Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי לנסר 2008 והתקלקל לי המצת סיגרייה (אליו אני מחברת את המצלמת דרך) הזמנתי מאלי אקספרס חלק חדש אבל כשהוא הגיע שמתי לב שהוא לא תואם ואני לא מוצאת אחד תואם , אשמח לעזרה . בנסוף מצרפת תמונה של החלק לא הנכון לעומת החלק שאני צריכה .

גם מצולם וגם ציירתי למעלה איזה צורה צריכה ואיזה לא 

תמונה מצת סיגרייה.jpeg

פורסם (נערך)

תכנסי לאתר הבא : https://www.megazip.net/zapchasti-dlya-avtomobilej
תעשי חיפוש לפי המספר שלדה של הרכב שלך (VIN)
היה שם דיאגרמות עם מק"ט של החלק שאתה צריכה 
תשתפי אותנו מה המק"ט של החלק אולי מישהו יכול להמליץ על אתר שאפשר לקנות ממנו את מה שאת צריכה 

לא יודע מה יכול הלתקלקל במצת, זה כולה מתכת שיש לה 2 מגעים של פלוס ומינוס
אולי לא מגיע חשמל לשקע, רצוי לוודא לפני שקונים סתם חלקים

עריכה אחרונה על ידי Alberrto
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Nana4560 כתב:

והתקלקל לי המצת סיגרייה (אליו אני מחברת את המצלמת דרך

לא ברור בדיוק מה את מחפשת, את המצית עצמה(הזכר) את את השקע העגול(הנקבה) בקונסולה שאליו נכנס המצית?

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם

הכרת אגב - מדובר במצית.

מצת הוא הפלאג במנוע.

עכשיו את יודעת איך קוראים לזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

איך קבעת שהלך השקע מצית? בדר''כ פיוז נשרף. נסי לחבר מטען תקין או משהו אחר חוץ מהמצלמה. ניתן לבדוק בחוטים אם מגיע מתח בעזרת רב מודד. עדיף עם סוויץ דולק.

עריכה אחרונה על ידי NTZSV
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני שעה, Camaro 92 כתב:

לא ברור בדיוק מה את מחפשת, את המצית עצמה(הזכר) את את השקע העגול(הנקבה) בקונסולה שאליו נכנס המצית?

את הנקבה , אליו נכנס המצית 

פורסם

אפשר גם לחבר את החוטים ישיר בלי הקונקטור. ניתן לנתק את החוטים מהקונקטור כולל הסופיות ולחבר ישיר מומלץ לבודד.

פורסם (נערך)

דבר ראשון תבדקי פיוזים,

האם בנוסף לשקע המצית יש עוד צרכנים חשמליים בתוך הרכב שלא עובדים?

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • תוכן חדש...