טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,334 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. ברשותי ניסאן קשקאי 2015, יד שניה. לאחרונה התחיל לאכול שמן, ואני רוצה לקנות גלון למילוי. ברשיון הרכב מופיע לי תחת דגם המנוע: הסתכלתי בספר הרכב, תחת דגם המנוע מופיע לי: מה זה אומר? שאני יכול לקנות כל שמן 5W40? או ש ACEA זה התקן? כי בהרבה מקומות (כאן למשל), אני רואה שצריך 5W30, וסוג מיוחד. אני יודע שזה מנוע אחר משלי, אבל ממש בכל מקום אני רואה 5W30.. ואם כבר - חבר אמר לי לאחרונה שהייתה תביעה ייצוגית על מנועי ניסאן ורנו. ניסיתי לחפש קצת מידע, אבל לא הבנתי אם רלוונטי גם אלי או לא. אשמח לעזרה!
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 646 צפיות
שלומות. אז כאמור לעיל, השמשות הפסיקו להסגר אוטומטית בעת נעילת הרכב מהשלט. הרכב אצלי כ7 שנים, תמיד היו נסגרים בלחיצה על כפתור הנעילה בשלט. (יש לציין שלפני כחודש החלפתי סוללה בשלט והתופעה התחילה בסמוך לנקודת זמן זו). אז מה בודקים? יש לזה פיוז נפרד? יש מנגנון כלשהוא או שזה רק איזה מעקף חשמלי? איפה זה נמצא? מעוניין לבדוק ולתקן לבדי. תודה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ראשית, אני בטוח שהשאלה הזאת עלתה וראיתי אותה פה ובעוד מקומות אבל אני ממש אשמח שיעזרו לי בזה כי זה ממש מעיק עליי נפשית. לפני מספר ימים רכשתי רכב מליסינג,יונדאי אקסנט שנת 2020, עם 60 אלף קילומטר, האוטו עבר בדיקה הכל עלאכיפק אבל הבוחן בבדיקה המליץ להחליף רפידות. הלכתי למוסך בלי קשר ליישור קו אחרי רכישת רכב משומש וביקשתי שיסתכלו על הבלמים כי יש לי רעש של שריקה/חריקה אני בטוח שאתם מבינים מה אני מדבר, זה קורה בעיקר בעת בלימה איטית או גלישה עם בלימה. במוסך אמרו לי שחבל לי על הכסף להחליף רפידות ושיש להן בשר, התייעצתי עם קרוב משפחה שגם חולה רכבים והוא אמר לי אותו דבר. שאלתי היא כזאת, אין לי בעיה להשקיע וברוך …
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 751 צפיות
הייתי חייב לשאול איפשהו... אחי לקח סוזוקי אלטו אוטו' 2010 למוסך עם טענה שהמזגן לא מקרר. ראו שזה לא עניין של גז. אמרו לו שיש בעיה בחשמל והפנו אותו למוסך אחר שמתעסק בזה במוסך החדש אמרו שמדובר בחיישן טמפרטורה שצריך להחליף בגלל שלטענתם צריך לפרק את כל הדשבורד כדי להחליף את החיישן (ספציפית בסוזוקי אלטו) אז המחיר של העבודה יעלה 1500-3500 ש"ח לטענתם. לא כולל עלות הבדיקה וכו' האם זה הגיוני? זה המחירים? האם אין דרך אחרת?
הודעה אחרונה מאת yor2, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 853 צפיות
פג'ו 2008, שנת 2017. קילומטרז 95k. הרכב של ההורים אז לא נוסע עליו בדרך כלל. הייתה תקופה ארוכה של רעשים, כל הנסיעה כמו דפיקה כזאת חזקה מצד ימין קדמי, לא משנה מה תוואי הדרך. בסוף מוסכניק בדק ואמר שצריך להחליף תושבות בולמים או בולמים. בסוף לפני חודש וחצי בערך החלפנו משני הצדדים בולמים KYB ותושבות בולם של skf קדמיים שהכל יהיה מוחלף כבר. בוצע כיוון פרונט. הכל היה טוב והבעיה נפתרה והרעשים נגמרו שלקחתי לבדיקה את הרכב כמה ימים. היום נסעתי עם ההורים והיו שוב דפיקות כשיש בורות/באמפרים או הכביש לא חלק לגמרי. במיוחד הרגשתי את זה מאחורה (כי נסעתי גם מאחורה). ממש מרגישים את הבורות והנסיעה לא חלקה, הרכב ממש קופץ ויש רעשים של מכות, ומרגישים את זה בגוף. ממש לא היה נעים לנסוע ככה. אבא …
הודעה אחרונה מאת Carboy1, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, הרכב שלי מאבד מים לאט לאט,כל שבוע כ 1-2 ס"מ. בבדיקת לחץ לא נראו נזילות,המוסך מורשה אמר שבבדיקת מחשב ניראה שיש בעיה בסעפת יניקה. האם זה הגיוני?האם בדיקת מחשב במורשה נותנת תקלות גם שלא מופיע לי תקלה בדשבורד? הוא משוכנע שאם זה יוחלף התקלה תעלם. הגיוני? אשמח לתגובות.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם! לאחרונה החלפתי מצבר אז המצבר הישן נשאר לי השאלה שלי היא כזאת - 1. איך אני יכול להטעין את זה בבית? אין לי בעיה שזה יקח זמן או משהו 2. איך אני יכול להשתמש בזה לצורך ביתי? למשל להטעין פלאפון וכו מה הדברים שאני צריך בשביל להשתמש בזה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת om2, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 595 צפיות
שלום לכולם המראה השמאלית שלי לא מתקפלת הבנתי שהבעיה בד"כ זה גלגל שיניים שבור אז שינסתי מותני והזמנתי גלג"ש מתכת 24T אחרי שהגיע פירקתי מראה פתחתי ואכן היה שבור לאחר ההחלפה וחיבור עדיין לא זז כלום ולא מתקפל נשמע רק כמו תיק קטן אחד כאילו המנוע מנסה לזוז ומפסיק מה זה יכול להיות מנוע גמור?? [ניסיתי לתת לו זרם של 12V ולראות מה קורה ונראה שהוא עובד יפה ] אולי לוח אלקטרוני ?? נ.ב יכול שהמנוע נשרף כתוצאה מהבדיקה שעשיתי???
הודעה אחרונה מאת DANG28, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי רכב מסוג יונדאי i20 2010, אתמול במהלך נסיעה ארוכה שמתי לב שחום המנוע עולה, מיד עצרתי בצד ושמעתי רעש של ביעבוע מהמכסה מנוע, פתחתי אותו ומפה לשם לא היה מים כמעט בכלל, מילאתי כמובן והמשכתי בנסיעה לכיוון מוסך קרוב, הוא היה נראה קצת כמו נוכל ולא סמכתי על חוות הדעת שלו. בדקתי שוב מים - והיו מים אז התחלתי נסיעה ארוכה יחסית (למוסכניק שלי, שעליו אני סומכת ), במהלך הנסיעה שוב חום מנוע עולה, אני בודקת ויש מים אבל לחץ מאוד גדול בכל המערכת, כשאני פותחת פקק מים הם קופצים… גררתי את האוטו למוסך והוא שם כבר יומיים (המוסכניק לא הספיק לבדוק אותו בגלל עומס) ולכן אני שואלת אתכם, מה נראית לכם הבעיה? בוודאות הלך ראש מנוע? ואם כן זה אומר שחייבים להחליף במיידי או שנסיע…
הודעה אחרונה מאת tribel, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם ,רוצה להתייעץ לגבי תקלה מתסבכת שיש לי בגולף האהובה שלי. רקע: גולף 2007 ידנית מנוע 1600(BSE) אחרי טיימינג,קלאץ',סליל הצתה פלאגים פילטר אוויר,פילטר דלק ומשאבת דלק חדשה .(ללא קשר לתקלה) התקלה היא כזו-בעיקר כשהרכב קר או אחרי עמידה אבל לא רק.בהילוך ראשון ושני המנוע לא צובר טורים.זאת אומרת מגיע ל2500-2000 בערך ומשם רק מחזיק את עצמו בטורים האלו גם עם לחיצה על הדוושה עד הסוף. חשוב לציין שזה קורה רק בראשון ושני,כל שאר ההילוכים עוברים חלק וכמו שצריך. בנוסף חשוב לציין שכשזה קורה,אם משחררים קלאץ' לאט תוך כדי לחיצה על הגז עד כ3000 טורים ההילוך השני עובד כמו שצריך.(בניוטרל/קלאץ' בפנים המנוע מעלה טורים חופשי) אשמח לרעיונות. תודה מראש א…
הודעה אחרונה מאת Elie3211, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 417 צפיות
היי ברשותי פיאט גרנדה פונטו 2007 , בזמן סיבוב ההגה שמאלה אפשר לשמוע חריקה עמומה מדי פעם - הרכב נבדק עבר טסט והיה במוסך ולא מצאו בעיה כלשהי בהיגוי , איך ניתן לבדוק ולפסול מה זה יכול להיות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 8 אלף צפיות
ערב טוב, שבוע טוב מה שלומכם? תהיתי לעצמי- כמה יעלה לצבוע את הרכב כולו בצבע אם כל צבע במחיר שונה? מאזדה 3, 2017
הודעה אחרונה מאת eRezuz, -
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
ברשותי פיאט גרדנה פונטו 2008 1.4 עם גיר רובוטי ו-62K. לאחרונה התחלתי לקבל את ההודעה הידועה לשמצה gear unavailable ותוך מס' ימים הגיר שבק חיים והפסיק לעבוד, הרכב נגרר למוסך ושם במחשב נבדק והצביעו על תקלה במשאבה ההידראולית בגיר. סקר מחירים רציני גרם לי להבין שכדאי לי לבדוק חלופות ואף לטפל בנושא באופן עצמאי. אחרי אינספור שאלות לאינספור מוסכניקים ובעיקר שוטטות באינטרנט, נתקלתי בפוסט של hwgeek שהאיר את עייני. https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?460965 קודם כל רציתי לשבח אותו, בזכותו החכמתי רבות וחסך לי המון כסף בזכות המידע שסיפק, בהחלט שאפו! עוד לפני פירוק מנוע המשאבה, זיהיתי נזילה של שמן ממיכל השמן של הרובוט, נאמר לי מול מוסך שמתמחה בגירים הנ"ל…
הודעה אחרונה מאת Sigapo1989, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 877 צפיות
שלום, אוטלנדר חדש, חודש על הכביש עם פחות מ- 3000 ק"מ. נדלקה נורה. הרכב נוסע רגיל. מה זה יכול להיות, האם יש מצב ש"יעבור לבד" ואם צריך לגשת דחוף למוסך?
הודעה אחרונה מאת xdmanxd99, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב ברשותי יונדאי אלנטרה מנוע 1.6 מודל 2018 הרכב נסע 120000 ק"מ. איזה פלגים מומלץ לשים ולכמה ק"מ הם מתאימים?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי שאלה על פיזו 208 אקטיב. מועד עליה לכביש דצמבר 2019 לאחרונה מצב ECO הפסיק לעבוד ואמרו לי שייתכן שזה סימן שהסוללה כבר חלשה וייתכן וצריך להחליף. (עכשיו פתאום אחרי חצי שנה המצב ECO כן עבד פעם אחת אז אני מבולבול, אבל לא משנה. הרכב בן 4 וחצי שנים, 30,000 ק"מ. האם זה זמן להחליף סוללה? תודה
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 7 אלף צפיות
מחפש מוסך מורשה לא יבואן באזור לוד לטיפול בבקשה המלצה מנסיון
הודעה אחרונה מאת מינקו, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 989 צפיות
יש לי מיצובישי לנסר 2008 והתקלקל לי המצת סיגרייה (אליו אני מחברת את המצלמת דרך) הזמנתי מאלי אקספרס חלק חדש אבל כשהוא הגיע שמתי לב שהוא לא תואם ואני לא מוצאת אחד תואם , אשמח לעזרה . בנסוף מצרפת תמונה של החלק לא הנכון לעומת החלק שאני צריכה . גם מצולם וגם ציירתי למעלה איזה צורה צריכה ואיזה לא
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 871 צפיות
שלום לכולם, לאחר חיפוש בפורום לצערי עדיין לא קיבלתי תשובה ראויה. הרכב המדובר הוא הונדה סיוויק האצבק 2010 מנוע 1.8 תיבת הילוכים אוטומטית. אשמח לדעת איזה שמן גיר ממלאים בתיבה הזאת. אם יש למישהו יש את המק"ט לפילטר שמן גיר זה יהיה נהדר עוד יותר. בברכה.
הודעה אחרונה מאת Ori1938, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 577 צפיות
בדקתי סיטרואן C-elysee 2014 . (למטרת קניה) 1. בבדיקה ראיתי שמאוורר הרדיאטור לא עושה שום הפסקה , כמובן כשהמזגן מכובה. הייתי רוצה לדעת אם זה משהו תקין? 2 . כשהמנוע בסרק יש רעידות ממש מינוריות שלא מורגשות ברכב, אלא רק בשמיעה של המנוע ובמחט הסל"ד גם כשהרכב לאחר נסיעה. (חם) אשמח לחוות דעת ,תודה.
הודעה אחרונה מאת high way, -
-
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 988 צפיות
שלום. מאזדה 3 האצ'בק 2009. נפח 2.0. החלפתי רצועת הנעה, אני שם לב עכשיו שהמותח מתנדנד בזמן שהמנוע פועל. מצרף סרטון. האם זה בסדר לנסוע כך עד שאחליף? או שחייב מוסך? VID_20240403_134441.mp4
הודעה אחרונה מאת יגיל, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 864 צפיות
שלום מאזדה 5 2012 פתחי איורור לא זזים אני לא רוצה לנסות בהרבה כח מה עושים
הודעה אחרונה מאת efraimc, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 481 צפיות
מהן ההנחיות ? הבנתי שהרבה בעלי פוקוסים החליפו מסרקי הגה למרות שלא היה צורך .
הודעה אחרונה מאת איילצבי, -
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
הי חברים יש לי אופל אינסיגניה 2011 טורבו בנזין נפח 2000. 220 כ"ס. אני רוצה להחליף פילטר דלק, מישהו בגלקסיה יודע איפה הוא נמצא לעזאזל?
הודעה אחרונה מאת רמבו 51, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרכב "החדש" מתחמם מהר מאוד יונדאי 2015 i20 תוך כמה דקות מגיע ל 90 מעלות מה היא טמפרטורה נורמלית ? מה יכולה להיות הבעיה ? מה העלות תיקון ? אני רואה ש 90 מעלות זה נורמלי הבעיה שזה מגיע לשם תוך דקה.
הודעה אחרונה מאת husky, -
-
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
רכב חדש: שברולט טראקס 1.2 ל' טורבו, אוט', 1RS נורית דולקת קבוע: Passenger air bag off האם מצביע על תקלה, ואיך לבטל את זה? תודה
הודעה אחרונה מאת Alberrto, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, רנו פלואנס דיזל 2012. נקרע הטיימינג בנסיעה מהירה. מה עלות תיקון בערך? והאם כדאי לתקן או להחליף מנוע? תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Alberrto, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי כולם, לאחר שחיפשתי פילטר מסויים ולא מצאתי באמזון/cars245 הגעתי לאתר הזה: https://www.autospares.lv שמסתמן שיש לו כתובת נוספת https://www.autospares..eu הביקורות בגוגל : https://www.google.co.il/search?q=autospares+riga+reivew&safe=active&sca_esv=601377776&sxsrf=ACQVn09rT0sSMfODjqDBTdtt0rGJ3V-l2g%3A1706181956207&ei=REWyZcWVDN-4i-gPkOK-sAg&udm=&ved=0ahUKEwjFx6-Lt_iDAxVf3AIHHRCxD4YQ4dUDCBA&uact=5&oq=autospares+riga+reivew&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiFmF1dG9zcGFyZXMgcmlnYSByZWl2ZXcyChAAGEcY1gQYsAMyChAAGEcY1gQYsANInhNQrQ1YjxJwBHgBkAEBmAH2AqABzQeqAQUyLTEuMrgBA8gBAPgBAe…
הודעה אחרונה מאת kfirg, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש מוסך מומלץ שמתמחה במיני קופר, איזור שפלה/דרום. בבעלותי מיני ONE 1.2 ידני, אני צריך לטפל בכמה תקלות ולעשות טיפול. מחפש בעל מקצוע שמכיר את הרכב טוב.
הודעה אחרונה מאת Aviady001, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רכב: שברולט טראקס 1.2 ל' טורבו, אוט', 1RS היכן, אם בכלל, ניתן מדליקים את אורות הערפל? תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 894 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- pooh-bear
- flytomars
- Shay_u
- FlicK
- SlowRide
- Matan1515
- יובל .מ.
- נולד לליסינג
- Coresh
- yoni2sh
- spidrman
- amirtoar