טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,335 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 437 צפיות
אשמח לשמוע צריכת דלק אמיתית בעיר/בינעירוני/שיוט מבעלי ניסיון..
הודעה אחרונה מאת BassDriver, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 296 צפיות
ספוילר
הודעה אחרונה מאת chezik, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 440 צפיות
שלום לכם, יש ברשותי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2001 ואני מחפש איפה להכניס את המפתח לניטרול האזעקה . יש לי את המפתח תודה
הודעה אחרונה מאת אברהם א, -
- 8 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
המוסכניק אמר לי שיש לי עוד 6/7אקמ על הרצועה האוטו נסע כבר 200 אקמ כמעט ולא ברור אם הוחלפה אי פעם בכלל הרצועה השאלה שלי אם להחליף הרגע או שאפשר לסמוך על זה ? זאת אומרת אני אוכל להרגיש כשזה ממש יתקרב או שזה לא מורגש בכלל ? וגם כמה בערך בערך זה אמור לעלות החלק מהעבודה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת האוטו שלנו גדול וירוק, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 796 צפיות
היי, אני לא מצליח למצוא את הנקודה החמה שאני פתוח באייפון 15 במערכת מולטימדיה הרגילה של האאטולנדר. מישהו יודע להגיד מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת maglan, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 419 צפיות
שלום לכולם אשמח לדעתכם המחכימה אני בבירורים על רכישת רכב טויוטה פריוס 2012 הרכב מטופל במוסך מורשה, הלכה הבטריה לפני כמה חודשים, בעליו של האוטו לא רצה להשקיע 12K על בטריה חדשה, הלך לשפץ אצל הבני דודים לטענתו עקב כך שהאוטו מישני בבית ואין לו בו צורך, לכך ראה את ההוצאה כמיותרת, מה גם שלטענתו אין הרבה הבדל, אשמח לדעתכם לא מבין מה זה שיפוץ בטריה האם שיפוץ הוא דבר אמין ? האם תוחלת החיים שלו ארוכה דיה ? (בטריה חדשה מחזיקה בין 160K-200K כמה בערך ינתן במשופצת ? האם יש הפרש לפחות בנקודת הזמן המיידית של אחרי השיפוץ ביעילות המערכת הייברידית לבין בטריה חדשה ? ולסיום האם הייתם נותנים מחירון +/- על רכב כזה, בהינתן שה…
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 740 צפיות
הפילטר הזה שנרכש בארץ לא נראה לי מקורי: ארץ יצור: סין. זו חלק מתשובת MAHLE: We reviewed sent pictures and conclusion is that this is original MAHLE part. As we are talking about OEM part ממתין להבהרה מהם על איכות הייצור הזו. לידיעתכם.
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
-
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 735 צפיות
קניתי לא מזמן מיצובישי ספייס סטאר יד שניה ממישהו פרטי. הרכב בן 9 ועשה 86,000 ואין תיעוד טיפולים (לא משנה כרגע למה, לקחתי סיכון מכל מיני סיבות). נאמר לי שהוחלף שמן גיר לא מזמן אבל אני לא יכול לסמוך על זה, במיוחד שהבנתי שהגיר הרציף הזה רגיש והעניין הזה קריטי. השאלה שלי האם ניתן לראות לפי השמן אם הוא באמת הוחלף? או שפשוט להחליף שוב? (שזו האמת הנטיה שלי) תודה
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
נורת מצבר בסרק
מאת דובצע- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 592 צפיות
שלום חברים נורת מצבר דולקת בסרק - ברגע שאני נוסע עם גז היא ניכבת האם זה מעיד שהאלטרנטור מתחיל ללכת או המצבר? החלפתי אלטרנטור ומצבר ליפני כ3 שנים ג׳מפי 2006. תודה
הודעה אחרונה מאת דובצע, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 936 צפיות
שלום, השבוע טסתי כהרגלי נמוך מחיפה לנצרת עלית, סליחה, נוף הגליל. במהלך הטיסה מישהו מהנתיב הימני חתך לתוך הנתיב השמאלי ונאלצתי ללחוץ בעוז על דוושת הבלם. החדשות הטובות הן שהאוטו האט בצורה נחושה, הרעות הן תוך כדי סטייה חריפה ימינה. נאלצתי להרפות מן הדוושה ולתקן עם ההגה. שאלות: 1. מה מקולקל? 2. שילמתי מאה שח לפני שבוע על אישור בלמים, האם רשאי לקזז למוסכניק את האישור מן העבודה? 3.עברתי טסט, *כיצד*?? בברכה, אוהד
הודעה אחרונה מאת tamir3000, -
האם מצב פארקינג אמור לנעול את הדיפרנציאל בכל מצב או רק כשהכל מחובר? השגתי גיר מפירוק, שגם כשהבורר מועבר לפארקינג עדיין אפשר לסובב את הציריה ביד. תקין או לא? כדאי להרכיב או להחזיר?
הודעה אחרונה מאת tamir3000, -
- 9 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, הגעתי לפני שבוע להעביר טסט לאוטו במהלך הטסט הבוחן שאל אותי האם החלפתי מנוע כי מספר המנוע שכתוב ברשיון רכב והמספר שמופיע על המנוע לא תואם בספרה אחת, והם לא מוכנים להעביר לי את האוטו עד שאני מביא שטר מכר מקורי, לפני 7 שנים הוחלף מנוע לאוטו ומתברר שהפקיד שקיבל את שטר המכר המקורי לא הקליד נכון את המספר הלכתי לאותו מכון רישוי הם טענו שהם לא יכולים למצוא את זה כי עבר 7 שנים ואין להם איך לעזור הלכתי למוסך של טויוטה שביצע את ההחלפה (היחיד שנחמד כאן בכל הסיפור הזה ומנסה לעזור) הוא הוציא לי העתק של השטר וכמובן זה לא טוב כי הם צריכים מקורי, הלכתי ליבואן הם אמרו שיש חג עוד מעט שאני יבוא אחרי החג ואני צריך לסיים את כל זה עד יום שלישי הקרוב, מרגיש לי שכול…
הודעה אחרונה מאת teyal, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 341 צפיות
היי חברים, כבר כמה חודשים שברכב של אישתי ישנם רעשי חריקה מתכתיים מגלגל שמאל קדמי. הרעשים נשמעים בעת נסיעה במהירות נמוכה(עד 30 קמש בערך), פניות ובלימה. הוחלפו רפידות, (ללא גירוז של תופסני הרפידות), אך הרעש נותר. מדובר בסוזוקי sx4 hatchback 2012 אוטומט. הרכב גמע כ-180 אלף קילומטר. לפני שאני מתקדם אל עבר החלפת צלחות ורפידות בצורה יסודית שתכלול גירוז, ניקוי וכו', האם יש דרך לבדוק שאותו הרעש אכן נובע מצלחת שחוקה/גירוז של התופסנים או כל דבר אחר? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 654 צפיות
היי חבר'ה. אני מחפש מוסך בהסדר AIG עבור ההונדה ג'אז שלי, בפתח תקווה. עדיף באיזור של ז'בוטינסקי, איפה שיש תחב"צ. נכנס לי ברכב שליח וולט על אופניים חשמליים. השליח בסדר פיזית. גם אני. עקב התאונה יש נזק כבד (להערכתי: צריך להחליף את הפגוש + פנס + פלסטיקה ופחחות על דלת תא המטען, לכל הפחות. עוד לא בדקתי כמו שצריך). בלי לפרט יותר מדי, אגיד שכנראה שאאלץ ללכת דרך המקיף, למרות שהתאונה לא באשמתי והכל מצולם. האתר של AIG שבור ואין שם רשימת מוסכים. אשמח להמלצות.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 894 צפיות
שלום קניתי את הרכב יד2, שנת 2021 עם 9,000 ק"מ. היה תמיד מטופל במוסך מרכזי ונמצא תקין בבדיקה. אבל אחרי כמה ימי נסיעה שמתי לב שבמהירות נמוכה הוא מאוד מקרטע, ספציפית בתחילת האצה או כשמורידים את הרגל מהגז. קראתי על עוד אנשים עם בעיה דומה שעשו לימוד גיר וזה פתר אותה. דיברתי על זה עם היבואן והם אומרים שמה שאני מתאר לא נשמע סביר וזה נשמע כמו בעיה, שצריך להגיע למוסך ואולי באמת לימוד גיר יפתור את זה, אך זה טיפול בתשלום. מישהו יכול לשפוך אור על העניין? אפשר לעשות לימוד גיר לבד או שעדיף לא להתעסק בזה? תודה
הודעה אחרונה מאת SunshineGC38, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ראיתי ברכב של חבר תקלה מוזרה, מעניין אם מישהו פה יוכל לתת כיוון. נדלקו יום אחד נורות של: בלם יד, נורה נוספת עם אותו סמל בצבע כתום, נורת בקרת יציבות, ונורת ABS, בנוסף - מאותו רגע הלחיצה על דוושת הבלם צריכה להיות חזקה / עמוקה יותר כדי לקבל את הבלימה הרצויה. בדיקה במוסך מורשה של טויוטה: המוסכניק טוען שלא מופיע בכלל שום קוד תקלה רלוונטי ואין לו מושג מה הבעיה, החליף נוזל בלמים כולל ניקוי מערכת, לא עזר. מבחינתו השלב הבא זה להחליף את המשאבת בלמים, 11,000 ש"ח, לא מתחייב שיפתור את התקלה. מבדיקה שלי: המיכל של נוזל בלמים עומד קצת רופף, נראה שחסר לו תפסן אחד, אבל זה במיקום שאין לי גישה אליו לבדוק האם צריך בורג או פין או משהו אחר, ניסיתי קצת לשחק עם המיכל ולמצוא לו תנוח…
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 758 צפיות
יונדאי I20 2010 מנוע 1.6 אתמול אחה"צ בהכנסה לD הרכב לא רץ קדימה כתמיד אלא היה צריך דחיפה עם הגז, לאחר נסיעה של 4 ק"מ האוטו חנה בבית, היום בבוקר האוטו הונע אחרי 20 מטר נדלקה נטרת CHEKIN, חיברתי סורק תקלות, התקלה היא P0765, מה יכול להיות הבעיה? האם תקין לסוע למוסך כך (המוסך שלי במרחק 40 ק"מ), ומה יכול להיות העלויות של הנזק, או לאפס תקלה ולראות מה קורה? בדקתי נוזלים הכל תקין. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת WE988244, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 798 צפיות
ברשותי סיאט איביזה, ולפני כמה שבועות הוחלף המאייד בגלל תקלה נפוצה ומציקה שיש בדגם הנ"ל. לפני כשבוע התחלתי לשמוע רעש של פיכפוך מים מהמזגן, החזרתי למוסך ושם נאמר לי שהכל תקין. עכשיו פתאום שמתי לב שהשטיחים של הנהג והנוסע לחים ממש, ומרגיש שיש שם נזילה. אני משוכנע שזה קשור למאייד, השאלה איך בדיוק והאם אני יכול לנסוע ככה מהצפון למרכז עד שאגיע למוסך, או שעדיף גרר?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 774 צפיות
מאיפה אני משיג כזה להונדה בארץ? לא מסתדר עם עכביש ורצועה
הודעה אחרונה מאת דניאל2369, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 375 צפיות
Car Four Wheel Alignment Level Meter Digital Electronic Wheel Alignment Balance Aligner Positioner Camber Castor Strut Truck - AliExpress 34 מישהו מכיר ? (נראה שזה טוב רק לפני החלפת חלקי מתלה שאז אפשר להחזיר כמו שהיה)
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 392 צפיות
מישהו אולי יודע איך מתפרק בולם הזעזועים הקדמי ברכבי פיג'ו, בניגוד לכלל הרכבים בתא המנוע יש 3 אומים שהם תופסים אותו, בפיג'ו 301 אין למעלה 3 ברגים, רק אום במרכז הבולם (ובאמצע יש טורקס). מצורף דיאגרמה FRONT SPRING FRONT TORSION BAR | Peugeot M3/M4 CAR 4 DOOR SALOON | Parts Catalogs | PartSouq תודה
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 519 צפיות
ערב טוב, האוטו עמד 3 ימים בשמש הקופחת (בדרך כלל בחניה מקורה), באתי היום אחר הצהריים להניע אותו, האוטו הניע די בקלות, ואז אחרי כמה שניות רעד כולו, כלומר התנדנד, לא רטט כמו כשיש איזו תושבת פגומה, וכאילו נכבה. הטורים ירדו לאפס, המנוע שקט (כמעט?) לגמרי, ונורות אזהרה נדלקו (פירוט בהמשך). במהלך השעות האחרונות התנעתי אותו כמה פעמים, פעם אחת הדלקתי מזגן, והוא אכן נדלק, אבל לפחות בשתיים שלוש דקות שדלק הוציא רק אוויר חם (בדרך כלל מזגן מצויין). פעם אחת ניסיתי להוריד האנדברקס ולשלב לרוורס, ואז הרגשתי כאילו האוטו מידרדר קדימה (בירידה). יכול להיות שלא שמתי גז? אני לא יודע. מיד החזרתי לפרקינג ודוממתי מנוע. פתחתי מכסה מנוע ושם הכל היה נראה רגיל, מלמעלה. חלונות נפתחים…
הודעה אחרונה מאת בודק עובדות, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 504 צפיות
רכבי VAG חדשים מגיעים היום עם שנתיים אחריות בלבד על הגיר? או שהוא מקבל הארכה
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 999 צפיות
קניתי 5 סורקי תקלות רציתי לחלק לכמה חברים שרצו. וכלום ברגע שאני מחבר אותם ונכנס לאפליקציה מדליק לי נורת צ'ק אנגן. ונורת בקרת יציבות מהבהבת. ומד טורים משתולל קופץ. אין לי שום תקלות ברכב. יש לי סורק אחר עשיתי איפוס. השאלה למה החדשים לא עובדים? תודה.
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 739 צפיות
צהריים טובים אחד החלונות בהונדה ג'אז (2013) לא עובד, לא ברור למה. במוסך מורשה אמרו שיכול לעלות עד 2000 שקל האם יש מקום מומלץ אחר ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת pumon, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 392 צפיות
שלום חברים, יונדאי i35 שנת 2014 החלפתי 4 צמיגים ועשיתי איזון גלגלים + כיוון פרונט ממוחשב - הרכב עדיין נוטה ימינה. חזרתי למוסך אמרו לי שצריך לעשות איפוס חיישן SAS בגלל שזה הגה חשמלי... מישהו שמע על זה? האם הגיוני?
הודעה אחרונה מאת highmix, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 497 צפיות
היי כולם חבר שלי הבעלים של סוזוקי קרוסאובר ידנית 2015. התחילה לו לאחרונה בעיה מוזרה מאוד של נזילת מי המזגן לתוך תא הנוסעים, באיזור מושב הנוסע. מוסך שהלך אליו אבחן שהצינור של מי המזגן קרוע וניסה לעשות קומבינה זמנית ללא הצלחה. הצעת מחיר להחלפת הצינור בערך 3000 ש"ח מכיוון שצריך לפתוח את כל הדשבורד. מישהו נתקל בבעיה כזו? מישהו מכיר מומחה לדבר באיזור ירושלים שיוכל לפתור אותה בצורה טובה? עוד רעיונות יצירתיים גם יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 544 צפיות
ערב טוב לכולם וחג שמח אחרי התקנה של רמקולים באסטרה של חבר,הנעילה המרכזית הפסיקה לתפקד. מדובר בדגם הבסיסי(1600 אטמוספרי עם חלונות ידניים מאחור) של הרכב עם שלט לא מקורי בלחיצה על השלט הרכב מהבהב אך לא ננעל או נפתח ובלחיצה על פתיחת תא המטען דרך השלט הוא כן מגיב,אבל שאר הדלתות לא מגיבות. גם בסלון הכפתורים של הנעילה המרכזית לא מגיבים. קצת תובנות: המנורה בסלון נדלקת כאשר כל אחת מהדלתות נפתחות. ניסיתי לנתק מצבר לחצי שעה,לא עזר(גם פלוס וגם מינוס) ניסיתי את השיטה לסנכרון השלט גם דרך הסוויץ' וגם מדלת הנהג הפיוז של הנעילה המרכזית נראה תקין ויש קליק מהממסר בלחיצה. בזמן החלפת הרמקולים לא נגעתי בשום חוט או שום דבר שקשור למנעולים למעט …
הודעה אחרונה מאת Elie3211, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 762 צפיות
שלום לכולם. פונה לחוכמת ההמונים. יש לי מאזדה 5 שנת 2007, זה רכב שני שלא נוסע הרבה, המצבר שלו יחסית חדש (לפני שנה) לפני כחודשיים הוא הספיק לי לחמישה ימים ללא נסיעה , כיום בקושי 3 ימים. מחפש לו בוסטר שאוכל להתניע אותו כשאצטרך מבלי לפנות לעזרת אנשים טובים אחרים. מחפש משהו פשוט ואמין, לא מחפש משהו שיטעין 10 פעמים, אוכל להטעינו גם אחרי פעמים בודדות. מה מומלץ ולא מאוד יקר ואיזה אני צריך עבור מאזדה 5 שהוא רכב קצת כבד יותר? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 265 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- avargel
- dorgo
- איציק נ.
- לירון .ה.
- חד אופן
- ANUTKK
- Alberrto
- Gosser1860
- Coresh
- amosbmw
- benny62
- 1enzo