרונה מאת s.r, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 760 צפיות
הונדה HRV 2021 לחיצה אחת על סגירה לא מעלה את החלונות, רק ע''י לחיצה נוספת והחזקה של הכפתור עד סגירה מלאה סוגרת אותם ומקפלת חלונות. מה הקטע? 2021 וצריך 2 כפתורים למשהו בסיסי כל כך? איך מתגברים? אני כל הזמן שוכח ללחוץ שוב.. יש לי הונדה ג'אז 2016, והיו לי מכוניות ישנות יותר שהיה להן הרמה בלחיצה אחת. זה לא הגיוני ללכת אחורה כעת..
הודעה אחרונה מאת omricn, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 485 צפיות
יש לי סקודה סופרב מנוע 1.8 בנזין שנת 2012, לפני שלושה חודשים נדלקה נורה אדומה של חום מנוע באמצע הנסיעה... מיד עצרתי בצד, כיבית את האוטו ואחרי רבע שעה מילאתי מים במיכל עיבוי... מאז עד היום זה לא קרה והיום בבוקר שוב נדלקה נורת חום מנוע אדומה בזמן נסיעה, עצרתי בצד ושפתחתי את המיכל עיבוי ראיתי שהוא חצי מלא... בכל זאת מילאתי אותו כמעט עד הסוף והמשכתי לסוע... למה זה קורה? מה עלולה להיות התקלה?
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 481 צפיות
בעבר היתה לי בעיה עם מנורת ESP נדלקת מידי פעם בנסיעה רגילה, ולאחר מכן לא נכבת. אחרי מעקף צינור של הרדיאטור פנימי בגלל סדק בעית הESP נעלמה. אחרי החלפת הרדיאטור פנימי הבעיה שוב חזרה. עכשיו אני תוהה אם יש קשר בין שתי המערכות (להבנתי, זה שתי מערכות נפרדות), או סתם צירוף מקרים? מדובר ביונדאי I20 2009
הודעה אחרונה מאת Shay Shd Dave, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 902 צפיות
שלום לכולם נדלקה נורת service + המנורות שציינתי מה זה אומר? מה צריך לעשות? יש לציין שהכול עובד אין משהו חריג מאז שנדלקה
הודעה אחרונה מאת high way, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 161.6 אלף צפיות
שלום לכל החברים, כפי שבוודאי כולם יודעים, בראש הפורום בשירשורים דביקים נמצא דך שמרכז פרוייקטים מצולמים ומדריכים בנושאי אחזקת רכב שהועלו על ידי חברי פורום לאורך השנים. אני מודה שעקב חוסר זמן של מנהלים הדף הזה לא הכי מעודכן ויש בפורום פרוייקטים ומדכירים רבים אשר לא מוזכרים בדף זה. ולכן, אני מבקש מכל חבר פורום שהעלה בעבר תיעוד מצולם של עבודה כלשהי לתת כאן קישור לאותו שירשור, על מנת שנוכל לעדכן את דף הפרוייקטים. כמו כן, מי שרוצה לעלות תיועד מצולם, גם אם מדובר בהחלפת מצתים או מסנן אוויר פשוטה - יותר ממוזמן! אל תתביישו. גם אם לכם זה נראה פשוט וטיריוויאלי - עדיין יש לא מעט אנשים שיוכלו ללמוד מזה. על מנת לשמור על השרש…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 877 צפיות
שלום קניתי רכב חדש ואני מחפש מקום טוב שינקה אותו יסודית (במיוחד מבפנים) כולל תאים וחריצים קשים, לחדש קצת את העור הפנימי שיראה מבריק, וגם ווקס חיצוני. יש משהו כזה? אם כן, איפה מומלץ? ומה טווח המחירים? איזה מן טיפול זה? דיטיילינג? אגב, האם יש חומרים/שיטות ניקוי שכדאי להזהר מהם כדי לשמור על מושבי וריפודי העור של הרכב? תודה
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 636 צפיות
https://cars245.com/en/item/kyb-910139-dust-cover-kit-shock-absorber/ לפי הקישור מקבלים: 2 מגיני אבק ו-2 סטופרים? לא הצלחתי להבין. ותוך כמה זמן מגיע משם משלוח כזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 944 צפיות
האם החלפה של ארבעה צמיגים ישנים לחדשים גוררת בעקבותיה בהכרח כיוון פרונטלי או לאו דווקא? במידה ולא, איך ניתן לדעת אם צריך כיוון פרונט?
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, הרכב עם 160K על השעון. מטופל כל 20K (לפי הוראות יצרן) מיזה כחצי שנה שהוא מתריע לי להוסיף שמן מנוע לסירוגין. יש שמן מנוע. ההתראה לא מופיעה כל הזמן. היא מופיע כשהרכב בשיפוע וגם כשהוא ישר. כשיש את ההתראה ואני מכבה את הרכב ומניע שוב - היא נעלמת. מה זה יכול להיות? אולי לחץ שמן לא תקין? אולי חיישן לא תקין? . זה קורה גם שאני רק שם סוויץ' ואחרי כמה שניות שהוא מתאפס המחשב זורק התראה. עוד שאלה - האם זה נורמלי שהמפלס של המים יורד כל 3 חודשים ? בערך 100 מ"ל . אין נזילה.
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 486 צפיות
אהלן, לגבי רפידות בלמים (ספציפית למיצובישי לנסר 2011) ובכלל : 1. יש הבדל בין רפידות אחוריות לקדמיות ? אם כן מה ? 2. מיצובישי לנסר 2011 , האם מתאים רק דגם ספציפי או שיש המון דגמים של רפידות שמתאימות ? 3. מחיר סט אחורי + קדמי פחות או יותר. 4. איפה ניתן לקנות ומה נחשב מוצר סביר ולא יקר מידי. תודה
הודעה אחרונה מאת idan15897, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש המלצה לפנצ'ריה , מחפש רביעית צמיגים של michelin primacy 4 plus מידה 205/55/16 91V צמיג טרי- 2024 לצערי בדקתי ועד היום ביקשו ממני מחירים לא סבירים וצמיגים של שנה אחורה (מקומות די מוכרים עם הרבה המלצות) . מי שמכיר מקום אמין וזול יחסית (לא חשוב אזור) אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 442 צפיות
אשמח לעזרתכם, רכב מיצובישי לנסר 2011, המפתח פותח רק את דלת הנהג ולא את כל הדלתות , האם אפשר לסדרזאת אחרת?
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ניסיתי להחליף שמן לבד אתמול והפילטר שמן תקוע חזק, והגישה היחידה אליו זה מלמטה אז אין איך לתקוע מברג. אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת mojo112, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 756 צפיות
שלום לכולם ברשותי רכב מסוג הונדה אינסייד 2011 היברידי, ונדלקה לי נורה של החלפת שמן גיר, נראלי הרכב דורש זאת כל 40,000 ק"מ. לא החלפתי עדיין ואז הוא מסמן לי כמה ק"מ כבר נסעתי ללא החלפה, עכשיו זה עומד על 500-, אני שואל כמה זה קריטי להחליף מיד או שאוכל עדיין לנהוג נסיעות ארוכות, והאם בכל רכב שהוא לא היברידי צריך להחליף שמן גיר כל כמה ק"מ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת הייהייהיי, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי :)) שמתי לב לקפיצות בנסיעה בייטי שלי - איך אני יודעת אם זה הכביש או משהו באוטו? הרכב יכול לגרום לקפיצות שמרגישות כמו נסיעה על כביש לא חלק עם "גבעות" קטנות? רקע: קניתי לפני בערך חודש. מנוע 1.2, ידנית, 142 אלף קמ, עברה מיד יישור קו במוסך רון (טיימינג ומערכת הצתה). מאז הכל היה חלק עד עכשיו. לפני שבוע התחלתי להרגיש שוב קפצוץ בהעברות הילוכים נמוכים (שזה למה רון החליף מערכת הצתה), וכבר הייתי די בטוחה שזו לא העברת ההילוכים שלי (אבל אני עוד לא נהגת מיומנת, אולי אני מפקששת). באותו יום בחניה בשילוב לרוורס היה קלאק חזק מכיוון ידית ההילוכים (כאילו משהו נשבר) ואח"כ כל תזוזה של הידית לוותה בצלצול (כאילו היא גורמת לחלק מתכתי קטן להתנדנד ולצל…
הודעה אחרונה מאת CluelessGoblin, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
1. הזן קוד מקורי (מבלי להניע את הרכב) 2. לחץ לחיצה ארוכה על 3 עד הישמע צפצוף 3. הזן קוד חדש 4. הזן קוד חדש והנע את הרכב לבדיקה
הודעה אחרונה מאת meathook, -
סוללה לבוסטר pac
מאת של- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 432 צפיות
אשמח לעזרה יש לי בוסטר pac es 2500 בוסטר ממש חזק וטוב ששווה לי להשקיע עליו הבעיה היא שהסוללה שלו גמורה והוא כבר לא יכול להניע איתה מחיפוש ברשת סוללה תחליפית לזה עולה בין 35-70 דולר הבעיה שבשום מקום לא שולחים את זה לישראל רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה סוללה זה צריך ואם מוכרים כזה דבר בארץ מצרף תמונות של הבוסטר והסוללה אשמח לעזרה תודה רבה רבה
הודעה אחרונה מאת של, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי הסיריון תיכף מגיעה ל 190 אלף ק"מ ולטסט שנתי (טפו טפו נוסעת חלק חוץ מטיפולים תקופתיים..) מעוניין לעשות טיפול מקיף 190 אלף מה מומלץ להחליף בטיפול? ואיזה שמן מנוע (וגם איזו חברה?) ונוזל קירור צריך לשים? תודה
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 954 צפיות
שלום לחברי הפורום ותודה מראש על העזרה! יש ברשותי סוזוקי סוויפט 2008 עם כמעט 200,000 ק״מ. הרכב התחיל לעשות בעיה בהעברת הילוך 3-4. במקביל שמתי לב לבעיה של חום מנוע. הרכב נע בין מנוע חם לקר במהלך הנסיעה . מצב הנסיעה מבחינת חום מנוע נראה ככה: 1. לאחר נסיעה במהירות גבוהה (כ-100 קמ״ש) במשך כ-5 דקות המנוע נשאר די קר (מד חום השליש ראשון) 2.לאחר זחילה בפקק של כ-10 דק׳ חום המנוע עולה לאיזור החצי במד החום מנוע. 3.לאחר נסיעה על כביש מהיר במהירות גבוהה של כ-120 קמ״ש חום המנוע יורד לאיזור השליש בצד החום מנוע. 4.בסוף הנסיעה בעמידה עם הרכב מונע בחניה חום המנוע עולה שוב לחצי במד חום המנוע. אשמח לתובנות בנוגע לגורם לבעיה וכיצד ניתן לטפל.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 897 צפיות
אהלן, רכשתי סובארו פורסטר 2019 יד ראשונה פרטית. עוד 5,000 ק"מ צריך טיפול. רכשתי בסוכנות סובארו ברזילי בירושלים והם נותנים שנה וחצי אחריות על גיר ומנוע. 3 שאלות: 1.להבנתי בירושלים מדובר ביבואן סמלת, האם במידה ויש לי 20 אחוז הנחה שם, הם רשת יחד עם סובארו סמלת בפתח תקווה? או שמדובר במקומות שונים לגמרי. אני גר בראש העין ורחוק לנסוע עד ירושלים לטיפול. 2.האם יש מוסכים שהם מומחים ומומלצים לסובארו במרכז? כמו שיש את מוסך גבע שהוא מומחה לפיג'ו לטיפולים עתידיים? הבנתי שמוסך מורשה שוחט במחיר ואם ממילא תיגמר האחריות על הרכב אין לי סיבה ללכת למוסך המורשה של סמלת 3. 7,200₪ על ביטוח חובה ומקיף, וזאת הצעת המחיר הזולה ביותר שקיבלתי. זה …
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב ושבוע טוב לכולם! הבוקר בעודי נוסע אני קולט שנדלקה לי נורה, מזה אומר ומה דרכי הטיפול? תודה! הדגם: יונדאי איוניק 2018
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 981 צפיות
שלום אני נוסע בדו מצמדי מעל עשור. העברות ההילוכים חלקות ומהירות לאחרונה נסעתי לראשונה בפי'גו 206 עם גיר רובוטי חד מצמדי של חברה שלי. ההילוכים עוברים לאט, שזה צפוי, אבל גם בכלל לא חלק. לוקח להחליף הילוך בערך שניה שלמה, אולי שניה וחצי, ובזמן הזה התנודתיות של הפסקת ההאצה מורגשת נורא. זה נורמלי ? או שאולי היא צריכה להחליף מצמד ?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 498 צפיות
שלום, עם איזה דבק ניתן להדביק את הגומי לאחר שכולו יצא? והאם בכלל כדאי להדביק לבד או שעדיף עבודה מקצועית? תודה לכם.
הודעה אחרונה מאת Sharon Asif, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שבוע טוב החלפתי בשעה טובה שני פנסים קדמיים דהוים/צהובים בגולף 2015 הפנסים החלופיים הגעו מפירוק מחול (פנסים מקוריים של VALEO) ונראו חדשים לאחר ההתקנה, בעת נהיגת לילה, שמתי לב שאלומת האור אינה שווה בשני הצדדים, כאשר האלומה בצד הנוסע, ממש 3-4 מטר מעל הקרקע כיונון הברגים עג הפנס לא עזרו, לא ניתן להרים את אלומת הרפלקטור (תאורה ראשית) למעלה, אני כרגע במקס בדקתי שהקונקטור יושב הייטב בסוקט ואכן הכל תקין, האם יש משהו שאני מפספס? או שפשוט "נפלתי" על פנס עם מנגנון תקול?😒 צרפתי תמונות של האלומה בשני הצדדים + הברגים(בצבע לבן) עג הפנס
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
נקודות חשובות שיהיו בו: מנגנון נגד גניבות איכותי בגשם איכותי בשמש מכסה גם את הצמיגים (עבור קיה סורנטו /SUV) תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת nadavd4,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 339 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- TheArcane
- osheri
- SlowRide
- Gavrik
- Tal7
- DirtNasty
- llaavvii
- om2
- הדיין
- ELIA56
- Or05230
- flytomars