טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,322 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 413 צפיות
שלום לכולם, בלחיצה על הגז תהודה/ רטט שמורגשים בדוושת הגז ומעט בהגה ובשיא "עולים" לחלק הימני של הדשבורד (מול מושב נוסע). 1. הוחלפו כל תושבות המנוע למקוריות. 2. נבדקו ציריות- שמאלית פורקה ותקינה, ימנית נקבע שתקינה מבלי לפרקה. 3. בפנצ'ריה שללו שמדובר בגלגלים לא מאוזנים. כל זאת והבעיה נותרה בעינה. כדי לדייק את הבעיה נסעתי במצב טיפטרוניק- הילוכים 1,2נסיעה חלקה בכל תחום הסל"ד. מהילוך שלישי עד שישי בסל"ד 2.5 עד 3 בלבד מתקבל הרטט, מעל ומתחת לתחום זה- נסיעה חלקה. לאיזה כיוון הייתם הולכים מכאן? האם גיר? ואם כן, ניתן להעריך איזה מכלול בגיר גורם לבעיה על סמך האמור?
הודעה אחרונה מאת matanS, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 235 צפיות
שלום חברים מדובר ברכב שקיבלתי לאחורנה שלא טיפלו בו אתמול כעבור נסיעה של 30 דקות נדלקה מנורה בדק מנוע צהובה המנוע היה חסר עוצמה לא עובר את ה 60 שמתי לב שהמים הרגילים. כן הבעלים הקודמים לא שמו נוזל קירור. עלו למעלה ממש במיכל והמאוור התחיל לעבוד חזק ולא הפסיק ושמתי לב לג'יפה קצף גוון חום שהיה גם בפעם הראשונה שקיבלתי את הרכב, והצצתי במיכל חושש שזה לא איזה פריצת אטם קטנה מה אומרים ? כרגע מחכה לסורק תקלות שהזמנתי מאמזון אז עד שיגיע הרכב יעמוד
הודעה אחרונה מאת sonego78, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 546 צפיות
לחבר שלי יש רכב האודי A1 הוא היה צריך לתקן משהוא ברכב ולקח אותו למוסך בקיצור המוסכניק הפיל איזה בורג למנוע ושהוא התניע הלך המנוע של הרכב המוסכניק כמובן לקח אחריות והחליף לו מנוע מה שקורה עכשיו זה שהמוט הילוכים ברכב שהיא על מצב R היא מחליקה למצב N בקלות כלומר יש בדרך כלל כפתור שצריכים ללחוץ עליו כדי להעביר הילוך, אבל ברכב הזה זה לא ננעל ואפשר להעביר בקלות רק עם הזזה של המוט רציתי לשאול אם משהוא נתקל בדבר כזה, ומה יכול להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קניתי רכב לפני 4 שנים (ניסאן מיקרה 2013 ידני). החלפתי לו קלאצ במעמד הקנייה והוא החזיק 100 אלף קמ. החלפתי אותו באפריל האחרון. בגלל מילואים הייתי בצפון, ביקשתי הצעת מחיר ממוסך א, אמר לי שצריך להחליף קלאץ' ומשאבת קלאץ' ונתן מחיר. היה לי יקר אז חיכיתי למוסך שטיפלתי בו תמיד עם הרכב. המוסך שלי אמר שאין צורך להחליף את המשאבה והחליף רק את הקלאץ'. לפני יומיים נסעתי בפקק ארוך בזינוק בעלייה ומסתבר שבפקק הקלאץ נשרף והלך. שורה תחתונה תוך 3 חודשים הלך הקלאץ'. כשפניתי למוסך הוא אמר שני דברים: 1. הכחיש שלא החליף את המשאבה ואמר שרשום במפורש בחשבונית "מכלול קלאץ' מושלם", זה אכן רשום ואין לי מושג מה זה אומר 2. בכל מקרה אין אחריות על קלאץ' וזה כנראה נובע מ…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
רעידות מהגיר
מאת Grok-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 414 צפיות
שלום, ברשותי יונדאי i25 2013 עם כ-160000 ק"מ שלאחרונה עברה טסט. היום בצהריים עמדתי בפקק ופתאום כבה המנוע. לאחר הנעה, שמתי לב שמצב D בגיר האוטו רועד ויש רעש מוזר כאילו האוטו מתאמץ. במצב N הכל רגוע ושקט. אשמח להכוונה לגבי מקור הבעיה בגיר או שאני טועה? תודה.
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
-
- 5 עוקבים
- 3 תגובות
- 560 צפיות
שלום, הילדה קיבלה רשיון לפני כחודשיים ולפני כעשרה ימים וקנינו פורד פיאסטה 2014 - 1.6 אוטומט(רובוטי). ע"פ הניירת שהיתה למוכר (בשנים האחרונות טיפל לא במוסך היבואן) ראיתי שלא החליפו רצועת טיימינג ברכב אז הכנסתי את הרכב למוסך "רחוב" לטיימינג, משאבת מים וטיפול ליישור קו.(הוא שם קיט של DAYCO) הוצאנו את הרכב והיא אומרת שהנסיעה לא חלקה כמו שהיתה לפני הטיפול, המהלכים נמשכים לטורים יחסית גבוהים. לקחתי אני את הרכב לנסיעה ואכן לא נוסע חלק , הנסיעה לא כלכך חלקה ומעבר ההילוכים מתבצע בסביבות ה-3500 סלד. (יש לציין שאני לא יכול להשוות למה שהיה לפני כי נהגתי עליו אולי איזה 2 ד' לפני...) 1. האם שאומרים גיר רובוטי זה התופעות שמדברים עליהם ? 2. האם טיפול טיימינג ומשאבת …
הודעה אחרונה מאת tamir3000, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 695 צפיות
יש לי קיבה ניאו שנת 2017 והקלאץ מגמגם אם אני לא מתקן את זה זה יגרום נזק לגיר?
הודעה אחרונה מאת Josh.edels, -
השמן הזה טוב?
מאת ציקציק- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קיבלתי את השמן הזה במתנה, שווה להשתמש בו בטיפול הבא? הרכב הוא סוזוקי סוויפט 2009, עד כמה שאני יודע צריך 5W30 API SN. פשוט לא מצאתי שום מידע על החברה חוץ מהאתר שלהם.
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 474 צפיות
4PCS Engine Mount Set, Motor Mount & Transmission Mount Kit Compatible with 2007-2012 Nissan Versa 1.8L, 2009-2014 Nissan Cube 1.8L Replace# A4312 A4318 A4320 A4323 https://a.co/d/iu4DKYl
הודעה אחרונה מאת יגיל, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 589 צפיות
שלום לכולם, שברולט ספארק 2014 נפח 1000. נאמר לי במוסך שמייסב מחזיק שמן בגיר הלך וצריך להחליף את הגיר כי שיפוץ יעלה יקר יותר. נתנו לי הצעה של 5000 ש"ח, שמע לי יקר מאוד(בערך חצי משווי הרכב) אשמח להמלצות על מקום זול יותר. באותו עניין בדגם הזה זה כבל או בוכנה? תודה
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 920 צפיות
דלת תא המטען "נופל" הברזל שתופס נשבר. מוסך סוזוקי מורשה אומר אין במחסן את החלפים. במוסך פחחות אחר גם לא יודעים איך לתקן. מישהו מכיר מוסך שיכול לעזור בזה? בתמונה החלק שנשבר
הודעה אחרונה מאת gil33, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים לאחרונה המזגן בטויוטה קורולה 2003 מוציא ריח רע מאוד חשבתי שזה ריח של גז כי המזגן הפסיק לקרר מלאתי גז והמזגן מקפיא אבל הריח נורא ולא עובר מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 826 צפיות
שלום, ברשותי אווטלנדר 2021. מאיזושהיא סיבה, בתקופה האחרונה השפריצרים לא מכוונים. כלומר, הם משפריצים יפה רק שזה לא מגיע לשמשה אלא לגג של הרכב. איך מכוונים אותך בחזרה? תודה
הודעה אחרונה מאת אבי ים, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 653 צפיות
אופל אסטרה סטיישן 2016 דגם PD8EC נפח 1364 מנוע B 1.4 NET האם יש שרשרת או רצועה?
הודעה אחרונה מאת Aviv13467, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום למומחים יש לי דאצ'יה לודג'י 19 דיזל. לפני חודשיים בערך, נדלקה נורת אוריאה, קצת סחבתי עם זה, ואז כשמילאתי זה לא השתנה, נשאר דולק, הלכתי לבחור שעשה לי ניהול מנוע ביטל את האוריאה ועל הדרך הוסיף לי כוח ממש כיף, חיים יפים אתמול פגשתי חבר מכונאי, אמר לי אם עשית ביטול אוריאה אתה חייב לבטל DPF עם הלחמות וסיפורים, אם לא ילך הטורבו
הודעה אחרונה מאת Markm4, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 510 צפיות
https://a.aliexpress.com/_EHbONUR
הודעה אחרונה מאת imf, -
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, יש לי סקודה סופרב שנת 2016 עם 160000 קמ. אנחנו נוסעים בה נסיעות יחסית קצרות כי 3 פעמים בשבוע. לפני כשנה נדלקה נורת השמן ומאז אני ממלא שמן כל חודשיים. הרכב היה במוסך פעמיים לבדיקה. בפעם הראשונה מצאו את מקור הנזילה ולטענתם טיפלו בבעיה. בפעם האחרונה לפני כחודשיים לא מצאו כל נזילה ומבחינתם הבעיה היא שהרכב "אוכל שמן" ואין הרבה מה לעשות. האם זה הגיוני שאני צריך למלא שמן כל חודשיים? האם זה לא אומר שהמצב ילך ויחמיר עד שאצטרך למלא שמן בתכיפות רבה יותר? אני מניח שזה איתות שאני צריך למכור כבר את הרכב למרות שאני ממש אוהב אותו אבל אין לי רצון לרמות מישהו ולמכור לו רכב תקול. מה אתם הייתם עושים במקרה כזה?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 431 צפיות
אולי כבר היה, אולי לא, אבל דברים וניסיונות מצטברים ומתחדשים. בקיצור מחפש המלצה על מוסך כזה שבכותרת באזור המרכז. תודה.
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נשבר לי הכפתור של בלם היד, החלק הפלסטיק, מצורפת תמונה. סוזוקי קרוסאובר 2016. מישהו יודע מה המקט? אפשר להחליף לבד? ספוילר
הודעה אחרונה מאת yoni122, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 882 צפיות
שלום לכל חברי הפורום סוזוקי ספלאש ידנית 14- 92 אלף - טיפול מספר 10 ראיתי בספר רכב החלפת שמן גיר,ראיתי גם שהדעות בפורום חלוקות לגבי זה אשמח לתובנות. אין מוסך שגרם לי לרצות לחזור אליו,אשמח להמלצות למוסך באזור המרכז תודה.
הודעה אחרונה מאת YOSmor, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 985 צפיות
בוקר טוב, ברשותי רכב היברידי,הבוקר כאשר הגעתי לרכב ולחצתי על השלט לא היתה תגובה.חשבתי שהשלט שבק חיים,אך גם השלט הרזרבי לא היה לעזר. לאחר שפתחתי עם המפתח לא היתה תגובה בלוח השעונים,רק לאחר שלחצתט על כפתור 12v הרכב הגיב והניע, מה הבעיה או הפתרון? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת גור אדם, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 423 צפיות
תקלה בטורים הטורים עולים ל1.5+ שאני עוצר את הרכב הטורים יורדים ל1 כשאני עוזב את הברקס הם עולים ל1.5+ והרכב נוסע לבד עשיתי ניקוי מצערת וזה לא עזר לפני כן היה לי בעיה בברקס החלפתי משאבת בלם ושיפוץ abs בדקו ואקום ולא מוצאים את הבעיה הבוסר נלקח לבדיקה והוא נימצא תקין מה יכול להיות התקלה? תודה
הודעה אחרונה מאת שמוליק אלמגור, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 456 צפיות
הסווץ האחורי ימין לא מעלה את החלון . אבל אם אני מפעיל את המאסטר שליד הנהג החלון האחורי ימין עובד /עולה איזה סווץ דפוק א מה הבעייה ואיך לפתור תודה למשיבים
הודעה אחרונה מאת ELI001, -
- 11 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
-ארוע מתגלגל - כבר כמה שבועות שהרכב מזייף בהתנעה, אתמול הניעו לי אותו והבוקר גיליתי - רכשתי את המצבר בחברת שירותי דרך ידועה והוא עדיין באחריות! (עבור 23 מיתוך 24 חודשי אחריות) הזמנתי את חברת שירותי הדרך שאני עדיין לקוח שלהם ללא קשר, מגיע הבחור וקובע - המצבר הלך - ואני מסביר לו, את מה שאישרו לי טלפונית - הוא נקנה אצלכם ועדיין באחריות! תשובה : זה מצבר של וולטא אנו לא עובדים עם החברה הזו, אין לי מה לעשות איתו (למרות שאישר שאכן המצבר נקנה מהם והוא באחריות עוד חודש) המכונאי הנחמד מנסה למצוא לי פתרון ומדבר עם המנהל שלו, שמתקשר אלי: ״ שחרר את המכונאי שלי! זה מצבר עם עוד חודש אחריות! אתה מצפה שאתן לך מצבר חדש? שאתן לך מצבר שימות עוד חודש? זה מצבר של וולטא ואנו לא עובדים …
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 649 צפיות
זמן תפוגה של שמן מנוע לאחר פתיחת האריזה האים יש דבר כזה.
הודעה אחרונה מאת beatman1, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, רכב ניסאן אקסטרייל נדלקה מנורת מנוע לאחר שהתחמם והיה צריך להחליף ונטה. לאחר החלפת הונטה הרכב נסע מבלי להתחמם ובעליות של אילת מד החימום התחיל לחצות את החצי )לא נדלקה נורה כיבינו מהר את המזגן( הרכב נסע מצויין אך לא הדלקנו מזגן. עכשיו שנוסעים עליו עם מזגן המד לא עובר את החצי וברוך ה' גם לא נדלקת נורה. מה זה יכול להיות? הטיפול של האוטו היה ביום שלישי וביום חמישי בעליות המד חצה את החצי.
הודעה אחרונה מאת יקיר לוי, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכול יש לי שברולט מליבו 1.5 טורבו 2017 בעת האצה נשמע רעש של בריכת לחץ + קוד תקלה פי 1101
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 357 צפיות
סובארו אימפרזה 2015, 1.6 מדחס חדש חליפי, נקנה 3.3.24. 1. מהי התקלה ? - מצורף סרטון 2. האם בעל העסק צריך להחליפו או לתקן ? 3. האם יש להשיג מקורי? אנא ענו לי על כל השאלות - בבקשה . IMG_0873.mov
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 615 צפיות
צהרים טובים, אז שוב הקורולה האמינה.. ממשיכה לחרוק😐 אתמול נדלקה לי מורת מנוע, והאוטו רעד קצת, הבאתי מחשב רכב מ-חבר, וזה האאה על קוד תקלה 301 - 302 החלפתי את שני סלילי ההצתה החשודים בחדשים, ו.. כלום התקלה נשארה אותו הדבר, יצויין שלפני כ- 25 אלף ק"מ החלפתי את כל הפלאגים לחדשים מקוריים. מה יכול להיות עוד? אשמח לעזרה תודה
הודעה אחרונה מאת נחמד, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 643 צפיות
שלום לתותחי הפורום, אודה לעזרתכם כי הרכש משגע אותי רכשתי לא מזמן הונדה HRV שנת 2021. מטופלת כהלכה. עשיתי לה בעצמי טיפול 10 אלף. יש לה קטע מרגיז, בבוקר כשהרכב קר בהילוך D האוטו מטרטר, כאילו וירבציית המנוע עוברת איפשהו לתא הנוסעים. בצהריים אחרי שעבדתי, ואני נכנס לחזור הביתה, הרכב שקט. הכנסתי אותו למוסך על הבוקר, אמר לי שהוא חושד שזה תושבות מנוע אבל אין לו מושג אם זה יביא לפתרון ואין לו לדעת שזה באמת הם הבעיה כי הם סגורות .. בנסיעה איטית, בעמידה, כל עוד אני בהילוך שהוא לא פארקינג יש טירטור. רעיונות? אשמח לשמוע מבעלי הונדה hrv/בעלי ידע בתחום גם מה דעתם על צבע הרכב וצריכת הדלק שלו. כי זה מרגיז אותי ... צבע דק, כל מכה קטנה רואים. וצריכת דלק ש…
הודעה אחרונה מאת BigMac,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 855 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לירון .ה.
- עדי17
- שימי 85
- ברנד
- spidrman
- Camaro 92
- tomerR
- ניקו פ.
- gadik6
- Jeka88
- אורי מ.
- תנטוש.