Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אמ;לק - אני זקוק לחשמלאי/בעל מקצוע אחר/הוראות מפורטות כדי להסיר אזעקת קוברה בצורה מקצועית שתשאיר את הנעילה המרכזית על שלט.

ברשותנו מאזדה 2 שנת 2008 כרכב שני כבר שלוש שנים, סך הכל עונה על הציפיות וגם עובר אותן בהצלחה - מהנה, זריז, אמין ובעיקר זול.

ברכב מותקנת האזעקה הידועה לשימצה של קוברה, זו עם הקודן על השלט. לרוב היא עובדת בסדר גמור, ואולי נותנת תחושה (כנראה שלא בצדק) שהרכב טיפה פחות גניב ככה.

אבל כמובן שדברים מפסיקים לעבוד כשהכי זקוקים להם...

לאחרונה עברנו דירה, כשאת הדברים הכבדים והגדולים נתנו למובילים ודברים עדינים/יקרים/בעלי חיים העמסנו בשני הרכבים. הרכבים כבר מועמסים, המובילים מוכנים לצאת לדרך והדירה ריקה מחפצים - So far, so good. יורדים למטה, מתכוננים ליסוע, אבל המפתח למאזדה פשוט נעלם. אין זמן לחפש, לוקחים את הספייר - והקוד לא עובד. יש סוללה, מנקים מגעים, מנסים עשרות פעמים, כלום. אחרי כמה שעות הצלחנו למצוא את המפתח הראשי שגם הוא דרש היאבקות מתישה עם הקודן עד שהרכב הסכים להניע.

פה החלטנו סופית להעיף את השיקוץ הזה לפני שיהיה עוד נזק.

נראה שהנעילה המרכזית עובדת על ידי המערכת של קוברה בנוסף לאזעקה ולעלוקה - הסרתי אחד, איבדתי הכל?

אשמח להמלצות על בעל מקצוע באיזור השרון או המרכז (עדיף כפר סבא או תל אביב), ואם יש מדריך מצולם של מישהו שכבר עשה את זה - מה טוב.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
פורסם

אני העפתי מיטרד כזה לפני כמה חודשים.

שלומי - חשמלאי ותיק מהרצליה הגיע עד אלי, כי הקודן לא איפשר להתניע.

הוא אמר לי שהרמת חלונות עם הנעילה היא חלק מהקודן, ולא יהיה לי יותר,

ומבחינתי זה פרט שולי בסה"כ והסתדרתי מאז בלעדיו,

ואפילו שמחתי שתהיה לי אפשרות להשאיר חלון טיפה פתוח ביום חם.

כשהגיע יום חם והשארתי חלון פתוח ונעלתי, אחרי שנייה החלון נסגר מעצמו...

(מדובר על קודן עם איתוראן שכבר לא היה פעיל)

• אהבתי 1
פורסם

תפנה לקוברה. הם נמצאים ברחוב תוצרת הארץ בת"א.

אני קיבלתי שירות טוב במחיר סביר מאוד. מציע שתפנה קודם טלפונית לברר עלויות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לחלוטין לפנות לקוברה בת"א

לי הם פשוט סידרו שהשלט יעבוד כפתיחה/סגירה

כלומר לחיצה על 1 פותחת

לחיצה על 2 סוגרת 

מחיר סביר לחלוטין .

תנסה לדבר עם המתקינים עוד לפני שאתה מדבר עם המשרד

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, BoazB11 כתב:

אני העפתי מיטרד כזה לפני כמה חודשים.

שלומי - חשמלאי ותיק מהרצליה הגיע עד אלי, כי הקודן לא איפשר להתניע.

אשמח לפרטים

לפני שעתיים, דלט2078 כתב:

לחלוטין לפנות לקוברה בת"א

אבדוק איתם, תודה

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • תוכן חדש...