Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איכשהו יצא למערכת EGR שם גרוע, בפועל זה ממש לא נכון. ראיתי עכשיו את הסרטון הזה של בחור תותח שיודע להסביר כל דבר בצורה ממש טובה. תראו בעצמכם

 

להלן סיכום בנקודות.
עובדות על מערכת EGR:

  1. לא פוגעת בביצועים. מערכת EGR מודרנית מונחת מחשב תחזיר אדי חנקן דו חמצני רק כאשר הרכב לא נדרש לביצועים. כאשר תלחצו חזק על הדוושה, או תהיו בהאצה המחשב לא יפתח את השסתום.

  2. חוסכת בדלק. כאשר הרכב במהירות שיוט, אין צורך בכל נפח הבוכנה, וכאשר השסתום נפתח נכנסים לבוכנה חלקיקי חנקן דו חמצני, אשר תופסים מקום בבוכנה במקום אוויר. כאשר כמות האוויר יורדת, אז המחשב נאלץ להוריד את כמות הדלק = חיסכון משמעותי. ניתן לדמיין את זה כמו סוג של בוכנה מתכווצת. הכנסת החנקן "מקטינה" את נפח הבוכנה. מדהים. 

  3. לא מייצרת קרבון אוקסייד בבוכנות. למעשה הPCV הוא זה שלוקח איתו אדי שמן, מחזיר אותם למנוע ומייצר קרבון אוקסייד בתוך הבוכנות.

  4. לא מקצרת את חיי המנוע. פשוט לא קשור.

 

 

×
×
  • תוכן חדש...