טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,334 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 625 צפיות
1. איזה שמן מתאים (תקן) לרכב ? (Castrol A5 מתאים או שצריך שמן אחר) 2. היכן ממוקם הפילטר שמן, אוויר, מזגן ? (הרכב לא לידי בכדי שאתסכל) 3. שמחליפים פלאגים האם צריך כיון לפלאגים או שזה היה רק פעם ?
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 24 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
שלום וברכה. יש ברשותי יונדאי I25 שנת 2014 שכשאני עומד עם הרכב אני מרגיש רעידות קצרות, בהתחלה הם היו לא כל כך מפריעות אלא שזה ממש ממש יתחזק, ובזמן רעידה הטורים יורדים וחוזרים. אני הלכתי למוסך כמה פעמים והוא עשה לי ניקוי ציריה והבעיה הלכה לזמן קצר וחזרה ליותר חזק. אציין גם שהחלפתי פלאגים וכוהלים וזה לא עזר. זה משגע אותי מאוד אני לא יכול להישאר עומד עם מנוע דולק אפילו לא דקה, ואם אני מדליק מזגן זה ממש מגביר את זה, רק אם אני מעביר לניוטרל זה מעדן את זה, אבל ממש קצת. אציין שיש לי בוצה במנוע ואמרו לי שזה יכול להיות קשור, וכשהתחלתי לברר בעניין שמעתי שלא כדאי לפתוח מנוע זה גורם להרבה בעיות אלא עדיף לעשות ניקוי פלאשינג אלא שגם על זה שמעתי דברים לא טובים. א…
הודעה אחרונה מאת זבובון, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רנו לוגאן דור ראשון. אין לי מידע לגבי מתי החליפו. הבלימה מצויינת אבל חששתי למצבם עקב חוסר ידע מתי החליפו. למרות שהכנסתי לבדיקה כללית באחד מוסכים הכי מומלצים כאן חששתי שהתעצלו והחלטתי לבדוק לבד. הכנסתי אנדוסקופ לחלון הקליפר אבל לא ראיתי חריץ בכלל. בגלל שזה פעם ראשונה שאני בודק לבד לא סמכתי על עצמי ופירקתי גלגלים. אכן אין חריצים בכלל! אבל יש עובי של רפידה בעין נראה קרוב לס"מ. לפי מה שאני יודע חייב להיות חריץ ואם אין העובי שאני רואה הוא בסיס הרפידה. אני מבין נכון או שיש דבר כזה רפידה בלי חריץ ואני צריך לבדוק כמה נשאר לפי פרמטר אחר? חיפשתי תמונות של רפידות ללוגאן ברשת, ראיתי כמה עם חריץ, אבל אצל SOLO יש רפידות צ'מפיון עם תמונה בלי …
הודעה אחרונה מאת tza, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 838 צפיות
שלום למומחים, הטמפרטורה ביונדאי סונטה 2008 שלי התחילה לעלות והגיע למקסימום. עצרתי וראיתי שהמכסה מיכל עיבוי פתוח ונראה שיצא משם שמן (מצ"ב תמונה). גם כשפותחים את הפקק מים רואים נוזל חום חלבי. בנוסף האוטו אוכל ממש שמן. השמן מתרוקן כמעט לגמרי אחרי 4 חודשים (כמובן שממלא לפני אבל זה הקצב). אנשים שהתייעצתי איתם אומרים שהדליפה של השמן למערכת המים היא בגלל ראש מנוע שצריך לתקן. השאלה שלי כזאת - אני לא רוצה לזרוק את הרכב כי כשהוא עובד הוא נוסע טוב . האם לדעתכם אפשר לתקן רק את הנזק הנוכחי למערכת המים (להחליף רדיאטור? קולר?) מבלי לגעת במנוע, ולמשוך ככה עוד שנתיים נגיד? תודה למומחים מצ"ב תמונה
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 690 צפיות
שלום לכולם ברשותי מאזדה 3 2005 עם מרים חלונות כבר תקופה שזה קורה לי בזמן נעילה ואני מציין שלא כל הזמן משום מה החלון האחורי השמאלי נפתח יורד כלפי מטה גם כשהוא סגור ולפני חודש החלון הימני הקדמי ירד גם והוא בכלל סגור לא פתוח יש למשהו מושג ממה זה יכול לקרות תודה
הודעה אחרונה מאת Karnaf053, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 638 צפיות
פשוט שמתי לב שזה לא יושב להיט וחשבתי לדעת מה ניסיונכם אומר חיפשתי דגל מגנט לפח האוטו אבל לא מצאתי בנתיים
הודעה אחרונה מאת ALX, -
- 10 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום שוב לכולם,לאחר שחשבתי שבעיית ההתחממות של הרכב נפתרה ונסעתי על הרכב לתקופה יחסית ארוכה בלי שום בעיה,הימים האחרונים מכבידים ממש על מערכת הקירור של הרכב משום מה.ואני לא מצליח לחשוב על סיבה למה עלול לגרום לזה ואפרט למטה למה: הרכב נוסע פיקס לכמות זמן יפה מאוד אבל בדרך כלל אחרי רמזור או עמידה ממושכת כשהרכב בטמפרטורת עבודה וגם זה לא תמיד מד החום של המנוע מתחיל לטפס,ופה הקטע המעניין:אם אני נותן גז בניוטרל(בעמידה כמובן) לטורים יחסית גבוהים המד חום חוזר לאמצע.ואז לאחר כמה זמן זה אותו סבב חוזר חלילה.רוב מערכת הקירור ברכב חדשה ולאחרונה הוחלף: -נוזל קירור -טרמוסטט(הרכב נבדק גם בלעדיו בשביל לבדוק אם הוא הבעיה) -משאבת מים+טיימינג -פלאנץ' מים חדש+חיישן טמפ' …
הודעה אחרונה מאת Elie3211, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, בעיה במיזוג אויר ביונדאי i20, שנת 2015 ("הדגם החדש"). יש דליפה מאוד איטית ממערכת מיזוג האוויר. ממלאים גז, ואחרי כחודשיים-שלושה, המזגן מפסיק לקרר ומתברר שאין גז. פעם זה קרה גם אחרי שבועיים. פעם אחרונה מילאו לי גז, שהכיל חומר זרחני, כדי לאתר מהיכן הנזילה. הגז החזיק 4 חודשים, אבל לא הצליחו לאתר מאיפה דלף. לא זיהו חומר זרחני שדלף לאורך המערכת. ההשערה כרגע היא שזה המאייד, מאחורי הדשבורד. הייתי רוצה לוודא זאת, לפני שאני נכנס להוצאות שכוללות פירוק דשבורד. מישהו מכיר מוסך מיזוג אויר אמין שיש לו גלאי אלקטרוני (sniffer לגז מזגנים), שיכול לאתר מהיכן הנזילה, ואם היא באמת מהמאייד? תודה.
הודעה אחרונה מאת GR1, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש גריז לבן שמשמש לגירוז תמסורות וגלגלי שיניים מפלסטיק, כמו שיש ברדיוטייפים, כונני CD וכו, צריך לשימוש בדלתית של פתח טעינה (הדלתית לא נפתחת מידי פעם למרות ששומעים את הנגנון עובד). אשמח לקישור או שם של הגריז. תודה.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 34 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
צמיג 225/65/17 102V קניתי 4 צמיגים סינים באוטו דיפו. https://www.ace.co.il/8300001 ניתן לבחור בין המותגים הבאים: מצרף תמונה אשמח לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 887 צפיות
קניתי שמן לטיפול להונדה hrv 2021 אומר לי מוסכניק אל תקנה 0-20 זה שומני מדיי לחום של הארץ. אמרתי לו אפילו שרשום בבירור בספר הרכב. אמר לי כן. אז אודה לדעתכם. מה יותר טוב ראו תמונה. מה אני קניתי ומה הוא.
הודעה אחרונה מאת nissan1211, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 970 צפיות
מה זה החלק החלוד מלפני המנוע, ומה משתמע מזה? תמונה מלאה:
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
-
שלום לצערי כבר יומיים שאני מתקשר לצמיגיות שונות באיזור פתח תקווה וכולם אומרים לי שאין מלאי לצמיגים כגון טויו, פאלקן וכיוצ״ב האם למישהו יש המלצה לצמיגים אחרים לא פחות איכותיים באיזור ה600 ש״ח ? תודה רבה קיה סורנטו 2013
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 482 צפיות
היי לכולם, שאלה קצת מוזרה, מישהו יכול לשלוח לי תמונה כיצד נראה מדחס המזגן של רכב זה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת FROGIE, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 726 צפיות
מי יודע איך אפשר לסדר את נושא הנעילה המרכזית של בקיה מגנטיס 2010 ואיפה אפשר להשיג את החלקים
הודעה אחרונה מאת K4000, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 761 צפיות
שלום בקשר לעקומות מומנט (והספק) לפי סל"ד אני מבין שהנתונים נכונים למצב בו המצערת פתוחה לגמרי מה לגבי פתיחה חלקית כלשהי ? או שאפשר להניח שתגובת המנוע (מומנט לצורך העניין) בסל"ד מסויים תהיה ליניארית למצב המצערת ? (כלומר חצי מצערת = חצי מהמומנט, בסל"ד נתון) אני שואל כי מעניין אותי הכוח של המנוע לפי סל"ד גם בנסיעה רגועה כלומר עם פתיחה קטנה של המצערת
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 883 צפיות
היי לכולם, יש לי פורד פוקוס 2013, אני מנסה לשטוף את השמשה הקדמית, ואין לי מושג איך. הוישרים מסתובבים אבל מים לא יוצא מהם. חשבתי אולי נגמר המים, מילאתי מים במקום המיועד, אבל עדיין לא יוצא מים. כמובן ניסיתי למשוך את המנוף לכיוון ההגה, עדיין לא עובד.
הודעה אחרונה מאת cohen motor 377, -
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הי שלום לחברי הפורום רציתי לשאול מורות הלוגן שלי הקדמית הפסיקה לעבוד ב2 הצדדים ואורות גבוהים בדיוק ראיתי שלא נשארים על אורות גבוהים רק אם אני מזיז לאורות גבוהים זה עובד אבל זה לא נשאר לבד אלא אם כן אני תופס בידית רציתי לשאול אם זה קשור ואם צריך בשביל זה מוסך או שאני יכול לבד להחליף הרכב שיש לי אופל אסטרה 2013
הודעה אחרונה מאת de, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, החלפתי היום רפידות בלמיים קדמיים. בסה"כ הבלימה היא בסדר, אבל אני מרגיש שאני צריך ללחוץ טיפה יותר חזק בשביל להגיע לעצירה מוחלטת אחרי נסיעה מהירה. כאילו הרכב לא יבלום עד הסוף אם אני אלחץ "רגיל". האם זה הגיוני? זה אמור להסתדר עם הזמן? תודה!
הודעה אחרונה מאת itsko77, -
-
מגן שמש לi10
מאת otak-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
איפה אפשר לקנות מגן שמש לצד נהג חלi10 2011?
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 505 צפיות
היי חברים מישהו אולי יודע איזה dsg יש בפאסאט פרימיום 2015? (dq200?) מנוע 1.8 180 כ"ס ואם dq200 יודעים אולי באיזו שנה בוצע חילוף? תודה
הודעה אחרונה מאת Zanzik, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 281 צפיות
שלום. מערכת המכם בפיזו 5008 שלי, שנת 2018, פסקה מלעבוד. אמנם זה לא מפריע בנהיגה, אבל אם אני מעוניין לתקן, אני חייב ללכת למוסך מורשה דל פיזו, או שניתן לתקן גם אצל גבע? תודה.
הודעה אחרונה מאת yo12, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 749 צפיות
שלום לכולם, הצינור שמוליך את נוזל שטיפת השמשה הקדמית מהמיכל לשפריצרים נקרע בכמה מקומות ולא הצלחתי לתקן אותו ע"י הדבקות למיניהן. כנראה שצריך להחליף את כולו, אבל הגישה למיכל נראית לי קשה (ג'טה 2010). מי בעל המקצוע (פחח, חשמלאי, מוסך כללי?) שמטפל בדברים כאלה? אני חיפאי, אם למישהו יש המלצה ספציפית יותר. תודה.
הודעה אחרונה מאת 240sx, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 682 צפיות
אמ;לק - אני זקוק לחשמלאי/בעל מקצוע אחר/הוראות מפורטות כדי להסיר אזעקת קוברה בצורה מקצועית שתשאיר את הנעילה המרכזית על שלט. ברשותנו מאזדה 2 שנת 2008 כרכב שני כבר שלוש שנים, סך הכל עונה על הציפיות וגם עובר אותן בהצלחה - מהנה, זריז, אמין ובעיקר זול. ברכב מותקנת האזעקה הידועה לשימצה של קוברה, זו עם הקודן על השלט. לרוב היא עובדת בסדר גמור, ואולי נותנת תחושה (כנראה שלא בצדק) שהרכב טיפה פחות גניב ככה. אבל כמובן שדברים מפסיקים לעבוד כשהכי זקוקים להם... לאחרונה עברנו דירה, כשאת הדברים הכבדים והגדולים נתנו למובילים ודברים עדינים/יקרים/בעלי חיים העמסנו בשני הרכבים. הרכבים כבר מועמסים, המובילים מוכנים לצאת לדרך והדירה ריקה מחפצים - So far, so good. י…
הודעה אחרונה מאת BoazB11, -
פיקנטו עקשנית
מאת סוזו- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי לכולם יש לי שאלה בנוגע לרכב של חברה של חבר טוב יש לה פיקנטו שנת 2020 פלוס מינוס משום מה שהיא מדליקה את המזגן ושמה על אוויר פנימי, איכשהו זה תמיד באופן אוטומטי אחרי כמה זמן להכניס לה אוויר מבחוץ, בפיקנטו הזאת יש רק כפתור אחד, של האוויר מבפנים ומה שקורה זה שהוא פשוט נכבה לאחר כמה זמן רציתי לדעת אם מישהו מכיר/סבל מזה בעבר כי מרגיש לי שזה בעיה מה זה שטותית. אגב רוב הנסיעות הן בחיפה ככה שעניין של האוויר הוא קצת קריטי יותר חחח
הודעה אחרונה מאת ronrobin, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 452 צפיות
שלום למומחים יש לנו 2013 שברולט קרוז מנוע 1.8 ליטר עם 130000 ק"מ, אשתי נסעה והתחמם המנוע לאחר מילוי מים ראיתי שנוצרים בועות במים שאלתי מכונאי אם זה ראש מנוע והוא אמר לי שלא ושאנחנו יכולים להמשיך לנסוע כך, לאחר כמה ימים שוב התחמם הרכב ואז ראיתי שיש "טחינה" = שמן בתוך המים במיכל עיבוי פתחתי את פקק מילוי שמן מנוע וגם שם היו סימנים של מים ושמן (טחינה) בדקתי שמן מנוע והמדיד היה ריק לגמרי משמן הוספתי למנוע 4 ליטר שמן דרך הפקק שבראש המנוע אבל השמן לא הגיע לאגן שמן של המנוע, לא יודע לאן השמן הלך. האם זה אטם ראש מנוע או קולר? האם תוכלו לעזור לי להבין מה הבעיה של הרכב
הודעה אחרונה מאת Autobusi, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 343 צפיות
למישהו יש מושג איך מטפלים בזה שלא יופיע? רוב תודות
הודעה אחרונה מאת יש מקום בעולם, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 680 צפיות
שלום. יש לי סיאט איביזה 2010, שמתי לב שפקק מכסה הדלק לא ננעל עם המפתח (לא המכסה אלא הפקק) כלומר אני מסובב אותו, שם את המפתח בתוך הפקק, מסובב אותו. ואז בודק וניתן לפתוח את הפקק של הדלק רגיל, כלומר סיבוב המפתח לא נעל ולא עשה כלום. יש למישהו מושג איך לתקן את זה? אולי אני לא סוגר נכון? תודה
הודעה אחרונה מאת guy5005, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 532 צפיות
היי ברשותי רכב מסוג סיטרואן גמפי 2007 החלפתי פעמון ציריה צד ימין ומאז נדלקת נורה של החלקה (abs), כנראה העובד שהחליף פיצץ בגריז גם את החיישן שנמצא שם. לפעמים במהלך הנסיעה נדלקת נורה של בלם יד וכל לחיצה על הברקס יש רעש של שריקות. לקחתי לכמה מוסכים,אמרו שאין בעיה בטיחותית לנסוע כך. חושדים בחיישן שהלך,ולא מצליח למצוא את החלק הזה.
הודעה אחרונה מאת vintrob24, -
שלום לכולם. יש לי הונדה אקורד שנת 2012. לפני כחודש ביצעתי החלפת מנוע (מנוע מייבוא), לאחר שהרכב סבל הרבה זמן מאכילת שמן בכמות לא נורמלית (בשיא בתקופה האחרונה הגיע לרמה של ליטר בשבוע) והלך המנוע. לאחר החלפת המנוע - שיצאתי מהמוסך נדלקו נורות check engine ותקלה בהגה כח. ההגה נהיה קשה. את נורת המנוע הצליחו לסדר ע״י החלפת חיישן והיא כבתה. לטענת מי שהחליף את המנוע הוא לא נגע בשום חלק במערכת ההיגוי והתקלה היא במנוע/מחשב ההגה. לא יודע אם אפשר לקשור את תקלת ההיגוי להחלפת המנוע או לביצוע העבודה אבל כבר לא רציתי להמשיך לעבוד עם המוסך הנ״ל. לכן הלכתי למוסך אחר, שבדק ומצא שמחשב ההגה הלך ברכב. 1. האם ניתן להצביע בקשר ישיר שהפגיעה במחשב ההג…
הודעה אחרונה מאת natco,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 991 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orankohn
- PYA
- שביט
- benny62
- Haim_gds
- ofralon
- עוזי ל
- מלטבשי
- flytomars
- dani666
- mitsugli
- SlowRide