Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים . 

מאזדה 6 2008 165000 קמ. 

לא הייתי אומר שיש לגיר בעיות גדולות שמפריעות לנהיגה אבל כן יש מספר התנהלויות שלו שקצת אולי מעידות על עייפות אשמח לדעתכם - 

אם אעביר לרוורס ואאיץ בעדינות הכל בסדר, אם אעביר לרוורס ואתן גז פתאומי , אשמע דפיקה מתכתית חזקה . 

אם אנהג ברגיל רגוע , ופתאום אחליץ ללחוץ על הגז אגרסיבי, תהיה השהייה קלה בהורדת הילוך עד שהתאוצה יוצאת ממש לפועל . 

אם אנהג רגוע במתן גז יציב שהרגל לא זזה מאותו הגובה על הדוושה של הגז, הכל בסדר, אם אשחק קצת עם הגז ולא אהיה יציב, תהיה בעיטה קלה במעבר בין הילוך ראשון לשני . 

כאמור כל הבעיות לרוב לא מופיעות כל עוד שומרים על מתן גז מתון ויציב . 

בדקתי שמן גיר , הכל נראה תקין במדד צבע צלילות נראה כמו שמן חדש ( לא החלפתי, הרכב אצלי כשנה ) . אבל לא סומך על הבדיקה שלי. 

 

מה דעתכם ? 

×
×
  • תוכן חדש...