Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

החלפתי היום רפידות בלמיים קדמיים. בסה"כ הבלימה היא בסדר, אבל אני מרגיש שאני צריך ללחוץ טיפה יותר חזק בשביל להגיע לעצירה מוחלטת אחרי נסיעה מהירה. כאילו הרכב לא יבלום עד הסוף אם אני אלחץ "רגיל". האם זה הגיוני? זה אמור להסתדר עם הזמן?

 

תודה!

פורסם

לרפידות חדשות לוקח כמה מאות ק"מ "לנתיישב", זאת אומרת להישחק מעט עד שזה מגיע למצב לכל שטח הרפידה נצמד לדיסק בלם, במיוחד אם הדיסקים לא הוחלפו ולא עברו חריטה.

 

במהלך הקילומטרים האלו בהדרגה עוצמת הבלימה תחזור למה שהיה.

  • אהבתי 1

 

 

פורסם

האם בוצעה החלפת/חריטת צלחות? האם הצלחות נוקו כמו שצריך?
במידה וכן, כמו שבוקי אמר הברקסים צריכים זמן הרצה מסוים של כמה מאות ק"מ של נסיעה רגועה. בפרק זמן הזה לא מומלץ לבלום חזק באופן ממושך או לעמוד לאחר בלימה ממושכת.

פורסם

תודה לשניכם על התשובה המהירה. לא החליפו צלחות, ואין לי מושג לגבי הניקיון...אבל אם זה נשמע לכם הגיוני אז אני רגוע.

×
×
  • תוכן חדש...