טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,322 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 915 צפיות
שלום, מספר פעמים כשאני מפעיל את הרכב פיג'ו 307 שנת 2006 נדלקת לי נורת שמן כתומה כבר בחניה וממשיכה לאורך הנסיעה. בדקתי שמן במוסך בירוחם ואמרו לי שלא חסר שמן והוא נקי וכי זאת בעיה מוכרת של חיישן טיימינג שנדלק כל הזמן ואפשר להמשיך בנסיעה רגועה ורק יש להחליף חיישן ברכב. עשו גם בדיקת מחשב ולא מצאו שם משהו מיוחד ברכב. אשמח לדעת האם באמת אוכל להתעלם מהנורה ולהמשיך בנסיעה רגילה או ללכת למוסך אחר לעוד בדיקת מחשב או כל דבר אחר שכדאי לעשות בנושא. תודה.
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 4 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב, לא בא לי לשמור את האוצר הזה לעצמי, אז הנה. מעוניינים לטפל במאזדה שלכם לבד? או סתם סקרנים לדעת מה עושים למאזדה שלכם במוסך הייבואן בזמן שאתם שותים קפה וגולשים בקארספורום? אז בבקשה, בחסות מאזדה אוסטרליה, הוראות השירות הרשמיות למגוון רכבי מאזדה. נכנסים לפה: https://mazdamanuals.com.au/manuals/ בוחרים את דגם הרכב שלכם (לדוגמא, MX-5) בוחרים את השנתון (לדוגמא, 01/2005 - 12/2008) לוחצים על לחץ Submit הנכם מועברים לעמוד רכישה - אבל אל חשש! לא צריך לשלם לאף אחד, לא למאזדה אוסטרליה ולא לי! הביטו בכתובת העמוד בו אתם נמצאים, הוא ייראה בערך כך: https://mazdamanuals.com.au/register/?mepr-unauth-page=201&redirect_to=%2Fmanuals%2…
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 400 צפיות
אחרי שנים של טיפולים במחירים יקרים מאד בבכור את כהן באור יהודה (העלות של הטיפול האחרון שברה אותי), מחפש מוסך אמין ולא יקר באזור המרכז. הצורך הוא בעיקר לטיפולים שנתיים שוטפים. עדיפות לאזור ת"א-ר"ג-בני ברק-פ"ת, אבל אפשר להתרחב גם למקומות סמוכים נוספים. העיקר - איכות העבודה והשירות (לא חאפר) ושלא יתקעו לי מחירים לא סבירים. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת zaf, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 857 צפיות
אנחנו לפני טסט שנתי פעם ראשונה. עצות, הדרכות וכל מה שכדאי לנו לדעת.
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 470 צפיות
בוקר טוב, המנוע בכותרת נמצא במספר רכבים מתוצרת יונדאי/קיה כמו יונדאי סונטה דור אחרון, קיה סורנטו דור אחרון ועוד כמה. לי ספציפית יש קיה סורנטו 2021. בספר רכב צמיגות שמן מומלץ היא 0W-20. דיברתי עם שני מוסכים של קיה והם אומרים שאפשר להשתמש גם ב 0W-30. התקן הוא SN+ או SP או GF-6. העניין הוא שקשה מאוד למצוא את הצמיגות הזאת בחנויות. שתי שאלות: 1. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את השמן? (5.6 ליטר) 2. למישהו יש ידע אחר בעניין צמיגות השמן?
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 724 צפיות
שלום לכולם יש לי בעיה בשסתום הפלטה המוסכניק אמר לי שבגלל שנסעתי עם הבעיה ברכב הרבה זמן יכול להיות שזה פגע גם בסעפת היניקה ולכן עדיף להחליף מנוע ולא רק לטפל בבעיה רציתי לשאול האם יש קשר בין סעפת הפליטה ליניקה
הודעה אחרונה מאת הכרמל ירוק, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 427 צפיות
שלום קניתי לאחרונה טויוטה קורולה 2020 ויש לה צריכת דלק ממש גבוהה. פחות מ-1:10 אני תוהה אם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להוריד את צריכת הדלק
הודעה אחרונה מאת topop, -
צמיגים לסקודה ראפיד 1 2
מאת Rabenu- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
נסעתי היום נסיעה שגרתית ברכב ונדלקה לי מנורה של לחץ אוויר. כמו כל נהג ממוצע מלאתי אוויר בתחנת דלק ,ובצמיג שמאל קדמי היה לחץ אוויר של 20psi. המשכתי בנסיעה והרגשתי שהאוויר יורד עוד הפעם, עצרתי בפנצ׳ריה של בת ים ליד בית המשפט. הוא פירק את הצמיג שהיה בו ירידת אוויר ושם באמבטיה.. לא היה שום דבר אבל הצמיג עצמו מחורר וכאילו מתפורר כזה. הוא הציע לי להחליף את הצמיג השמאלי קדמי וגם את השניים האחוריים שלטענתו כבר שחוקים הוא הציע לי צמיגים של Sailun ב350₪ לצמיג שלטענתו הם הסינים אבל טובים ברמה גבוהה מכל שאר הסינים בקשתי שיחזיר לי את הצמיג ושלמתי לו 50₪ על בדיקה ויצאתי משם מה הייתם מציעים לי לעשות? איזה צמיגים מומלצים היום בשוק? והאם בכלל …
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חברים, דפקו לי את הכפתורים בשתי הידיות החיצוניות ברכב יונדאי טוסון 2019 (אלו שלוחצים עליהם ומשחררות את הנעילה ברכב כשהמפתח בקרבת הרכב). בנוסף, דפקו לי גם את מכסה שמאל שמכסה את הכניסה של המפתח על הדלת. 1. האם לדעתכם מדובר על שעמום של ילדים או שזה משהו שגנבים מקצועיים עושים? 2. ראיתי שיש באלי אקספרס את הכפתורים, את המכסה לא מצאתי. https://he.aliexpress.com/item/1005005112565587.html כמה לדעתכם מוסך יקח על הדבר הזה? והאם אתם הייתם הולכים למוסך או מחפשים באינטרנט את החלקים האלה ומרכיבים לבד במקומי? (אני חסר ידע טכני). תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Yardenp4, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 679 צפיות
שלום, יונדאי GETZ 2005 עם ABS - ברכב קיים מספר תקלות 1. גומיות ציריה בצד החיצוני קרועות משתי הצדדים, בפנים אין כלל גריז ויש רק לכלוכים. אם צריך לשפץ את הצירייה CV-Joint Kit מספיק לשיפוץ ציריה ? 2. אחרי הנעה הלוח נקי, לאחר האצה חזקה (אפי' מיד אחרי הנעה) מנורות ABS ובלם יד (!) Brake נדלקות. (עד לכיבוי וההדלקה הבא בגלל שכל הנעה מחשב ABS מתאפס). מה זה יכול להיות ? יש לציין שהרפידות גמורות כמעט ללא בשר אבל עובי הדיסק בסדר (נמדד עם קליפר). 3. תיקתוקים בנסיעה על באמפר ולפעמים אפי' בלי באמפר (ככל הנראה מהציריות ?). יש לציין שהמצבר גמור.
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 834 צפיות
מחפש מוסך שמבין ברכב דיזל.יש לי תקלה מוזרה .רכב לא מגיב בזמן בלחיצה על הגז רק אחרי כמה שניות. מדובר בקיץ קרניבל 2009 דיזל. תודה
הודעה אחרונה מאת שישקו, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 699 צפיות
שלום לכולם, רכשתי קורולה 2015 ויש לי כמה שאלות; 1) איזה שמן הכי איכותי אתם משתמשים? 2) קיבלתי רק מפתח אחד, האם אפשר להזמין דרך הרשת מפתח חכם ולשכפל בארץ? אם כן אשמח לקישור ומה העלות של השכפול 3) כשאני מפעיל אורות דרך אין לי מחוון בלוח שעונים, האם זה תקין בדגם הזה? 4) מנורת TPMS דולקת קבוע גם אחרי שהחלפתי צמיגים, מכירים תקלה כזאת? תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 550 צפיות
היי ברשותי דייהטסו סיריון 2008 אוטומט בבדיקות חוזרות הרכב צורך דלק בממוצע 1 ל 8 הנסיעה היא לרוב של נהג יחיד ברכב, נסיעה רגועה, לרוב בתוך העיר עם מזגן עשיתי לו טיפול מקיף לפני כשלושה שבועות והצריכה לא השתפרה כלל לצערי.. הפלאגים הם מקוריים של דנסו שמתי תוסף דלק הרכב עבר בטיפול ניקוי באינפוזיה הרכב עבר טסט ראשון חלק לפני כשבועיים (כולל את הבדיקת זיהום אוויר) מקפיד על לחץ אוויר תקין תמיד בצמיגים החלפתי גם נוזל במערכת בלמים ברכב שמן מנוע איכותי 5W30 הגיר עובד תקין מהיכן יכולה לנבוע הבעיה ומה כדאי לבדוק? והאם בכלל שווה להתעסק עם זה?
הודעה אחרונה מאת רפאל ק., -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי תופעה מוזרה שאני לא יכול להפעיל מצב סירקולציה פנימית .ולכן הוא לא מקרר כמו שצריך.כאשר לוחץ עליו מופיע נורת אוטומטי .לוחץ עוד לחיצה על הסירקולציה הפנימית ללא שינוי. רק כאשר המזגן במצב LO. אז נורית סירקולציה פנימית דולקת ואז הוא מקפיא. למה אי אפשר לקבע את הסירקולציה הפנימית שתמיד יעבוד? איך מבטל את מצב האוטומטי של המזגן? ברגע שאני מעלה ממצב lo אפילו בחצי מעלה אז הנורית של הסירקולציה הפנימית נכבית שוב לא מקרר כראוי. יש רעיונות?
הודעה אחרונה מאת שלומיש, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 361 צפיות
אני מחפש מוסך מורשה מאזדה באזור עפולה/חדרה (איך מוסך תורג'י?), לבדיקה מקצועית של נדנודים קלילים במאזדה CX5 (צמיגים חדשים והם מאוזנים). אני רוצה בדיקה מקצועית בתשלום, ואז להחליט מה עושים. הקאצ': האם יש מוסך מורשה עם יחס אישי? כלומר, אני שונא מוסכים מורשים שקובעים לך תור לעוד חודש, ובזמן הבדיקה אתה ממתין הרחק, בפינת הקפה...אני רוצה יחס אישי, שהמוסכניק ינסע איתי יחד, ויהיה קשוב לתלונה. יש חיה כזו? יש לי מוסך כזה, אבל אני חושש שהוא לא הצליח לעלות על הבעיה.
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, בדר"כ אחרי שאני חונה, מכבה את האוטו ונועל, אני עושה סיבוב קצר סביב הרכב לראות שהכל בסדר. הפעם שמתי לב שאורות הברס לא נכבו, גם אחרי שהאוטו כבוי ונעול. מדובר ברכב יונדאי I25 שנת 2012. בינתיים ניתקתי את המינוס במצבר כדי שזה לא יגמור אותו. מה יכולה להיות הבעיה? ממה שגיגלתי יש איזה גומיה/מתג קטן שדוושת הבלם נוגעת בו בעת לחיצה על הברקס שבעצם מפעילה את האור וכשמסירים את הרגל מהבלם אז המגע ניתק והאור כבה. האם זאת הבעיה לדעתכם? מה עלות החלק + החלפה של דבר כזה במוסך מורשה? האם אתם מכירים מוסך טוב ואמין / או חשמלאי רכב בנתניה ?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 1 תגובות
- 872 צפיות
שלום, מישהו יודע איך אני יכול לשנות את הקוד בקודן של הרכב לקוד חדש? הקודן מסוג RANGER (4 ספרות ללא כוכבית או סולמית)
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 609 צפיות
שלום מדובר על קיה פורטה 2015 יש רעידות ברכב החלפת תושבות לא עזרה( 2מקוריות) המליצו לי על ניקוי אינג'קטורים איזה בעל מקצוע מומלץ אזור פ"ת /תל אביב את הפירוק אני יכול לבצע לבד
הודעה אחרונה מאת רמי יו, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 334 צפיות
היי חברים, מדובר בסיטרואן קקטוס 2015 1.2 ידנית אטמוספרית. לפי כמה חודשים החלו לפתע רעשי נקישה מגלגל שמאל, הרעשים מופיעים בכמה מצבים. 1. סיבוב ההגה שמאלה בעמידה 2. תחילת נסיעה 3. האצה 4. פניות שאלה 5. רוורס כאשר ההגה מסובב שמאלה * במצב זה הרעשים בעוצמה החזקה ביותר* יש לציין שהוחלפה גומייה של הצירייה הימנית לפני כשנה וחצי. הרמתי את הרכב על מנת לבדוק חופשים בציריות ובגלגלים, לא הצלחתי למצוא כאלה, מה שכן, ראיתי שחלק מסויים בצירייה השמאלית נראה דיי חלוד, ונראה כאילו הייתה נזילת שמן מהגיר בצד ימין, אני לא יודע האם זו נזילה או האם אלו שאריות שמן/גריז מהחלפת אותה גומיה ימנית לפני כשנה וחצי. צירפתי תמונות של החלק החלוד בציר…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך כפתור ברירת הטמפרטורה משנה את טמפרטורת האוויר היוצאת מפתחי האוורור? אני רואה כמה אופציות: 1. משנה את עוצמת פעולת המזגן. 2. משנה את קצב חיבור / ניתוק המזגן מרצועת האביזרים בקצב שונה. ככה שהמזגן מקרר יותר כשהוא מחובר יותר ומקרר פחות כשהוא מחובר פחות. 3. מוסיף אוויר מבחוץ לאוויר הקר שהמזגן מוציא, מה שגורם לטמפרטורת האוויר היוצא להיות קרובה יותר לטמפרטורת האוויר בחוץ. 4. מוסיף אוויר חם שעבר חימום במנוע/ רדיאטור לאוויר הקר שהמזגן מוציא. אולי יש אופציה שפספספתי? ספציפית, אני רוצה לדעת מה קורה בגולף דור שישי. תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כמה עולה חיישן בקרת טמפרטורה של מאזדה 3 1.6 ? ואיפה אפשר להשיג את זה בישראל ? זה חיישן עם מאוורר קטן אצלי זה קיים אבל עושה רעש מעצבן
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 713 צפיות
מילאתי דלק. הנעתי את הרכב והיה זיוף במנוע. הטורים שיחקו לכמה שניות ואז זה התייצב. אחרי זה נסעתי. הייתה ירידה. זיהיתי בור בלמתי חזק לא חירום. ופתאום הדוושה יורדת נמוך כמעט עד הרצפה. אין נורת תקלה. נוזל בלמים במקסימום רפידות מלאות מקדימה ומאחורה. ניסיתי לבלום חירום ABS עובד. הבלימה חזקה הכל. אבל עכשיו שאני לוחץ ברקס. הדוושה עוצרת רק בסוף המהלך שלה. ויורדת נמוך. ועוד משהו מוזר. הקליק בידית ההילוכים שלוחצים על הברקס. שמשחרר נעילה של הידית. להעביר מ-P ל-D נהיה חזק. בחיים זה לא היה ככה קליק חזק מאוד. מישהו יודע מה התקלה? או שישר קופצים על המשאבה? כדאי להחליף נוזל בלמים? הוחלף לפני 3 שנים. תודה.
הודעה אחרונה מאת Eliav08, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 405 צפיות
יש לי רכב טויטה קורולה ורסו 2007. בזמן האחרון, המדחס הפסיק לעבוד בעמידה הלכתי למוסכניק והוא ראה שחסר גז ,ולכן רק בנסיעה מהירה יש דחיסה אז הוא ניסה למלא גז ולא הצליח בגלל הדליפה אז הוא הוציא את הגז שם שמן וזה סתם קצת את הדליפה ואז הוא יכל למלא גז והמזגן עבד מצוין שבוע אחרי המדחס הפסיק לעבוד האם יש קשר ?
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 512 צפיות
היי , אשתדל פחות 'לחפור' ,ברשותי קיה 2021 היברדית,מזה כשבועיים מדי פעם כאשר אני לוחץ על השלט הרכב אינו 'מגיב' ,אני נאלץ לפתוח עם המפתח ולאחר מכן ללחוץ על כפתור 12V,בנוסף קבלתי התראה מחברת איתוראן על מתח נמוך...בשיחה עם מתקין איתוראן הפנו אותי קודם למוסך. בשיחה עם המוסך תאמתי דיאגנוסטיקה ,מנהל המוסך העלה אפשרות שאולי סוללת 12V עשתה את שלה,מחיר סוללה הוא סביב 6,000 ש"ח! ולא כלולה באחריות. במידה וזו הבעייה , ניתן לרכוש סוללה שכזו במקום חלופי או אפשרות אחרת ? תודה לעונים .
הודעה אחרונה מאת יודוקוליס, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 704 צפיות
שלום וברכה וצהריים מקסימים ידידיי היקרים. לפני כחודש בערך הלך לעולמו המצבר שלי ביונדאי I10 2016. הזמנתי חדש עד הבית, ובוצע החלפה. מאותו יום, המזגן מתנהג קצת מוזר ומרגיש לי חלש. בעבר ביום רותח, היה מספיק אוורור של הרכב עם חלונות פתוחים לדקה ומזגן על פול כמה דקות ואז מתחיל להוריד בעוצמה שלו. לאחר ההחלפה, לא מספיק דקה אחת עם חלונות פתוחים ולא כמה דקות מזגן פול. אלא המזגן צריך לפעול כמעט למשך כל הנסיעה על עוצמה 3 מתוך 4, ובשעת חנייה או רמזור כשאין לחיצה על הגז, עוצמת הקור פוחתת יותר מבעבר. האם זה קשור להחלפת המצבר? בשרשור חיפוש אחר המצבר ציינתי איך המצבר "החדש" נראה ומה התאריך והקוד שכתובים עליו. האם יש קשר? …
הודעה אחרונה מאת tan tan, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 813 צפיות
היי קיבלתי הצעת מחיר לטיפול 60 להונדה גאז 1. שמן ופילטר שמן 2. מסנן אוויר 3. שמן גיר 4 ליטר 4. רפידות קדמי ואחורי (מקורי) יש איטלקי לא מקורי אבל לא המליצו בגלל שיהיה רעש (לפי מה שאמרו) ואפשר לחסוך עוד 400₪ סה״כ: 2,900₪ מוסך מורשה יבואן טיפול ללא ברקסים: 1,400₪ 1,500₪ על רפידות בכל הגלגלים זה לא יקר מדי?
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 631 צפיות
היי, צריך לרכוש מצבר ויש לי 2 אופציות, או לרכוש מחנות שמצברים הם לא העסק העיקרי שלה וסביר להניח שהמצבר ישב על המדף תקופת זמן מסוימת (מצבר חדש לחלוטין) או לרכוש מחנות מצברים מסורתית שמאמין ששם התחלופה גבוהה. האם יש הבדל? או שהמצבר לא נשחק כשהוא חדש וללא שימוש? תוד
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 538 צפיות
ראיתי ביוטיוב סרטון. של החלפת נוזל בלמים. בעזרת משאבת ספריי חלונות. מה דעתכם זה יעיל? או שלא כדאי?
הודעה אחרונה מאת Coro, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 606 צפיות
היי אשמח לעזרה מנסה למצוא מספר חלק גומייה חיצונית לחלון רכב מיצובישי לנסר 2011 מצורף תמונה תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת איציקל, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 574 צפיות
אז שבוע שעבר אוטובוס עשה עלי רוורס , לא כיף ולא נחמד אני מבטיח מחפש רדיאטור , 2 פנסים ראשיים , פנס איתות ימני. מחפש גם בלי קשר וואקום גיר תודה לעונים 0584177888
הודעה אחרונה מאת קוסקוס,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 881 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורי מ.
- Camaro 92
- David32
- swiv
- שחר 1
- baer
- topop
- Zorly
- yohai71
- zvit
- djmeir13
- עדי-אל