טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,325 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 302 צפיות
שלום! יש לי תקלה ברכב פורד פוקוס 2013. התקלה היא שהרכב יכול להאט בזמן עליה בכביש ולהעצור,אני לוחצת על הגז והוא יכול לא להגיב, אני מכבה ומניעה שוב ואז הוא נוסע כאילו לא היה כלום. הייתי בשלושה מוסכים, כל אחד אומר משהו אחר אבל דומה. מצרפת בדיקת מחשב. האם מישהו יכול להגיד מה צריך לתקן, כמה זה יעלה, האם יש אפשרות לקנות חלקים בנפרד ולתקן בנפרד על מנת להוזיל עלויות?
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 345 צפיות
שלום לכולם, מנסה לעזור לחבר ללא ספר רכב, מה תקן נוזל הבלמים הנדרש, באינטרנט הופיע לי Dot 4 / Dot 5.1 ואם אני כבר שואל, אז אצלי כתוב +Dot 4, למה התכוון המשורר? Dot 4 לא טוב לי, רק גבוה יותר? תודה
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב רכשתי את הרכב הזה....מצרף בדיקות...אשמח לדעת מה כל האדומים האלו שנמצאו בבדיקה הטסטר אמר שאלו היו תקלות והן אופסו.אשמח לחוות דעת
הודעה אחרונה מאת HighTem, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 611 צפיות
אני לא בטוח, כי פעם אני הייתי הנהג העיקרי במהלך השבוע בסקודה, ובחצי שנה האחרונה אשתי נוהגת יותר ברכב ואני נוהג בו רק בסופשים. פעם הייתי מסיים טנק דלק של 37 ליטר אחרי 620-640 קילומטר. היום זה אחרי 550- 580 זה הגיוני שצריכת הדלת השתנתה ככה רק מהנהג? או שאולי זה משהו במנוע?
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 377 צפיות
היי חברים, שאלה כללית, האם ניתן להחליף מנוע קיים בסוואנה בנפח 6.5 ל', למנוע אחר של סוואנה- לדוגמה 6.6 או 2.8? יודע שנעשו כאלו דברים, השאלה על חוקיות/התכנות/כדאיות כדי לחסוך שאלות, מנוע ה6.5 כבר ישן ואיננו בנמצא יחסית למנועי ה6.6 שנמכרו על לפני תקופה לא ארוכה, ולכן, בהתסכלות ארוכת טווח, אני מעדיף מנוע מודרני חזק ונפוץ יותר לתחזוקה פשוטה יותר, אודה לתשובתכם,
הודעה אחרונה מאת 2012AUDITT, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 328 צפיות
שלום , קניתי לפני כחודשיים וחצי יונדאי I 20 2014 עם 60,000 קמ - אוטו שמור (קניה בתוך המשפחה) שנסעו עליו באופן מתון. מאז נאלצתי להניע את הרכב כ-5 פעמים עם בוסטר התנעה ניסיתי לתמצת את המקרים ואת הבדיקות שעשיתי: חשוב לציין שהבטריה פשוט מרוקנת ולא ניתן לפתוח את המכונית מהשלט שמחובר לקודנית. פעם ראשונה: לאחר כ-10 ימים "הבן" ירד לאוטו והאוטו לא ההניע ( לא ניתן היה לפתוח עם השלט של הרכב שמקושר לקודנית) ונאלצתי להניע עם בוסטר . פעם שניה: שוב עברו כשבוע -10 ימים והרכב פעם נוספת לא הניע מכיוון שהבטרייה היתה בת חצי שנה נסעתי למקום שנקנתה הבטרייה הטעינה נבדקה ונמצאה תקינה אך המכשיר שבדק את הבטריה הראה שהיא תקולה (replace battery) והבטריה הוחלפה במסגרת האחריות. …
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חברים, לאחרונה רכשתי שברולט קרוז וישנה תופעה מוזרה: כשאני מייצר עומס על מערכת הטעינה אז המתח יורד ל12.3/12.1 מקרה: מצב סרק - מזגן דולק, אורות דרך - המתח נופל כשאני עומס בסרק כשהמזגן והאורות כבויים אז המתח 14.4 המתח של הסוללה אחרי לילה שלם: 12.6 - הוה אומר , סוללה טעונה ל100% ואפעם לא גמגם אפילו בהנעה. מה כבר יכול להיות? רצתי להחליף אלטרנטור! 600 שקלים לאחר מכן ועדיין הבעיה עומדת בעינה. רצועת אביזרים גם כן חדשה ללא קרעים או משהו כזה והמותחן נראה תקין למרות שאין לי דרך באמת לוודא את זה (הדרך היחידה שאני מבין זה : בשביל לשחרר את הלחץ על הרצועה הייתי צריך להתאמץ מאוד) מה כבר יכול להיות ואיך אפשר לבדוק אופציות אחרות? (אני מכו…
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 8 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחרונה שמתי לב שלאחר טיפול תקופתי במוסך תמיד ממלאים אויר בגלגלים בלחץ 40 למרות שלפי ההוראות 33. מישהו עוד נתקל בתופעה? יש לזה הצדקה? מדובר ברכבי ליסינג שונים במוסכים שונים ולא במוסך יחיד.
הודעה אחרונה מאת Basko, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 511 צפיות
בנסיעה באיילון הורגש לפתע רעד לא תקין, ירדתי וגליתי שהצמיג ללא אוויר כלל, לא נראה שיש פיצוץ במבט זריז. החלפתי לצמיג קטן וסיימתי את 10 דקות הנסיעה לבית שתוך כדי הרגשתי שלפעמים ההגה שוב מושך שמאלה לכוון הגלגל שהוחלף ובסיום הנסיעה היה נראה שחסר אוויר בצמיג הספייר(לא בטוח אם ירד בנסיעה או היה ככה כשהחלפתי) ובנוסף הצמיג היה חם משמעותית מהאחרים. לא ברור אם ישנה תקלה מעבר לפנצ'ר אבל מרגיש לא תקין, מה עוד כדאי לבדוק? דעות?
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 685 צפיות
התקנתי מצלמת רכב באוטו אחרי שהמתקין סיים את העבודה אני רואה שיש לי שריטות שלא היו לפני כן מה לעשות בנידון יש דרך להעלים את זה ? זה הפלסטיק שיושב על היחידה של המצלמה
הודעה אחרונה מאת Aviv13467, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרכב I30 2008 עם 200,000 קמ הרכב משמיע רעש (קשה לי להגדיר את הרעש..) מהמנוע מעל 3000 סלד, הרעש ככל הנראה מהמנוע עצמו -אין רעש בנסיעה מהירה בניוטרל, ובחנייה בניוטרל (בטורים גבוהים) גם יש רעש ככה שזה לא נראה לי קשור לאיזה תושבת (אולי כן?), בטורים נמוכים המנוע די שקט. ניסיתי לשמוע בחנייה מאיפה הרעש וזה היה נשמע כאילו מתוך המנוע ממש ולא מאיזה מיסב אלטרנטור או מזגן. בהסתכלות מפקק השמן לתוך המנוע(כמה שאפשר..) נראה שיש בוצה ולא מעט, הרכב ככל הנראה נסע הרבה בעיר (זה קשור?) וכנראה לא טופל הכי קפדני בעולם. (חדש אצלי) השאלה אם באמת יכול להיות קשר בין הדברים. בכל מקרה הייתי רוצה לעשות ניקוי בוצה, מקריאת השרשורים פה בפורום האופציה היחידה שלא קמו…
הודעה אחרונה מאת מוסך דעת, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 589 צפיות
היי חברים, יש לי רכב 4x4 ישן עם צמה מרכזית שכנראה קוצרה מעט ליד הקטבים ולכן החוטים מגיעים בלחץ(כלומר עם מעט יכולת לזוז) למצבר. אני רוצה להאריך את הכבלים הללו כדי שהצמה תוכל להתחבר בלי הלחץ/מתיחה הזאת. קניתי קונקטור לכבל 35ממר וכבל נחושת מתאים שיוכלו להעביר את כמות הזרם שהרכב צריך. במקום לחבר ישירות, חשבתי לחבר את הצמה קונקטור ומשם חוט שילך למפסק זרם 300אמפר כדי שאוכל לנתק את הזרם כשאני רוצה (טיולים שהרכב נשאר במקום נידח, שינויי חשמל ברכב, ובכלליות להשבתת מערכת החשמל ואיתו כל המערכות האחרות(וגם כאמצעי מניעת גניבה 3 במספר). יש מניעה לבצע את זה? ההתנגדות למתח כמובן תבדק ואוודא שהיא לא עולה אחרי החיבור.
הודעה אחרונה מאת EEEBBR, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב בן 6 שנים , 115000ק"מ. אין רשום על החלפת טיימינג.זה מנוע דיזל ראשון שלי . יש 2 דעות במוסכים: 1. יש להחליף כל 5 שנים כולל מש' מים ומחזירי שמן (קיט החלפה) , עלות 4000-6000 ₪. 2.לפי קילומטרים, שזה 175000. מה נכון?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 382 צפיות
מזדה 3 2017 אני מחפש בולמים של חברת מונרו,מישהו מכיר מקום שיש לו ? ואיך הם בהשוואה לקייבה?
הודעה אחרונה מאת דור-ל, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 822 צפיות
שלום חברים אני רוצה להחליף את כל ארבעת הצמיגים בעקבות יובש וסדקים, מדובר בצמיגים בני 4-5 דגם ze310 חברת falken, ששירתו אותי נאמנה והייתי מרוצה מהם. העניין שהרכב יועמד למכירה בחודשיים-שלושה הקרובים. מצד אחד, רוצה להשקיע כמה שפחות ומצד שני, לא רוצה צמיג סיני. על איזה איזה צמיג 185/55 R15 82V הייתם ממליצים? אשמח גם להמלצה על פנצ'ריה באיזור יבנה והסביבה.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 589 צפיות
מקווה שהשאלה במדור הנכון. ראיתי מודעה של "פנצ'ר מאכר" מסויים שבה הוא מפרט את שירותיו וכותב שני סעיפים נפרדים, תיקון פנצ'ר לרכב פרטי ובסעיף נפרד - תיקון פנצ'ר למונית. להבנתי, מרבית, אם לא כל המוניות הן אחיות תאומות של רכבים פרטיים (בזמנים עברו אכן היו כלי רכב יעודיים למוניות כמו דה סוטו וצ'קר) אז מה ההבדל בין לתקן גלגל למונית סקודה, למשל, לבין אותו דגם של סקודה כרכב פרטי?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 491 צפיות
הפלסטיק של הפנס האחורי מנותק בחלקו מהבית שלו. מחיר של חדש הוא דיי יקר, מחפש פיתרון אחר. למישהו יש המלצה לחומר הדבקה ואיטום שלא ייכנס מים? סופר 7? אם לא יעבוד אקנה חדש...
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 695 צפיות
שלום וברכה מעוניין לדעת לגבי רצועת אביזרים לסיטרואן c4 2013 טורבו 1.6 נקרעה הרצועה הוחלפה לחדשה והתפוררה ונקרעה לאחר שבוע הוחלף מותחן ורצועה ואחרי חודש נקרעה גם הרצועה השלישית הייתי היום בחנות חלפים אמרו לי שלפי נתוני היצרן צריך רצועה אלסטית ולא היה להם במלאי אמרו לי לא לשים רגילה כי יכול לגרום לנזק רציתי לדעת א. מה זה אומר רצועה אלסטית ? ב. האם יכול להיות שהרצועות הקודמות לא היו אלסטיות נקרעה הרצועה מהר ? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 7 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חברים, מפלס מים במיכל מילוי נוזל קירור יורד בקביעות, כאשר מפעילים מזגן או חימום הוא יורד בקצב גבוה יותר בבדיקת שמן מנוע רואים לפעמים בועיות קטנות מדובר ברכב של אשתי והיא התלוננה שמד חום עולה גבוה כשמתחילים לנסוע ויורד אחרי שהיא סוגרת את המזגן - ואז גיליתי שהיה חסר הרבה נוזל קירור האם צריך לתקן ראש מנוע? או שיש נזילה במזגן? החליפו לי את הרדיאטור של המזגן בקיץ
הודעה אחרונה מאת אילון, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 401 צפיות
שלום האם יש מוסך מתמחה טויוטה (לאו דווקא יבואן, בדומה למוסך רון ל- VAG או מוסך גבע לפז'ו) שמומלץ באזור המרכז צפונה, עד חדרה? לא זוכר אם ראיתי פוסט בנושא, וסליחה אם שואל שאלה שכבר נשאלה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 954 צפיות
שלום, החלונות האחוריים של i30 2011 יורדים אבל לא עולים מפיקוד נהג , מהמתג של הדלת האחורית עצמה עובדים יפה בעליה וירידה. האם זה נשמע בעיה של הפסנתר או לבדוק קודם משהו אחר לפני שמחליף אותו בעצמי? (למען האמת הזמנתי פסנתר אבל יכול לבטל)
הודעה אחרונה מאת נתנאל ק, -
שלום חברים, לפני שבוע 26.6 שמעתי בתחילת הנסיעה רעש. עצרתי, התקשרתי לחבר שאני סומך עליו, שהוא גם חבר פורום. הוא אמר לי לא להוציא. שלא יברח האוויר. לנסוע בזהירות (80 קמ"ש). הנסיעה הייתה כ-25-30 ק"מ. מאז הרכב בחנייה. בדקתי בכל יום אם הצמיג השתטח - אך הוא לא השתטח. יש לי מערכת TPMS שמבצבצת בתמונות שבקישור (הצג הירוק). והלחץ בה לא השתנה מאז אותו יום (61PSI). האם לדעתכם אני יכול להוציא את הבורג הזה לבד? אם כן, איך הייתם מוציאים אותו כך שלא ייגרם נזק לגומי? כי אני חושש שתנועה לא נכונה בזווית לא נכונה (למרות שאני לא יודע אם יש לו שפיץ בקצה, או שהוא חדר בין החריצים ולא עבר את הצמיג). צירפתי 3 תמונות מאותו י…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 679 צפיות
שלום אשמח לדעת מה התקלה ? ואיך מתקנים אני מצרף קוד תקלה
הודעה אחרונה מאת Liorg72, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 894 צפיות
הי ברשותי אוריס היברידית 2015 נסעה 255K לאחרונה יש רעידות בזמן עמידה. הלכתי למורשה . בדק המורשה של טויטה . הבעיה היא עם מסנן הדלק שלא הוחלף. עם מזרקים שצריכים ניקוי . עם סעפת שצריכה ניקוי . הוסיף גם פלגים . יצאתי משם רועד עם ההצעה שבתחתית שלה התנוסס המספר 5500 לא כולל מעמ. שאלתי - מי מכם מכיר מוסך טויטה אמין שיכול לעשות את העבודה בפחות . האוטו בסהכ רועד קצת
הודעה אחרונה מאת שלומי יונה, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן יש לי לקסוס is250 ושאני שוטף את הרכב אני רואה שנכנס מים בחלק האחורי של הסאנרוף בין הגומיה לפח של הרכב אני יודע שיש תעלות ניקוז שמורידות את זה למטה אבל השאלה אם אמור להיכנס ככה מים או שצריך להחליף גומיה אפשר לעזרה לפני שאני מחליף גומייה
הודעה אחרונה מאת Cobra739, -
שלום יש לנו שני רכבי מאזדה 3 מודל 2008 מנוע 1600 הרכב של אמא שלי עם 100,000 אלף קמ הרכב שלי עם 130,000 אלף קמ שני הרכבים מטופלים תדיר בזמן איך יכול להיות שהרכב של אמא שלי הרבה הרבה יותר חזק ,מגיב הרבה יותר מהר, זריז, לא מתאמץ, כאילו הוא על הילוך כח בכל 4 ההילוכים להבדיל משלי , רכב עייף הרבה יותר ,מגיב יותר בדילאיי, כאילו בתחילת נסיעה הוא מתחיל בהילוך 2. מה צריך לבדוק כדי לשפר את ביצועי הכח ברכב שלי? הרכב אפילו לא עובר את ה 160 קמש תודה
הודעה אחרונה מאת Alberrto, -
מוסך לקאדילק
מאת אלעזר פ- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 420 צפיות
מישהו מכיר מוסך אמין במחירים הוגנים באיזור ירושלים או המרכז המתעסק עם רכבי קאדילק (קאדילק קצת ישנים)?
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 547 צפיות
שלום, אשמח לקבל המלצות למוסך שמתמחה באמריקאיות. שברולט טראוורס שמורה שטופלה עד עכשיו במרכזי, וזקוקה לטיפול שוטף. אזור המרכז - תל אביב הרצליה פתח תקווה רמת גן ואפשר אף רחוק מזה. לא מדובר בטיפול מסובך אבל עדיין חשוב לי מוסך שמכיר את הרכבים האלו. תודה
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש צמיגים חדשים לרכב i20 החדשה סוף 2021. כיום מורכבים Ventus Prime 3 מהיצרן אשר התייבשו, סימני סדק וכו'. התקציב (מהעבודה) הוא עד 300/400 שקלים לצמיג, בעבר היה אפשר להביא צמיגים טובים במחיר הזה.. היום כל עסק כמעט צוחק עליי. אני מחפש צמיגים איכותיים (לא סיני!) בסגנון גודייר/קונטיננטל. האם כאן אוכל לקבל הכוונה לצמיגים או לעסק אמין בתחום? או שאין לי מה לחפש בתקציב הזה? *קיבלתי הצעה לצמיגי Accelera Phi-R במחיר של 400 לצמיג כולל מע"מ והתקנה - מה דעתכם? אני לא מכיר את המותג* תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 457 צפיות
שלום לכולם, מדובר על סוזוקי בלנו 2001 במצב מצויין. הרכב הפסיק להניע, כשנותנים סטרטר יש קרנק אבל אין הצתה. בקצרה: נורת מנוע מהבהבת, והמחשב נותן קוד תקלה 83 - לפי ספר רכב בעיית תיקשורת סיריאלית עם אמובילייזר. הרכב נמצא כעת אצל חשמלאי רכב שבדק את כל מערכות החשמל וטען שהכל תקין. הוא אמר שצריך לצרוב מחדש את הקודים של האימובילייזר בבקר. בדקנו את 2 המפתחות והם משדרים תקין. לחשמלאי אין ציוד לצרוב מחדש את הקודים באימובילייזר / במחשב מנוע. הוא אמר שאנסה לחפש מישהו שיש לו ציוד לכתיבה מחדש של הקודים או לקנות קיט מחשב + אימובילייזר + מפתח מפירוק. בעזרת מחשב דיאגנוסטיקה של החשמלאי הוא הצליח להניע, כנראה עקף את פקודה של האימובילייזר, אך זה מחזיק רק לאותה ההנע…
הודעה אחרונה מאת Eyalos99,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 819 אורחים (הצג רשימה מלאה)