Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, רכשתי לפני מספר ימים ג'ק במבצע באוטו דיפו לאחר שזרקתי את הקודם לפח כי היה לו נזילת שמן מאטמים וגם לאחר החלפה של אטמים ושמן הידראולי המשיך לדלוף הבנתי שלא שווה את הכאב ראש והסיכון הבטיחותי.

יצא לי להשתמש בו היום לראשונה וכנראה שלא השתמשתי בג'ק כזה פשוט הרבה זמן כי שכחתי עד כמה הוא על הפנים, הייתי צריך להרים את הג'ק כמעט עד הסוף רק בכדי להכניס את הבוק לברזל שממנו היצרן ממליץ להרים את הרכב.

image.thumb.png.2dd3dc6294945a4d8b9895444a7ecdf8.png

הכוונה לאלו (תמונה מגוגל)

בדרך כלל אני אוהב להרים יותר גבוה כדי להניח את הבוק על השלדה (בדרך כלל החתיכת מתכת העבה השניה מהדפנות).

אני בכנות לא זוכר אם הג'ק הקודם עלה גבוה יותר או שהשתמשתי אז בדיקט או קרש עץ כי זכור לי שכן הצלחתי להכניס את הבוקים עמוק יותר לרכב ואפילו לא על המדרגה הנמוכה ביותר. אני מצרף תמונה ואשמח לדעת מה זה תקין להניח את הבוקים על השלדה החיצונית (pinch welds) ואם עדיף שלא, איך אני משיג את העוד כמה סנטימטרים הללו כדי להכניס את הבוקים לאן שאני מעוניין?

אציין שכנראה אם אתעקש מספיק אצליח אבל נורא מפחיד אותי הטווח פעולה, מדובר על רצפת בטון שהיא לא מאה אחוז חלקה אך מספיק ישרה לעבודה אבל הג'ק זז בתנועות חדות כאשר אני מגביה את הרכב כי הגלגלים האחורים נתקעיים כל פעם באיזה בליטה אחרת ואני לא רוצה לבדוק את המהימנות שלו ב100% הרמה שלא פתאום יחליק.

והנה תמונה של הרכב היום (שלי)

image.png.c6e82477c61e28ba72bd27d58b70ff7e.png

תודה לעוזרים

• תוכן חדש...