Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הצינור שמוליך את נוזל שטיפת השמשה הקדמית מהמיכל לשפריצרים נקרע בכמה מקומות ולא הצלחתי לתקן אותו ע"י הדבקות למיניהן. כנראה שצריך להחליף את כולו, אבל הגישה למיכל נראית לי קשה (ג'טה 2010). מי בעל המקצוע (פחח, חשמלאי, מוסך כללי?) שמטפל בדברים כאלה? אני חיפאי, אם למישהו יש המלצה ספציפית יותר.

תודה.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, 240sx כתב:

שלום לכולם,

הצינור שמוליך את נוזל שטיפת השמשה הקדמית מהמיכל לשפריצרים נקרע בכמה מקומות ולא הצלחתי לתקן אותו ע"י הדבקות למיניהן

(בגלל שצינור עשוי מניילון קשיח). כנראה שצריך להחליף את כולו, אבל הגישה למיכל נראית לי קשה (ג'טה 2010). מי בעל המקצוע (פחח, חשמלאי, מוסך כללי?) שמטפל בדברים כאלה? אני חיפאי, אם למישהו יש המלצה ספציפית יותר.

תודה.

המוסכים בדרך כלל לא מחזיקים צינור מקורי או דומה למקורי העשוי מניילון 12 או ניילון 612 דומה לצינור שרשורי לכן כאן צריך לאלתר צינור גומי או PVC במידות הנכונות.

אם לא תמצא צינור מתאים או אף בעל מקצוע לא ירצה להתעסק עם התיקון תחזור לפורום ואני אנסה לעזור לך בהזמנת צינור מתאים ומחברים מתאימים.

אתה צריך צינור כמו בתמונה המצורפת.

s-l1600.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם

לפני המון שנים היתה לי בעיה כזו. במחירי 1997 החלק עלה 5 שקלים. העבודה פי 30, כי היתה כרוכה בפירוק בטנת הגלגל. בוצע במוסך שבו טיפלתי ברכב דרך שגרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, 240sx כתב:

תודה לכל המגיבים על האינפורמציה וההצעות. אנסה לטפל בזה ונראה מה יהיה.

אחד השרטוטים המצורפים אמור להתאים לרכבך. 

Jetta .png

Jetta -1.png

איזה כייף לי :)

פורסם

שוב תודה על העזרה והתרשימים. כמו שנכתב למעלה, נראה לי שכדאי להגיע לחיבור של הצינור למיכל הנוזל הזה צריך לפרק די הרבה ואני קצת חושש מזה. אנסה למצוא מוסך שייעשה את זה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...