Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים סינים לcx5 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצוב ומביך. 

מזכיר לי שלקחתי את אחד הרכבים שלי פעם לבדיקה במכון ושם התגלה שהצמיגים ממש שחוקים. כשאמרתי לו שצמיגים חדשים יעלו 2,000₪, הוא אמר לי ״מה? סיניים עולים רבע מזה״. אמרתי לו ״את הבנות שלך תסיע עם צמיגים סיניים״ והלכתי.

אולי זה הוא. 

2016 BMW M235i.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא, הוא ״סתם״ מזניח. גם את הרכב שלו, מניע ונוסע עד שקורה משהו.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

גם קוד המהירות שונה בין השניים שצילמת (מה שבעקרון בסדר אם על אותו הסרן). 

לגבי הניילון, לא יודע אם צחקת או לא, אבל זה לא מה שהיה מטריד אותי. לצמיגים שונים שכבות שונות ומספר שכבות שונה בהתאם למבנה הכללי, דרישות מהצמיג וכיוצב'. גם חברות גדולות משתמשות בניילון (שהמאפיינים שלו ממש לא כמו לשקית בסופר), ראה למשל כאן

פורסם (נערך)

לא על אותו הסרן. הראשון ימין אחורי השני שמאל קידמי. ודרך אגב הרכב ממשיך לנסוע עם הביגלה הרזרבי בציר אחורי משמאל, מאז יום רביעי שעבר!

השימוש בסיבי ניילון במידה מוזיל את עלות הצמיג, אבל שים לב, אין כל איזכור לגומי. רק סיבי פוליאוריטן וניילון , כמובן על רשת מתכת. וזה בהחלט מסביר את המחיר הזול. 

שים לב שהצמיגים במאמר שלך הם לציוד חקלאי :

As agricultural machinery continues to grow in weight and engine horsepower, we are seeing an evolution of tires toward nylon radial casing with steel belts or steel casing with steel belts. 

https://agtiretalk.com/

צמיגים לחקלאות !

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

כי אין קשר לגומי ממש של הסוליה. מדובר על חלק משלד הצמיג. וכאמור כל החברות משתמשות בו לעיתים כתלות בדרישות הצמיג. 

ולניילון, מעבר לענין עלויות יש יתרונות/חסרונות אחרים ביחס לחומרים השונים בשימוש. 

מתוך האתר שצירפתי קודם: 

ציטוט

Commonly used textile materials; nylon, polyester and rayon, allow for this flexibility and imagination. Each has its own positive, or negative attributes. Nylon provides mid-range stability and medium shrinking but, is excellent in absorbing energy.  Polyester offers better dimensional stability than Nylon and low shrinking but, only an average level of energy absorption. Rayon is different still. Like Polyester, it allows good stability, but will degrade when wet; which, shortens its long-term endurance.

• תוכן חדש...