טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,326 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מתעניין ברכישת רביעיית צמיגים מסוג Dunlop לסוזוקי סוויפט 2013, כ15K ממוצע בשנה. יש שלושה דגמים במחיר זהה אך לא מצאתי יותר מדי מידע לגביהם בגוגל ואני מתקשהלהחליט מי מבניהם עדיף. אשמח לעזרה המומחים. הדגמים - 175/65R/15 84H LM705W 175/65R14 82H SPFM800 175/65R14 84H SPFM800
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 374 צפיות
שלום הוחלף לרכב משאבת מים ואני חושש שהמוסך ערבב את הנוזל קירור אם נוזל שאינו תואם האם להחליף לרכב הזה זה פשוט כמו רכב יפני ? או צריך מוסך מתמחה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת רמי יו, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 360 צפיות
אהלן, החברה של הרכב בארץ ממליצה על החלפת פ דלק כל 75 אקמ. ונוזל קירור כל150 אלף. אני עוד מעט ב150… למרות שמי שקניתי ממנו את הרכב מטפל רק במורשה לא ביצעו לו החלפת פילטר דלק. האם צריך להחליף או רק כשיש בעיה? כי זה מה שכל מוסכניק אומר לי
הודעה אחרונה מאת kompy, -
שלום, אני מעוניין להחליף שמן גיר בסוזוקי סוויפט שלי וזאת פעם ראשונה שלי עובד מתחת לרכב, קניתי ג'ק ובוקים וגם 2 ידיות מומנט, העניין הוא שאני לא מצליח להבין איך אני יכול להרים את הרכב ולשים בוקים? יש לי ג'ק עגלה קטן כי אני לא יכול לקנות ג'ק גדול ושטוח, והוא לא נכנס מקדימה, אז קניתי קרשים והגבתי קצת את הרכב ועדיין קשה להכניס את הג'ק לשם. יש לי 2 נקודות לבוקים והרמה בכל אחד מהצדדים, מעין ידית ברזל כזאת, העניין הוא שאם אני ארים משם איפה אני אשים את הבוק? אני מבין שברכבים שהם לא מאוד ישנים אי אפשר כבר להרים או לתמוך מהשלדה, זה נכון? חשבתי אולי לשים בוקים על הSubframe אבל אני לא יודע כמה זה ישים או בטוח.
הודעה אחרונה מאת ציקציק, -
השאלה בכותרת, זה בטיחותי או עלול לגרום לנזק לבוסטר ואף לסכנת התלקחות/פיצוץ, מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 740 צפיות
שלום לכולם, לאחורנה שומע רעשים קצת יותר מהרגיל בעת עליה על באמפרים. צילמתי את המשולש. האם צריך להחליף לדעתכם? אחרי ההחלפה יש צורך בכיוון פרונט?
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 573 צפיות
היי , עזרתכם בבקשה לגבי נוזל קירור לרכב . , האם אני צריך צירפתי 3 תמונות תמונה 1: תמונה שחסר נוזל תמונה 2: תמונה של הפקק עם השם של הנוזל שצריך לדעתי תמונה 3: הנוזל שקראתי שזה מה שצריך למלא נדלק לי נורת מנוע כתומה דקה לפני שהגעתי לעבודה , אז המשכתי בנסיעה דקה עצרתי את האוטו בחניה עליתי לעבוד לאחר כ כמה שעות בדקתי שמן מים , השמן נראה תקין והמים חסרים . והאם זה ככה מתחת לרף המינימום כמו בתמונה הראשונה , זה אומר שיש נזילה ? כי קראתי קצת ואומרים שזה מערכת סגורה לא אמור להיות חסר בגדול . תודה מראש לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אשמח לעזרה. איך מאפסים את נורת לחץ האוויר כך שתפסיק לדלוק לאחר מילוי אוויר.
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים, האם בעת מילוי גז למזגן, המכונה שואבת בנוסף את השמן שבמדחס? כשאומרים וואקום, האם הכוונה שהמכונה שואבת את הכל מתוך המדחס (כולל השמן) או רק הגז עצמו? אם הבנתי נכון התהליך מתבצע כך: 1. מחברים מהמכונה אל הרכב שעון על החיבור של לחץ גבוה ושעון על לחץ נמוך 2. המכונה מראה לחצים על הצגים 3. לאחר מכן שואבת את כל הגז (קרר) (והשמן?) 4. ואז מבצעת וואקום בכדי שלא יוותר אוויר/לחות במערכת 5. ממלא בגז/שמן מחדש האם המכונה ממחזרת את מה שנשאב וכשיש אי תאימות במשקל מוסיפה כמה שחסר למה שנשאב או מחדירה בחומר (גז ושמן) חדש ו"טרי"? אני משער שהמכונה ממחזרת ורק מוסיפה כמה שחסר. כלומר אם כתוב 820 גרם. והמ…
הודעה אחרונה מאת super-man, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 677 צפיות
נדלקו נוריות בבת אחת ככל הנראה קשורות לחיישן האופטי, מה עושים? במוסכי מיצובישי אין תורים.
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 374 צפיות
שלום יש לי רכב רכב טיוטה אוונסיס 2010 - כשאהי נוסע [בעיקר בעירוני] וכשיש בורות קטנים או בליטות באספלט- [לא חריג, משהו שיש בהרבה ערים..] אני מרגיש דפיקות באיזור למטה איזור של הגלגל הקדמי- מה זה יכול להיות ??
הודעה אחרונה מאת מתענייין, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 741 צפיות
שלום, יש לי יונדאי i30cw שנת 2011 ואני צריך למלא גז למיזוג אוויר. האם הייתם ממליצים לעשות את זה לבד? זה נראה פשוט מכמה סרטוני יוטיוב שראיתי, אבל אני חושש שיש דברים שאני לא מודע אליהם שאני יכול לפספס. במוסך רוצים 300 שקל. תודה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 528 צפיות
צהריים טובים לכולם, אתמול נתקלתי בבעיה מוזרה חשבתי שקרתה בצורה חד פעמית אבל מסתבר שלא ועכשיו זה קורה שוב ושוב, בהחלפה של הילוך פשוט הידית מחליקה חלק (מרגישה משוחררת) והרכב לא מחליף הילוך, מצורף סרטון. יונדאי i25 2015 אשמח לעזרתכם. תודה מראש! IMG_2656.mov
הודעה אחרונה מאת eliran255, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 552 צפיות
אני מתמודד עם התקלה הבאה: מדחס מזגן לא נכנס לפעולה מד חום מראה 0 מאוורר רדיאטור מסתובב במהירות גבוהה במוסך החליפו קופסת נתיכים 3 פעמים, אך לאחר נסיעה של 15 דקות התקלה חוזרת. האם מישהו יכול לעזור
הודעה אחרונה מאת RanK, -
פיגו 3008 חדשה מחברה, תוך שבוע האוטו לא מניע ומוסך יבואן טוען שמדובר בתקלה בגלל דלק מהול 1 2 3
מאת difav29839-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 31 תגובות
- 4 אלף צפיות
נרכשה פיג'ו 3008 חדשה מחברה והגיעה למסירה לפני שבוע, באותו יום המסירה הרכב תודלק מחצי מיכל שהגיע כך מהחברה למיכל מלא ב95 רגיל. היום באמצע הנסיעה בבוקר פתאום נדלקה נורת מנוע והרכב מסרב להתניע, היה נדרש גרר שיקח את הרכב למוסך יבואן של פיג'ו. במוסך לאחר בדיקה טענו שהתקלה היא במשאבת דלק ושזה כנראה בגלל שהרכב תודלק עם "דלק מהול", יש לי כמה בעיות עם הטענה הזו - הרכב לא הראה שום תסמינים ל"דלק מהול" במשך השבוע שנסענו איתו מאז המסירה והתדלוק ועד שהתקלה הופיעה, לא היו בעיות בהתנעה בבוקר, מנוע נשמע ותיפקד תקין ולא הורגש שהרכב מאבד כוח בנסיעה או מתקשה להאיץ, התחנה שהרכב תודלק בה היא התחנה הרגילה (של חברת פז/ילו זה אותו דבר - לא מדובר בתחנת דלק של חברה קטנה ופרטית) ליד …
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 550 צפיות
היי, יש לי סוזוקי sx4 2013 ויש לי נורת כרית אוויר שלא נכבית. בהתחלה טענו שיש בעיה בסליל הגה והוא הוחלף ועדיין הנורה נשארה. לאחר בדיקה עם המוסך המרכזי בסוזוקי הם טענו שיש בעיה בחיישנים בכיסא של הנהג ולא ניתן לטפל בתקלה וככה האוטו בנוי ושהנורה ככה תישאר. הייתי במוסך אחר שאמר שהפתרון הוא החלפת כל הכיסא של הנהג. אני כבר אובד עצות אשמח לעזרה בפתרון התקלה או מוסך שמבין בתקלה זאת.
הודעה אחרונה מאת topop, -
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חוו דעתכם, תודה.
הודעה אחרונה מאת נתנאל מ, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 252 צפיות
ספוילר
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 261 צפיות
הרעשים שנשמעים בקובץ שמצורף היו גם במהלך נסיעה וגם אחרי כיבוי מנוע. לא משהו שקרה בעבר. יש רעיון למישהו מה זה יכול להיות? 382b4985-99ee-4602-8d6a-4b5c7bc5d5f7.mov
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
כמה סולר לשים במנוע לשם ניקוי? לכמה זמן להניע את הרכב ? האם יש עוד דברים אני צריך לעשות תוך כדי התהליך? אגב,נכנס אצלי במנוע 3.8 ליטר של שמן,מדובר בפיג'ו 106 מנוע 16 שסתומים דאבל קאמשפט עם מרימים הדרואלים.
-
- 11 עוקבים
- 27 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום תיקנתי פנצ'ר (גלגל אחורי). הבחור סימן על הצמיג את הנקודה מול הוונטיל והרכיב אותו בחזרה כך שהצמיג נשאר באותו מקום ביחס לג'אנט. הוא לא ביצע איזון לצמיג והסביר שבגלל שאין שינוי במיקום הצמיג, לא צריך. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 432 צפיות
היי חברים, הפוקוס של ההורים שלי מאבדת מים מהר הסתכלתי וראיתי שכשנותנים גז, יוצאת מזרקה של מים מהמנוע למישהו יש אבחנה? רק צינור קרוע, או שגרוע מכך? תודה לכולם:)
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 510 צפיות
ניסיתי לפרק את הבולם הקדמי לצורך החלפה. הבולם ברכב הזה הוא לא כמו ברוב הרכבים שמורכב עם 2 ברגים על החלק האחורי של הנאבה, כאן הבולם נכנס בחלק התחתון שלו בתוך החלק האחורי של הנאבה שהוא כמו עיגול והבולם יושב בתוכו. לצורך כך פירקתי את המוט קישור, תפוח הגה. וראיתי שעדיין אי אפשר לחלץ את הבולם החוצה, אז ראיתי שככל הנראה צריך לפרק את המשולש שיתן מרווח כלפי מטה, הוא מיאן לצאת, כמעט כולו יצא אך הגיע לחלק הסופי וכבר לא רוצה לצאת, מכיון שראיתי שזה יקח עוד המון זמן הרכבתי הכל חזרה. ראיתי שוב סרטון של פירוק של בולם זעזועים כדוגמתו וראיתי שהוא מפרק את הבול ג'וינט מהמשולש (מה שמקל על העבודה במקום לפרק את הבול ג'וינט מהמתלה), ולאחר מכן פירק גם את הצירייה מהנאבה ורק אז הצלי…
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
- 10 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שאלה ראשונה האם פריוס 2008 שעשתה 180 אלף קילומטר צריך לחשוש שהסוללה תמות כל רגע או שהיא מחזיקה לפעמים הרבה יותר. האם הרכב ממשיך ליסוע במידה ומתה או שצריך גרר. איפה אפשר להשיג סוללה חדשה בהכי זול. עוד שאלה איזה מערכת מולטימדיה מומלצת מאלי אקספרס ואיזה רכיבים נוספים צריך. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת spring, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 739 צפיות
בוקר אור, החלפתי צמיג אחורי שהתפנצ'ר ולא היה ניתן לתקן. הצמיג החדש הוא 98w והצמוג הישן הקיים בצד השני הוא 94v (כמובן ששאר הפרמטרים זההים) האם יש צורך בלהחליף גם את הצמיג השני ל 98w ? (מבחינת טסט במכון הרישוי) תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 551 צפיות
הפרמטרים שאני מחפש בצמיג לפי סדר עדיפויות: שקט > נוחות > צריכת דלק > אורץ חיים > אחיזה אני נוהג יחסית רגוע, באזור ה-20000 ק"מ בשנה ראיתי את הסט של פלקן באתר טייר דיל שעונה לדרישות שלי. אבל אני לא מכיר את החברה. מה אתם חושבים? Falken ZE310 Ecorun 225/65R17 102V
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 930 צפיות
ארונה 2021 האם המדחס מזגן הוא בעל ספיקה משתנה ? ואם כן - זה אומר שכניסה וחזרה של המדחס לפעולה מעידה על תקלה נכון ? (מדובר על מהירות מפוח לא נמוכה, ובצהרי יום חם)
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 588 צפיות
מדובר כאמור בקיה סיד דיזל שנת 2015 המעשה שהיה שהאוטו כבה תוך כדי נסיעה במהירות נמוכה ולאחמ''כ לא הניע מבדיקה שעשיתי היה נראה שזה תקלה במשאבה שעל הבית פילטר שבלחיצה עליה הרגיש שהיא לא שואבת אלא נשארת עם אויר בתוכה לוודא את הדבר לקחתי בית פילטר מרכב של חבר והתקנתי בשלי ואכן האוטו הניע העניין הוא שהחלפתי את הבית פילטר לפני כמה חודשים (חויתי את אותה תקלה בערך) הבית פילטר היה מחלף משומש, ועוד לפני שנתיים ג''כ היתה לי את אותה בעייה והחלפתי אז ג''כ א. האם תקלה כזו מצוייה ברכב זה או שבמקרה נפלתי עם חלפים במצב גרוע ב. האם בעייה אחרת ברכב עלולה לגרום לבעייה הנ''ל לחזור שוב ושוב ג. האם ניתן לשפץ את המשאבה - היא בודאי שואבת לכה''פ קצת, ר…
הודעה אחרונה מאת umardekar, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 618 צפיות
היי, אבא שלי עשה טיפול שעלה אלפיים שקל. הוחלף מסנן אוויר דלק ומסנן משאבת דלק. מישהו מכיר שמחליפים חלקים אלה בטיפול ? אני מכיר מסנן אוויר ומסנן מזגן אף פעם לא שמעתי על מסנן אוויר דלק או מסנן משאבת דלק.
הודעה אחרונה מאת Alberrto, -
- 3 עוקבים
- 0 תגובות
- 303 צפיות
הי חברים . מאזדה 6 2008 165000 קמ. לא הייתי אומר שיש לגיר בעיות גדולות שמפריעות לנהיגה אבל כן יש מספר התנהלויות שלו שקצת אולי מעידות על עייפות אשמח לדעתכם - אם אעביר לרוורס ואאיץ בעדינות הכל בסדר, אם אעביר לרוורס ואתן גז פתאומי , אשמע דפיקה מתכתית חזקה . אם אנהג ברגיל רגוע , ופתאום אחליץ ללחוץ על הגז אגרסיבי, תהיה השהייה קלה בהורדת הילוך עד שהתאוצה יוצאת ממש לפועל . אם אנהג רגוע במתן גז יציב שהרגל לא זזה מאותו הגובה על הדוושה של הגז, הכל בסדר, אם אשחק קצת עם הגז ולא אהיה יציב, תהיה בעיטה קלה במעבר בין הילוך ראשון לשני . כאמור כל הבעיות לרוב לא מופיעות כל עוד שומרים על מתן גז מתון ויציב . בדקתי שמן גיר , הכל נראה תקין במדד צבע צליל…
הודעה אחרונה מאת מאזדה 6 שיקקה,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 477 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- asix
- עודדון
- ארז 1
- אורי מ.
- יוס123
- daniel.asu
- Night Driver
- עדי-אל
- malcishua
- פינדר
- SlowRide
- מחכה