Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה HRV 2021 לחיצה אחת על סגירה לא מעלה את החלונות, רק ע''י לחיצה נוספת והחזקה של הכפתור עד סגירה מלאה סוגרת אותם ומקפלת חלונות.

מה הקטע? 2021 וצריך 2 כפתורים למשהו בסיסי כל כך?

איך מתגברים? אני כל הזמן שוכח ללחוץ שוב.. 

יש לי הונדה ג'אז 2016, והיו לי מכוניות ישנות יותר שהיה להן הרמה בלחיצה אחת. זה לא הגיוני ללכת אחורה כעת..

פורסם

לדעתי הוא לא מדבר על השלט. אלא על הכפתורים הפיזיים של הנהג.

בקיצור, רמת גימור נמוכה. נשמע שזה דגם ליסינג.

אם הוא מדבר על השלט - זה מסוכן להתקין סגיאת חלונות ולא מורשה בהרבה מדינות. אם יש כלב או מישהו ברכב? לכן באה הלחיצה הארוכה - אתה אמור להסתכל ולוודא , וכך זה באחריות הנהג ולא משהו שפועל כברירת מחדל.

וזה הרבה יותר טוב מהסגירת חלונות האוטומטית !

• מעניין 1
פורסם
לפני 5 שעות, BigMac כתב:

מה הקטע? 2021 וצריך 2 כפתורים למשהו בסיסי כל כך?

תתנחם מזה שיש רכבים שצריך ללחוץ ארוך לסגירת החלונות, זה הרבה יותר מסרבל כי אז אתה צריך להסתכל לבדוק שבאמת כל החלונות עלו עד הסוף לפני שאתה משחרר את הלחיצה. 

בכל מקרה תבדוק עם מנעולני רכב יש מצב שיוכלו להפוך לך את הפנוקציות של הלחיצות. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

סגירת חלונות אוטומטיים בלחיצה אחת ירדה מהפרק לפני המון שנים כחלק מעמידה בתקני בטיחות.

ברוב הרכבים לחיצה ארוכה על כפתור הנעילה בשלט סוגר את כל החלונות והרבה נהגים בכלל לא מודעים שהאופציה הזו קיימת.

• תוכן חדש...