טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,326 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 485 צפיות
215/45/18 מישלין פיילוט ספורט 5 - 3,240 קונטיננטל פרימיום קונטקט 6 - 3,100 גודייר f1 as 2 - אזור 3,000 כולם אותו תקציב בערך, מהו העדיף לדעתכם האישית?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 390 צפיות
שלום רב אשמח לעזרה , אאודי a3 2017 עם מנוע 1.4 בעלייה תלולה ברגע שאני עוזב את הברקס ורוצה שהרכב יתקדם לבד הרכב ממש רועד , האם זה אומר שהקלאצים גמורים ? (בתחילת נסיעה במישור יש מעט מאוד רעידות וזהו) ראיתי שצריך לעזוב את הברקס לאט לאט בעלייה כמו ברכב ידני האם זה העניין?
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 296 צפיות
שלום, יש לי טויוטה פריוס 2008 ואני מעוניין להתקין מערכת התראה על שטח מת. שבמקרה שאני יצא לעקיפה ולא הסתכלתי מספיק טוב שיצפצף ועדיף גם שיהבהב במראה. כמו שיש בהרבה רכבים כמו ביונדאי סונטה. אשמח לקבל קישור לעלי אקספרס אם יש כזה דבר ואם למישהו יש ניסיון שזה טוב ואיכותי. וגם אשמח לשמוע על האפשרויות. [אבקש מראש לא לשלוח תגובות בסגנון "תסתכל במראה" כמו שראיתי באשכולות אחרים בנושא זה].
הודעה אחרונה מאת שמואל33, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מילאתי דלק כרגיל רק שהפעם כשסיימתי ראיתי שהמכסה של הדלק לא נסגר\ננעל. יש איזה מנגנון שפותחים אותו מתוך האוטו (מצורפת תמונה מהספר הוראות) אבל הנעילה נעשית בטריקה של המכסה שמשום מה לא נועל ונשאר פתח. (וידאו מצורף) אני אסע למוסך לתקן, השאלה אם זה מסוכן לאוטו או לעצמי לנסוע ככה 15 ק"מ עד למוסך הקרוב כשיש פתח כזה, בגלל שזה איזור של דלק, אולי מתחמם, אולי יוצאים משם אדי דלק שיכולים להתלקח... לא יודע מה... זה טויוטה יאריס "החדשה" 2015 20240601_132419.mp4
הודעה אחרונה מאת עמי555, -
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי, קניתי מאזדה לפני חודש מטופ טרייד ולפעמים בסיום נסיעה אני מעביר את תיבת ההילוכים מ - D ל- P ולוחץ על כפתור כיבוי הרכב והמנוע נכבה אבל מערכות החשמל נשארות דלוקות ומופיעה ההתראה שבכותרת, קראתי קצת על הנושא ומסתבר שזה תקלה ידועה בחיישן ידית ההילוכים וראיתי שיצא גם TSB בעניין, דיברתי עם המוסך המרכזי והם מכירים את הבעיה הזו ושהיא נפוצה ברכבי מאזדה 6\CX5. מדובר על תיקון של איזור ה900 ש"ח. נתנו לי אחריות על המנוע ותיבת ההילוכים בקנייה של הרכב לשלושה חודשים ודיברתי עם הטריידאין ולפי מה שהבנתי האחריות לא מכסה את הנושא. השאלה שלי היא כזו, אם יצא TSB בעניין היצרן\יבואן לא אמור לקחת את הטיפול בבעיה על חשבונו?
הודעה אחרונה מאת fancy, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 488 צפיות
שלום. עד אתמול המזגן עבד תקין - אם כי בעמידה המזגן הרגיש שלא מקרר מספיק חזק. ידעתי מהבעלים הקודם שיש דליפה קטנה אז נסעתי למלא גז. לאחר מילוי הגז המזגן באמת היה הרבה יותר קר ונעים גם בעמידה. היום לאחר כ24 שעות, הפעלתי את המזגן, המדחס נכנס (שומעים קליק כרגיל) - אבל בצד הנהג למרות שמוגדר 15 מעלות ועוצמה מירבית - יוצא אוויר פושר/חמים בצד נוסע אוויר הרבה פחות חם אפילו מעט קריר. הגברתי את צד הנהג ל29 מעלות והתחיל לצאת אוויר רותח, בצד נוסע עדין קריר. החזרתי ל15 מעלות וזה השפיע אבל עדין נשאר פושר/חמים. מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות קשור למילוי הגז אתמול?
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 709 צפיות
שלום וברכה יש לי הונדה f-rv 2008 ולאחרונה התברר לי שאורות דרך אחוריים לא עובדים. בנוסף-בלוח המחוונים לא מופיע הסימון של האורות כשמסובבים את הידית (אורות קדמיים פועלים כרגיל). כמו כן המתגים בדשבורד לא מוארים-יכול להיות שזה קשור?! בדקתי את כל הפיוזים-והכל תקין, מה עוד יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 363 צפיות
לאבא שלי פיזו 308 1.2 טורבו. קרה כבר פעמיים שהמנוע נכבה ברמזור ולא הניע, אלא רק לאחר 5-10 דקות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 562 צפיות
טויוטה אוריס סטיישן היברידית 2014 הערב התנעתי את האוטו, מעביר את ההילוך לדרייב ו...אופסס, ההילוך חוזר אחרי שניה לניוטרל. מנסה שוב ו... עוד פעם. רק אחרי 3-4 פעמים זה הסתדר. מחנה את האוטו וחוזר אליו אחרי שעתיים וזה קורה לי שוב והסתדר אחרי 3-4 פעמים. כשזה על ניוטרל אני גם לא יכול להעביר בחזרה לפארקינג. בשביל זה צריך להעביר לרוורס (שזה הוא נותן לי להעביר) ואז פארקינג. מישהו יודע מה הבעיה? כמובן שזה תיבת הילוכים חשמלית ולא מכנית...(כמו כל האוריס והפריוס למיניהם...)
הודעה אחרונה מאת D Cross, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 260 צפיות
מחפש עבור אחותי מזגניסט אמין ומומלץ באזור גבעת שמואל. הפציינט: הונדה סיוויק 2018. תודה🙏
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 854 צפיות
ספוילר זה החלק שהוחלף היי קניתי אתמול את הרכב עם הזאת התקלה הזאת, הרכב היה בתיקון אצל אורן אצל הבעלים הקודמים והוחלף אטם מכסה שסתומים ועוד חלק שאני לא יודע מהו (מצרף תמונה) הבעיה לא נפתרה והבעלים החליט שאין לו כח להתעסק אם זה. אני חשבתי שאולי הבעיה היא הפלאגים והחלפתי אותם על פניו המנוע מרגיש חלק אבל הקודי תקלה והנורות לא נמחקו. אשמח לכיוונים (מצערת?) בנוסף במסגרת היישור קו קניתי את כל הפילטרים וקיבלתי 2 פילטר מזגן ברכב זה יש 2? אשמח לסרטון הדרכה איפה הם. תודה רבה חלק שהוחלף קודי תקלה
הודעה אחרונה מאת משה63, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 515 צפיות
שני האיתותים הירוקים, אלה שאמורים להפעיל כשפונים ימינה או שמאלה, מהבהבים כל הזמן. אני מניחה שלחצתי על משהו. לא הצלחתי להפסיק את זה. עזרתכם בבקשה. קיה סיד 2011
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 354 צפיות
אהלן חברה, רכשתי לפני מספר ימים ג'ק במבצע באוטו דיפו לאחר שזרקתי את הקודם לפח כי היה לו נזילת שמן מאטמים וגם לאחר החלפה של אטמים ושמן הידראולי המשיך לדלוף הבנתי שלא שווה את הכאב ראש והסיכון הבטיחותי. יצא לי להשתמש בו היום לראשונה וכנראה שלא השתמשתי בג'ק כזה פשוט הרבה זמן כי שכחתי עד כמה הוא על הפנים, הייתי צריך להרים את הג'ק כמעט עד הסוף רק בכדי להכניס את הבוק לברזל שממנו היצרן ממליץ להרים את הרכב. הכוונה לאלו (תמונה מגוגל) בדרך כלל אני אוהב להרים יותר גבוה כדי להניח את הבוק על השלדה (בדרך כלל החתיכת מתכת העבה השניה מהדפנות). אני בכנות לא זוכר אם הג'ק הקודם עלה גבוה יותר או שהשתמשתי אז בדיקט או קרש עץ כי זכור לי שכן הצ…
הודעה אחרונה מאת Aviv13467, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 479 צפיות
שלום חברים, גיליתי ברכב כי החבק שמחזיק את גומיית הצירייה צד נוסע בחלק הרחב שלה השתחרר. תוצאה - סירחון ולכלוך נוראי (מצ"ב צילום). סובבתי אותה בשביל לראות את כל ההיקף ואין שום קרע. האם כדאי רק למלא בגריז (גרפיט) או שכדאי כבר להחליף את הגומייה? לציין שזו המקורית שעל הרכב מאז שיצא מהסוכנות אי שם בשנת 2015. ואם כבר, מישהו יכול לעזור לאתר את המק"ט שלה? הצלחתי למצוא רק צירייה קומפלט. ג'ולייטה תלתן 240 כ"ס שנת 2015. תודה,
הודעה אחרונה מאת Muzic4Ever, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, קיה ספורטאז 2016 צורה חדשה, המראה לא מתקפלת, הביטוח לא מטפל בבלאי, ניסתי להחליף גיר לבד והגלגל שיניים לא תואם, אין לי כח להזמין חדש ולפרק ולהרכיב, איפה ניתן להחליף מראה אם צבע לרכב? גר ביבנה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 453 צפיות
שלום, קניתי אאוטלנדר 2020 יד2, ואני לא מוצא את תוכנית הטיפולים בספר הרכב, כלומר מה עושים בטיפול 60k, מה עושים בטיפול 75k, וכדומה. אני יודע שיש טיפולים גדולים וטיפולים קטנים, ואני רוצה לטפל לפי הספר, אבל כאמור- לא מוצא לוח טיפולים כזה. לשם השוואה, בספר הרכב של המאזדה 3 הקודמת שלי הייתה טבלה גדולה שמסבירה מתי צריך לטפל ומה עושים בכל טיפול (יש דברים שמחליפים, יש דברים שרק בודקים, וכו'). העליתי את הספר לכאן. תודה רבה ספר-רכב-מיצובישי-אאוטלנדר-2018.pdf
הודעה אחרונה מאת razabc, -
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי מרצדס ויטו 2009 לאחרונה נהייה לי רעש של תק יחיד שחוזר על עצמו בקפיצות וכן בסיבוב ההגה ולפעמים גם בנסיעה ישר יש לציין שממש לפני זה החלפתי תפוחים ונסעתי כ300 ק"מ ללא שום רעש ופתאום זה התחיל ניסיתי לזהות מהיכן הרעש ולא הצלחתי האם יש למישהו מושג מהיכן יכול להיות הרעש הזה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת tan tan, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 509 צפיות
שלום, התחלתי לקרוא חוות דעת על הרכב וקראתי שייתכן וקיימת בעיית אכילת שמן בגלל אטם פגום או משוה כזה ברכבים הראשונים שהחלו שיווק ב-2020. האם מישהו יודע לומר באיזה שנתון פתרו את הבעיה? האם לרכוש מודל 22 עדיף ? מודה על התשובה בברכה
הודעה אחרונה מאת coavi, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 635 צפיות
איכשהו יצא למערכת EGR שם גרוע, בפועל זה ממש לא נכון. ראיתי עכשיו את הסרטון הזה של בחור תותח שיודע להסביר כל דבר בצורה ממש טובה. תראו בעצמכם להלן סיכום בנקודות. עובדות על מערכת EGR: לא פוגעת בביצועים. מערכת EGR מודרנית מונחת מחשב תחזיר אדי חנקן דו חמצני רק כאשר הרכב לא נדרש לביצועים. כאשר תלחצו חזק על הדוושה, או תהיו בהאצה המחשב לא יפתח את השסתום. חוסכת בדלק. כאשר הרכב במהירות שיוט, אין צורך בכל נפח הבוכנה, וכאשר השסתום נפתח נכנסים לבוכנה חלקיקי חנקן דו חמצני, אשר תופסים מקום בבוכנה במקום אוויר. כאשר כמות האוויר יורדת, אז המחשב נאלץ להוריד את כמות הדלק = חיסכון משמעותי. ניתן לדמיין את זה כמו סוג של בוכנה מתכווצת. הכנסת החנקן "מקטינה"…
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 419 צפיות
משער שזה בגלל שהוא נתפס על הבורג. יש רעיון איך להוציא את הבורג הישן? (ניסיתי להרחיב את הפתיחה שלו עם מברג שטוח ולא עזר)
הודעה אחרונה מאת של, -
לפני כחמישה שבועות החלפתי ארבעה צמיגים. ביקשתי מבעל הפנצריה לוודא שלחץ האוויר נכון. הוא אמר לפועל לוודא והפועל עשה זאת כאשר הצמיגים לא מורכבים על הרכב. כאשר הסבתי את תשומת ליבו של בעל המקום הוא ענה שלחץ אוויר הוא פנימי של הגלגל ולכן זה משנה אם בודקים כשהוא עם עומס עליו (רכב) או לא. הרמתי גבה אבל סמכתי עליו. חזרתי למילואים מיד כך שלא יצא לי לבדוק בנפרד. הרכב הרגיש לי קצת מנופח מדי אבל תרצתי זאת בתחושה של צמיגים חדשים מול ישנים. היום סוף סוף יצא לי לבדוק בתנאים אופטימליים - בצמיגים היה 40 PSI במקום 32 וזה עוד אחרי חמישה שבועות שמן הסתם הורדיו עוד כמה PSI בעצמם. האם בעל המקום חרטט אותי? או שפשוט הפועל עשה עבודה גרועה?
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 15 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
חבר'ה, תתפסו חזק, כי יש לי סיפור שיגרום לכם לרקוד ולבכות בו זמנית. כן, כן, קראתם נכון. כי מה יכול להיות יותר מרגש מנורת אזהרת שמן מנוע דולקת ברכב שברולט ספארק ידני? אז ככה, נדלקה לי הנורה הזאת המפחידה הזאת, כאילו אומרת לי "היי, חבר, הגיע הזמן להיפרד מהכסף שלך". כמובן, לקחתי את הרכב למוסך, שם בדקו אותו כאילו היה פרארי (או לפחות רכב עם מנוע אמין). אחרי שעה של ציפייה (כי כן, גם במוסך יודעים לגרור זמן כמו אלופים), קיבלתי את הבשורה המפתיעה: "אין שום תקלה!". "אבל הנורה דולקת!", זעקתי כמו ילד קטן שחטפו לו את הגלידה. "אל תדאג", הרגיע אותי המוסכניק בחיוך מיומן, "יכול להיות חיישן מקולקל, קצר חשמלי, או... שאריות שמן עתיקות". "שאריות שמן עתיקות?", חזרתי על דבריו בתדהמה…
הודעה אחרונה מאת I love spark, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 738 צפיות
היי אשמח לעזרה מיצובישי לנסר 2011 כשאני בעליה בהילוך שני או אפילו בראשון ואז עוזב את הגז לפני מעבר חציה או משהו כזה ואז האוטו יורד להילוך ראשון אז כשאני חוזר לתת גז הגיר כאילו הולך חצי סיבוב אחורה ואז בועט חזק ומכניס לי הילוך שני . מה יכול להיות בעיה של שמן ? בעיה חשמלית ? סולונואיד? הלך הגיר ? אגב זה נקרא גיר מחליק ? תודה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 487 צפיות
שלום לכולם יש לי הונדה סיוויק 2008 גיר ידני הציריות הלכו בחנות חלפים אמרו לי שאין להשיג . זה הגיוני ?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
שלום לכולם מעוניין לעשות טיפול 10,000 ל citroen ds4 2013 איזה סוג שמן מנוע מומלץ במחיר סביר מאוטו דיפו, ואיזה מסנן ופילטר לקנות? תודה מראש והמשך יום טוב !
הודעה אחרונה מאת sonego78, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 577 צפיות
הי לכולם הרכב נרכש לפני שבועיים עם היסטורית טיפולים מלאה ומוקפדת עבר טיפול טיימינג ב124400 ק״מ ועכשיו עומד על 126500 ק״מ . רעש של טרקטור בהנעה בבוקר לכמה שניות ואח״כ מפסיק. אין רעש לאחר מכן כשהרכב מניע כשהוא חם. אשמח לעזרה. אגב המוסך שבו הרכב עבר טיימינג הוא בצפון ואני מהדרום אז רק אם באמת אין ברירה אסע אליו לבדוק… מצרף סרטון שימחיש על מה מדובר. IMG_9427.mov
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 911 צפיות
אהלן חברים מתעניין ברכב וקיבלתי את התמונה הזו מתלבט אם זה מצריך צביעה של כל הדלת? כמה יעלה תיקון כזה? חוץ מזה הרכב חדש לגמרי, אבל המכה הזו צורמת לי 😓 תודה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 822 צפיות
(במקרה שיש פנצ׳ר ורוצים להחליף) אותו דגם אבל אחד בן שנה ואחד חדש או לשים דגם שונה השאלה המשנית היא האם מבחינת החוק זה בסדר אבל השאלה העיקרית אם טכנית זה בסדר רכב סטנדרטי. לא רכב עתיק בלי abs וכו'
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
P2096 i20 2013
מאת MiG- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, קוד תקלה P2096 ביונדאי i20 מ2013 עם מנוע ה1.2 הידני. ממיר קטליטי הוחלף לפני שלושה חודשים - אין קשר אליו. צריכת הדלק גבוהה מהרגיל. מישהו מכיר מוסך הגיוני באיזור חיפה/קריות שידע לטפל ולא לנחש? תודה
הודעה אחרונה מאת לירון .ה.,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 477 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- asix
- עודדון
- ארז 1
- אורי מ.
- יוס123
- daniel.asu
- Night Driver
- עדי-אל
- malcishua
- פינדר
- SlowRide
- מחכה