Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאוורר רדיאטור סיטרואן C-elysee

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Alberrto,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי סיטרואן C-elysee 2014 . (למטרת קניה)

1. בבדיקה ראיתי שמאוורר הרדיאטור לא עושה שום הפסקה , כמובן כשהמזגן מכובה. הייתי רוצה לדעת אם זה משהו תקין? 

2 . כשהמנוע בסרק יש רעידות ממש מינוריות שלא מורגשות ברכב, אלא רק בשמיעה של המנוע ובמחט הסל"ד גם כשהרכב לאחר נסיעה. (חם)

אשמח לחוות דעת ,תודה.

פורסם (נערך)

בקשר למאוורר חכה לחוות דעת של אחרים, בקשר לתיבת הילוכים האוטומטית בדגם הזה היא AL4 לא כ"כ נוחה. תבדוק עליה באינטרנט

מספר טיפים בנהיגה על גיר אוטומט AL4 - טכני, אחזקה וטיפולים - פורום רכב - אנשים שאוהבים (לדבר על) מכוניות - קארספורום (carsforum.co.il)

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
פורסם
לפני 20 דקות, high way כתב:

האם זה תקף גם לשנתון 2014? כי הדוגמאות שנכתבו הם שנתון מוקדם יותר

C-elysee היא מקבילה של פיג'ו 301 במנוע 1.6 עם גיר AL4 (שהוא גיר בעל 4 הילוכים) שנתונים 2012-2015, בשנת 2016 הגיר הוחלף לגיר תוצרת איסיין שהוא גיר בעל 6 הילוכים מוצלח. (וכיון שכך המחיר שלהם הוא יותר גבוה משמעותי).

תקרא כאן.

"קיבלו מנועים די שגרתיים, כמו למשל מנוע ה-1,600 סמ"ק הוותיק של היצרנית שמשודך לתיבת ההילוכים AL4 השגרתית (והמיושנת) של היצרנית."

סיטרואן C אליזה 2016 - 2013 - יד שניה מחירון, צריכת דלק, חוות דעת ועוד (carsforum.co.il)

פורסם

לא שאלת, אבל בתחום המחיר הזה (12-15K בערך?) אני חושב שאפשר לקנות רכבים יותר מוצלחים. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

בקטגוריה שלה? איזה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 3.4.2024 בשעה 21:23, high way כתב:

בדקתי סיטרואן C-elysee 2014 . (למטרת קניה)

1. בבדיקה ראיתי שמאוורר הרדיאטור לא עושה שום הפסקה , כמובן כשהמזגן מכובה. הייתי רוצה לדעת אם זה משהו תקין? 

2 . כשהמנוע בסרק יש רעידות ממש מינוריות שלא מורגשות ברכב, אלא רק בשמיעה של המנוע ובמחט הסל"ד גם כשהרכב לאחר נסיעה. (חם)

אשמח לחוות דעת ,תודה.

יש למישהו מושג?

• פיתרון
פורסם (נערך)
בתאריך 5.4.2024 בשעה 11:42, high way כתב:

יש למישהו מושג?

לא תקין, תתרחק
יכול להיות שזה מעיד על תקלה חמורה ויכול להיות שפשוט חיישן הטמפ' לא עובד ולכן המאוור תמיד דולק
לא הייתי מחפש הרפתקאות, אין לדעת למה החיישן לא עובד, אולי במנוע יש בעיה ומישהו בכוונה עשה שהמאוור יעבוד תמיד כדי שהיה קשה לעלות על בעייות חימום 
אם אתה ממש נועל על הרכב, קח אותו לבדיקה אצל מוסכניק

עריכה אחרונה על ידי Alberrto
  • תוכן חדש...