טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,334 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 689 צפיות
שלום, יש לי קיה פיקנטו 14 אוטו', נקנתה לפני שנה וחצי וכרגע עומדת על כמעט 120 אלף ק"מ. אני חושב שהיו אמורים להחליף שמן לתיבת הילוכים (טועה?) ובכל מקרה אשמח לדעת האם יש מוסך שאתם ממליצים לטיפול שנתי ומה אמור להיות המחיר. יש גם סטייה של הרכב לכיוון ימין (כיוון פרונט?) כמה אמור לעלות? בנוסף יש לי נקישות בהגה, האם יש לכם מקום מומלץ לבדוק ולטפל? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
[פיג'ו 308 2015 1.2 טורבו] - לפני טיפול, חושב להוסיף תוסף פלאש לשמן (הרכב מאבד שמן)
מאת BlackChevelle-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי לכולם, ככה בקצרה הרכב בערך על 140k, מטופל תמיד בזמן ותמיד לפי הנדרש (שמן בתקן הדרוש 2297, פילטר שמן מקורי, פילטר אוויר MANN וכו') עבר ריקול ב2020 בו הוחלפה רצועת טיימינג, העניין הוא כזה וזה קצר מוזר: מעת לעת הרכב מאבד שמן, לרוב אחרי נסיעה (אני נוסע עד 120 קמ"ש בערך, לא לוחץ את הדוושה עד הסוף), הייתי בטוח שמדובר בנזילה קבועה אז הנחתי משטח קרטון נקי מתחת למנוע כשהרכב חנה במקום סגור למשך 14 יום - והקרטון נשאר נקי לגמרי, לכן אני מסיק שמדובר באובדן שמן רק בעת נסיעה. אוסיף עוד שיש לרכב נטייה לגמגם כשאני נוסע בערך 100+ ולוחץ את הדוושה יחסית מהר המנוע מקרטע ומגמגם, אבל אם אלחץ עליה קלות אז הוא מאיץ ללא בעיה גם למהירויות גבוהות, לפני כשבועיים בעת נסיעה חוויתי גמ…
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
-
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 14.4 אלף צפיות
כמו שאתם רואים בתמונות נדבק לי זפת בפנוכו של הגלגל וגם על הטמבון האחורי, שיפשתי את זה עם גי'לדה וזה רק מרח את זה עוד יותר, מה לעזאזל עושים?
הודעה אחרונה מאת אייזנשטיין, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
פנה אחי עובד זר מהודו שמחזיק את הרכב הנ"ל . אין לרכב ערך רב והכנתי אותו לאפשרות שהרכב סיים את חייו. בכל זאת , יש המלצה למכון גירים באיזור פתח תקווה שיודע לתקן גיר זה ?
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכב בבעלותי כבר יותר משנה בגדול, אני יודע שהוא שתיין לא קטן, אבל עקב המחירים של הבנזין שהגיעו כבר כמעט ל-8 ש"ח לליטר זה מורגש עכשיו הרבה יותר בכיס. אני נוסע 90% מהזמן בינעירוני ו-10% בתוך העיר. צריכת דלק ממוצעת - 1 ל-9.5 נראה לי קצת מוגזם למי שרוב הנסיעות שלו הן רגועות, בלי רגל כבדה בכלל האם צריכת הדלק סבירה, יחסית לשנתון ולדגם? הרכב אמין, וכאן הסיבה שבגללה אני לא חושב שזה נבון להחליף אותו. כי הדלק עולה הרבה, אבל מצד שני, רכב שיכנס למוסך 3 פעמים בשנה יעלה לי יותר ממה שאחסוך בדלק.
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לאחר שלא שומש במשך שנה, השלט הפסיק לעבוד ( הוחלפה סוללה ) . הצעה ?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 10 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
וולוו v40 2018 2.0 , גרסת awd עם קודנית הרכב על 85 אלף קמ, בבדיקת קנייה יצא נקי ולא ראיתי שום בעיה. עם הקנייה החלפתי פילטר דלק לפילטר של mann שנרכש בחנות מוכרת בארץ, וניקיתי את חיישן הmaf עם ספריי מגעים ללא מגע או ניגוב. לאחר 1000-2000 קמ התחלתי להבחין בהתנעה שלוקחת כמה שניות טובות (יש סטארטר), אבל בניסיון שני מניע מהר או כשהרכב חם. מצבר בן חצי שנה של שנפ (מתאים לרכב) , בנוסף בעיקר בעמידה אפשר לשים לב למעין זמזום מאיזור גלגל אחורי ימני וויברציות קלות בעמידה בגלים כל 1-2 שניות (לא היה בזמן הקנייה) תוהה אם זה קשור למערכת הדלק או לחשמל, אם הפילטר הורכב טוב ואם הוא תקין , אשמח לעזרה מניסיונכם. תודה
הודעה אחרונה מאת Alberrto, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 531 צפיות
היי אשמח לעזרה, יש לי סיאט איביזה ראפרנס 2018, ואני לא מצליח להפעיל את הcoming home function (כאשר סוגרים או פותחים את הרכב תאורת החזית פועלת), ניסיתי לקודד עם OBDeleven אבל זה לא משנה שום דבר, הבעיה היא שהפונקציה במולטימדיה על OFF וזה לא נותן לשנות, ברכב הקודם שלי איביזה 2016 הייתי צריך רק לשים את המתג האורות על AUTO וזה עבד, אשמח לעזרה, במידה ומישהו יודע או נתקל בזה.
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום חברים. אשמח לעזרתכם בנושא של החיישן נקישות במאזדה שלי לפני שלושה שבועות הלכתי למוסך בעיקבות מנורת מנוע שנדלקה לי לסירוגין ובסוף דלקה קבוע. המוסכניק חיבר את הרכב למחשב והתברר שהחיישן חמצן הלך לעולמו. אוקיי, החליף החיישן. נכבתה המנורה, תענוג. (על הדרך עשיתי טיפול 10000) אתמול הנעתי את האוטו ולאחר דקה בערך שוב קפצה לי המנורת מנוע המקוללת הזו. אבל נעלמה לי לאחר כיבוי והתנעה, כמובן שהלכתי למוסך שטיפל לי באוטו. הוא חיבר למחשב והפעם הראה תקלה בחיישן הנקישות שעלות ההחלפה שלו עם עבודה 1250 ש''ח, סכום לא קטן בהתחשב לטיפול שעשיתי לא מזמן. השאלה שלי היא כזו: כמה זה דחוף באמת החיישן הזה והאם יש דרך לסדר את זה בלי להחליף אותו (לדוגמא קראתי קצת באינטרנט שדלק איכותי י…
הודעה אחרונה מאת יעקב3, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני צריך לעשות טיפול לאוטו ורוצה לקנות את השמן הנכון. חיפשתי בספר רכב ולא ראיתי איזכור לסוג השמן שמומלץ להשתמש בו ברכב זה. הבנתי שבגלל הטורבו צריך שמן מסוים. אשמח למידע על סוג השמן אם מישהו יודע
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 6 עוקבים
- 20 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הנעתי את הרכב עם כבלים, ומאז שום הילוך לא נכנס.בדקתי את הפיוזים בתא נהג ובמנוע הכל שלם.חוץ מזה הכל עובד יש עוד מקום לחפש
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 818 צפיות
שלום 🙂 חדש פה, מקווה שאני בתת-פורום הנכון. קניתי לא מזמן פורסטר 2011 חמודה שאני מתכנן להשתמש בה לטיולים ולשפצר אותה כך שאוכל לישון בתוכה. אחד מהדברים שהייתי רוצה הוא שאוכל להשתמש בחלונות כשהאוטו כבוי לגמרי (אם פתאום באמצע הלילה יהיה קר/חם וארצה לשנות את כמה שהחלון פתוח). מה שחשבתי לעשות בהתחלה הוא להוסיף בטריה חיצונית של 12v ולחבר אותה למעגלים של החלונות יחד עם מפסק כך שהמעגל החשמלי יהיה פתוח ברוב המוחלט של הזמן. אולם עכשיו חשבתי אולי שבכלל לא צריך בטריה חיצונית אלא לחבר למצבר ישירות, יחד עם מפסק? אשמח למחשבותיכם והצעותיכם. יש לי נסיון טכני לא רב וכן ידע בחשמל.
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
המלצה על צמיג
מאת ברקב- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 822 צפיות
האם יש לכם המלצה/דיס המלצה על צמיגים סינים מסוג "rode-black" מחוזק לרכב טויטה הייאס?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, רכב שברולט ספארק 2021, נסעתי היום בדרכים והייתי בפקק. הייתי בברקס ולחצתי על דוושת הגז ולפתע הרכב כבה (כשאני עדיין בD). ניסיתי להדליק ורק אחרי שהחלפתי לP הוא נדלק שוב. מה יכולה להיות הסיבה? לא חושב שדלקה איזה נורה ולא קרה איזה משהו לא רגיל חוץ מהשרב הזה.
הודעה אחרונה מאת זבובון, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 667 צפיות
איך אני יודע מה המק"ט של מתג חלון חשמל לפיג'ו 107 שנת 2011? מופיעות 3 תמונות של המתג ועוד תמונה של המחבר שלו
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 280 צפיות
שלום וחג שמח בהנעה הראשונית יש לי רעש - מצורף סרטון, לאחר 3-4 דקות שהרכב עומד הרעש נעלם. - מה זה הרעש הזה? מצורפת תמונה, מה זה הפריט הזה שנמצא ? חסר שם בורג, ויש בורג שלא נכנס טוב, מה זה ומה אפשר לעשות? IMG_9643.MOV סרטון רעש במנוע.MP4
הודעה אחרונה מאת קוהנה, -
- 0 תגובות
- 800 צפיות
שלום לכם, קניתי רכב פורד s max ואכלתי אותה איתו, כבר הוצאתי עליו יותר מהסכום שבו רכשתי אותו. בקיצור, עכשיו נראה שצריך להחליף לו טיימינג. האם יש לכם המלצה על מוסך טוב ומה המחיר של דבר כזה? תודה
הודעה אחרונה מאת צלי, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 485 צפיות
ערב טוב וחג שמח, ברשותי מאזדה 3 שטורחת לקחת אותי יתר על המידה לתחנת הדלק, משנה כייון לרנו מגאן דיזל או לקסוס Ct200h/ אשמח לחוות דעת צריכת דלק אמיתית/תחזוקה / ביטוחים למי שהיה רכב כזה החל מ 2013 צפונה בנוסף מי שמכיר דיזל ואוראה על רכבים כמו 3008/אקס טרייל וכדומה מה המשמעות של אוראה ואיך מתעסקים עם זה? *עלויות דיזל יקרות יתר על המידה?
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום, רציתי לשתף את תהליך האבחון והתיקון שביצעתי בקיה פורטה 2014 (דור שני, 215,000 ק"מ) בעקבות תקלה P2188- תערובת עשירה בסרק- שנדלקה לאחרונה. סימפטומים שנצפו: (1) בהעברה לסרק, מד הסלד מגמגם מיד אחרי העברה לניוטרל. פעם אחת ולא גימגום מתמשך. (2) בתדלוק ופתיחת מכסה דלק יש רעש של תנועת גזים. (3) אין עלייה בצריכת הדלק שניתן להגיד שהיא יוצאת דופן. (4) :short and long fuel trim שנשמרו כאשר השגיאה נרשמה (5)short and long fuel trim נסרקו בנתונים חיים במהלך נסיעה ובסרק. לאורך הנסיעה, long fuel trim היה שווה סביב 0% ללא שינויים גדולים. רק בעצירה ומעבר לסרק נראה שlong fuel trim קטן מתחת ל0%. רק בעצירה ומעבר לסרק…
הודעה אחרונה מאת OrenW, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 636 צפיות
שלום לכולם , ברכב סוזוקי SX4 2009 יש לי דליפת מים\קיטור מאיזור מכסה הרדיאטור , נבדק לחץ ואין מקור דליפה אחר. השאלה שלי היא איך ניתן לשפר אטימה בין המכסה לפתח מילוי הרדיאטור. קניתי מכסה חדש תיקני . ישנה דפורמציה קלה בפתח עצמו , הוא נראה יותר אליפטי מעגול, מצורפת תמונה יש דרך ידועה ובטוחה לנקות שם את המשקעים , האם זה ישנה משהו באטימה ? אשמח לעזרה תודה
הודעה אחרונה מאת tribel, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 436 צפיות
אשמח להמלצות למוסך טוב שמטפל בקרייזלר 300C צורה חדשה. שנה 2013. תודה
הודעה אחרונה מאת new here, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 580 צפיות
איפה יש במרכז באזור הרצליה -ת''א מוסך שמנפק אישור בלמים במחיר הגיוני?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 720 צפיות
שלום אולי משהו במקרה יודע היכן ניתן להחליף מאייד קירור במזגן הרכב (באזור חולון ) ? תודה
הודעה אחרונה מאת GR1, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 425 צפיות
ברשותי רכב פיג'ו 107 שנת 2011 , כאשר הגומיות בתחתית החלון הקדמי משני הצדדים קרוע בין הגומי הקשיח שיושב על החלון לבין החלון עצמו עם גומי דק מהיכן ניתן לרכוש כאלה והאם ניתן להתקין לבד? מצ"ב התמונות - הגומיות הרלוונטיות יושבות על הגומי היושב על החלון (משמע זה גומי שצמוד לגומי אחר שהגומי האחר יושב על החלק המתכתי של החלון)
הודעה אחרונה מאת royboy747, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 533 צפיות
היי נדלקה לי לאחרונה הנורית הזאת, עם התראה של 2400 שנשאר לי לנסוע, לא מזמן זה קרה פעם ראשונה, במוסך מורשה איספו לי את זה ואמרו לי בשקט בשקט שהם יכולים להעיל את המערכת הזאת תמורת 2500. אז איספו ועכשיו זה חזר. מה יקרה בהמשך הרכב מפסיק לנסוע או הולך לו הטורבו? הרכב כרגע עם 145000. הרכב אצלי כמעט 3 שנים כמעט ולא מילאתי אוריאה כל הזמן הזה, פעם אחת הכנסתי 3 ליטר וזה היה עד למעלה. גם עכשיו שזה נדלק הצלחתי להכניס רק 2 ליטר בתוכו. במוסך עשינו בדיקות המיכל מלא עד למלעלה, אם הבנתי טוב זה מיכל של 17 ליטר?! יש תקופות כאלה שנשמע שיש רעש עמום כזה מאיזה מערכת ברכב, פעם ראשונה שהצילחו לשמוע את במוסך ואמרו לי שיש תקלה במשאבה של …
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 915 צפיות
היי חברים, אין לי את הספר רכב אבל אני מעוניין לקנות שיהיה לי לכל מקרה שמן איכותי ומים לרדיאטור. מה מהם אני צריך ליונדאי i25 2012 יש המלצות על מוצרים ספציפיים? תודה
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 965 צפיות
יש שני רכיבים שניתקתי היום בניסיון להבין אם הם קשורים לקודן שאני מעוניין לנתק, ניתקתי את שניהם, ורק כשהSHMR2 היה מנותק לא היה צליל בנעילה של הרכב. בכל מקרה חיברתי אותם חזרה כי אין לי למה לפרק אותם כשהם לא קשורים לקודן ככל הנראה. אציין שאין לי שום פונקציות מיוחדות ברכב, לא פנסי ערפל, לא כפתורי שליטה מההגה, יש לי רק קודן, כפתור לא ידוע וכיוון פנסים.
הודעה אחרונה מאת ציקציק, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 319 צפיות
בימים האחרונים עוצמת הקירור של המזגן ירדה, ואתמול התחמם המנוע. מים יש, ולא חסר, מה נראה לחכמי הפורום, היש קשר בין הדברים? וא"כ, מה במטותא הצעותיכם?
הודעה אחרונה מאת לעבעדיק, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
במוסך בדקו ואמרו שהתקלה לא בממיר אלה בחיישן והציעו להתקין מאיץ לממיר קטליטי עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום אזכור לכזה דבר אשמח לחוות דעת תודה
הודעה אחרונה מאת פנית, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
נשבר לי המדיד שמן בתוך הצינורית.. (מאזדה 2) האם זה מסוכן לנסוע ככה? כרגע הוא עמוק יותר מבתמונה שצילמתי עקב ניסיונות הוצאה כושלים. אני מפחד לשים דבק 3 שניות.. שפיץ פלייר לא רלוונטי כי החלק השבור נכנס כבר פנימה. ניסיתי למשוך עם סיכה שמצרפת דפים אך לשווא.. מה עושים לפני שאני ניגש למוסך?
הודעה אחרונה מאת topop, -
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 991 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orankohn
- PYA
- שביט
- benny62
- Haim_gds
- ofralon
- עוזי ל
- מלטבשי
- flytomars
- dani666
- mitsugli
- SlowRide