טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,322 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 266 צפיות
לפני יומיום פתאום אחרי שכיביתי את הרכב ובאתי להניע החלון השמאלי נדפק ויש נורה של דלת פתוחה (שכניראה זה הדלת השמאלית התקולה ) הדלת נינעלת אבל שומעים תמנגנון נעילה משתגע נועל ופותח כמה פעמים , נסיתי להבין מה הבעיה פירקתי את הפלסטיק של הדלת ואת המתג והרמקול הקטן ליד המראה ושימנתי והיתחלתי לבדוק החלפתי בין המתגים של הקדמי ואחורי ועדין החלון לא ניפתח בדקתי מתח בין שני הדלתות ומסתבר שהקדמית מראה פחות מהאחורית אזור הv10 לעומת האחורית שמראה 11.40v ,מדובר בסקודה אשמח לעזרה מכל מי שבין בבעיות חשמליות כאלה ואחרות ,🙏תודה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת מיכאל סקודה דור 1, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, יש לי קיה ספורטאג׳ 2017 דגם אורבאן הבסיסי, תוך כדי נסיעה נדלקת לי נורת אזהרה לכמה שניות של auto emergency braking disabled temporarily אחרי כמה שניות זה נעלם מה עושים עם זה? מישהו נתקל בתקלה הזו ? אשמח ממש לעזרה
הודעה אחרונה מאת HighTem, -
-
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 800 צפיות
שלום לכולם קיה ספורטאז' 2015 ויברציות בנסיעה וכן נקישה קלה בלחיצה על הגז. 1. ראו תוצאות בדיקה טרם רכישת הרכב. משהו מהנ"ל יכול להסביר את התופעה? 2. מוסך הבית שלי לא איתר את התקלה. "רמי שירותי רכב" נתן שירות מעולה אך גם לא מצא פיתרון והפנה למכון גירים, שם בנסיעות מבחן נאמר שייתכן שתושבות מנוע. הוחלפו כל תושבות המנוע במקוריות אך לא עזר. "שאפט", מוסך זיסו ו-מ.א.ש לא פנויים בזמן הקרוב. כאמור נואש למציאת פיתרון! אשמח להמלצות על מוסכים נוספים.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
רקע: אני מאוד אוהב את השילוב מנוע גיר twincharger. מבחינתי גם לאחר יותר מעשור מאז שהוצג אין לשילוב הזה מתחרים. בוודאי בגזרת המחירים בה הרכבים האלו נסחרים כיום. ברשותי מזה כמספר שנים 2 רכבים כאלו. אחת דור ראשון של המנוע (2008) עם DSG6 רטוב והשניה דור שני של המנוע (2009) עם DSG7 יבש. למנוע הנ"ל בעיות אמינות אשר רובן שופרו עם השנים.(בעיקר בוכנות מחוזקות). מבחינתי בעיות האמינות אינן כל כך רלוונטיות היות ואני מתקן הכל קטן כגדול עצמאית. רוכש חלקים מחו"ל בזול ויש לי חניה מקורה עם מנוף לשליפת מנועים. לרגל הוצאת רשיון נהיגה של הבן חיפשתי את הכלה השלישית חיפשתי מראש אחת עם בעיות מכאניות ובודי שמור. ולבסוף מצאתי אחת 2008 שמורה חיצונית ופנ…
הודעה אחרונה מאת teyal, -
- 9 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עליה ארוכה ותלולה. בכביש מהיר. איך הכי נכון לעלות כדי לשמור על המנוע ופחות סיכוי שיתחמם? 1. הילוך בינוני. טורים נמוכים. המנוע עובד בהספק נמוך. יש פחות דלק שמוזרק אבל מנגד משאבת המים עובדת לאט יותר 2. הילוך נמוך. טורים גבוהים. משאבת המים רצה מהר, אבל גם המנוע מייצר יותר חום. האם התשובה תהיה שונה ברכבים כבדים על פאן קלאץ שגם הוא תלוי במהירות המנוע.
הודעה אחרונה מאת Coro, -
- 0 תגובות
- 310 צפיות
היי הנעתי את האוטו בבוקר ונשמעים רעשים אחרי שאתמול נהגתי כל היום והכל היה בסדר. רציתי להבין מאיפה מגיעה הבעיה? 20240720_095828.mp4
הודעה אחרונה מאת alexme20, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 516 צפיות
CX30 מודל 2021 עם 59,000 ק"מ. מזה חצי שנה מרגיש רעידות במרכב במהירויות 60 - 120. מורגש במיוחד בנסיעה במהירות קבועה - הרכב נכנס לתהודה. לאחרונה הרעידות מתחזקות בבלימה במהירות גבוהה. אני תמיד בולם מתון ולא מאמין שהצלחות התחממו אבל אי אפשר לדעת. הצמיגים הוחלפו לפני 10 חודשים למישלין פרימסי 4, ואוזנו Road Force Balance בצמיגי זוארץ. מנופחים 36PSI הנחיות יצרן. בולמי זעזועים אחוריים הוחלפו פעמיים במסגרת האחריות - ב 35,000 וב 50,000. המוסך ביצע בדיקות, לרבות במכשיר miniline שבודק בולמי זעזועים ואיזון רוטורים. הם טוענים שהרכב תקין ו "רק אתה מרגיש את זה". בבדיקה חוזרת Road Force Balance - הצמיגיה נתנה חוו"ד שהצמיגים מאוזנים והבעיה ברכב. אתמול נסעתי מהמרכז לירושלים …
הודעה אחרונה מאת BassDriver, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 0 תגובות
- 334 צפיות
היוש, מחפש לרכוש ערכה להחלפת נוזל בלימה, מהסוג המוכר של מיכל שפועל בלחץ, דוחף החוצה את הנוזל הישן ומכניס את החדש. גם מה שמפומפם יפה ביוטיוב (כמו motive) אמנם מקבל 4.2-4.4 באמאזון ועולה מחיר סביר (50-55 דולר עם משלוח), אבל ההערות הלא טובות מדברות על לא מעט גליצ'ים באיכות הייצור, חוסר התאמה למיכל ברכב ועוד. סיני קלאסי. דברים מבאסים שאגלה רק כשזה יגיע אליי. יש לכם המלצה מניסיון? אשמח לשמוע. תודה.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 917 צפיות
שלום חברים, תופעה מוזרה לאחרונה - רעידות חזקות בבלימה שמתחזקות עם עוצמת הבלימה במהירות גבוהה (100+). נבדק במוסך ונאמר שהצלחות תקינות כנל רפידות. שבוע שעבר הגעתי לטיפול ועדכנתי שהתופעה בעודנה קיימת ושוב נאמר לי צלחות תקינות (עובי תקין) כנל לגבי רפידות. המוסכניק שעשה סיבוב על הרכב אמר שהוא לא מרגיש משהו חריג אבל אני חושב שהוא לא בלם במהירות גבוהה מידי התחשב בתוואי הדרך באיזור שהמוסך נמצא בו .. יש למישהו הערכה מה עוד אפשר לבדוק כשמדובר במערכת הבלימה שעלול לגרום לרעידות הללו?
הודעה אחרונה מאת Basko, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 511 צפיות
כבר כמה חודשים שאני נוסע ברכב כל התנע בבוקר התנעה שניה שהאוטו כבר חם יש רעש של קירקור של 2 שניות ואחרי זה נעלם . מה זה יכול להיות ? הצליל לא נשמע מרגיע במיוחד ורכב נוסע רגיל והכל עובד טוב מדובר בלקסוס gs 250 מנוע 2500בנזין לא הייבירד
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 552 צפיות
הי מה השיטה הטובה ל הקרנת מולטימדיה ברכב? אנדרואיד אוטו - מתחבר - אבל מסיבות שקשורות לבטיחות כנראה - אפשר לשמוע יוטיוב לא לראות. יש פתרון ? ניסיתי CARSTREAM - לא עוזר
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי הגיע הזמן לעשות טיפול לרכב וחוץ משמן ופילטר, צריך (לפי הספר) להחליף גם נוזל קירור וגם נוזל בלמים. מחפש המלצה למוסך טוב ואמין אבל לא יקר מידי באזור רמת גן והסביבה .. לפי מה שמופיע בטיפול הזה צריך להחליף גם פילטר דלק, הבנתי שהחלק עצמו מאוד יקר 2000+ , האם זה משו הכרחי או שאפשר לוותר על זה... גם ככה אני מתכוון להחליף רכב בשנתיים הקרובות אז אני לא מחפש להשתגע רק מה שחייב... אגב התוספים האלה של הדלק באמת עוזרים לתוצאה של הזיהום אויר בטסט?
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 971 צפיות
ערב טוב ושלום לכולם, יש לי את השגיאה הנ״ל בסקודה אוקטביה 2016. מצרף את התמונה מהשגיאה, לאחר החלפת מצבר ועדיין ללא סטרטר. אשמח לעצה
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שבת שלום חברים מדובר ברכב של גיסי אשמח לחוות דעת על המחיר תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 359 צפיות
הנורה של החישן דולקת למי שיש מידע מהיכן ניתן להשיג או מה השם המדויק לחיפוש בעליאקספרס או מס מק"ט תודה
הודעה אחרונה מאת בני התכנאי, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, איבדתי את הראש בחיפוש אחר צמיגים טובים. היו לי tigar ultra high performance שהיו נחמדים אבל אני לא יודע למה להשוות באמת. יש המלצות? 225/50/17. לא מחפש את הכי יקרים, התקציב באיזור 500 לצמיג. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת זה עולם מסובך, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 470 צפיות
שלום לכולם ברשותי מרצדס ויטו 2009 ובלוח השעונים הופיע לי קוד של 30D האם יש למישהו מושג מה זה אומר? כמו כן המזגן ברכב פתאום מפסיק לקרר ולאחר 8 דק' בערך חוזר ומקרר או שאני מכבה את המזגן ומיד מדליק ואז זה לפעמים חוזר ומקרר וכשהמזגן מקרר הצינור נחושת בתא המנוע קר ובזמן שמוציא אויר ולא מקרר הצינור הזה חם מאוד עוד יש לציין שכשאני מפעיל את המזגן נשמעים בהתחלה קולות של צירצורים האם מישהו יודע מה הבעיות האלו ופתרונן? תודה רבה
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 696 צפיות
שלום לחברי הפורום. יש לי בעיה שהזרם חשמל לא יציב יש רעידות שהרכב עומד בטורים (פעם אחת זה ממש רעד שנדלקה לי נורת טעינה ונכבתה) והפנסים מעבדים עוצמה והמדחס נכנס לפעולה יש איזה כיוון?
הודעה אחרונה מאת Alberrto, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 655 צפיות
חלק מיונדאי טוסון 2019 1.6 טורבו היה מונע התנעה ולאחר בדיקה נגלה שהחלק נשרף הוצאתי אותו והרכב מתניע כרגיל מצורפת תמונה אני מעוניין להזמין את החלק הזה ולהרכיב
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 713 צפיות
שלום חברי הפורום מבקש המלצה לנוזל קירור איכות סבירה במחיר טוב , בחיפוש ברחבי הרשת עלה לי הנוזל קירור הזה שבתמונה מעדיף להזמין מחול בגלל המחיר תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 672 צפיות
בוקר טוב, הרכב של אישתי מדי פעם נכבה. במצב עמידה, או במהלך נסיעה במהירות נמוכה יחסית. אין שום התראה לפני. לא מגמגם או משהו כזה, פשוט נכבה, וצריך להתניע שוב. רכב מטופל בזמן, חלפים מקוריים. מאיפה כדאי להתחיל לבדוק? ייתכן דלק בעייתי? מתדלקים לרוב באותה תחנה. תודה.
הודעה אחרונה מאת אלי מלכה, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 880 צפיות
אהלן חברים, ברשותי דייהטסו 2009 200000 ק"מ בערך, אחרי טסט. (לא ידוע לי על העבר הטיפולי שלה) כשאני בנסיעות ארוכות ומגיע למעל 100 קמ"ש או לסירוגין מעל 2 וחצי סל"ד הרכב נורא רועש- עד כדי שקשה לשמוע את עצמך ובמקביל אפשר לרגיש שהדוושה של הגז רועדת. כשאני משחרר לניוטרל- הרעש באופן יחסי מתבטל. המצב הזה הוא גם בירידה וגם במישור/ירידה. ומצאתי שהמכנה המשותף הוא הטורים. ובנוסף מה ששמתי לב- שבירידה מרגיש שההילוך נתקע וכביכול בולם את הרכב מהידרדרות מהירה, עם זאת לוקח לו זמן עד שהוא משתחרר להילוך גבוה יותר בשביל לשוט. -זה לא תושבת מנוע כי הרכב לא רועד -לא רעשי רוח/גלגלים. (-מוסכניק בדק את הרכב כשהוא מונע ועומד ולא אמר מצא משהו חריג) מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת מוסך דעת, -
סיטרואן פיקאסו בנזין 1.6 2016 תיבת הילוכים פלנטרית אייסין 6 הילוכים לאחרונה יש לפעמים כמו בעיטה קדימה בעת בלימה, כשהמהירות יורדת לאיזור ה-20/25 קמ"ש אני מכיר את סגנון הבעיטה הזאת מתקלות גיר ברכבים אחרים, אבל מוזר לי להניח שזאת הבעיה כי מדובר בגיר אמין, ק"מ לא גבוה מידי (150K) ורכב יחסית שמור מנסיונכם, יש משהו נוסף שיכול לגרום לתקלה כזאת? אשמח לכל מידע מחכים בנושא תודה
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 465 צפיות
איך מפרקים פנסים אחוריים ביונדאי באי 30 למטה שבתוך הטמבון 2011
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 935 צפיות
מה קורה חברים לאחרונה המאזדה עושה לי בעיות בצריכת דלק ברמה שהגיע ל1/6 בעיר בכמה תדלוקים האחרונים האוטו מטופל טוב ויש עליו 138k המוסכניק שלי המליץ לי להחליף שסתום דלק (קניסטר) ופילטר דלק חושבים שיעזור? הבנתי שכשהשסתום לא טוב האוטו רועד בעמידה וקשה לו להניע לפעמים - שני הדברים האלו לא קורים בכלל.
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
יונדאי I30 2014
מאת ran- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 353 צפיות
יונדאי I30. מראות לא מגיבות למתג כיוון,חושד בפיוז. מכירים איזה פיוז,ספר רכב,סכמת פיוזים? אם יש למישהו ספר רכב דיגיטלי אשמח להעתק. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ran, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום מהיא מידת המגבים הקידמיים והאחורי בקיה פיקנטו מודל 2014 ? תודה
הודעה אחרונה מאת itzik123, -
היי אני רוצה לרכוש פלאגים מקוריים למאזדה לאנטיס של NGK , אני מוצא תוצרת של מדינת צכיה.. יש הבדל אם זה תוצרת יפן או צ'כיה? או שזה אותו דבר?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ארונה 2021 הבנתי שבתנאים אידיאליים (מנוע חם, לאחר 10 דקות של עבודה וכו') הטמפרטורה של האוויר בתוך הפתחים (כמה ס"מ פנימה) אמורה להיות כמה מעלות בודדות (חלק מציינים 4-5, חלק גם 7-8). האם זה רלבנטי לכל הפתחים ? אני מקבל טמפ' כזו (בגבול העליון) בפתח הכי שמאלי. וכל פתח עולה בכמה מעלות בהתאם למרחק. כלומר האמצעי של הנהג קצת מעל 10. והימני של הנוסע (כלומר הקיצוני) כבר באזור 20. מה יכול לגרום לתקלה כזו ? (כמובן שבשני הצדדים הבוררים על טמפ' הכי נמוכה)
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 271 צפיות
שלום,נקרע לי המגן תחתון הקדמי בסיויק 2013 ,איפה אני יכול להשיג כזה חדש או משומש באזור המרכז , או קישור להזמנה מאיביי . תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת _YAIR_,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 881 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורי מ.
- Camaro 92
- David32
- swiv
- שחר 1
- baer
- topop
- Zorly
- yohai71
- zvit
- djmeir13
- עדי-אל