Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 13.6.2024 בשעה 22:39, מרק10 כתב:

יש תובנות חדשות ?

היי,

מנהל תחנת הדלק טען שאצלו אין כלום ואין ולו בעיה לבדוק, דיברתי גם עם חלק מהעובדים ב4 עיניים כי אני מכיר אותם באופן אישי מהאיזור ואמרו שאני היחיד שהגיע על כך, ובאותו הבוקר (חמישי אחרי שבועות) המוסך המורשה טען שהוא סיים לתקן את התקלה והחזיר לי את הרכב במצב תקין, אז לא המשכתי מאז כלום כי אין מה להמשיך, המוסך המורשה עשה את העבודה שלו בלי לייצר לי כאבי ראש מיותרים והרכב אצלי.

בנוסף, לא מאשים אותך חלילה שאתה חושב שהודעה בודדת במשתמש שלי זה חשוד (תאמין לי מכיר את זה מספיק בפורומים ברדיט), אבל פתחתי כאן אשכול נטו כי הייתה לי את הבעיה הזו ברכב וחשבתי שיהיה טוב לקבל חוו"ד וייעוץ מאנשים פרטיים שמבינים בתחום ובעלי ניסיון יותר ממני (בחייים לא הייתה לי שום תקלה בשום רכב ומעבר לטיפולים שגרתיים/טסט לא נדרשתי במוסכים), מעבר לכך אין לי ממש מה לעשות בפורומים מהסוג הזה ולכן זאת כנראה תהיה הודעתי האחרונה באתר (כל עוד לא יווצרו עוד תקלות 🥲).

בכל מקרה תודה רבה לכולם על הייעוץ ועל הביקורת, אדע איך להתנהל יותר טוב במקרה ויהיו חלילה מקרים עתידיים.

פורסם (נערך)

פות"ש עצר לתלדק תובנות על הבעיה ברכב, סיים ונסע, עד לקלה הבאה..  תופעה נפוצה וכאן בשרשור הזה  במוצהר זה קרה תופעה שלא מקובלת  בפורומים אחרים, שם זה לא מתאפשר ובצדק, שווה לבחון את הנושא.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...