Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

PDR זו תורה שלמה, לא מספיק רק למשוך החוצה, בטח לא קימוט על נקודה כזאת בפח.

הם עובדים מבפנים ומבחוץ עם פטישי פלסטיק ומורידים את הסטרס מהקיפול.

מי שעושה את זה טוב ראוי גם לגבות בהתאם.

אותי יותר מטרידות השריטות, לא יודע להגיד מפה אם תיחלץ מהן רק בעזרת מילוי צבע ופוליש.

אתה חייב להבין את זה לפני שתלך על PDR, כדי שלא יצא שבסוף תהיה חייב גם צבע.

אין שום צורך להחליף דלת. במידה ותלך על פחח, לכזה שאשכרה מכבד את עצמו, הוא אמור להחזיק מכשיר משיכת דנטים מהסוג שמרתכים אוזניים כאלה מושכים אותן.

לי הוציאו מכה הרבה יותר עמוקה בדיוק על קימור בפח באלפא שהיתה לי ויצא מושלם ועם מעט מאוד חומר מילוי.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמרת חומר מילוי אמרת צביעת דלת.  ברכב חדש הסיכוי שיהיו הפרשי צבע על פני הזמן, נמוך. בכל מצב אחר, הבדלי גוון וצבע לאורך הזמן. 

אני לא חסיד של מילוי, ו pdr איכותי עולה אכן לא מעט, אבל לטעמי, עדיף.  במיוחד שניתן לישר לגמרי גם את הקמט בקפל הדלת. 

בימינו שכל פנל ברכב מעוצב עם קימורים וקמטים/קוי מותן/הדגשים מומחי ה pdr  נותנים פתרונות מצויינים. ביחוד אם אין קרע בפח ואין גרוד צבע עמוק.

פגיעה כמו אצל פות״ש דורשת מומחיות וזמן. הערכה שלי של כמה שעות . 

pdr זה לא רק משיכה של הפח זה חימום מדוייק, מבלי לפגום בצבע, זה דחיפה של הפח מבפנים שמחייב פרוק הדיפון הפנימי של הדלת, שמחייב בכלים לחילוץ פינים פלסטיים ללא שבירה או במידה ונשברים להחליף בחדשים. בקיצור -עבודה למקצוען, בהחלט לא לחובב first timer בנושא. 

אני מבין את ההתלבטות, אבל אני לא רואה טעם בחיסכון של כמה מאות שקלים ואכזבה בכל פעם שמסתכלים על הרכב . 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• אחראי פורום
פורסם
לפני 7 שעות, zaf כתב:

אמרת חומר מילוי אמרת צביעת דלת

וזה במידה ויש נזק לצבע.

אם אין, גם אני הייתי הולך על PDR, בוודאי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...